Sabah 6 ta uyanacağım işe gideceğim yarın ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum ip atlaya atlaya gideceğim işe hemde ev ve iş arası 1.5 km bunun birde dönüşü var birde 8saat iş yeri var iş inada bindi eve gelince de Leslie var
ip te beni geçemezsinizzzz
Bende Derya isem cuma günü 66 kilo olacam
canım menün çok güzel, nescafen 3 ü bi arada lardan değil dimi =)Menüm
Sabah
NesCafe
Öğlen
Omlet
Yeşillik
Salatalık
Domates
Peynir
Ara
Mistik
Akşam
Yoğurtlu çorba
Kabak ve havuç yoğurtlaması
Ara
Türk Kahvesi
Soda
Ara
Yeşil çay
13000 adım
200 ip atlama
3 litre su:)
Menüm
Kahvaltı
Yok
Öğlen 3 tane etsiz çiğ köfte ayran iki tane kornişon turşu
Ara nescafe
1 portakal
Akşam iki kaşık pilav bolca salata
2.5 litre su
2 kupa yeşil çay
15 bin adım
20 dakika jumping jack
150 mekik
100 ip atlama
Gıcıklık değil mi Atlaya atlaya gideceğimAtlaya atlaya biraz tuhaf olmaz mı canımBizim yürüyüş derecesi hayal oldu desenee sen 25bin planlıyorsundur şimdiii
hadi bakalım =))Kaptanı karşıma almak istemezdim ama canım sen kaşındınn hodri meydann
Gıcıklık değil mi Atlaya atlaya gideceğim
Hahahaha
Gözümde canlandı bir an hahahah rezalet
atlarken düşüpte 5 te kalmayasınGıcıklık değil mi Atlaya atlaya gideceğim
Hahahaha
Gözümde canlandı bir an hahahah rezalet
Cokelek eritmesi ne canm sorucam sorucam soramadimsabah yok
öğlen:
çökelek eritmesi
yeşillik
ceviz
süt
ara:yeşilçay
akşam:
tavuk ızgara
salata
ayran
su:2 lt
spor:9 bin adım, 100 ip atlama, yarım saat kardio
Ahh harpy o kilitler ise yaramayali cok oldu, oglan 5.5 kiz 4 yasinda. Onlar nerelerden neler sokuyor bir bilsen. Bizim evde tv izlenmiyor aksamlari esim haric. Cizgi film filan izlenmedigi icin eve sariyorlar. Gecen gun ev supururken seslerinin kesildigini farkettim gardolabin icine merdiven dayayip kiyafetlere tutunun asagi kayarken yakaladim :)) bu kadar da yaraticilar yaramizlikta..
Pazar Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün birincisihawar tebrikler canım
Bugünün ikincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün üçüncüsü @Ollalla tebrikler canım
Tek ayakla atlarım aman sende Kızımın ipi var onla atlarım okulda da atlarım sonra müdür beni kovaratlarken düşüpte 5 te kalmayasın
Yok artık yaa :)))) kıyafetlere tutunup kaymak nasıl bir fikirdirrrMaşaAllah gerçekten çok yaratıcılarrr
canım adımlarını biraz arttır ilk 3 e senin adını yazmak istiyorum =)Asyaca Canım bugün 4980 adım:) 2 bardak yeşil çay:)
yok tatlım 2 den fazla içme araştırırsan eğer 2 den fazla içilmemesi gerektiğini göreceksin sende. 2 fincan yeşil çay bir fincan türk kahvesi tüket mesela türk kahvesi de çok faydalı domatesten 100 kat fazla antioksidan içeriyor ve zayıflamaya da yardımcı.ya ben 4 senedir siyah cay icmiyorum hep yesil cay iciyorum yinede zarari olurmu? bunyem alismisdir bence oyle diilmi?
Tıbı ki burdayım Can'ımburdami o abla?Derya_idil
canım meyveyi öğlen yada sabah tüket akşama bırakma canım. meyvedeki şeker oranı yüksek oldsuğu için akşamları meyveden aldığın enerjinin hepsini tüketmek çok zor oluyor tüketemediğinde depolanıyor.Akşam yarım tane kadar portakal yedim, unutmuşum yazmayı :))
evet canım ama adım+ip atlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?