canim misafir guzelde insanin kendi evindeki konforu olmuyor misafirle..Ozgecim laf aramizda ben de hem sizi hem normal duzenimi ozledim yav:) bisiklete cikcam birazdan hatta dur yesil cay iceyim once baya yesil cay geyigi donmus ben de iki fincaj iceyim yatana kadar derya kaptanim mutlu olsun
canim pilates kalp atisini cok hizlandiran kardiyo egzersizlerinin yerini pek tutmuyor.Oke sen oyle diyosan hem benim bedava jilim var:))) ozgem plates bana yetmiyo heralde iyi bi hocaya dusmedim beni yoramadi:)
tam 1 nisan sakasi oldu :)Aaaa 1 nisan sakasi gibi oldu evet senin hamilelik haberin yaaaâ şok olmustur adamcagiz hahahhahaaa
kavgada soylenmez Deryam aboovvv :)Dün biraz moral olsun onlara diye az yürüdüm gözleriyle yiyecekler ya beni
Bugün 20 bin garanti fazlasını bilemiyorum
gecmedi mi hala gulum??Tam abliş nasılsın diyecektim mesajını gördüm ♡ iyiyim canım öksürük bıraksa daha da iyi olurum inşallah.sen nasılsın
az kalmis kuzum, hadi hayirli haberler:)İyiyim kuzum şükür.20 nisanda randevu inşallah.kendini yorma fazla ev yerleştirme bitmiştir inşallah.
kalkmaz mi yuk canim, hemde nasil kalkar:)Gözün aydin canim. Sen hep böyle takarsan senin icin kötü olur. Bak iyikide yapmis negüzel dahada mutlu oldun. Insallah önce kalp atislarini duyarsin sonrada kucagina alirsin
Ben daha 150 yapamadim
Hosgeldin canim bende Büşra. 18 yaşındayım ve öğrenciyim
Kolay gelsin canım
Saol ablam vallaha üzerimden büyük bir yük kalktı
takibindeyim ama seni gecemem orası kesin
harikasin canimin ici:)Yawrukush canımm spordan eve gidiyorum :))
paca corbasi mi annemde nefis yapar afiyet olsun canim:)Daha 300 mesaj var okuyamadigim bilune bolune okuyorum menumu vereyim de devam edeyim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Bol zeytin ve zeytinyagi
Ceviz
Tereyagi
Ogle
Bi kocaman kupa sade kahve
Ara
Mistik çay
Aksam
Paca corbasi
Cig fistik
Bir saat kadar sonra yesil cay
Spor henuz yok yapinca yazacagim
Su 2.5 lt anca oldu
canimmm 74 gormussun suan 300 gram eksideyiz.Aman canm yeme yawww
hosgeldin canm
Canim inaki ben adetliyken daha cok kilo veriorum yaklasti zaten . ama bol su ve yesil cayda dusuo . inan 74.3 ken bu sabah 75.5 ciktim . bol su ictim 74 e indim coksukur bol su iciyorum birazdan yesil cayimi icicem :) sporumuda tam yapamiorum yogunluktan. Lesliemi yapamiom bayadr .
oyy Deryacim okurken yoruldum, bugun guzelce dinlenirsin insallah canim:)kızlar çok yoğun bi gün geçirdim, sabah çocuklar ev bark onları okula bırakıp pilatese gittim, ordan geldim üstümü çıkaramadan misafir geldi, misafir gitti çocukları almaya gittim bu kez park diye tutturdular eve uğrayamadan parka gittik eşim işten dönerken bizi aldı bu kez evde yemek yok hopp koştur koştur bişiler yapıldı yendi. çok çok yorucu ve yoğun bir gün oldu benim için. geçmişi okuyayım geliyorum canlarım...
canim dualarimiz sizinle, sende bol bol dua et, Allaha emanet canim..Ben bıraktım canım yolun açık olsunn
Elimde değil canım, ortalık sakinleşmiş diye rahatlamıştım ben de ama durum kötü maalesefgerçi benimki acemi daha o yüzden şimdilik onlara dokunmuyorlar, ama büyük birşey olduğu taktirde herkesi sınıra gönderecekler
ne guzel adimlamissin:)Asyaca 13896 adım canım.. sonra gelir miyim gelmez miyim belli değil şimdiden yazayım..
cekirgem benim, iyi demisler:)Kaptanlarım bunlar bana çekirge diyo ahaha
az yemissin yine gulum, doyasiya ye canim..Menüm
Sabah
elma sirkeli su
1 fincan yeşilçay
1 fincan çay
5 hurma
Öğlen
sebze yemeği
yoğurt
Akşam
4 lahana sarma (küçük, neredeyse yağsız)
1 parça balık
2 lt su
spor 13896 adımlık yürüyüş
ben daha randevu almadim canim alirim ilerleyen gunlerde..maşşalaah gülüm sen dr a ne zaman gideceksin gülüm keşke bir görünsen .çok heycanlandım bugün dr um dam Allah razı olsun yani ilaç raporu için gittim adam keseyi gösterdi
aci yoooook cekirgem:)İmdaatttt!!!!!
cok cok cok cok guzel mavisim Mervem:)Kızlar menümü vereyim:)
Sabah
Vazgeçilmez omletim:))
Ara
Türk kahvesi×2
Öğlen
Yoğurt
Kayısı
Akşam
Patlıcan közlemsi
Yoğurt
Tavuk
Domates
Salatalık
2 tatlı kaşığı tahin pekmez(tatlı krizi)
1 ceviz
Ara
Yeşil çay
Ara
Mistik
2,5 litre su
12000 adım
1 saat airobik:)
uyku hapi, kantaron cayi ve bilimum yatistiricilar :)Uy sonuda bitti gecmis. Spor yapmam lazim milletin erken yatmasi icin ne yapmaliyim sizce:)))
yeni egzersizin hayirli olsun canim guzel bir program :)Menüm
Sabah
Peynirli omlet
Yarım greyfurt
1 dlm ekmek
3-5 zaytin
Ara
3 badem
3 kaju
4-5 fıstık
Öğlen
Fırınsa pişmiş et
Salata
1 dlme yakın ekmek
Ayran
Akşam
Tavuk göğüs
Salata
1 sk bulgur pilavı
Yoğurt
Yine meyvesiz bir gün geçirdim çok mutsuz oluyorum dengesiz beslenmiş gibi hissediyorum böyle
Neyse yeni sporuma başladım harika oldusırt Kaş'larım acayip çalıştı resmen kambur duramıyorum
Spor body project intermediate total body workout
Yeşil çay 2Asyaca
Su bekadan içtim hiç fikrim tok
Cezamı henüz yapamadımama yapcam
Adım olarak ta sayılmış 5000 adım var Ama tamamı daha çoktur
buradayim canimmmm
canim misafir guzelde insanin kendi evindeki konforu olmuyor misafirle..
bizde ozledik be Busem..
nasil bu hafta tarti, yuzumuzu guldurecek mi:)
canim pilates kalp atisini cok hizlandiran kardiyo egzersizlerinin yerini pek tutmuyor.
oyuzden benimseyememen cok normal amazonum:)
seni kesmez:))
tam 1 nisan sakasi oldu :)
kavgada soylenmez Deryam aboovvv :)
gecmedi mi hala gulum??
az kalmis kuzum, hadi hayirli haberler:)
kalkmaz mi yuk canim, hemde nasil kalkar:)
bunun serefine bugun ki yarismadan bir derece bekliyorum senden:))
harikasin canimin ici:)
paca corbasi mi annemde nefis yapar afiyet olsun canim:)
canimmm 74 gormussun suan 300 gram eksideyiz.
ohh yandan, cumaya daha da artar guzelim:)
oyy Deryacim okurken yoruldum, bugun guzelce dinlenirsin insallah canim:)
canim dualarimiz sizinle, sende bol bol dua et, Allaha emanet canim..
ne guzel adimlamissin:)
cekirgem benim, iyi demisler:)
az yemissin yine gulum, doyasiya ye canim..
ben daha randevu almadim canim alirim ilerleyen gunlerde..
Cok sevindim canim, keseyi gormene, darisi kalp atisina ve bebisin kendisine insallah :))
aci yoooook cekirgem:)
cok cok cok cok guzel mavisim Mervem:)
uyku hapi, kantaron cayi ve bilimum yatistiricilar :)
yeni egzersizin hayirli olsun canim guzel bir program :)
nasil gecti gunun??
Allah beeee ne sevindimOoohhh artsin eksilerrr kaptanimmmmbol su bol su bol wc bol wc :
İyimyim kaptanim cok sukur azcik bi aciklik kaldi ette oda kapandimi tamamdrburadayim canimmmm
hunharca alintilarimi yaziyorum
sen nasil oldun
Dua en buyuk care zaten Fatimecim, icini ferah tut..Sağol canım, iyi değilim olamıyorum da elimde değil, duadan başka birşey gelmiyor zaten elimizden, Allah yardımcımız olsun..
Canım gayet doymuştum o yüzden fazla yemedim.
cabucak toparlandin canim sukur, insan vucudu ne mukemmel bir sey,sasmamak elde degil...İyimyim kaptanim cok sukur azcik bi aciklik kaldi ette oda kapandimi tamamdr
bol ter atmalar guzelim:)Eki Görüntüle 1808628
Ayy bacaklarim tutmuyorr, yesilcay moladi verdim gun boyu yogunlugum bitmedi. 11 e kadar biraz daha atliycam canlarim 11 den sonra gorusuruz seviyorum hepinizi.
Dua en buyuk care zaten Fatimecim, icini ferah tut..
bu siralar mektup, ya da telefon gorusmesi olacak mi?
cok guzel canim, hafif karbonhidrat eklememiz ise yaradi cook cook mesudum :))Sabah haslanmis 4yumurta peynir tost
Oglen yesil elma
Ara patates yemegi yogurt salata
Aksam pirasa yemegi (bulgurla yapildi) yogurt
10bin adim
3 litre su ve 1 kupa yesilcayAsyaca
Sabah haslanmis 4yumurta peynir tost
Oglen yesil elma
Ara patates yemegi yogurt salata
Aksam pirasa yemegi (bulgurla yapildi) yogurt
10bin adim
3 litre su ve 1 kupa yesilcayAsyaca
hadi insallah yarin sesini duyda icine ferahlik gelsin canim benim...Biliyorum canım..
Annesini arıyor her fırsatta, bugün konuşmuşlar, kadın benden beter durumda zaten anne sonuçta, onunla konuşuyor ben de haberlerini alıyorum.. şimdi de sabırsızlıkla yarınki aramasını bekliyorum..
Kaptanim ben terlemeyi sevmiyorum yaaaAllah beeee ne sevindim
3 tane ewde yedim 1 tanede kaynanamda yedim 5 tane kaynatmis bana kahvalti yapmadim zannetmis sadce bana 5 tane kaynatmisMaşaAllah canım 4 yumurtayı nasıl yedin :)
terlemeyi kim sever kuzum:)Kaptanim ben terlemeyi sevmiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?