Ah demet bugün 2 ayağım bir pabuç içinde cuma gitcez ya alışveriş yaptım hediye aldım temizlik yapip şimdi bide leslie yapcam bittim anam bugün bittim bende özlüyorum inan aklım hep sizde de vakit yok@Hayaller35 yaristasin, araliksiz yuruyorsun herhalde:) Ozledik da, buraya da yaz arada:)
Şok diyetmi yapıyolar onlar ben görmemiştim yapıyolarsa tabi bu kadar ara gaz verirler.Şekerim onlar bide şok diyet yapıyo yani bizim gibi sağlıklı beslenmiyo sende yap patates meyve günü 5 kilo ver ne var
Sen yarıştaydın dimi sonucu merakla bekliyorum
10 zeytin çok olmuş su çok iyi
Sporuna maşallah menünde güzel Tebrikler
Hahaha bugün banada yürürken öyle oldu :)
Börülce ne şarkısı bile var ot mu bahçe dediğine göre?
:) Ben kuru borulce yedim cnm. Fasulyenin minyatur ve ortasi siyah brnekli hali. Haslayip yesillik ve Sogan dogruyoruun Limon gezdiriyorumSen yarıştaydın dimi sonucu merakla bekliyorum
Börülce ne şarkısı bile var ot mu bahçe dediğine göre?
Gelince yaz canım bende oğlanı uyutup anca gelirim o saateçok güzeldi sinemaya gittim benim yiğen döner istedi o yedi ben yemedim tuttum kendimieve geldim hafif yedim yalnız sonra canım sıkıldı bizim sadıçların babası vefat etmiş üzüldüm evet baya hareketliydi bugün akşam kv gile gidicez 10 u geççer gelmemiz ben geldikten sonramı yazayım gitmeden mi yazayım acaba kaç olduğunu
gule gule yap canim egzersizlerini :)Sagol canim benim bunlari aksam yapacagim tam ihtiyacim olan egzersizler
oyy cok gecmis olsun kuzum ben ayagini carptin hani o sebeple agri oldu sanmistim.Sağol canım evet fazlasiyla kisitladi
ayak 2. parmagim catladi canım emzirdiğim için ilaç almakda istemedim aşırı ağrım var
Sağol mavisim
gözün aydın canim
sağolasın ebrusum
biraz karbonhidrat fazla olmus ablacim:)giremedim yazmışım girdim foruma ama yazamadım,
bide saat 17 gibi 4-5 kestane yemiştim onu yazmamamışım
dert etme canim kaptanimiz halletmis bile:)Kizlaaar esimle bugin kilomdan konu acildi da ilk tartildigimda 66.6 oldugim konusinda cok emiin. Cuma baska yerde tartildim. O yuzden 65.3 gorduN tartilar farkli cikiyir. Evimizdeki Dogru diyor. Bebegin dr la ayni cikiyor cunku. Moralim. Dahda bozuldu tartil gor dedi moralim cok bozuldu. Cumqya kadar cikmamcikamam. Kilomu guncelleyin isterseniz uff ya
insallah gonlune gore bir is bulursun canim:)bende cok mutsuzum çalıştgm yerde malesef 70 yıllık köklü bir fabrika ama 6 tane patronum var ve hepsi birbirinden agref asabi dengeleri bozuk bir günüm süper geçiosa 3 günüm ya azar yiyerek ya başka türlü yani burda herkes bu durumda herkesi köle gibi görüolar eşim işi bırak dıoda ben alısık deılım evde oturmaya 1 ay otururum 2.ay sıkıldm die dünyayı ayaga kaldırırım o sebeple daha huzurlu bir iş arıyorum ama şimdi erkenden tatilimide ayarladm tatile kadr sabredip ozaman daha iyi bir iş bakacagım malesef.....sende üzme canım anlattım cunku her yerde sıkıntılar oluo yalnız değilsin bilmeni istedim umarım kısa zamanda cözersn problemlerini
tam yeni dogan bebek Ela kuzucuk:)Iyi maşallah canım. İlk kontrolüne gidiyor bugun. Geceleri mızmızmış. Annesini uyutmuyormuş:)
Deneyimli birinden fikir al gülüm. Stratejik olman lazım sanırım seçerken. @haeshin de yapmıştır. Yardım et deniz gözlüme amazonum:)
Hayırdır ablam. Allah yuvanıza huzur mutluluk versin inşallah.
Döktürmüşsün yine:) Benim pogaca tarzı hamur işlerini canım çekmez hiç. Hedefe ulaşınca hergün ye istersen:)
Hem de ne heyecanlı. Gün sayıyorum:)
Vakit bulup ta yapsan benim km yi 5 e katlarsın
Canım olay sadece beraber yemekten keyif alması degil. İletişim sorununuz var, birbirinizin kararlarına saygı duymuyorsunuz. Bugun yemek istemedigin birşeyi dayatan kişi, yarın x arkadaşınla görüşmene hayır der öbür gün başka bir istegine. Aynı evi/hayatı paylaşan yetişkin insanlarsınız. Çözülmesi gereken probleminiz akşam bir porsiyon tatlı yemekle hallolacak birsey degil...
Okul için mi döndün canım?:)
Keyfince bir iş bulana kadar calışmasan zeynep? Oraya harcadıgın zamanda belki daha kolay iş bulursun. Keyfin motivasyonun da yerine gelir.
Teşekkürler güzelim
Kısa sürede gecer inşallah bulantıların bir tanem. Rapor kaç günlük hakkın var?
canim hayirlisi olsun hakkinda:)Kizlar is konusu acilmis ben bekarkern calisiodum ewliyken calismak nasil ??? oglum buyudukten sonra bende mecbur calisicam onun glecegi icin ama ne is yaparim bilmiorum aslinda cok istiyorum aile is yerimiz olsunn esim ben cocugumuz , esimde ozel sektorde ve insanin cwnini cikariolar bi maas veriyorlar 3 maas isi yaptiriyorlar cok zor brnde pastacilik kursu gormek istiyorum ilerde belki , bilmiyorum allh hayrlisini nasip etsin insallah yaaaa zor tek maasla gecinmek
cevirmenlik cok zevkli bir is:)Lisansin neydi gulum? Sen de gir kpss ye. Guzel bir isin olduktan sonra, hobi olarak is yeri de kurarsin:)
Ben cevirmenlik yapiyordum cocuktan once. Mesaisi olmayan, pc basi bir is. Ucreti dolgundu ama, kendi evimin rahatliginda calistim.
nasilsin Saadetim:)Dün akşam döndüm abliş ancak geçmişi okudum valla.nasılsın
cok sukur ablacim cok sevindim:)Eşim ilşe görüştüm hatta dr ilede görüştüm, korktuğum gibi değilmiş, şeker falan yokmuş, ama kan depğerleri düşük çıkmış ailede kansızlık falan varmı dedi bende vardı dedim ama siğarayı bırakınca geçti
şimdi ilaç yazmıyacağım dedi ama protein ağırlıklı besle dedi, kırmızı et yeşil sebze, gibi
biraz rahatladım, arada kontrole getir takip edilim dedi
iş meselelerini konuşmuşsunuz, iş yerindeki huzur gerçekten çok önemli
benim ilk iş yerim de çok sıkıntı çektim, sonra geldiğim yer iyidi, sonra başka bir yere gittim 2 yıl yine çok sıkıntı çektim, bide ben devlette çalışıyorum
herkes farklı sıkıntılar yaşabiliyor, ama insanı çok yıpratıyorsa gerek yok o kadar sıkıntıya
canim bir arkadasim pastacilik, kurabiye kurslarina gitti.Ahhhh tatlim ben sizin kadar sansli degildim annrm liseyi okutmadi gerek yok dedi yoksa sinif ogretmenligi okucaktim puanimda cok iyidi ama olmaz dedi annm calis dedi, ben kizdim calistim bi sure kendimi acikogretime yazdrdm 4 sinavmda esimi sevdim ewlendik esimde istemedi bastan soledi zaten , ole tatlim lise terkim yani ,
insallah yurt olayin cozulur canim.Yogurdu daha cok seviyorum sanirim.Et pek sevmiyorum ozellikle tavuk hic sevmiyorumTarti hic bekledigim gibi degil ama yine de devam ediyorum odem atmam lazim su iciyorum bol bol.Keyfim pek iyi degil yurt sıkıntısı yuzunden.Okul merkezi bir yerde yurt cok uzak ulasim cok zor.Benim yurduma yakin okulu olan biriyle degisim yapmam lazim kimseyi bulamiyorum.
hosgeldin canim:)merhaba ben yeni geldim benide aranıza kabul edermisiniz: )
86 doğumluyum
76.6 kiloyumilk hedefim 65 sonrası 57 inşallah hem olmak istediğim kilo 57 :)
öğrenciyim
ee cicek getirdim ya ablacim daha ne yapalim:)Selamlarrrrrrr sevgili rakip takım
Tartıya son 2 gün
Bizde herşey süper gidiyor sizde durumlar nasıl
Ama sizde çok uslu bi rakipsiniz hiç bizi tahrik edip galeyana getircek bişeyler yapmıyosunuz
buyur canim:)Jillianı hiç özlemesem de çok sağol canımmm
Canım, güzel bir esneme videosu alabilir miyimm?
cuma gorecegiz ablacim:)Aaaa bakın hem kaşar hem erişte
Bizde bunları göremezsiniz işte
bak ne guzel iste sakinken boyle guzelce konusup, cozun sorunlarinizi canim:)daha öncede söylemiştim abla eşim böyle değildi önceden dün gece yarısını geçmişti çay istedi yaptım baktım keyfi iyi niye böyle yapıyorsun önce böyle degildin dedim ay baktım ne var ne yok döküldü kiskaniyorum asya açık açık soyleyimmi illa dedi dedim bana güvendiği biliyorum ama sebep dedim insanların bakması bile beni delirtiyor anla gerisinde dedi hoşuma gitmedi desem yalan olur ama urktugumu söyledim ona seni korumaya çalışıyorum dedi o erkek olarak o taraftan bende kadın olarak bu taaftan bakıyorum oda sıkıntı yaratıyor
cok guzelmis bu imkan canim, evde dinlen bol bol:)Evet kuzum normal, atlatırım inşallah.
İnşallah ablacım bütün hafta raporluyum, almanyada rapor sınırı yok, 6 haftaya kadar işveren maaşını ödüyor, 6 haftadan sonrada sigorta maaşının %67'sini ödüyor.
oyy aile destegi sart Busem..Egzersiz isi kolay ben oldum olasi severim ama cocuklar oldugundan beri yapamiyorum ondan aldi basini gitti kilolar. Annem dahil kimse bakmak istemiyor ben spor yapacagim diyince keyfi birsey yapiyormusum hissiyatlari var. Hic birakamadim cocuklari onlara spor icin. Ihtiyac olarak görmüyorlar ki hepsi obez ve cok sagliksiz besleniyorlar ne yazik ki. Ondan geceleri yapiyorum sporu cocuklar uyuyunca. Geçen sene kis ve yaz sagolsun annemler vardi hep yanimizda onlar evdeyken gece de yapmama izin vermiyorlardi dunyanin lafi saka gibi. Bu sene daha duzenli şükür. Ay cok dert yandim. Ama durum bu bizde
kesinlikle cok haklisin:)Canim sen esinin sorumluluklarini da uzerine alip onun icin fedakarlik yaptiginda, karsi taraf maalesef suistimal edebiliyor iyi niyetini. Bu da benim xx saatim demekten cekinmeyip uygulamalisin. Bu sadece egzersiz icin degil, hayatin her alaninda oyle.
ohh ne guzel bir gun olmus:)çok güzeldi sinemaya gittim benim yiğen döner istedi o yedi ben yemedim tuttum kendimieve geldim hafif yedim yalnız sonra canım sıkıldı bizim sadıçların babası vefat etmiş üzüldüm evet baya hareketliydi bugün akşam kv gile gidicez 10 u geççer gelmemiz ben geldikten sonramı yazayım gitmeden mi yazayım acaba kaç olduğunu
Nur icinde yatsin asyacim, mekani cennet olsun..amin ablam eşim beni götürmedi ağlarsın yine tüm gün dedi benim babammda rahmetli oldu aşıktım babama ben çok kötü oluyorum böyle şeylerde babam gelir aklıma hep
bende iyiyim canim hala gecmisi okuyorum:)
ahah nasil oluyormuss bakimmm
asyacim baban icinde yakininin babasi icinde Allah rahmet eylesin canim
Bu arada tatlim berdigin kilo icin seni ayrica tebrik ediyorum devammm
iilik guzellik tatlim.sen nasilsin
guzel bir menu ve egzersiz ablacim:)bu günkü menümü de yazayım
sabah 1 yumurta, 5 zeytin
2 kk peynir, roka
yarım dilim çavdar, 2 banım bal
ara 1 yumurta, 1 elma
akşam
1 kese mercimek çorbası,
1 tabak brokoli ve karnıbahar üzerine yoğurt
1,5 lt su uyuyana kadar 2 olur
bolca şekersiz çay
2+3 mil leslie, haftalık egzersizler
oyyy hala toparlanamadin mi sen kuzum??Menüm
Sabah gec kalktım yiyemedim..
Öğlen
3 köfte (haşlanmış)
1 küçük kase yoğurt
Ara
1 fincan çay, limon
Akşam
1 kase çorba
4-5 parça et (tavada, yağsız)
domates
1.400 ml su, yapabilirsem 2 litreye tamamlicam, evde misafir var, wc sorunu yaşamaktan korkuyorum
Uyuyana kadar bir kaç fincan çay içerim limonla
Spor
1 saat yürüyüş
Pertim, dökülüyorum başka birşey yapacak halim yok, midem bulanıyor, başım dönüyorr
gayet guzel olmus canim:)Menüm
Sabah: Peynirli omlet, domates 2 dilim çavdar, nescafe 3in1
Ara Yapmadım
Öğlen: Lahana haşlama, büyük kase dereotlu yoğurt
Ara: sade Türk kahvesi, 1 kayısı
Akşam: 4 lahana sarma, 1 büyük kupa ayran
Yeşilçay içerim 8-9 gibi
Spor:6000 adım
Su: 2,2 litre yatana kadar 3 yapıcam
oyyy ne cok kosturmussun bugun:)Ah demet bugün 2 ayağım bir pabuç içinde cuma gitcez ya alışveriş yaptım hediye aldım temizlik yapip şimdi bide leslie yapcam bittim anam bugün bittim bende özlüyorum inan aklım hep sizde de vakit yok
afiyet olsun canim:)Aksam yemegine geciyorum. @Hayaller35 ozledik canim, hos geldin:) Sok diyetlerden uzak durun canlar, az gitsin saglikli gitsin. Gorusuruz
Canım valla bugün çok işim vardı sizde çok konuşmuşsunuz zor bitirdim.şok yapıyorlar ya ondan böyle ama metoya çok zararlı bizim takım da yasak ona göreŞok diyetmi yapıyolar onlar ben görmemiştim yapıyolarsa tabi bu kadar ara gaz verirler.
Hem sen nerdesin bugün naptin yoktun buralarda :)
İyiyim gülüm sen nasılsın. Çok yoğunsun galiba ev buldun mugule gule yap canim egzersizlerini :)
oyy cok gecmis olsun kuzum ben ayagini carptin hani o sebeple agri oldu sanmistim.
Megersem catlak varmis, dinlen canim bol bol...
biraz karbonhidrat fazla olmus ablacim:)
dert etme canim kaptanimiz halletmis bile:)
insallah gonlune gore bir is bulursun canim:)
tam yeni dogan bebek Ela kuzucuk:)
Evet tek bos gunum cuma, asilacagim pedallara:)
canim hayirlisi olsun hakkinda:)
cevirmenlik cok zevkli bir is:)
nasilsin Saadetim:)
cok sukur ablacim cok sevindim:)
canim bir arkadasim pastacilik, kurabiye kurslarina gitti.
kendisi ayni zmaanda ogretmen ama bu pasta, kurabiye islerine asiri ilgisi vardi.
sonra bir blog kurdu ve internet uzerinden satis yapmaya basladi:)
yani istedikten sonra herseyi yaparsin:)
insallah yurt olayin cozulur canim.
universite ogrencileriyle sosyal medya uzerinden iletisime gecmeye calis guzelim.
yurt meselesini o sekilde halledebilirsin..
hosgeldin canim:)
ee cicek getirdim ya ablacim daha ne yapalim:)
buyur canim:)
cuma gorecegiz ablacim:)
bak ne guzel iste sakinken boyle guzelce konusup, cozun sorunlarinizi canim:)
cok guzelmis bu imkan canim, evde dinlen bol bol:)
oyy aile destegi sart Busem..
Megersem ne zorluklarla yapiyormussun sen guzelim sporunu:)
kesinlikle cok haklisin:)
ohh ne guzel bir gun olmus:)
Allah rahmet eylesin canim...
Nur icinde yatsin asyacim, mekani cennet olsun..
guzel bir menu ve egzersiz ablacim:)
oyyy hala toparlanamadin mi sen kuzum??
gayet guzel olmus canim:)
gule gule yap canim egzersizlerini :)
oyy cok gecmis olsun kuzum ben ayagini carptin hani o sebeple agri oldu sanmistim.
Megersem catlak varmis, dinlen canim bol bol...
biraz karbonhidrat fazla olmus ablacim:)
dert etme canim kaptanimiz halletmis bile:)
insallah gonlune gore bir is bulursun canim:)
tam yeni dogan bebek Ela kuzucuk:)
Evet tek bos gunum cuma, asilacagim pedallara:)
canim hayirlisi olsun hakkinda:)
cevirmenlik cok zevkli bir is:)
nasilsin Saadetim:)
cok sukur ablacim cok sevindim:)
canim bir arkadasim pastacilik, kurabiye kurslarina gitti.
kendisi ayni zmaanda ogretmen ama bu pasta, kurabiye islerine asiri ilgisi vardi.
sonra bir blog kurdu ve internet uzerinden satis yapmaya basladi:)
yani istedikten sonra herseyi yaparsin:)
insallah yurt olayin cozulur canim.
universite ogrencileriyle sosyal medya uzerinden iletisime gecmeye calis guzelim.
yurt meselesini o sekilde halledebilirsin..
hosgeldin canim:)
ee cicek getirdim ya ablacim daha ne yapalim:)
buyur canim:)
cuma gorecegiz ablacim:)
bak ne guzel iste sakinken boyle guzelce konusup, cozun sorunlarinizi canim:)
cok guzelmis bu imkan canim, evde dinlen bol bol:)
oyy aile destegi sart Busem..
Megersem ne zorluklarla yapiyormussun sen guzelim sporunu:)
kesinlikle cok haklisin:)
ohh ne guzel bir gun olmus:)
Allah rahmet eylesin canim...
Nur icinde yatsin asyacim, mekani cennet olsun..
guzel bir menu ve egzersiz ablacim:)
oyyy hala toparlanamadin mi sen kuzum??
gayet guzel olmus canim:)
canim kiralik ev surusune bereket..İyiyim gülüm sen nasılsın. Çok yoğunsun galiba ev buldun mu
rica ederim bol bol esnemeler:)Bitanesinnn canım, çookk sağollll
Aslında iyiyim ama bazen ateşim çıkıyor, midem bulanıyor.. Yoksa gayet iyiyimmmmm
Geçmiş olsun noldu acaba madensuyu iç istersenAynen canım yürürken oldu, midem bulanmaya başladı, devam edemedim, hala iyi değilim :))
Canım geldim ama işim var daha yürümek lazım :)Aksam yemegine geciyorum. @Hayaller35 ozledik canim, hos geldin:) Sok diyetlerden uzak durun canlar, az gitsin saglikli gitsin. Gorusuruz
Öyle oldu özgecim sen nasılsınoyyy ne cok kosturmussun bugun:)
afiyet olsun canim:)
Ben hergün 10 zeytin yiyorum canim:)Sen yarıştaydın dimi sonucu merakla bekliyorum
Börülce ne şarkısı bile var ot mu bahçe
Geçmiş olsun noldu acaba madensuyu iç istersen
Canım geldim ama işim var daha yürümek lazım :)
Öyle oldu özgecim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?