Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

D

Squattan sonra bu bişi değildir tabi kız

Bak bu da doğruu

Selamm canlarımm nasılsınız ayy çok yoruldum spordan geldim:)) ahh maşallah çok mesaj birikmiş ama okuyamadım daha:))özledim sizi:)

Aleykum selam, hoşgeldin Mavişş :)
Ömür boyu mutluluklar dilerim bitanesiiii, Allah tamamına erdirsin inşaAllah

cok gecmiso lsun Busem, ilacini ic guzelim..
Sen toparlanmazsan evdekilere kim bakacak canim,
Insallah hemencecik duzelirsin, dinlen dinlenebildikce canim...

senin bu motivasyonunu ayakta alkisliyorum canim:)

saadetim ne var ne yok guzelim?
İyiyim kuzum sen nasılsın bitti mi temizlik

Selam menüm

Sabah
2 dlm ekmek
1 kk peynir
Ceviz suyu
Tereyağı

Ara neskafe 3-1 ekstra kahve ekstra süt anca uyandım..

Ara
Yumurta
Çerez

Öğlen
Hindi ızgara
Avokado salatası
Yoğurt
(En sevdiğim kombinasyon bu yağ yakıcı x yağyakıcı )

Ara yoğurt yulaf tarçın

Akşam
1 çorba
Lahana yemeği
2 yk makarna

Spor body project starter
100 jj ( eksik kaldı mı? Yawrukush )
Su çay vs..

Canım, bunda alet falan yok, 3 mil ama her mile ulaştığında yazıyor, yani istediğin zaman bırakırsın :)

Yalnız 2 milde bırakılacaksa sondaki soğuma ve esneme hareketleri yapılmalı sporu öyle pat diye bırakmak kalp için tehlikeli.. edsofi

Bir de bacak kalınlaştırıyor dedikodusu var, ideal kilodan sonra yaparım deyip bıraktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama :))

Eğer yıllarca hergün 100lerce yaparsan kötü bir görüntü olabilir dikkat etmek lazım

ablaaaaaa bugün idrar da test yaptım silik 2. çizgi çıktı gittim kan verdim yarın sonuç çıkacakkeşim umutlanma silik diyor

Ayy canım dualarımız duyuldu mu acaba hayırlı haber bekliyoruz senden

@Asyaca Bebek bende varım yarın işe sguat yaparak gideceğim

Ay evet yaaa işte siz de benim gibi 3 gün göbeksiz ya da pipisiz kalmayın diye uğraşıyorum :)

Ben giderim birinci olayımda squat sayar varmıdır acıba

Olmadı lazım aplikasyonlarda ben görmüştüm..

Yawrukush kafanı şişirdim ama abesle iştigale ceza geldi pastası yüzünden hem izin de almıştı. ayrıca bazı arkadaşlar 1-2 haftadır sabit olduklarından yakınıyorlar onlara böyle bir uygulama yapılabilir demek istemiştim aslında..
Tabi eklemek istediğim şey bu uygulamada izin günü dışında kesinlikle kaçamak olmamalı..

sende canimsin
mekik cek guzelim gitsin fazlaliklar:)

canim tam suan oglanin odasinin boyali duvarlarini siliyorum, bir yandan koliye devam:)
carsamba sabah 8de gelecek tasiyacaklar az kaldi be Demetim:)
siz bulabildiniz mi ev?

Allah kolaylik versin canim:) Bizim ev de yari toplu sayilir. Lazim olanlar/kullandiklarimiz disarida, gerisi kolilendi. Birkac aday ev var, karar veremedik henuz:)

Neysiz neysizzzz

Idrar yolu enfeksiyonu mu dedi canim? Bol su ic, idrara ciktikca rahatlarsin. Cok gecmis olsun nehir gozlum. Ayaklarini da sicak tut.

İyidir canım çok şükür asyanın testi beni daha da iyi etti. bebiş daha çok küçük abliş allah daha haftalar var tekmelere. Sen nasilsin canim

Iyiyim bir tanem, hamdolsun. Sizlerin guzel haberlerini okudukca daha da iyi oluyorum:)

Hayirli olsun deniz gozlum, Allah tamamina erdirsin insallah

Sabah prasalı ymrta kaşarlı . domates ayran
Ara elma
Öğlen arpa şehriye çorba
Ara cevzi
Akşam kızarmş tavuk aci biber azcuk lavaş
Ara lahana yoğurtlu
Su 1.5 litre spor yok oğlum hasta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…