BakalimUyacaklar ablamm mecburya da ip alınacak
Masallah ablam devam devam :)@CheGuevera nerelerdesin canım ben 1500 yaptım ip atlamayı
sen işe atlaya atlaya gittin mi :)
5+3 günlük gülüm bugün 4541 çıktıGözün aydin, herseyin yolunda olmasina sevindim asyam :) kan sonucun nasil cikti?
Herkese iyi aksamlar.
Kahvalti - 1adet sahanda yumurta,yogurt,peynir,1 dilim kepekli ekmek.
Öğle - Bulgur pilavi + yogurt
Aksam - Haslanmis balık
İlaveten
2 litre su
4 bardak yesil cay
1 bardak soda (rahatlatiyor)
yarim limon
14350 adim
Asyaca
ya ben 4 senedir siyah cay icmiyorum hep yesil cay iciyorum yinede zarari olurmu? bunyem alismisdir bence oyle diilmi?
yarım taneAkşam yarım tane kadar portakal yedim, unutmuşum yazmayı :))
Kaptanlarım bunların bana nazarı değiyor şikayetçiyim hepinden hıh
Gıcıklık değil mi Atlaya atlaya gideceğim
Hahahaha
Gözümde canlandı bir an hahahah rezalet
kız kayınpederinle atlaa
Asyaca geciktim kusura bakma lütfen. Anca 1000 adım atmışım bugün. Yeşilçayda içmedim. Kızım ateşlendi. Benim gün vardı kızımında arkadaşının doğumgünü kutlaması vardı sabahtan hafif kırgın gibiydi kutlamaya gitme evde dinlen dedim dinlemedi sıpa bizi almaya geldiklerinde ateşi vardı onla uğraştım bitki çayları falan soğuk uygulama derken az önce şurup içirdim uyuyo artık düştü ateşi neyseki.
Menümü yazayım cezaları yarın yaparım inşallah.
Sabah 1 yumurta çerez domates salatalık peynir zeytin çay
Üstüne sade kahve
Öğleden sonra 1 lahmacun yeşillik
5-6 yaprak sarma sütlü bi tatlı vardı yarım dilim
Çay bol bol limonlu
Akşam 1 avuç çerez yedim
Su 2 lt anca olmuştur belki daha azdır
Spor hiç yok
Yarın yürüyüş+mekikmiydi kaptanımAsyaca
Evet canim 8. haftada kalp atisini dinliyorlar, 20. haftada da detayli ultrasona yolluyorlar hoop bitti:)
Biz dusunuyoruz Ebrum 3. , 4. kac tane kismet olursa:))
Canlarim benim icin uyku vakti yarina gorusmek uzere insallah
Hepiniz seviliyorsunuz
hyrdr inş. ama sanmm önemli bsy oldgnukızlar günaydın ilaç raorlarım onaylanmadığı için sabah hastaneye gittim dr la işim yoktu sadece kağıt üzerindeki işlemler gerekti dr um beni görür görmez sekretere kan testi iste dedidondum sekreter zaten gebe hocam dedi dr um sen iste dedi ultrason falan da yapmadı sonuç öğleden sonra çıkacak acaba neden öyle tepki verdi adam o beni cumaya çağarmıştı benim bugün gidişim tamamen evrak içindi umarım aklını kurcalayan bişey yoktur adamın
Gü nay dınnnn
Kızlar mutlu haftalar güzel günlerrr bizim olsun
Çok şükür döndüm artık düzenli buralardayımmm
Şimdi işteyim
Nasılsınız ?
hoşbulduk kızlar
çok şükür bende iyiyim iş güç artık devamm
akovsercim senin neyin var bir sorun yok insallah
gözün aydın o zaman canım
tatlım ne kullanıyorsun ki 125 tl faturaya okey veriyorsun ?
cok sükür kuzum bende iyiyim
kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
amiiinnn gülüm inşallahh rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın inşallahay hayırlı olsun canım.. hadi darısı başıma
yok gülüm ağırlama falan yok artık zaten 2 güne gidiyor ben eşimin hatrına arkasından konuşmasınlar diye kendimi yük altına koydum ama terbiyesize bilseydim kılımı oynatmazdım.neyse geçti artık dinlenicem bol bolcanım hadi gözün aydın
o bu rahat edecek diyede yorma kendini kimsenin lafına da bakma
hamileleiğinin keyfini çıkar inana insan özlüyor o günleri
hiçbiri umrumda değil artık gülümohh bitti allahıma şükür
sen baya iyi yürüosun bu kararlılıkla @CheGuevera yı geciceksin
canım okadr cok yeşil çay tuketme lütfen saglık acısından zararlı max. ıkı fincan ok
yarım taneyerim seni
he bizden nazar değio işimiz yok sana nazar degdirioruz cınımmm
ahaha cidden dicekelr bu genc kadnda ppek guzelmıs ama erken yasta delirdi
ahahaha ilahi hepinize ayrı güldüm
canım gecmıs olsun yavruna kıyamam yaa bu cocuklar hasta olunca nevrımız donuo ufff
sizin amerıkada ısler burdakınn tam tersi zaten bızım burda her prosedur sacma mantıklı bsy yapılmıo
hyrdr inş. ama sanmm önemli bsy oldgnu
hg bnde dondum eheheh bu arada hayrlı ugurlu olsn yenı ısın zeynepcim
platınum cnm degstrcem tarifemi sıkıldm moralım bozuldu
aaaa masallah sekerım hadı gozun aydın smdı kendıne dıkat etme zamanı takma gorumcenı kv denı eltını falan
kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
ohh bitti allahıma şükür
canım okadr cok yeşil çay tuketme lütfen saglık acısından zararlı max. ıkı fincan ok
yarım taneyerim seni
canım gecmıs olsun yavruna kıyamam yaa bu cocuklar hasta olunca nevrımız donuo ufff
sizin amerıkada ısler burdakınn tam tersi zaten bızım burda her prosedur sacma mantıklı bsy yapılmıo
aaaa masallah sekerım hadı gozun aydın smdı kendıne dıkat etme zamanı takma gorumcenı kv denı eltını falan
Kız buradayım ben ama bazen bi gidiyorm gelemiyorum çocuklara tarama yapıyorum şuan teoga az kaldı sıkcam onları:)ee ben sabahtan beri burdaım kimse yok
Haklısın canım:)Ama yarış olarak şöyle birşey de var, ipsiz 10.000-i bile atlamak mümkün ama ip çok yorduğu için bir yerden sonra tıkanıyorsun.. bunu da kaptana söyleyelim bence
Aldım ipi:)))Simdiden iyi eglencelereminim cok zevk alacaksin
İyiyiz canım sen nasılsın:)Canlarım nasılsınız:)) okuldayım anca girebildim bugün yoğun bir gün
Rabbim kucağına almayı nasip etsin canım:)kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
yok Derya ablmi gecememohh bitti allahıma şükür
yarım taneyerim seni
Meraba canim, ilk sayfada katilim formumuz var onu doldurup, kurallarimizi da okur musun?Kızlar beni de alın aranıza bende diyete başladım bu gün :)
Meraba canim, ilk sayfada katilim formumuz var onu doldurup, kurallarimizi da okur musun?
Tanisalim canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?