- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Teşekkür ederim kızlar inşallah çabuk iyileşir.
Şimdi içemem canım uykumu kaçırıyo yeşilçay malum kafein var yarında işe gitcem. Ama yarın için hazırladım şimdi maden sulu limonlu şişeye doldurup götürcem
sorada beni an ''derya bir gel içime gir ipten çık dışarıya hopla''
Ben yatar sabah kalkıp seke seke işe gideceğim öptüm hepinizi siz erken kalkmayın vücudunuzu dinlendirin gün boyu uyuyun tamam mı bakın ne kadar düşünceliyim ben ya Nasıl seviyom bu halimi Can'ım kendim iyi geceler
Du xanm solerim bi araYa da dur, kv da var dimi ? onlar ipi çevirsin sen atla
Du xanm solerim bi arahayal ettimde hic hos olmuyor
Tebrikler canlar.Pazar Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün birincisihawar tebrikler canım
Bugünün ikincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün üçüncüsü O Ollalla tebrikler canım
İnşallah canım yanıma yatırdım nefesini dinliyorum şimdi.tamam canım.. umarım sorunsuz geçer geceniz
Birkaç gün içtim dün bugün içmedim yarın başlayıp hergün içicem bu hafta. Kilomu etkiledimi emin değilim ama barsakları çalıştırıyor iyi yönü.İnşaAllah canımm..
Maden sulu nasıl ? bir etkisi varmı sence?
Allah iyiliğini versin yaa
Sağolasın canım
Tebrikler canlar.
İnşallah canım yanıma yatırdım nefesini dinliyorum şimdi.
Birkaç gün içtim dün bugün içmedim yarın başlayıp hergün içicem bu hafta. Kilomu etkiledimi emin değilim ama barsakları çalıştırıyor iyi yönü.
Sağolasın canım
Sanırım öyle işe yarar umarım.Bu bile gayet iyi benim açımdan :) kiloya etki için uzun süre içilmesi lazım herhalde :)
Sanırım öyle işe yarar umarım.
Tatlı yaramazlıklar yapsınlar seni hiç üzmesinler zaten annesi.hem eminim çok iyi üstesinden gelirsin sen ♥canim her gun duzenli menu ve egzersiz paylasiyorsun, katilimimi da arttiracagim, sizi yari yolda birakmayacagim diyorsan liste heyecanimiza ortak ol guzelim..
ama katilimini arttiracagina ve takimi yari yolda birakmayacagina dair soz istiyoruz..
sagol canim:)
ne guzel tarifler buluyorsun canim:)
sagol kuzum amin hepimizin ki..
ama yaramazliklar yapmasinlar insallah Saadetim 2 bebeyle nice olur halim...
gercekten olalla ))))Pazar Günü Adım Yarışması Sonuçları
bu gun ikincilikte gozum var))))Pazar Günü Adım Yarışması Sonuçları
sizden korkulur )))))Sabah 6 ta uyanacağım işe gideceğim yarın ne yapacaksınız acaba çok merak ediyorum ip atlaya atlaya gideceğim işe hemde ev ve iş arası 1.5 km bunun birde dönüşü var birde 8saat iş yeri var iş inada bindi eve gelince de Leslie var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?