çökelek peyniri var ya canım onu tereyagda eritip yiyorumCokelek eritmesi ne canm sorucam sorucam soramadim
Tabi ki hiçbişey yapamazsınız salıya Refik yolcu cumaya birinci olacamBak yaaa :)) Ne oldu naptık biz şimdii ??
Ay Nasıl severimçökelek peyniri var ya canım onu tereyagda eritip yiyorum
kız kayınpederinle atlaaKizlar neyle atliosunuz yaw . bizim yarin logar borulari yapilcakmis evi terkedicem kaynanama gidiciiiimmm ordada kayinpederin yaninda ip atlayamicagima goreama parka cikarim hemen karsida yuruyuse cikarim :)
canım adımlarını biraz arttır ilk 3 e senin adını yazmak istiyorum =)
yarın adım+ip atlıyoruz tatlım
Kizlar neyle atliosunuz yaw . bizim yarin logar borulari yapilcakmis evi terkedicem kaynanama gidiciiiimmm ordada kayinpederin yaninda ip atlayamicagima goreama parka cikarim hemen karsida yuruyuse cikarim :)
Cokelek eriyormu hmmm lor erirmi ole canm ?çökelek peyniri var ya canım onu tereyagda eritip yiyorum
erir canım hemde ne erirrr ayyyy sabahlar olmasınnCokelek eriyormu hmmm lor erirmi ole canm ?
canım meyveyi öğlen yada sabah tüket akşama bırakma canım. meyvedeki şeker oranı yüksek oldsuğu için akşamları meyveden aldığın enerjinin hepsini tüketmek çok zor oluyor tüketemediğinde depolanıyor.
Tabi ki hiçbişey yapamazsınız salıya Refik yolcu cumaya birinci olacam
kız kayınpederinle atlaa
erir canım hemde ne erirrr ayyyy sabahlar olmasınn
Allah iyiliginizi versin yaaaBak bu da güzel fikirmişş
Asyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Menümü yazayım cezaları yarın yaparım inşallah.
Sabah 1 yumurta çerez domates salatalık peynir zeytin çay
Üstüne sade kahve
Öğleden sonra 1 lahmacun yeşillik
5-6 yaprak sarma sütlü bi tatlı vardı yarım dilim
Çay bol bol limonlu
Akşam 1 avuç çerez yedim
Su 2 lt anca olmuştur belki daha azdır
Spor hiç yok
Yarın yürüyüş+mekikmiydi kaptanımAsyaca
Gecmis olsun canmAsyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Üstüne sade kahve
Çay bol bol limonlu
Akşam 1 avuç çerez yedim
Spor hiç yok
çok geçmiş olsun canım yaa tüh. adım+ip atlama canım. yatmadan içebilirsen içsen ya 1 fincan yeşilçayAsyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Üstüne sade kahve
Çay bol bol limonlu
Akşam 1 avuç çerez yedim
Spor hiç yok
Allah iyiliginizi versin yaaaasya vallahi aciktirdin beni swytan durtmeden ben yataga yollanayim
Geçmiş olsun ablam..
Gecmis olsun canm
Teşekkür ederim kızlar inşallah çabuk iyileşir.çok geçmiş olsun canım yaa tüh. adım+ip atlama canım. yatmadan içebilirsen içsen ya 1 fincan yeşilçay
sorada beni an ''derya bir gel içime gir ipten çık dışarıya hopla''Ya da dur, kv da var dimi ? onlar ipi çevirsin sen atla''
tamam canım.. umarım sorunsuz geçer gecenizTeşekkür ederim kızlar inşallah çabuk iyileşir.
Şimdi içemem canım uykumu kaçırıyo yeşilçay malum kafein var yarında işe gitcem. Ama yarın için hazırladım şimdi maden sulu limonlu şişeye doldurup götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?