D
Squattan sonra bu bişi değildir tabi kız
Selamm canlarımm nasılsınız ayy çok yoruldum spordan geldim:)) ahh maşallah çok mesaj birikmiş ama okuyamadım daha:))özledim sizi:)
İyiyim kuzum sen nasılsın bitti mi temizlikcok gecmiso lsun Busem, ilacini ic guzelim..
Sen toparlanmazsan evdekilere kim bakacak canim,
Insallah hemencecik duzelirsin, dinlen dinlenebildikce canim...
senin bu motivasyonunu ayakta alkisliyorum canim:)
saadetim ne var ne yok guzelim?
Bende canım aynen devam :)bomba gibiyim canim, her sey yolunda sen nasilsin?
Canım, bunda alet falan yok, 3 mil ama her mile ulaştığında yazıyor, yani istediğin zaman bırakırsın :)
Bir de bacak kalınlaştırıyor dedikodusu var, ideal kilodan sonra yaparım deyip bıraktım, ne kadar doğru bilmiyorum ama :))
ablaaaaaa bugün idrar da test yaptım silik 2. çizgi çıktı gittim kan verdim yarın sonuç çıkacakkeşim umutlanma silik diyor
@Asyaca Bebek bende varım yarın işe sguat yaparak gideceğim
Göbeğe mi:
Ben giderim birinci olayımda squat sayar varmıdır acıba
sende canimsin
mekik cek guzelim gitsin fazlaliklar:)
canim tam suan oglanin odasinin boyali duvarlarini siliyorum, bir yandan koliye devam:)
carsamba sabah 8de gelecek tasiyacaklar az kaldi be Demetim:)
siz bulabildiniz mi ev?
Neysiz neysizzzzYalnız 2 milde bırakılacaksa sondaki soğuma ve esneme hareketleri yapılmalı sporu öyle pat diye bırakmak kalp için tehlikeli..edsofi
Eğer yıllarca hergün 100lerce yaparsan kötü bir görüntü olabilir dikkat etmek lazım
Ayy canım dualarımız duyuldu mu acaba hayırlı haber bekliyoruz senden
Ay evet yaaa işte siz de benim gibi 3 gün göbeksiz ya da pipisiz kalmayın diye uğraşıyorum :)
Olmadı lazım aplikasyonlarda ben görmüştüm..
Kizlar iyi aksamlar rahatsizdim dun aksam asiri karin agrisi ates vs oldu sabah sa pek iyi degildim ogle gittim okula simdi hala agrim var dr bi suru ilac verdi amoklovin 1000 vermis yaicmedim henuz ama agrim var bilmiyorum napcam.
Dunku menum
Sabah
2 yumurta sucuklu
Bol peynir
Bol cokelek
Bol zeytin
Tere ve roka
Iki portakal
Aksam
Etli nohut
Salata
Çiğ fıstık
Spor yok koydeydim su 3 lt bulmustur anca koyde icemiyorum pek.
Bugunku menum
Sabah
1.5 haslanmis yumurta
Cokelek
Tere
7 zeytin ve zeytinyagi
Ogle
Sade kahve
Ara
Yesil cay
Aksam
Salata
2 haslanmis yumurta
Zeytinyagi
Spor yapamayacagim agrim var sagdan sola zor donuyorum
Su 2.5 lt gecti simdilik
İmkansız :)HeheheOlasilik dahilinde degil canimin ici:)
İyidir canım çok şükür asyanın testi beni daha da iyi etti.bebiş daha çok küçük abliş allah daha haftalar var tekmelere. Sen nasilsin canim
D3S1R3 ablişimm verdi babam ama çok ağladılar annem babam ablam
@Asyaca canım gir tabi lys ye ama okumak istiyorsan gir kim okuyacak diyorsan boşuna para yatırma:)
Kızlar bu şok diyet konusu olmuş biliyorum şok diyetler zararlı ama yengemin doktoru detokslar veriyor yaaa bende şaşırıyorum ama veriyor kadın hemde 4 ayda 20 kilo verdi yengem gayet sıkılaşarak ve hepte yağdan kilo vermiş oluyor çoğunluğu
Sağol bitanem amin cümlemize :)) Teşekkürler bitanemmmm:)
Neysiz neysizzzz
.:)Bu hareketin bu kadar uygun olacağı bir an yaşayacağımı hiç düşünmezdim poposuz demek istemiştim susiyim ben en iyisi...
İmkansız :)diyorsun yani
Bu hareketin bu kadar uygun olacağı bir an yaşayacağımı hiç düşünmezdim poposuz demek istemiştim susiyim ben en iyisi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?