Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyiyim kuzum şükür.20 nisanda randevu inşallah.kendini yorma fazla ev yerleştirme bitmiştir inşallah.

kızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
Gözün aydin canim. Sen hep böyle takarsan senin icin kötü olur. Bak iyikide yapmis negüzel dahada mutlu oldun. Insallah önce kalp atislarini duyarsin sonrada kucagina alirsin
Derya_idil nerelerdesin canım ben 1500 yaptım ip atlamayı
sen işe atlaya atlaya gittin mi :)
Ben daha 150 yapamadim
Hosgeldin canim bende Büşra. 18 yaşındayım ve öğrenciyim
Kolay gelsin canım

Saol ablam vallaha üzerimden büyük bir yük kalktı
Konuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))
takibindeyim ama seni gecemem orası kesin

Hoşgeldin canım inşallah güzel kilolar veririz birlikte :)

Ahh inşallah ablacımmm :) vallaha bende kendime zaman ayırıyorm :)) bıgün adet oldum 12 gün önce geldi ah benim bu adet düzenim deli oldu :)) sen napıyorsun ablişim haftasonu taşınıyordunuz demi:))

Daha 300 mesaj var okuyamadigim bilune bolune okuyorum menumu vereyim de devam edeyim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Bol zeytin ve zeytinyagi
Ceviz
Tereyagi
Ogle
Bi kocaman kupa sade kahve
Ara
Mistik çay
Aksam
Paca corbasi
Cig fistik
Bir saat kadar sonra yesil cay
Spor henuz yok yapinca yazacagim
Su 2.5 lt anca oldu

kızlar ben hasftasonu menüsünü hiç vermesem? ne kadar ceza varsa hepsinden yapayım ben ne bulduysam yedim zaten..
Aman canm yeme yawww
Kızlar beni de alın aranıza bende diyete başladım bu gün :)
hosgeldin canm
Canim inaki ben adetliyken daha cok kilo veriorum yaklasti zaten . ama bol su ve yesil cayda dusuo . inan 74.3 ken bu sabah 75.5 ciktim . bol su ictim 74 e indim coksukur bol su iciyorum birazdan yesil cayimi icicem :) sporumuda tam yapamiorum yogunluktan. Lesliemi yapamiom bayadr .

Deryacim sip diye damliyorum firsat buldukca ev halki cocuklarla parka gitti ben de simdi fırsat bulup geldim. Yesil cay yaptim bak senin icin iciyorum şerefine :)))
şifa olsun eksi olarak geri dönsünn =)
minnoşlar nasıl napıyolar

kızlar çok yoğun bi gün geçirdim, sabah çocuklar ev bark onları okula bırakıp pilatese gittim, ordan geldim üstümü çıkaramadan misafir geldi, misafir gitti çocukları almaya gittim bu kez park diye tutturdular eve uğrayamadan parka gittik eşim işten dönerken bizi aldı bu kez evde yemek yok hopp koştur koştur bişiler yapıldı yendi. çok çok yorucu ve yoğun bir gün oldu benim için. geçmişi okuyayım geliyorum canlarım...

Rabbim bizlere bol enerji versin kuzum :))

Konuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))

Ben bıraktım canım yolun açık olsunn

Fatimecim aklina kotu seyler getirme. Allah rahmet eylesin tum sehitlere cok uzucu

Elimde değil canım, ortalık sakinleşmiş diye rahatlamıştım ben de ama durum kötü maalesef gerçi benimki acemi daha o yüzden şimdilik onlara dokunmuyorlar, ama büyük birşey olduğu taktirde herkesi sınıra gönderecekler

maşşalaah gülüm sen dr a ne zaman gideceksin gülüm keşke bir görünsen .çok heycanlandım bugün dr um dam Allah razı olsun yani ilaç raporu için gittim adam keseyi gösterdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…