Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
Dün kontrolum vardı gittim kuzum.ilaç verdiTüh yahayirlisi buymus...
Bugün yine biraz calkantili midem ablacim, onun disinda iyiyim hamd olsun.
Bilmem bir bakayim
Gecmis olsun Saadetim, doktora git ihmal etme sen her ihtimale karsi.
Afiyet olsun Deryam
Dün kontrolum vardı gittim kuzum.ilaç verdiTüh yahayirlisi buymus...
Bugün yine biraz calkantili midem ablacim, onun disinda iyiyim hamd olsun.
Bilmem bir bakayim
Gecmis olsun Saadetim, doktora git ihmal etme sen her ihtimale karsi.
Afiyet olsun Deryam
Canim ben lokal anesteziyle dördünü birden cektirdim, insallah sende benim gibi kolay atlatirsin. Allah yardimcin olsun.Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
Tekrar gecmis olsun gülüm, biran önce gecer insallah.Dün kontrolum vardı gittim kuzum.ilaç verdi
Gunaydin guzeller
Bagimliniz oldum
Onceden uyaninca face ig gezerdim once simdi once size ugruyorum
Uyumadan oncede tabi
Bu grupta oldugum icin kendimi sansli hissediyorummm
Hepinize kucak dolusu sevgi gonderiyorum
Umarim bugunumuz harika gecer
Bu arada okulda acayip tepkiler aldim dun
4kisinin cok zayiflamissin dedigini soylemeliyim
Hatta bir kisi ne yapiyorsun sen her gordugumde kuculuyorsun dedii
Saniyorumki leslie inanilmaz farkediliyor vucutta resmen daraliyorum 2mile gecmek icin sabirsizlaniyorum dogrusu
Yuruyusten daha cok faydasini goruyorum
2ay once aldigim 2 pantolon ve 3 bluz resmen bollasti bluzler tshirt oldu
Mutluyum huzurluyum
Destekleriniz icin kaptanlarima ozellikle ve herbirinize tek tek tesekkur ederimmmmmm
Canm cerrahi ayapicak normal dis cekimi degil dikis atilacakyok ben aldrmadm korkulcak bsy yok onda buyuk bır operasyon deıl zaten uyusturuo hıssetmezsn uyzuuklugu gecnce belkı bıraz agrır dıe tahmın ettm
Tekrar gecmis olsun gülüm, biran önce gecer insallah.
Bebisi de gördün mü :)
Canm cerrahi ayapicak normal dis cekimi degil dikis atilacak
Yok bitanem belli degil henüz. Bir daha ki kontrole kaldi :)Ablamm, senin bebişin cinsiyeti belli oldu mu? yazdıysan kaçırmışım demek kii
Sanirim lokal igne vurulcak acidimi hissettinmi 4mü abooowww eminmisin ardi ardina cekilmiomus ayni gun . ama dediki azi disi dikisli olucak oyuzden ayni gun yapamayiz dediCanim ben lokal anesteziyle dördünü birden cektirdim, insallah sende benim gibi kolay atlatirsin. Allah yardimcin olsun.
Yok bitanem belli degil henüz. Bir daha ki kontrole kaldi :)
Canim 12 haftan dolmadimi daha benim 12de zınk diye solediYok bitanem belli degil henüz. Bir daha ki kontrole kaldi :)
Sanirim lokal igne vurulcak acidimi hissettinmi 4mü abooowww eminmisin ardi ardina cekilmiomus ayni gun . ama dediki azi disi dikisli olucak oyuzden ayni gun yapamayiz dedi
Dikis atilacak canm acikta kalir yoksaNeden peki normal çekim olmuyor??
Ya alinma esnasi bitsinde onada raziyim . agrimasinda yaaa oglum varCanımm umarım acısız atlatırsınn, Allah yardımcın olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?