- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Bugün havamda deelim az yürüdüm gençlerin önü açılsın dedim meydan sizindi 15 bini geçmedimCok saol tatlim iyi disim kapanmak uzere yarin daha iyi olur artik canm . :) waaayyyyyDerya_idil ya meydan okuyan ilk arkadasimiz bu bi sikandalllll :) hadi vakalim :) beslenmem duzelcek insallah aci yemeyi oLedimmm vallahi . gecmis olsun herkese yaaa zincirleme olmus resmen kabizda ayri dert ishalde .
Adımlar güzel canım:)Yuruyus guzzzeeelll az kaldi yetiscen deryaya
Bugün havamda deelim az yürüdüm gençlerin önü açılsın dedim meydan sizindi 15 bini geçmedim
Adımlar harika canım:)Herkese iyi aksamlar.
Kahvalti - 1adet sahanda yumurta,yogurt,peynir,1 dilim kepekli ekmek.
Öğle - Bulgur pilavi + yogurt
Aksam - Haslanmis balık
İlaveten
2 litre su
4 bardak yesil cay
1 bardak soda (rahatlatiyor)
yarim limon
14350 adim
Asyaca
cok sukur iyiyim :)@ddanes nerelerdesin guzelim? Takima hic ugramiyorsun, esinin sinavida bitti diye hatirliyorum.Takimdan uzak kaldikca kilo vermek zorlasiyor.Takima ugramadigindan menu ve egzersizlerini de goremiyoruz.
Cuma bildirimine arti ile geldigimizde de tum takimimizin sonucu etkileniyor.Yoksa diyetten vaz mi gectin canim?
@haeshin Busem misafirlerini yolculadin mi, ozledik amazonum :)
@Harpy senide merak ettim canim, iyi misin?
@abesle_istigal canim iyi yolculuklar:)
@edsofi sen nasil oldun canim?
@asya_01 dinlenebildin mi gulum?
Derya_idil sen attin mi yorgunlugunu guzelim?
@melinda23 nerelerdesin kuzum, gozlerimiz forumda:)
@zey zey nasilsin canim?
@gogo2405 gonca ablam orgun bitti mi, bir resim atsanda gozumuz gonlumuz acilsa:)
@sevimlicadi0 dinlendin mi guzelim,dugunde iltifatlar gelmistir:)
tiffany20 sagligin keyfin nasil canim?
Dahlia_ ve O Ollalla azeri guzellerimiz iyi misiniz?
@betusi canim gelecektin takima bekliyoruz:)
@D3S1R3 @MavibocukAsyaca ve @E-brulim kaptanlarim nasilsiniz guzeller:)
@kitabi nasilsin , diyet nasil gidiyor canim?
Derya Ablami gecmek icin elimden geleni yaptim ama gecememisim tesekkurler :)Adımlar harika canım:)
Rica ederim canım:) Nasılsın?tesekkurler :)
Elinden geleni yapmışsın ya o yeter canım:)Derya Ablami gecmek icin elimden geleni yaptim ama gecememisim tesekkurler :)
ya ben 4 senedir siyah cay icmiyorum hep yesil cay iciyorum yinede zarari olurmu? bunyem alismisdir bence oyle diilmi?tatlım 4 fincan yeşil çay çok fazla 2 den fazla içme pek
nazar deymesin harikayim :)))Rica ederim canım:) Nasılsın?
15343 adımAsyaca
Yuruyus guzzzeeelll az kaldi yetiscen deryaya
Bugün havamda deelim az yürüdüm gençlerin önü açılsın dedim meydan sizindi 15 bini geçmedim
ismini dogru biliyorum dimi ? hani dun 19000 adim atan abla ))))))Elinden geleni yapmışsın ya o yeter canım:)
Aynen canım:)nazar deymesin harikayim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?