hadi insallah yarin sesini duyda icine ferahlik gelsin canim benim...
3 tane ewde yedim 1 tanede kaynanamda yedim 5 tane kaynatmis bana kahvalti yapmadim zannetmis sadce bana 5 tane kaynatmis
hey masallah kayinvaliden de ogrenmis artik, senin yumurta canavari oldugunu:))3 tane ewde yedim 1 tanede kaynanamda yedim 5 tane kaynatmis bana kahvalti yapmadim zannetmis sadce bana 5 tane kaynatmis
Rabbimin hikmetlerine kafa yormaya kalkarsak vallahi kafayi yeriz :) hamdolsun :)cabucak toparlandin canim sukur, insan vucudu ne mukemmel bir sey,sasmamak elde degil...
Kadın biliyor yumurta hastası olduğunu ondan yapmıştır :))))
Mecbur napsin kadin onlarinkine goz koyuyorum yoksahey masallah kayinvaliden de ogrenmis artik, senin yumurta canavari oldugunu:))
Canim artik karbonhidratta kullaniyorum cunku vucut onsuzluga alisti kilo veremiodumcok guzel canim, hafif karbonhidrat eklememiz ise yaradi cook cook mesudum :))
Canm sen bu gidisle cuma 2 kilo verirsin ben senin yaptigini yapsam tig olurumAsyaca balım 2502 ipatlama 19840 adım 200 mekik
Inşallah bu hafta güzel kilo veririm yaaa :)canim misafir guzelde insanin kendi evindeki konforu olmuyor misafirle..
bizde ozledik be Busem..
nasil bu hafta tarti, yuzumuzu guldurecek mi:)
canim pilates kalp atisini cok hizlandiran kardiyo egzersizlerinin yerini pek tutmuyor.
oyuzden benimseyememen cok normal amazonum:)
seni kesmez:))
tam 1 nisan sakasi oldu :)
kavgada soylenmez Deryam aboovvv :)
gecmedi mi hala gulum??
az kalmis kuzum, hadi hayirli haberler:)
kalkmaz mi yuk canim, hemde nasil kalkar:)
bunun serefine bugun ki yarismadan bir derece bekliyorum senden:))
harikasin canimin ici:)
paca corbasi mi annemde nefis yapar afiyet olsun canim:)
canimmm 74 gormussun suan 300 gram eksideyiz.
ohh yandan, cumaya daha da artar guzelim:)
oyy Deryacim okurken yoruldum, bugun guzelce dinlenirsin insallah canim:)
canim dualarimiz sizinle, sende bol bol dua et, Allaha emanet canim..
ne guzel adimlamissin:)
cekirgem benim, iyi demisler:)
az yemissin yine gulum, doyasiya ye canim..
ben daha randevu almadim canim alirim ilerleyen gunlerde..
Cok sevindim canim, keseyi gormene, darisi kalp atisina ve bebisin kendisine insallah :))
aci yoooook cekirgem:)
cok cok cok cok guzel mavisim Mervem:)
uyku hapi, kantaron cayi ve bilimum yatistiricilar :)
yeni egzersizin hayirli olsun canim guzel bir program :)
nasil gecti gunun??
Kesinlikle verucen canm :) artik son demlerindesin :) hadi bakalim az kaldi ha gayret :)Inşallah bu hafta güzel kilo veririm yaaa :)
Ben sporda terlemeye bayılıyorum :)) sanki daha çok spor yapmışım gibi hissediyorum :)terlemeyi kim sever kuzum:)
ama ustune soyle ilik bir dus ve o sporu yapmis olmanin verdigi mutluluk yok mu :))
Asyaca balım 2502 ipatlama 19840 adım 200 mekik
Eşim diyor ben senin kadar ip atlasam on kilo veririm diye yok vallahi kaslar şişti sanırım karnım küp gibiCanm sen bu gidisle cuma 2 kilo verirsin ben senin yaptigini yapsam tig olurum
Ahh inşallah gülüm yaaa ama adet olmuşum bugün yaw erkenden :)Kesinlikle verucen canm :) artik son demlerindesin :) hadi bakalim az kaldi ha gayret :)
Tıkandı işte veremiyorumCanm sen bu gidisle cuma 2 kilo verirsin ben senin yaptigini yapsam tig olurum
Tabanına kuvvetcanım:)))Ip atlamada seni gecemedim ama bugün cok kötü hirs yaptim simdi yataktan kalkip 5000 adim daha atip seni gececemDerya_idil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?