:))) allah mi soyletiyo ne ikiz mi geliyo demete :)))
Kizlar dedigim bütün sporlari yaptim kahve mi sütmü derken sütde karar kildim ve utanarak yaziyorum squat sadece 15.
Hahahhaaa bilmem artik allah ol derse olur:))Amannn, daha nelerKorsanim buyusun saglikla sihhatle, yeter bana. Allah isteyenlere nasip etsin:)
@CheGuevera minik aynstaynimizim dogum gunu kutlu olsun iyi insanlarla mutlu saglikli omurleri olsun insallah canim:))
D3S1R3 oglusunun dogum gunu kutlu olsun. Iyi insanlar biriktirsin mutlu basarili bir omur onun olsun. Karanliklari aydınlığa ugratsin kerem gibi :)
inşallah gülüm 10,20 randevum dönüşte hemen yazarım size
Bitirdi canim bugun yolladi basvuruyu hayirlisi olursa sayet seneye zor gorecegiz kendisiniAmin insallahSenin kuzular ne alemde canim, enistemiz projesini bitirdi mi?:)
Hey masallah 513 müAnam bir squat daha yaparsam totom ikiye ayrılacak yeminlen..
Anca 513 yapabildim skorun küsuratından beni anlarsınız diye düşünüyorumYawrukush daha dağılmış bir gif aradım ama en dağılmışı buydu şimdi streçimi yapıp geliyorum..
bende aynı hala evdeyim belli olmadı bizim is daha. koruma işi ayna kaptanim eski düzenim oturdu almıyorum kilo artik:)) dün sabah regli 1.gün tartildim 59.3 geldim.Tesekkurler canim:) Yarim gun gidip geldik, kalamadik. Sen nasilsin, koruma ne alemde?:)
Cok sukur iyiyim canim. Daha baslamadim canim onumuzde ki hafta basliyorum. Hafta da 3 gunAmin canim, cumlemizin yavrusunu korusun insallah. Sen nasilsin, hayirli olsun isin. Alisabildin mi yeni tempona?:)
513 nedir sen daha yürüyebiliyormusun? Ben 20 tane yapinca ertesi gün heryerim agriyor yürüyemiyor vallaha ayakta alkisliyorum seniAnam bir squat daha yaparsam totom ikiye ayrılacak yeminlen..
Anca 513 yapabildim skorun küsuratından beni anlarsınız diye düşünüyorumYawrukush daha dağılmış bir gif aradım ama en dağılmışı buydu şimdi streçimi yapıp geliyorum..
fazlasini bile yaparsin amazonum:)Basim üstüne yapmam mi hic :)
ahh bir eve tasinabilseydim kuzum sonrasini yavas yavas yerlestiririm:)Kolay gelsin kaptanim sikma canini iki üc hafta icknde düzenini oturtursun
nazar boncuklu menu ve spor:)Bugünün menüsü
Gec uyandim kahvalti
1 avuc cerez
Ögle: 3 yumurtadan peynirli az sucuklu omlet, 2 kücük mandarina
Ara: 1 portakal
Simdi spordan döndüm ya bir fincan türk kahvesi yada tarcinli süt icerim birazdan
Spor: 1 bucuk saat yürüyüs birazdanda 50 mekik 50 sinav ve 100 bel hareketimi yaparim
Squata daha hic baskanadim bu saaten sonra kac tane yapabilirsen artik
1-2 gune atlatir hastaligi, nesesi geli yerine kuzunun:)Huysuz biraz haliylebaşka birşey yaparken görmeye dayanamıyor beni hemen kucak istiyor. Mekik yarışmasında da ben mekik çekerken yanıma gelirdi :) neyse şimdi uyutuyorum sonra squatlarımı arttıracağım.
Of Can'ım yaa öyle iyi anlıyorum ki seni.. Allah kolaylık versin.. Eşin işten erken kaçsa burada taşınma izni veriyorlar orada yok mu öyle birşey?
Gülmesen yapıyon mu bakim?
Abaow caydırıcı diye buna denir :)
ellerine saglik kaptanim:)Squat yarışması katılımcıları
@abesle_istigal
@AKovser
@saricicek123
Harpy
Findikfaresi123
S shrrr
@sevimlicadi0
@CheGuevera
oyy yarin ikimiz icinde zorlu bir gun olacak desene :)Canım benimm dualarım seninlee, inşaAllah güzel olucakkk
Evet canımm yarın geliyorlar, ve ben bugün evde hiçbirşey yapamadım neredeyse bahçede de işim var ikisi bir arada olmadı, çook yorgunummmmYarın büyük maraton beni bekliyor anlıyacağın
Bu arada Allah yardımcın olsun canım...
yaz guzelim merakta birakma bizi:)inşallah gülüm 10,20 randevum dönüşte hemen yazarım size
bomba gibi geliyor mavisimmmm:)Menüm
Sabah
Omlet
Ara
10 kadar badem
10 kadar fındık
Nescafe
Öğlen
Tavuk
Yoğurt
Akşam
Salata
2 litre su
10000 adım:)
normal normal hihi:)Popişimi hissetmiyor olmam normal miben biraz esneme hareketi yapayım en iyisi
canim annem burdayken benimde istahim acilmisti ama simdi tasinma stresinden kilo veriyorum :)Kuzum tatilde biraz istahim arttı +1 im şu anda ama regl oncesi durumu da var . Belki TR ye gitmeden bi kaç kilo daha vermek istiyorum.
Hayirlisi olsun canım.
Sağol esram. Geçmiş olsun dikkat et kendine.
Asyam net hamilesin.
Nenam ben de özledim kuzum hepinizi. Kıyafet olarak pek bi şey almadım. Şu an 40 beden giyiyorum . Belki 38 e duserim diye bi şey almak istemiyorum.
Asyam gözün aydın gülüm. Dikkat et kendine. Korkma Allah in izniyle bi şeycik olmaz. Ne uğurlu topuk maşallah herkes hamiş kalıyor.
Geçmiş olsun busem. Hedefe yaklaştıkça zaten zorlanıyor kilo vermek.
nasilsin guzellik, nasil gecti gunun?Bugünkü menüm
Sabah
domates,salatalık,biber,
peynir
1 h. yumurta
2 dilim ekmek
yeşil çay
3 adet ceviz
Ara
şekersiz sade kahve
2 adet kuru kayısı
Öğlen yok
Ara
yeşil çay
Akşam
sulu yemek
ekmek yok
yoğurt
domates
salatalık
Su 2.5 litre
pilates
yarismaya katildin ya guzelim, bir daha firsatin oldugunda cok yaparsin:)Kizlar dedigim bütün sporlari yaptim kahve mi sütmü derken sütde karar kildim ve utanarak yaziyorum squat sadece 15.
insallah Busem 2 ev arasinda 1 saatten fazla yol var, eger 1 kerede tasiyamazsak git get yapmaktan yollarda helak olacagiz:)Canim ya allah yardimcin olsun bir kerede kazasiz belasiz tasiyiverin
ablacim diyetin harika gidiyor masallah:)Menümü yazayım yinee
Sabah çerez tereyağlı yumurta peynir zeytin domates salatalık bitki çayı
ara sade kahve
Öğlen biraz kısır keten tohumlu yoğurt salata
Ara biraz çerez
Akşam 1 kepçe çorba yarım dilim somon salata
Sade kahve 3 küçük hurma
Su 2.5 lt
Spor 1 saat yürüyüş yaptım jj zıplama yapıcam yatmadan
ne basvurusu Busem ben kacirmisim, hayirlisi olsun:)Bitirdi canim bugun yolladi basvuruyu hayirlisi olursa sayet seneye zor gorecegiz kendisini
ooooo ne guzel bir skor:)Anam bir squat daha yaparsam totom ikiye ayrılacak yeminlen..
ablacim eski gunlere dondum resmen:)Asyaca 110 squat yaptim canim
her hafta var yarismamiz:)Kizlar yarisma olursa haber verin yarisma bizim isimiz
gonca ablacim opucukler, sarilmalar,sevgiler hepsi sana geliyor.Buseee bugün gözümün önünde simitler öyle güzeldiki öğleden sonra buram buram kokusu ayyy çok fena ama uemedim resmen yoksunluk krizine girdim sankii sonra yürürken bikaç pastane ve fırının önünden geçiyorum ofofof ne fena şeyler yaa dayanamıycam gibi geldiama direndim.
is durumlarinda hayirlisi olsun Seherim..4×25 squat yaptım rezillik diz boyu:))
bende aynı hala evdeyim belli olmadı bizim is daha. koruma işi ayna kaptanim eski düzenim oturdu almıyorum kilo artik:)) dün sabah regli 1.gün tartildim 59.3 geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?