İyiyim kuzum şükür.20 nisanda randevu inşallah.kendini yorma fazla ev yerleştirme bitmiştir inşallah.diyet ve egzersize sIkI bir baslangic yaptin guzelim:)
gelinligin icinde kugu gibi olacaksin insallah:)
okuyup ufleyelim seni kuzum:))
tebrikler canlar, ohh ayaginiza kuvvet:)
ol guzelim, ol bir tanem, ol canimin ici:)
insallah gulum Allah utandirmasin...
sen nasilsin canim, bir sonraki kontrolun ne zaman?
olur canim , sanki ip varmis gibi ipsiz atlayabilirsin..
ohh yuru Deryammm :)
regliden dolayi birazcik arti olur kilonda guzelim ama regli bitince kiloda gider:)
Gözün aydin canim. Sen hep böyle takarsan senin icin kötü olur. Bak iyikide yapmis negüzel dahada mutlu oldun. Insallah önce kalp atislarini duyarsin sonrada kucagina alirsinkızlarr ben geldimmmmmbebeğimin kesesini gördüm çok şükürrr
Ben daha 150 yapamadim
Hosgeldin canim bende Büşra. 18 yaşındayım ve öğrenciyimKullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
Kolay gelsin canımKizlar eve geldimmm
Camasirlar alisveris
Birde bugun esim cocuklarim gezdik alisveris yaptik ev icin
Sehir disindan misafirim geliyormusss
Gec saatte girmeye calisacagimmm
Camasir valiz alisveris ve 2 cocuk dusunun evimin haliniiii
Birkac saate burda olurlarr ben kosturmaya gidiyorummm
Opuyorum siziiii
Saol ablam vallaha üzerimden büyük bir yük kalktısag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..
insallah canim, kismet:)
korkutma biz hamisleri kuzum:)
canim bosver artik asya bosverrr..
bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..
kolay gelsin ablacim..
prensesin nasil oldu bugun?
hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)
yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?
4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)
zor yerden geldi sana bu sefer egzersiz:)
nasilsin canim?
ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)
anaaaam ne cok para ya o oyle..
protesto etmekle iyi yapmissin Nenam:)
Prensesin nasil?
insallah canim, onuda duyacaksiniz...
odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)
canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.
biz seni kaymetmek istemeyiz canim:)
Nereleri gezdiniz hafta sonu:)
haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)
evet canim bak bebis her seyi hissediyor...
superiz sen nasilsin guzelim?
enerjine kurban canim:)
o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)
teskkur ederiz Zeynebim:)
nasil gecti yildonumu kutlamaniz?
bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...
Nasil gecti haftasonun?
iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?
ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..
yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))
bizde optuk canim:)
oyy masallah kuzuya:)
bende bugun tam 4 haftalik olmusum:)
iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..
misafirler gitsin diye bekliyoruz :)
takibindeyim ama seni gecemem orası kesinKonuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))
Spordan eve geçiyorm tatlım :))İyiyiz canım sen nasılsın:)
Hoşgeldin canım inşallah güzel kilolar veririz birlikte :)Kullanıcı Adı : Mügehatun
İsim (İsteğe Bağlı ): Müge
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Ankara
Boyunuz : 160
Kilonuz:79
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz : yedim yedim şiştim valla :) Tamamen keyfi
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?:
Çünkü çok mutsuzum ve sağlığım elden gidiyor. Artık sağlıklı yaşamak, rahatça fotoğraf çektirmek ve alışveriş yapmak istiyorum. Pskolojim bozuluyor bundan kurtulmak istiyorum. Hayatım diyetlerle geçti artık diyet yapmak değilde sağlıklı yaşamayı öğrenmek istiyorum. Umarım hepimiz başarırız
Ahh inşallah ablacımmm :) vallaha bende kendime zaman ayırıyorm :)) bıgün adet oldum 12 gün önce geldi ah benim bu adet düzenim deli oldu :)) sen napıyorsun ablişim haftasonu taşınıyordunuz demi:))M M_atruska @E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)
Mavibocuk stres sikinti bitti, artik kendine odaklanabilirsin deniz gozlum. Kalan birkac kiloyu da yolla da mezun edelim dugunden once:)
edsofi sen 1kg arti ile mi bildirim yaptin bu cuma gulum... Nasil sasirdim. Adet donemi falan miydi kuzum niye oyle oldu? Bak dugune ne kaldi sunun surasinda. Lutfen toparlan gulum.
Aman canm yeme yawwwkızlar ben hasftasonu menüsünü hiç vermesem? ne kadar ceza varsa hepsinden yapayım benne bulduysam yedim zaten..
hosgeldin canmKızlar beni de alın aranıza bende diyete başladım bu gün :)
Canim inaki ben adetliyken daha cok kilo veriorum yaklasti zaten . ama bol su ve yesil cayda dusuo . inan 74.3 ken bu sabah 75.5 ciktim . bol su ictim 74 e indim coksukur bol su iciyorum birazdan yesil cayimi icicem :) sporumuda tam yapamiorum yogunluktan. Lesliemi yapamiom bayadr .M M_atruska @E-brulim sizler nasil oldunuz canlar:)
Mavibocuk stres sikinti bitti, artik kendine odaklanabilirsin deniz gozlum. Kalan birkac kiloyu da yolla da mezun edelim dugunden once:)
edsofi sen 1kg arti ile mi bildirim yaptin bu cuma gulum... Nasil sasirdim. Adet donemi falan miydi kuzum niye oyle oldu? Bak dugune ne kaldi sunun surasinda. Lutfen toparlan gulum.
şifa olsun eksi olarak geri dönsünn =)Deryacim sip diye damliyorum firsat buldukca ev halki cocuklarla parka gitti ben de simdi fırsat bulup geldim. Yesil cay yaptim bak senin icin iciyorum şerefine :)))
Sicrayiver cekirge hoplayiver cekirge ip atla cekirge bidi bidi bidi bidi cekirge... (
Rabbim bizlere bol enerji versin kuzum :))kızlar çok yoğun bi gün geçirdim, sabah çocuklar ev bark onları okula bırakıp pilatese gittim, ordan geldim üstümü çıkaramadan misafir geldi, misafir gitti çocukları almaya gittim bu kez park diye tutturdular eve uğrayamadan parka gittik eşim işten dönerken bizi aldı bu kez evde yemek yok hopp koştur koştur bişiler yapıldı yendi. çok çok yorucu ve yoğun bir gün oldu benim için. geçmişi okuyayım geliyorum canlarım...
Konuşun Can'larım Muhabbetin belini kırın ben 15000 i geçtim :))
Fatimecim aklina kotu seyler getirme. Allah rahmet eylesin tum sehitlere cok uzucu
Sicrayiver cekirge hoplayiver cekirge ip atla cekirge bidi bidi bidi bidi cekirge... (Derya_idil ) ama bizimki
asyacımm ben bir kaç gündür yoktum kaçırdım mı
sen hamilemisin canımmm
canım ihtiyacının fazlasıysa kapat tabiki
ayrıca sende hoşgeldin o zaman
Kaptanlarım bunlar bana çekirge diyo ahahaSicrayiver cekirge hoplayiver cekirge ip atla cekirge bidi bidi bidi bidi cekirge... (Derya_idil ) ama bizimki
sag salim varmissiniz canim, kolay gelsin simdi camasir, ev yerlestirme vs islerinde..
insallah canim, kismet:)
korkutma biz hamisleri kuzum:)
canim bosver artik asya bosverrr..
bir sey yoktur canim gonca ablanin dedigi gibi, hcg degerine bakmak istemistir doktor..
kolay gelsin ablacim..
prensesin nasil oldu bugun?
hos dondun canim, ne var ne yok, hani menuler kizzzz:)
yakindir o gunler canim, nasilsin bugun?
4.cocuktan sonrasi yururken mi cikiyormus:)
zor yerden geldi sana bu sefer egzersiz:)
nasilsin canim?
ooo ne guzel haber, gozunaydin fistigim:)
anaaaam ne cok para ya o oyle..
protesto etmekle iyi yapmissin Nenam:)
Prensesin nasil?
insallah canim, onuda duyacaksiniz...
odulun afiyet olsun guzelim, cok bisey yememissin :)
canim hepimizin kosturmasi oluyor, dert etme, ben inaniyorum bu hafta sen her firsatta takima ugrayacaksin.
biz seni kaymetmek istemeyiz canim:)
Nereleri gezdiniz hafta sonu:)
haydi bakalim telden girmeni bekiyoruz guzelim:)
evet canim bak bebis her seyi hissediyor...
superiz sen nasilsin guzelim?
enerjine kurban canim:)
o zaman kim tutar seni derece bekliyoruz:)
teskkur ederiz Zeynebim:)
nasil gecti yildonumu kutlamaniz?
bu hafta derece gelmeli Nenam, guzelim...
Nasil gecti haftasonun?
iyiyiz mavisim, sende ne var ne yok?
ohh cok sukur canim, insallah yakinda kalp atisini da duyarsiniz..
yaz canim menunu ki ona gore ceza yazalim:)))
bizde optuk canim:)
oyy masallah kuzuya:)
bende bugun tam 4 haftalik olmusum:)
iyiyiz canim, hos sohbetini ozledik, seni ozledik..
misafirler gitsin diye bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?