Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizlar neyle atliosunuz yaw . bizim yarin logar borulari yapilcakmis evi terkedicem kaynanama gidiciiiimmm ordada kayinpederin yaninda ip atlayamicagima gore ama parka cikarim hemen karsida yuruyuse cikarim :)
kız kayınpederinle atlaa

canım adımlarını biraz arttır ilk 3 e senin adını yazmak istiyorum =)
yarın adım+ip atlıyoruz tatlım

Yazacaksın inşaAllah kaptanımmm :) Spora öyle tembelim kii, sayenizde yürüyorum hiç değilse hırslanıyorum böyle yarışma olunca, bugünkü adım sayımdan ben bile şoktayımm

Kizlar neyle atliosunuz yaw . bizim yarin logar borulari yapilcakmis evi terkedicem kaynanama gidiciiiimmm ordada kayinpederin yaninda ip atlayamicagima gore ama parka cikarim hemen karsida yuruyuse cikarim :)

Benim ipim var :)) al sen de bir tane öyle pahalı birşey de değil çok şükür :))

adamcağız gelinim kafayı yedi der sonra yapma zaten öyle birşey

Tamamdır kaptanım dikkat ederim :) genelde yaptığım birşey değil ama bugün istisna oldu işte :))

Asyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Menümü yazayım cezaları yarın yaparım inşallah.
Sabah 1 yumurta çerez domates salatalık peynir zeytin çay
Üstüne sade kahve

Öğleden sonra 1 lahmacun yeşillik
5-6 yaprak sarma sütlü bi tatlı vardı yarım dilim
Çay bol bol limonlu

Akşam 1 avuç çerez yedim

Su 2 lt anca olmuştur belki daha azdır
Spor hiç yok

Yarın yürüyüş+mekikmiydi kaptanım Asyaca

Geçmiş olsun ablam..

Gecmis olsun canm

çok geçmiş olsun canım yaa tüh. adım+ip atlama canım. yatmadan içebilirsen içsen ya 1 fincan yeşilçay

Geçmiş olsun ablam..

Gecmis olsun canm

çok geçmiş olsun canım yaa tüh. adım+ip atlama canım. yatmadan içebilirsen içsen ya 1 fincan yeşilçay
Teşekkür ederim kızlar inşallah çabuk iyileşir.
Şimdi içemem canım uykumu kaçırıyo yeşilçay malum kafein var yarında işe gitcem. Ama yarın için hazırladım şimdi maden sulu limonlu şişeye doldurup götürcem

tamam canım.. umarım sorunsuz geçer geceniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…