canim nasil kuzunun durumu?Kızlar menümü yazayım
Kahvaltı tulum peyniri çok az bir dilim ekmek. Çay
Ara bir elma
Öğlen bir bardak sütlü kahve
Bir elma
Akşam bir dilim kömbe 8 tane ceviz domates salatalık bir bardak ayran
Egzersiz Leslie bir mil
10 dakika zumba
30 dakika fitness
8 dakika karın egzersizi
3 litre su
Kızım ateşlendi 39 a yaklaşmış ateşi bize hastane yolu göründü sonra tekrar girmeye çalışırım
Eksik bişey yazmadım umarım
Ha birde Türk kahvesi orta şekerli
tamam canim sabaha iyi olursun insallah guzelim, egzersiz dert degil, sen iyi ol yeter..Suyu 1.8 lt içebildim, 1 fincan da yeşilçay.. Umarım sabah böyle uyanmam, midem yok sanki :))
Yawrukush canım spor işi yattı maalesef bugün, değil spor yapmak oturdum kımıldamak istemiyorum ağrım artıyor sanki
Suprz yok galba canm ya inan 73lerde takıldım ya inmio ve hiç olmadığımdan daha güzel besleniorum ve ekmek sıfır tüketiorum artık . suda tüketiom yeşil cay spor yapıom hepiciğiniRabbim ol derse olur elbet:) Sen nasilsin gulum, bu hafta surpriz var mi?:)
Grip oldu canm ya gecen iğne yaptırmaya gittik oradan kaptı galba sağlık ocağı mikrop yuvasıGecmis olsun canim. Nesi var pasamizin?
tamam canim sabaha iyi olursun insallah guzelim, egzersiz dert degil, sen iyi ol yeter..
Allah rahatlik versin..
Saol tatlım grip olmş sağlık ocağından galba aşıya gitmiştik normalde asla olmaz cnküHaklısın tabi soğuma şartt..
Yok canım yaa ben bana kadar yaparım, fazlasını istemem çirkin görünüyor bence sevmiyorummm :))
Nesi var oğlunun ? ciddi birşey değildir inşaAllah.. Allah acil şifa versin canım..
Canım yaa kıyamam, doktora götürdünüz mü ?
Çabucak iyileşir inşaAllah..
Allah yardımcısı olsun, bizi de haberdar et sonra..
Sağol canımm amin cümlemiziBak bu da doğruu
Aleykum selam, hoşgeldin Mavişş :)
Ömür boyu mutluluklar dilerim bitanesiiii, Allah tamamına erdirsin inşaAllah
Yumurta yeni mi yemeğe başladı canm anlamadım daha miniminnacıkmış yaaÇok geçmiş olsun Can'ım bütün kuzucuklar hasta galiba..
Can'ım 10 aylık oldu yaptığın üstünden yuvarlanıyor artık..anakıcağında uyuttum işallah bu akşamı rahat geçiririz..
Alerji maalesefdoğduğu günden beri perişan olduk. 3 gündür yumurta deniyordum gece öksürükleri başladı bu noktaya geleceğini tahmin etmemiştim. Şimdi öksürüp kusuyor yattığı yerde yarın doktora götüreceğim umarım çabuk toparlanır..
Sağol amin ablacımm:)Hayirli olsun deniz gozlum, Allah tamamina erdirsin insallah
Sağol canım ağustosun 20si gibi felan düşünüyoruz inşallah canım:)Mavibocuk kuzum hayırlı olsun nişanin . Allah tamamına erdirsin. Düğün ne zman?
@D3S1R3 ablam sen nasılsın? Oglanin doğum günü nasıl geçti?
@shrr canım nasıl gidiyor mezuniyet prenses nasıl?
@seyhan77 ablam iyisindir inşallah. Pek beğendim sizin memleketi.
@haeshin görDüm fotolarini kuzum çöp gibi olmuşsun . Yeter gari... Az kalmıştır mezuniyetinine usta amazon.
@Saadetim33 kuzum sen ve bebisinde iyisinizdir inşallah.
@melinda23 tatlım sen nasılsın gidiyor mu kilocuklar?
Ateş düşürücü verdim düştü biraz keyfi yerinde hastalığı çok umursamaz anası gibi
Sabah çıkarsa uzmana götüreceğim acili çok sevmiyorum
Enfeksiyon değilse korkma canm 8saattebi verirsin ateş düşürücüyü artıkAteş düşürücü verdim düştü biraz keyfi yerinde hastalığı çok umursamaz anası gibi
Ne bilim eski yemek düzenime dönerim herhaldeAra verip ne yapmayı düşünüyorsun peki canım ?
gecmis olsun tekrardan canim..
Suprz yok galba canm ya inan 73lerde takıldım ya inmio ve hiç olmadığımdan daha güzel besleniorum ve ekmek sıfır tüketiorum artık . suda tüketiom yeşil cay spor yapıom hepiciğini
Grip oldu canm ya gecen iğne yaptırmaya gittik oradan kaptı galba sağlık ocağı mikrop yuvası
insallah gerek kalmaz dr. gitmeye canim...Ateş düşürücü verdim düştü biraz keyfi yerinde hastalığı çok umursamaz anası gibi
kuzum ara verme, cok az yemek yiyorsun.
mavisim aramiza dondu :)Menüm
Sabah
Omlet
Ara
Kahve
Öğlen
10 kadar badem
10 kadar fındık
Akşam
Yoğurtlu çorba
Salata
Ara
Mistik çay
Soda
2.5 litre su
1 saat airobik
12000 adım:)
Ne bilim eski yemek düzenime dönerim herhaldespor yapmam bakliyat yemeye başlarım gibi gibi sasrtma için bi süre ekmwğide bıraktım kaç gündür tam buğday ekmeğe devam edrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?