Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bissürü alıntı yapmıstım noldu yaaaa bu alıntılar hep kendı kendıne mı gdıo bn alıntı yaptgmı zannedıp alıntılamıomuyum anlamadm neyse menume gecim

sabah yarım simit
çay

öğlen
1 kase pırasa yemegı
2 kasık yogurt
salata

ara
yeşil elma

aksam
salata
eşimin makarnasndan 3 çatal

su pek ıcemedm ya bu ara
1 lt falan

spor tempolu yuryus 1 saat
yarım saat sahıldekı spor aletlerı

Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam

yok ben aldrmadm korkulcak bsy yok onda buyuk bır operasyon deıl zaten uyusturuo hıssetmezsn uyzuuklugu gecnce belkı bıraz agrır dıe tahmın ettm

Tüh ya hayirlisi buymus...
Bugün yine biraz calkantili midem ablacim, onun disinda iyiyim hamd olsun.

Bilmem bir bakayim

Gecmis olsun Saadetim, doktora git ihmal etme sen her ihtimale karsi.

Afiyet olsun Deryam
Dün kontrolum vardı gittim kuzum.ilaç verdi

Tüh ya hayirlisi buymus...
Bugün yine biraz calkantili midem ablacim, onun disinda iyiyim hamd olsun.

Bilmem bir bakayim

Gecmis olsun Saadetim, doktora git ihmal etme sen her ihtimale karsi.

Afiyet olsun Deryam
Dün kontrolum vardı gittim kuzum.ilaç verdi

Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
Canim ben lokal anesteziyle dördünü birden cektirdim, insallah sende benim gibi kolay atlatirsin. Allah yardimcin olsun.

Canım yaa, ne güzel mutluluktur buu Okuyunca ben bile mutlu oldumm, senin mutluluk bulaşıcı sanırımmm

Canim ben lokal anesteziyle dördünü birden cektirdim, insallah sende benim gibi kolay atlatirsin. Allah yardimcin olsun.
Sanirim lokal igne vurulcak acidimi hissettinmi 4mü abooowww eminmisin ardi ardina cekilmiomus ayni gun . ama dediki azi disi dikisli olucak oyuzden ayni gun yapamayiz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…