Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ozgecim laf aramizda ben de hem sizi hem normal duzenimi ozledim yav:) bisiklete cikcam birazdan hatta dur yesil cay iceyim once baya yesil cay geyigi donmus ben de iki fincaj iceyim yatana kadar derya kaptanim mutlu olsun

haeshin canım nerelerdesin senn ? birşey yok değilmi ?
menü ve spor paylaşıp gidiyosun özledik seni
Deryacim sip diye damliyorum firsat buldukca ev halki cocuklarla parka gitti ben de simdi fırsat bulup geldim. Yesil cay yaptim bak senin icin iciyorum şerefine :)))

Aaaa 1 nisan sakasi gibi oldu evet senin hamilelik haberin yaaaâ şok olmustur adamcagiz hahahhahaaa

Fatimecim aklina kotu seyler getirme. Allah rahmet eylesin tum sehitlere cok uzucu

Iyiyim canim yogunluk var ama guzel geciyor gunler seni bekliyorum hala yoksa havlu mu atiyosuun :)))

Atmiyorum da istedigim performansi gosterecek zamani ayiramiyorum canimin ici. Su tasinma isi de bitsin. Hala zaman bulamazsam birkac saat surer olani paylasirim:)

M M_atruska E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)

Mavibocuk stres sikinti bitti, artik kendine odaklanabilirsin deniz gozlum. Kalan birkac kiloyu da yolla da mezun edelim dugunden once:)

edsofi sen 1kg arti ile mi bildirim yaptin bu cuma gulum... Nasil sasirdim. Adet donemi falan miydi kuzum niye oyle oldu? Bak dugune ne kaldi sunun surasinda. Lutfen toparlan gulum.

Tam abliş nasılsın diyecektim mesajını gördüm ♡ iyiyim canım öksürük bıraksa daha da iyi olurum inşallah.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…