Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sen bunu anlatınca bugünkü market maceram aklıma geldi.. Saat 3 gibi markete gitmeden önce mideme bir sordum; "midem aç mısın?" Diye "aç değilim" dedi. Bende aramı dönünce yapayım dedim. Market ne kadar küçük olursa olsun aburcubur bölümünün en a iki reyon olduğunu farkettiniz mi? İçine düştün müydü yandın en son kendimi çikolata bakarken yakaladım hemen toparladım kendimi ama o an Nasıl salya salgılıyorum anlatamam.. Aklımdan 200 jj geçti nitekim eve döndüğümde tekrar tok hissediyordum bunlar hep kandırmaca aslında o kadar güzel değiller valla çikolata sevmem ben zaten

bende katılırım ama fazla yapamam yazdın die hatılıyorum canım. tek tek okuyarak oluşturdum cünkü listeyi. neyse bir dahakine inş tatlım =)
Gercekten kotu hissettim kendimi
Gecende unuttum bahane uyduruyorum gibi oldu
Katilirim 4te gidiyorum dedim haklisin
Yinede yapmaliydim 4e kadar
Cezaya raziyim ciddiyim

Ayyy aldım hepsini çok öpüyorum hepinizi
Allah yardımcın olsun gülüm, yakın olsak koşar gelirdim yardıma.

Neeeee yoksaaaaa sırada Demet ablam mı var :))))

4. Takım seninle gurur duyuyor :)
Bende kendimle gurur duydum resmen. Yiyemedim diye üzüldüm ama yemedim diye mutlu oldum
Hmmm sonunu iyi gormedim sen benim yanimda olmaliyddin kiiii
Aç değildim üstelik ama geçici bu durumlar

Ben yaptim koydum kenara soylemedim demeti bekliyorum

Günaydın..
Dün gece giremedim bitürlü foruma, işten kafa kalmadı yarışmayı da unuttum ya benn, akşam 11-e az kala hatırlayınca 50 yapmıştım zaten..

Menüm

Sabah
1 fincan yeşilçay
yarım simit, çay

Öğlen
1 kase çorba

Ara
1 avuç fındık.

Akşam
2.5 köfte

su 1 lt sadece, çok çay içtim nedense su içemedim :/

Kaçıyorumm, akşama sağ kalırsam gelirim inşaAllah.. :)

Gunaydin guzeller
Bagimliniz oldum
Onceden uyaninca face ig gezerdim once simdi once size ugruyorum
Uyumadan oncede tabi
Bu grupta oldugum icin kendimi sansli hissediyorummm
Hepinize kucak dolusu sevgi gonderiyorum
Umarim bugunumuz harika gecer

Bu arada okulda acayip tepkiler aldim dun
4kisinin cok zayiflamissin dedigini soylemeliyim
Hatta bir kisi ne yapiyorsun sen her gordugumde kuculuyorsun dedii
Saniyorumki leslie inanilmaz farkediliyor vucutta resmen daraliyorum 2mile gecmek icin sabirsizlaniyorum dogrusu
Yuruyusten daha cok faydasini goruyorum
2ay once aldigim 2 pantolon ve 3 bluz resmen bollasti bluzler tshirt oldu
Mutluyum huzurluyum
Destekleriniz icin kaptanlarima ozellikle ve herbirinize tek tek tesekkur ederimmmmmm

ay ben helvadan mı aldım cezayı makarnadan mı acabadün göremedim bugün yapayım cezamı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…