- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
20 dakkada anca 3.500 adim oldu yani gecemedim 18000 adim oldu oda 20 dakika boyunca kostum ama yetmedi ben normalde 40 dakkada anca 5000 adin atiyorum 20 dakkada anca bu oldu
Deryoşum muhteşemsin her zamanki gibi tütü maşallah nazar değmesin oku kız kendiniYarım saat önce yazarmıyım o göz var mı bende
Ohh ellerinize saglik, afiyet olsun canim :)En kolay o olacakti makarna istediler ama ben yiyemiycektim yemek yetismezdi sacta yalap sap esimle 2 elden yaptik :))
Canim tartildin mi hic?Menüm
Sabah bir bardak sütlü şekersiz (ıy) kahve
Öğlen 2 tane yeşil elma
Ara nescafe
Türk kahvesi
Akşam iki kaşık makarna bir kase cacık çok az salata Türk kahvesi
Egzersizi yazdım zaten
:))Kuzularim, ballarim canlarimmm gecmisi okuyup geliyorum. Sizde son verilerinizi yukleyin sisteme. (Sizin bu arkadasiniz boylede profesyonel gonişiii)
Harikasin canim :)20 dakkada anca 3.500 adim oldu yani gecemedim 18000 adim oldu oda 20 dakika boyunca kostum ama yetmedi ben normalde 40 dakkada anca 5000 adin atiyorum 20 dakkada anca bu oldu
Ne guzel menu, ne guzel spor :)Selamlar:)
Bugünkü menüm
Sabah
yarım poğaça( tabi bir poğaçayı bitirmedim)
domates salatalık biber
2 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
4 adet zeytin
Ara
1 adet elma
Öğle
2 adet kuru kayısı
leblebi
Akşam 18:00
ızgarada sosis
domates salatalık
ekmek yok
çorba
Su 2.5 litre
Adım 10784
20 mekik
1495 ip atlama
Ipsiz ip atlama, etsiz cig kofte gibi oldu
Ben şimdi sembolik olarak mı debeleniyorum sabahtan beri tüühhh bileydimşimdi sonuçları hazırlıycam ama ondan önce yazmak istediklerim var...
hepinizin azmine, hırsına gerçekten hayran kaldım ne güzel rakamlar çıkmış ortaya emeğinize sağlık. aslında hepimiz kazandık bu hafta bu yarışın kazananı hepimiz olduk. sembolik olarak ilk 3 yazıyoruz ama gerçekten azmimizden ve birbirimize kenetlenip bişeyler yapmaya çalışmamızdan çok etkilendim. benim için en önemlisi sizleri kazanmak, birbirimizi kazanmak. bugün görüyorum ki biz gerçekten çok iyi bir takımız. zeyna larım benimm amazoncanlarımm. hepinizi güzel yüreğinizden öperimmm
Canım kaptanım sen bizi örgütledin senin sayende bu şekildr koşuyoruz sağolasın kuzuşummmmşimdi sonuçları hazırlıycam ama ondan önce yazmak istediklerim var...
hepinizin azmine, hırsına gerçekten hayran kaldım ne güzel rakamlar çıkmış ortaya emeğinize sağlık. aslında hepimiz kazandık bu hafta bu yarışın kazananı hepimiz olduk. sembolik olarak ilk 3 yazıyoruz ama gerçekten azmimizden ve birbirimize kenetlenip bişeyler yapmaya çalışmamızdan çok etkilendim. benim için en önemlisi sizleri kazanmak, birbirimizi kazanmak. bugün görüyorum ki biz gerçekten çok iyi bir takımız. zeyna larım benimm amazoncanlarımm. hepinizi güzel yüreğinizden öperimmm
Yazmayin Deryam boyle seyler, burada hamilesi var, sulu gozlusu var ayollşimdi sonuçları hazırlıycam ama ondan önce yazmak istediklerim var...
Spor iyi hos da cok az yemissin canim. Allah korusun sagligindan olursun.Menüm
Sabah bir bardak sütlü şekersiz (ıy) kahve
Öğlen 2 tane yeşil elma
Ara nescafe
Türk kahvesi
Akşam iki kaşık makarna bir kase cacık çok az salata Türk kahvesi
Egzersizi yazdım zaten
Tabi ki yokYarım saat önce yazarmıyım o göz var mı bende
Hamileyken bitkilerden uzak durmak en iyisi canım hatta baharatlardandaOhh ellerinize saglik, afiyet olsun canim :)
Canim tartildin mi hic?
Aklim sende bu hafta:)
Birde epey az yiyorsun gulum doyuyor musun?
:))
Harikasin canim :)
Ne guzel menu, ne guzel spor :)
Yok yok canim cekmedi:)
Gonca ablacim ben mistik cayi cook seviyorum sutlu sutlu hergun 1 kupa iciyordum.
Acaba hamileyken bir sorun olur mu ?
Sen gonullerin birincisisin yivruuuuum :)Ben şimdi sembolik olarak mı debeleniyorum sabahtan beri tüühhh bileydim
Şaka bir yana Cidde'n harikayız hepimiz
Hedefi tutturacağım sanırım kaptanım inşallah bişey olmaz saOhh ellerinize saglik, afiyet olsun canim :)
Canim tartildin mi hic?
Gonca ablacim ben mistik cayi cook seviyorum sutlu sutlu hergun 1 kupa iciyordum.
Canım doktora sor bi ablam emzirirken sormuştu içebilirsin demişti:)Ohh ellerinize saglik, afiyet olsun canim :)
Canim tartildin mi hic?
Tamam ablacim kara kapli deftere yazdim mekigi :)Menümü yazayım
Sabah yulaf ezmesi süt muz biraz badem aceleden böyle oldu
Öğlen çiğköfte dürüm ayran
Akşam 6 sarma kepçe çorba bol salata
Sade kahve Öğlen sonrası ve akşam yemeği sonrası 1 er fincan
Ara 1 bardak kefir
Su 2.5 lt
Spor 12860 adım 1250 ip atlama 150 jj bu cezaydı mekiği sonra yapıyımYawrukush um çok yoruldum
Asyaca 2 kupa yeşilçay
Baharat da mi eyvah eyvahh.Hamileyken bitkilerden uzak durmak en iyisi canım hatta baharatlardandaasya_01 sende dikkat et canım. Hepsini bilmem ama kekik düşük yapmaya sebep oluyo diye okumuştum.
Ahh bana boyle de canimi ye :)Hedefi tutturacağım sanırım kaptanım inşallah bişey olmaz sa
Doktora daha haber vermedim, randevu alayim kuzum, gidincede sorarim:)Canım doktora sor bi ablam emzirirken sormuştu içebilirsin demişti:)
Tesekkürler canimTebrikler canım :)
Hepsi senin cabalarin ugraslarin sayesinde kaptanim. Sen istersinde biz yapmazmiyiz. Birde buhafta cezayi aldik artik isler iyice kizistişimdi sonuçları hazırlıycam ama ondan önce yazmak istediklerim var...
Tesekkürler kaptanimOhh ellerinize saglik, afiyet olsun canim :)
Canim tartildin mi hic?
Canını yiyemem kusura bakma çok tatlıdır şimdi dünya kalori olmazTamam ablacim kara kapli deftere yazdim mekigi :)
Ama cig koftede yenmez ki yaaa :)
Baharat da mi eyvah eyvahh.
Birde gonca ablam bir aci sevdam artti ki sorma, yemeklere pulbiber mi dersin, aci biber tursusumu..
Azaltayim en iyisi...
Tesekkur ederimm ablacim..
Ahh bana boyle de canimi ye :)
Doktora daha haber vermedim, randevu alayim kuzum, gidincede sorarim:)
O zaman cuma tarti sonrasi odul ogununde anlasalm:)Canını yiyemem kusura bakma çok tatlıdır şimdi dünya kalori olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?