ben ipsiz atlasam olurmu ????? en azin dan atlarim ipsizde olsaip te beni geçemezsinizzzz
simdi kacsin abla???Bende Derya isem cuma günü 66 kilo olacam
Ohoooo ben devrimi yaptım siz uyuyun
Regl oluyorum 68-67.5 değişiyorsimdi kacsin abla???
Senin profil fotondaki kesinlikle bu kadın
abla valla birinci belli simdiden aslinda ikincide belli ama herneyse )))Ohoooo ben devrimi yaptım siz uyuyun
ne tesaduf bende)))Regl oluyorum 68-67.5 değişiyor
bende simdi cikcam disarda 1 bucuk saat dolancam ))) hihihi ses yapmayalim uyuyanlar uyusun )))))))Bu arada günaydın ben kalktım adım sayarı açtım
abla valla birinci belli simdiden aslinda ikincide belli ama herneyse )))
Yavaş. Yavaş çık kapı sesi gelmesin benim çıtır arkadaşlarım uyusun kıyamambende simdi cikcam disarda 1 bucuk saat dolancam ))) hihihi ses yapmayalim uyuyanlar uyusun )))))))
AzerbaycanTabi ki bebeğim
Sen hangi ülkedeydin erkencisin sende
bizde saat daha 8 bucukAzerbaycan
reglden dolayi biraz siskinlik var kilomada yansirmi bu?? cumaya kadar gecermi sence abla?Regl oluyorum 68-67.5 değişiyor
Cumaya kadar bitiyor değil mireglden dolayi biraz siskinlik var kilomada yansirmi bu?? cumaya kadar gecermi sence abla?
ttesekkurler biter her halde))) hadi ben kacdim sporaaa )))Cumaya kadar bitiyor değil mi
Haliyle yansır rahat ol
diyet ve egzersize sIkI bir baslangic yaptin guzelim:)cok sukur iyiyim :)
okuyup ufleyelim seni kuzum:))Kaptanlarım bunların bana nazarı değiyor şikayetçiyim hepinden hıh
tebrikler canlar, ohh ayaginiza kuvvet:)Pazar Günü Adım Yarışması Sonuçları
Bugünün birincisi @hawar tebrikler canım
Bugünün ikincisiDerya_idil tebrikler canım
Bugünün üçüncüsü O Ollalla tebrikler canım
ol guzelim, ol bir tanem, ol canimin ici:)Bende Derya isem cuma günü 66 kilo olacam
insallah gulum Allah utandirmasin...Tatlı yaramazlıklar yapsınlar seni hiç üzmesinler zaten annesi.hem eminim çok iyi üstesinden gelirsin sen ♥
olur canim , sanki ip varmis gibi ipsiz atlayabilirsin..ben ipsiz atlasam olurmu ????? en azin dan atlarim ipsizde olsa
ohh yuru Deryammm :)Bu arada günaydın ben kalktım adım sayarı açtım
regliden dolayi birazcik arti olur kilonda guzelim ama regli bitince kiloda gider:)reglden dolayi biraz siskinlik var kilomada yansirmi bu?? cumaya kadar gecermi sence abla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?