Heyecanin daim olsun canim:)Canım okudum . Katılım formunu sana mı göndereceğim? Bulamadım ne yapacağımı :)
Çok heyecanlıyım <3
tekrar hosgeldin canim.Kullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
ohh bitti allahıma şükür
sen baya iyi yürüosun bu kararlılıklaDerya_idil yı geciceksin
canım okadr cok yeşil çay tuketme lütfen saglık acısından zararlı max. ıkı fincan ok
yarım taneyerim seni
he bizden nazar değio işimiz yok sana nazar degdirioruz cınımmm
ahaha cidden dicekelr bu genc kadnda ppek guzelmıs ama erken yasta delirdi
ahahaha ilahi hepinize ayrı güldüm
canım gecmıs olsun yavruna kıyamam yaa bu cocuklar hasta olunca nevrımız donuo ufff
sizin amerıkada ısler burdakınn tam tersi zaten bızım burda her prosedur sacma mantıklı bsy yapılmıo
hyrdr inş. ama sanmm önemli bsy oldgnu
hg bnde dondum eheheh bu arada hayrlı ugurlu olsn yenı ısın zeynepcim
platınum cnm degstrcem tarifemi sıkıldm moralım bozuldu
aaaa masallah sekerım hadı gozun aydın smdı kendıne dıkat etme zamanı takma gorumcenı kv denı eltını falan
Aldım ipi:)))
Oh nooo 680 mesaj miiii hoc bu kadar birikm3misti uy nasi bitircem
Iki gunluk menumu vereyim once kizlar
Cumartesi
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
Vol zeytin
Zeytinyagi
Tere
Ceviz
Kayisi
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
Yogurt corbasi
Minik bir parca hashasli corek
Salata
Spor yok
Su cok
Gelsin cezalar oy oy
Pazar
Sucuklu yumurta
Cokelek
Zeytin ve zeytinyaği
Bol roka
Cig fistik
Portakal
Ogle
Süt
Aksam
Et yemegi
Salata
Spor yok
Su 3 lt anca
Oy oy cezalar canim cezalar.hepsini yapacagum
Yarin misafirlerim gidecek duzenim yeniden oturur insallah
Bugun rutin sporlarimi yapacagim yine cezalari da yapacagim bana acima ozgem
Iyisinizsir insallah kizlar esimi bekliyorum okulsa okuyabildigim kadar okuyacagim gecmisi
Kullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
tekrar hosgeldin canim.
Ben Ozge, 27 yasindayim, evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda kismetse:)
Beden egitimi ogretmeniyim, ama oglum dogdugundan beri evdeyim..
Canim her aksam o gun yediklerimizi , ictigimiz su, yesilcay, kahve miktarini ve yaptigimiz egzersizleri yaziyoruz.
Cuma gunleri de sabahtan ac karnina, tuvalet sonrasi ve mumkunse ciplak tartilip kilomuzu yaziyoruz:)
Merak ettigin ne olursa sor canim, hep buralardayiz, birazdan takim rkadaslarimiz da gelirler:)
canim kol ve omuz kaslarinin guclenmesi lazim barfiks cekebilmen icin.Canım birşey sorayımm :))
Barfiks çekmek için ne yapmak lazımEn büyük hayallerimden biri diyebilirim 1 tane bile olsa çekicem 1 gün mutlaka ama nasıll evde var asılıp kalıyorum kalkmaz bu beden deyip bırakıyorum 1 şınav, 2 tam mekik , 3 barfikss bir gün mutlaka 3-ünü de tam yapmam lazım içimde kalıcak yoksa 1 tane bile yapsam olurr
Teşekkür ederim canımmm :)canim kol ve omuz kaslarinin guclenmesi lazim barfiks cekebilmen icin.
aslinda ben her hafta paylastigim haftalik egzersizlerde kol kaslari icin egzersiz paylasiyorum.
Onlari yaparsin ve hergun yerde yarim sinav yaparsin, dizlerinin uzerinde.
zamanla kol ve omuz kaslarin guzlenir.
barfiks cekebilecek hale gelirsin:)
Kolay gelsin canim, haber ettigin icin sagol :)Kizlar eve geldimmm
Camasirlar alisveris
Birde bugun esim cocuklarim gezdik alisveris yaptik ev icin
Sehir disindan misafirim geliyormusss
Gec saatte girmeye calisacagimmm
Camasir valiz alisveris ve 2 cocuk dusunun evimin haliniiii
Birkac saate burda olurlarr ben kosturmaya gidiyorummm
Opuyorum siziiii
Kizlar eve geldimmm
Camasirlar alisveris
Birde bugun esim cocuklarim gezdik alisveris yaptik ev icin
Sehir disindan misafirim geliyormusss
Gec saatte girmeye calisacagimmm
Camasir valiz alisveris ve 2 cocuk dusunun evimin haliniiii
Birkac saate burda olurlarr ben kosturmaya gidiyorummm
Opuyorum siziiii
canim ozellikle biseps ve front deltoitler (on omuz kaslari) onemli barfikste..Teşekkür ederim canımmm :)
Kolay gibi görünüyor ama uzaktan bakınca :)) barfiks bahanesiyle kollarım toparlanır belkii barfiks çekemesem bile :)))) ihtiyacım var zatenn :))
Gozunuz aydin demet hayirlisiyla tasinin yeni evinizeTuttuk evi canim. Gelecek haftasonu tasiniyoruz kismetse. Sen nasilsin?:)
Hahahaa kronik rakibemm ben misafir falan derken bu hafta cok uzaka kaldim ya bi de basgul beni guldurmedi bu hafta sorma. Bakalim bu hafta neler olacak
sag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..Gunaydinnnn
Dun yoldaydimmmm
Eve gelince cocuklari yatir esyalari yerlestir firsatim olmadi
Pazar gunu menum
Sabah
Salata 1.5yumurta
Peynir zeytin
1dilim tbe kaymak bal cok az
Ara
3catal trilece kahvenin yaninda
Ogle
Mercimek corbasi
2minik kofte izgara
1minik tavuk parcasi
Salata
Aksam
1yerli kucuk muz
1bardak sut
Aksam yemegi yiyemedimmm acil yola ciktikkkk
Gec olduuu diyeee
Spor yok
Su 2lt
insallah canim, kismet:)Allah gönlünüze göre versin kuzum, akin pasa yasadi bir sürü kardesi olacak insallah :)
Allah rahatlik versin canim ♥
korkutma biz hamisleri kuzum:)Ahh ozgem 2.cocuktan sonra inan 3-4 cocuk dusuncesi rafa kalkiyor :))
canim bosver artik asya bosverrr..yani yaptığı görgüsüzlüktü eşimin iş durumları zaten 3 aydır sıkıntılı durumumuz ortada,terbiyesiz ya
bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..kızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
kolay gelsin ablacim..Ben öğlene kadar eğitimdeyim çok sıkıcı.iş güvenliği
hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)Gü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?tesekkurler InsaAllah sabirsizlikla o gunu bekliyorum
4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)Günaydın kuzularım :) herkese bol yağ yakmalı bir hafta diliyorum..
Ne güzel bir söz :)
Cinken Alaaddin olmuş resmen :) ahhh ah ben de böyle bir değişim geçirmiştim ama şimdi o zamanki başlangıç kilomdan bile fazlayım ;(
Abaaaw kaptanım bilmediğim yerden sormuş
4. Çocuktan sonrası yürüyerek çıkıyormuş zaten
Kaptan bu yapar.. Bu kilolar olmasa ben de 3. Düşünüyordum ama hem maddi hem de manevi olarak tükendim canım ondan vazgeçtim.
İşte aynen öyle oldu bana da :)
Gelmişken bakılsın istemiştir Can'ım tasalanma gözünden mi anlayacak bi aksilik olduğunu.. :)
Bulantılarrrrr iyidir. Bebeğinin kalbi atıyor demek bu...
ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)Günaydın hanımlar. Güzel bir hafta geçirmeniz dileği ile ben haftaya süper başladım. 1 aaydır uğraştığım sunumumdan tam not aldım ve üzerimden koca bir yük gitti. Streasten öyle bir başım ağrıdıki dayanamayıp sunumu yapıp çıktım okuldan. Şimdi eve gidiyorum sonra yine spora.
anaaaam ne cok para ya o oyle..hello babyler napıosnuzzz sekertoslarımmm hafta sonu gelemedım tlfn ft. 200 tl gelınce turkcelle bi iantlasma odemicem indirim yapın bn kotamı aşmadm die bir çirkefleştim onlar bana olumlu donus yapana kadr odememe kararı aldm 125 tlden 1 kurus fazla vermicem kafaı yemişler sanki darphaneyiz anasını satim kafalarına göre bi reklamlara üye etmişler40 tl ordan artmıs snra bılmem neye yanlıslıkla basmıssam dahi üye olmusum bsylere 25 tl de ole banane canım odemek zorunda dılım nese ole ıste bakalm ne zamn odıcem kıme kakalarsak modundalar kiminle dans ettiklerini bilmio paçozlarneyse menüme dönüyorum
insallah canim, onuda duyacaksiniz...bulantım var kuzum ama ötekinde de vardı da kalbi atmıyordu,hayırlısıyla duyabilseydim kalp atışını içim rahat edicek yaa
odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)c.tesi
sabah
ekmek
peynır az bsy
domates
zeytin
öğlen 5 ızgara köfte ama köfteler minikti
salata
ayran
aksam
tavuk
salata
ayran
spor yok
su 1 lt civarı
kaçamagım olmadı kacamagı pazar yaptm
pazar
peynir
tereyaglı yumurta 1 tane
domates
salatalık
1 ççay kasıgı dogal böğürtlen reçeli
öğlen
mc donalds tavuklu hamburger ayran ama patates kızartması yemedim yarı kacamak
ara
kızın balık krakeri 4-5 tane
aksam
z.yaglı kabak yemeği 4 y.k
2y.k yogurt
spor
50 yarım mekik
25 kız şınavı
150 ip atlama
15 ters mekik
10 dkka bacak hareketi
bide gezdgm için 10 bin küsür adım
su 1 lt falan
geçmişe dönüyorum
canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.günaydın canım.. sonuna kadar haklısın.. takımdan uzak kaldıkça diyet modundan da uzaklaşıyor insan.. eşimin sınavları bitince farklı bir durum oluştu, bu defa da gezmelere costuk hep beraber, birde misafir fln haftasonu.. pc yi açmadım bile.. takım içinde kötü oluyor haliyle.. bu hafta da - göremez veya gelemezsem ayrılırım canım.. herkes için en uygunu bu olur..
haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)canım haklısın da bende yani bi o bi bu derken günler geçiyor gelemiyorum.. ya kendimi suçlu hissediyorum böyle de.. hani kuralları takmıyormuşum gibi oluyor.. telefonumun hafızasını boşaltabildik bu haftasonu,.. kk ya telden girebilirsem sorun kalmayacak asılnda..
evet canim bak bebis her seyi hissediyor...ayy doğru diyosun vallahi gülüm sürekli bir tedirginlik çıkarıyorum kendime pimpirikli oldum çıktım yaa
superiz sen nasilsin guzelim?Nasılsınız bakalım :)
enerjine kurban canim:)Tamam canım bu hafta bomba gibi geleceğiz:)
o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)İp atlamayı çok severim tam bana göre bi egzersiz:)
teskkur ederiz Zeynebim:)Kızlar cok beğendiğim bu yazıyı sizinle paylaşmak istedim
http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar...3/su-da-olsun-baslayacagim-diyenlere_40080279
bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...bunlarıda cevaplım hala okuorm
aha 20 sayfa var
ben bu haftaya bomba gıbı basladım canım zayflamıs gelicem sözzz
canım buralardayım ama eskısı kadr gırmedgm dogrudur bundan snra daha fazla katılım saglıcam bnım geldgmsaatler forumkalabalık olmuo aksam cosuo burası
amana lalh korusun allah hayrlara yazsn bnde ınanılmaz kotu bı ruya gordum okudum yattm tekrar
menün eksik cnm ama dişinden ötürü dimi
az az ye herseynden goncam abrtma opüldün
motıvasyonm dusuktu ama az gelme sebebım dıldı tlf ft. malum öptü beni hem o sebepten hemde hafta sonları 1 gun ıznım var o da pazar gunu hıcgıresm gelmıo esımle cocugmla 1 gun gecırınce gozum dunyayı gormuo
kaptanım hiç merak etme derecedyz bu hafta haydi klızlar bu hepımızın ortak basarısı olcak lutfen dıkkat edelm
bnm anlamadgm sürekli sendelermi ne munasebet cnm bnde gorumceym valla 6 aylık evlı kardesm 2 defa gttım o da gelın cagrdıgel nenacım yemek yapma hazr var yıelım dıe o da ne yaptysa yerım saolsn ugrasrda ayıptr gunahtr evde ne varsa o yapılr hele ugrasmıssa ben kızarm zaten ne ugrasıosn cıakr peynr ekmek yıelım olurmu ole sacmalık begenılmeyen yemege begenmedm denrmı nımettır ya cok gerıldm ve sınırlendm helekı hamılesn o tabagı alır kafasna atarm densiz hadsiz küstah
huzurlu aılenıze bır melek daha katılıyr her syeın tadını cıkar kaptanım
iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?Canlarım nasılsınız:)) okuldayım anca girebildim bugün yoğun bir gün
ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))kızlar ben hasftasonu menüsünü hiç vermesem? ne kadar ceza varsa hepsinden yapayım benne bulduysam yedim zaten..
bizde optuk canim:)jj den başlıyayım ben..ay bu ara işyeri de kalabalık odaya geçip leslie mi yapamıyorum...iş bitti zaten eve geçiyorum kızlar öpüldünüz..
oyy masallah kuzuya:)5+3 günlük gülüm bugün 4541 çıktı
iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..Oh nooo 680 mesaj miiii hoc bu kadar birikm3misti uy nasi bitircem
Iki gunluk menumu vereyim once kizlar
Cumartesi
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
Vol zeytin
Zeytinyagi
Tere
Ceviz
Kayisi
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
Yogurt corbasi
Minik bir parca hashasli corek
Salata
Spor yok
Su cok
Gelsin cezalar oy oy
Pazar
Sucuklu yumurta
Cokelek
Zeytin ve zeytinyaği
Bol roka
Cig fistik
Portakal
Ogle
Süt
Aksam
Et yemegi
Salata
Spor yok
Su 3 lt anca
Oy oy cezalar canim cezalar.hepsini yapacagum
Yarin misafirlerim gidecek duzenim yeniden oturur insallah
Bugun rutin sporlarimi yapacagim yine cezalari da yapacagim bana acima ozgem
Iyisinizsir insallah kizlar esimi bekliyorum okulsa okuyabildigim kadar okuyacagim gecmisi
Konuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))
Onu ben de merak ediyorum aydinda var bir iki yer reformer hatta nisanda baslarim diyordum pahali geldiYawrukush kaptanım pilates reformer aletini biliyosundur gittiğim salonda ona girmek için ayrı bi ödeme yapmak gerekiyor grup çalışmasında kullanmıyor. onda sadece 1 kişiyle ilgilendiğini ve sadece fazla olan bölgeye yoğunlaştığını söylüyor. Bu reformer aletinin çok büyük marifetleri olurmu sence ?
ben orda öğrendiğim karın hareketlerini evde de tekrar ediyorum ama bu reformer da mucizler yaparmı karnımda merak ediorm.
cumaya 4 gun var Busem eksi gelecek, gelmeli bir tanem, bu hafta derece almamiz sart:)Hahahaa kronik rakibemm ben misafir falan derken bu hafta cok uzaka kaldim ya bi de basgul beni guldurmedi bu hafta sorma. Bakalim bu hafta neler olacak
yazariz biz, siz yururken, ip atlarken biz napacagiz, cenemiz dusuyor tabi:)Ne deyim size 211 mesajı hangi ara yazdınız anam Nasıl okuyacam şimdi
amaniiiiin kizlar Derya almis basini gitmisss haberini olsun:))Konuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))
Busem para tuzagi, normal pilates yap guzelim istiyorsan.Onu ben de merak ediyorum aydinda var bir iki yer reformer hatta nisanda baslarim diyordum pahali geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?