Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Atlaya atlaya biraz tuhaf olmaz mı canım Bizim yürüyüş derecesi hayal oldu desenee sen 25bin planlıyorsundur şimdiii

Menüm
Sabah
NesCafe

Öğlen
Omlet
Yeşillik
Salatalık
Domates
Peynir

Ara
Mistik

Akşam
Yoğurtlu çorba
Kabak ve havuç yoğurtlaması

Ara
Türk Kahvesi
Soda

Ara
Yeşil çay

13000 adım
200 ip atlama
3 litre su:)
canım menün çok güzel, nescafen 3 ü bi arada lardan değil dimi =)

Ama kaptanım sayılmaz buu Derya şimdiden başlamış atlamayaa

Yazık sana güzelim arka arkaya doğurmuşsun.. Çete kurmuşlar resen.. Ben 1-2 yaşlarında sandım :) canım dağıttıkları gibi toparlamayı öğreteceksin onlara artık büyümüşler.. Benim oğlum da 5 yaşında bazen o da azıtıyor.. Bi basıyorum zılgıtı 5 dkda misafir çağıracak hale geliyor ev :) Can'ım oğlum gel gelelim onun da iştahsızlığa beni bitirdi. Bugünkü menüsünü sayıyorum 1 dilim omlet 1-2 dlm sucuk, süt, öğlen dondurma o da yarım top, başka bişey istemedi, akşam 5 lokma et 1 kepçe çorba süt açlıktan bayılacak Birgün yemekte zılgıtta işe yaramıyor..

Oyyy kızlar tebrikler hepinize eğer annem iyi olursa salı kapışmamak sizinle bakalım iyi geceler hepinize..

ya ben 4 senedir siyah cay icmiyorum hep yesil cay iciyorum yinede zarari olurmu? bunyem alismisdir bence oyle diilmi?
yok tatlım 2 den fazla içme araştırırsan eğer 2 den fazla içilmemesi gerektiğini göreceksin sende. 2 fincan yeşil çay bir fincan türk kahvesi tüket mesela türk kahvesi de çok faydalı domatesten 100 kat fazla antioksidan içeriyor ve zayıflamaya da yardımcı.

Akşam yarım tane kadar portakal yedim, unutmuşum yazmayı :))
canım meyveyi öğlen yada sabah tüket akşama bırakma canım. meyvedeki şeker oranı yüksek oldsuğu için akşamları meyveden aldığın enerjinin hepsini tüketmek çok zor oluyor tüketemediğinde depolanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…