Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İnşallah değerin yükselmiştir kuzum. Bundan sonra stres yapma dua et Rabbime sıkı sıkı tutunsun sana bebeğin.

Grcmis olsun gülüm.

Kizlar cumartesi operasyon gecircek 20lik disten baya köklü buyuk ya . cok korkuorummmmmmm oooffff. 20lik aldiran varmi . korkudan devlete gitmedim ozelde yaptiricam
Korkmaa inan abartilacak bisi yok, ben de ikisinden de operasyon gecirdim. Dikis atildi filan ama abartilacak kadar kotu degil

Canimm sende iyi ki katildin aramiza. Biz de seni tanimis olmaktan, takimimiz da senin gibi azimli ve istekli birisnin ol.asindan son derece memmunuz.

Avrupa birligi projesi ozgem adam ulke ulke gezcek beni buralarda koyup

Cok sükür Allaha ♥ cinsiyet icin bir sey dedimi peki?
Kız ebrum geçen hafta söyleyeyim mi dedi dr eşim yoktu yanımda eşimle gelince öğreniriz dedim.dün sorduk poposunu dönmüş göstermedi

Dus,yemek yapcam okula gitcem derken unuturum yaziimde sporumu simdi bitti
60dk cok hizli tempo acik havada turuyus
Eve gelince terliyken
50 mekik 17 ters mekik
40 kol hareketi
50 ip atlama
Ay çok güzel ya . Sizin bu yaptığınız sporları görünce çok imreniyorum.masallah size
Doğuma gitmeden önceki gün bile yürüyüş yapmıştım ben . Ama şimdi oğlum 5 dakika bile müsade etmiyor.
Sabahtan beri daha yeni uyudu. Ben de bu saatten sonra ancak ev toparlamaya yemek yapmaya koyuluyorum.
Bu durumdan çok sıkıldım ama sadece sabırla bekliyorum.
Ciddi olarak enerji düşüklüğü yaşıyorum.

Kız ebrum geçen hafta söyleyeyim mi dedi dr eşim yoktu yanımda eşimle gelince öğreniriz dedim.dün sorduk poposunu dönmüş göstermedi
Sizmisiniz cinsiyetimi ögrenmek istemeyen demis ufaklik :)
Bir daha ki gidisinde biraz cikolata ye o zaman hic yerinde durmuyorlar :)
Sende 4 hafta sonra mi gideceksin bir daha?

Sizmisiniz cinsiyetimi ögrenmek istemeyen demis ufaklik :)
Bir daha ki gidisinde biraz cikolata ye o zaman hic yerinde durmuyorlar :)
Sende 4 hafta sonra mi gideceksin bir daha?
Benim risk var diye 2 yada 3 hafta da bir gidiyorum.ama çikolata yiyemiyorum tatlılar midemi bulandırıyor

Benim risk var diye 2 yada 3 hafta da bir gidiyorum.ama çikolata yiyemiyorum tatlılar midemi bulandırıyor
Anladim gülüm, belki bir daha ki gidisinde belli olur :) Hayirlisi artik...
Seker de mi mideni bulandiriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…