- 20 Eylül 2012
- 22.109
- 89.115
- 798
canim hayirli olsun, gule gule kullan, bol ter atmalar:)Canim dun aksam dersim erken bitti esim alalim dedi gidip aldik
Kemeri var
Mekik aparati uzarinde
Otomatik egimli en onemlisi rampa cok etkili
Disarida yurume imkanim var site buyuk ama esim kiskancccc:)
Ne aclik hemde
Midemin sesine uyaniyorum
Cnm okul okdugu gunler4den sonra yemiyorum
Diger gunler6:)
Bugun nasil durumlar canim, gidebildin mi tuvalete?Günaydın Kızlarr
Dün 1.5 su +2-3 sekersiz cay +türk kahvesi içmeme rağmen 2 kere tuvalete gidebilmemin bir nedeni olabilir mi ?
Karnımın sağ bölgesinde sanki wc gidememişim gibi de arada siddetli bir ağrı oluyor
2günüdr böyleyim ilk gün hadi o güne özel dedim ama dünde aynısını yasadım vücuduma giren su neden cıkma isteği duymuyor olabilir sizce ?
zamanla her sey rayina oturur guzelim, sen iyi ol da..
canımsın sen iste yaparım yahu cezayı yaptım bitti bile =)
İşe alıştım kuzum zaten bildiğim iş ortamı gayet iyi şimdilik tabi yeni şirket oldugundan eksikler var ama zamanla tamamlanacak
tesekkur ederiz, bizde sizlerin kandilinizi kutluyoruz:)
Günaydın arkadaşlar 6. takım olarak kandilinizi kutlarız
sagol canim ecmain..Kandiliniz mubarek olsun kizlarrr :)
geldi bahar aylari, gevser gonul yaylari :))Benim refik şaşırttı yine başladı bugün sanırım hem maydanoz suyu hemde baharın gélmesinden kaynaklı. Ama ben 65 görmeyi çok istiyorum yarın napıcam ben yaa.
Tam oldu geldi bahar ayları gevşer gönül yayları.
canim haftada 1 kez yiceksin zaten sorun olmaz.Peki kaptanım.. Kızartma olmadı bir sorun yaratmaz mı?
Cezalar arttığından beri bende kaçamak yok gördün mü kaptanımresmen korkudan yapamıyorum
Allah Allah Can'ım sinameki falan var sa o da güzel idrar söktürüyor. Form çayı felan varsa evde içinde kesin vardır. Dene bir tane bakalım..
evet cezalar ise yaradi:)
bir kacamak yapsan 500squat gelecek haberin olsun:)
tesekkur ederiz bizde sizlerin kandilinizi kutluyoruz:)Günaydın 3.takımdan sevgiler kandiliniz mübarek olsun
sagol guzelim seninde...Güzeller Kandiliniz Kutlu Olsun:)
Sagol Ebrum , bizide unutma dualarinda canim:)Günaydin kizlar, hayirli kandiller ♥
ayyy cok heyecanli hele de ilk olunca:)Tekme degil henüz gülüm kipirdanma, hayirlisiyla sende hissedersin insallah ♥
ben hamile oldugumun bile farkinda degilim.
ev sorunlari bitmiyor..
esimde dun diyor ki aa hamileydin ozge sen degil mi :)
oda unutmus:)
sagol kuzum sanada hayirli kandiller:)Hayırlı kandiller kızlar
canım özge gelsin bişiler söyler ama tartıların bu özelliklerinin doğruluğunun tartısılabilir oldugunu biliyorum
canim sen emanetin uzerine titreyen biri oldugun icin bu kadar onem veriyorsun yoksa sen takmasan hic sorun olmaz.Tatlim benim sahsi olarak gorumcemle problemim yok severim iyi kizdir ama sorumlulugu cok buyukmus ailesine karsi benim evimde sonucta herseyimden sorumlu hissediyorum kendimi canim sıkılıyor ne yazik ki
Ama adi uzerinde emanet en iyisini yapiyorsun Busem..
canim 2 kez denedik ama Akin altini islatinca kahkahayla guluyor, sicak sicak hosuna gidiyor:)Ozgem 3 yasina basti ve farkina vardi bezin rahatsizlik verdiğinin. Ilk iki uc gun cok kazalar oldu. Sonra ogrendi sukur bi gece bagliyorum. Oncesi cok onemli ozge once baya bi ay once falan hazirlaman lazim cocugu bir sure sonra baglamayacagiz sinyalini ver. Pepenin sarkisini soyleyin cisimiz tuvalete:) ama ilk bir haftayi gozden cikar ozge her an isicek her yere:) ama alti islanmadan islakligi hissetmeden tutmanin gerekliligini ogrenemiyor mutlaka islanmasi ve o rahatsizligi yasamasi lazim. Sen simdi yorma kendini ama 12. haftadan sonra baslarsin. Bi de akin 3 u doldurdu mu? Bence beklemelisin doldurmasini hic acele etme
Allahim alem bu cocuk yaa..
Tuvalete de gelmek istemiyor, eve kaciyorda kaciyor:)
Tam bir ay sonra 3u bitecek, ailelerden de cok baski var kac yasina geldi hala tuvaletini yapmiyor diyE
Simdide 2. bebis gelmeden halledebilsem diyorum, bakalim hayirlisi...
oyy sizede gecmis olsun Busemhawar canim cok gecmis olsuuun emar temiz cikmis uzme kendini bizim de basimiza geldi 1 yasindayken cocuklar. 5 dikis atildi hatta cok kabustu. Gelmis gecmis olsun bi daha olmasin.
evet canim oyle derler, bende cok erken hissetmistin ahanda Akin dogdu:)Bilmiyorum ki ablacimhayirlisi olsun... Öyle mi derler? Yani erkege mi yorarlar?
canim bitterlerin %85ligi de var oda guzel, hem daha az sekerli:)öyle yapıyorum bende artık.. mesafeli durup oluruna bırakıyorum..bu arada benim yediğim kare bitterlerde %70 kakao :)
canimmmm iyiyiz kuzum, sagolasin seninde kandilin mubarek olsun.Slm canlar nasılsınız.kandiliniz mübarek olsun.Rabbim gönlünüzden geçen hayırlı duaları kabul etsin insallah
Hastalik hala gecmedi mi bir tanem?
cok guzel canim, bitteri gun asiri ye olur mu:)bu arada menümü yazmadım hemen yazayım.
sabah: 4 kaşık yulaf ezmesi sütle
ara: 5-6 çilek
öğle: 1,5 kase tarhana çorbası, yoğurt
ara: 1 ayran
19: 4 kaşık tavuk sote, 4 kaşık kereviz salatası
21: 2 kare bitter
su 3 lt kadar yeşil çay 2 kupa spor 40 dk yürüyüş
başka birşey yoktu sanırım..
canim o egzersizleri haftalik her kas grubuna yonelik paylasiyorum,@Asyaca Cancağzım bu haftalık spor listesi varya 19160. sayfadaki o listedeki hareketleri gün gün mü yapıyoruz yoksa her gün mü hepsi yapılacak?
1 hafta yapiyoruz her gun ama dilersen 1 gun dinlenme yapip egzersizi yapmayabilirsin:)
canim zorlamiyorsa yuruyebilirsin..hawar geçmiş olsun kızına canım,
inşallah derece gelir bu defa canım.. egzersiz yok derken ağır egzersizler mi yoksa leslie yada yürüyüş de dahilmi buna? beni zorlamadıkları için soruyorum.
hadi gozunaydin canim, daha da iyi olur durumlar umarim:)bakalım canım bugün iyi durumlar zaten, bizde oda yada görevler ayrı olmadığı için her daim muhatap olmak zorundasın..ama dediğim gibi paylaşmam gerekiyordu, dün yazdım attım içimden sanki bi rahatlık geldi..
cok sukur canim her sey yolunda olsun da, kalp atisini ne zaman dinlemeye gidecektiniz?yolculadık dün gülüm şükür gittibugünde hastaneye gittim şekerimin genel kontrollerimi falan yaptırdım şekerim 87 çıktı çok şükür kontrol altında.sağlık ocağından çağarmışlar gittim orayada kayıt yaptırmak lazımmış öğleden sonra gidicem yine halsiz halsiz hastaneleri dolanıyorum gülüm.sen napıyosun
eyvah eyvah cok iyi yapmissin Busem:)Dahasi biraz once arkadaşım aradi. Pogaca yaptim kakaolu çikolatalı pasta yaptim hadi gel diye:)))) ben de onu disarda biseyler icmeye davet ettim bozulmamistir insallah:))) napim yav cok tehlikeli evine gidemem:)))
ayy hafifledin tabi Nenam yarin yuzumuz insallah gulecek:)eksiler var ınsalalh özgem be yani kendimi hafiflemiş hissedıorm ama bakalım
valla sein sistemde iyi her hedefte ödül cok mantıklı tuttum
valla takımca bnce 1. yiz bu hafta bilemedim öle bi enerji aldm kapğtanım
ay bnde ondan almak ıstıorm alalım kız
hg dicemde gelmeden gitmişssin inş. diledğin kg na ulasırsn saglıklı günler
ooo seker bal recel ıhm ıhmmm olmadı sanki
vuuu ne bu kızzz vay anam cenen calstgı kadr totonda calısıo cano
owww ben şok ben dehşet naptın harpyişko
hadi cnm waoowww
atma camdan yarısmada onları gecemesende eşlik edip yapman asıl olay 100 bile yapsan o senın kar ın hareket harekettir
ahahaahahah müdüre selamlar
herkesi gönülden tebrik ediyorum yahu
oo cok begendm menuyu
saolun bizi sizler var ettniz ahaha 0 squatla beni 1. yaptnz sizleri öperim ajahhaahaha çok muzurum
biran kendimi hatirladim, cuma isten ayrilmistim, carsamba dogum yapmistim..Evet saglik ocaklari sıkı tutuyor gebelik takiplerini sana sundugu butun imkanlardan yararlan:) ben de her konttrolume kendim gitmistim esimle cok az denk geldi. Hatta dogumdan bir gun once cati muayenesine giderkengobegim direksyona yaslaniyodu koltugu geri cekince de ayaklarim pedallara ulasmiyodu ne gunlerdi beeee:))))
oyy 20 tane 6-7 yas ogrencim vardi ne gunlerdi
canim seninde kandilin mubarek olsun,nasilsin cicegim:)Hayırlı günler kızlar, kandiliniz mübarek olsun
tesekkur ederiz bizde sizlerin kandilini kutluyoruz:)8.takımdan sevgiler
sagol guzelim, hayirli kandiller:)Kandiliniz Mübarek olsun
Rabbim herşeyi hayırlısıyla gönlünüze göre versin
sagol guzelim, seninde mubarek olsun:)Kızlarcım hepinizin kandili mübarek olsun, dualarda buluşalım
Hay Allahim her yerde boyle sinir bozucu insanlar var kuzum..demin başımdan gecen bi oalyı anlatım sinirden agladm benm 7 patronum varya hani bunlardan biri manyak gerci hepsi manyakta bu ilaç kulalnıo ruh hastası piskopoz bnmde devrelerimi yakıcak ibnetor neyse ben mutfaga gidiorum o da tuvaletten mi cıkmıs ne ayyyy deli gibi küfür sıralayasm var neyse ellerini yıkams yanmdan gecıo ama bana bön bön bakıo salak bnde baktm gulumsedm tam kafa egip selamlıcaktmpatron ya saygı babında bunları adam yerıne koyanda kabahat ıslak ellerını suratıma puskurttu agladm sınırden arkdslar guluo ne var onda dıolar lan ben suratıma su puskurtmesnı gectm 60 yasında adamn yaptgı ayıp kendımı nasl delılern arasnda bulduguma agladm
Insallah gonlune gore bir is cikar karsina da hayirlisiysa kurtulursun bu sirketten.
cok dikkat et Nenam boyle profesyonel olmayan sirketlerle gorusme bile, Allahtan esin varmis yaninda...dünki olayı anlatımaksam 19,30 eşimle markette alısvers yapıorz evınabya eksıgı vardı ole keyflı keyflı alıorz cnmz ne ısterse zırrrrrr tlfn alo alo ıste nena hnmla mı gorusuorm evet buyrun ltfen ıste bılmemne sıtesnden yaptgnz basvuru ıcın arıorm malı musavrlık ofısyz soyleyz böyleyz görüşmeye geleblrmsnz ne zamn dıe sordm smdı dıo bana manyak mumkun dıl alısverstym yarn gelım yarn bn yokum seyehate gdıorm ıste muhıt olark yaknz yuruyerek bıle gelrsnz bılmem ne esmde gıdelm dıo bı yandan nese tamam dedm bırazdan gelıorm bındıka rabamza gttk gercektwende yakın bı yer esıme dedm sen bekle ben yalnz görişim eşim tmm dedii bn grdm ofisi hiç begenmedm adamı hiç begenmedm ama mecbur grmiş bulundum oturdum ıste naslnz bılmem ne sonra kısa bı mulakat ne derece muhasebe blıorm ona gore gorusmeye tabi tutuo nese mulakatı gectm falan konuya grdı bana daha cok bnmle dısarda olablcek bı muhasebecı lazm zaten ofıs muahsebesnı tutan 5 kişi var siz bnm hem asistanm hemde mali müşavirlk kısımlarnı sıze yaptrcm ıste musteri toplantıları cok oluo onlarn hesaplarını tamamen guvenerek deveredblcgm iş oaylasımı yapablcegm birisini arıorm dedi buraya kadr normal ama işte evli ve cocuklu olusunz kafamıkarstırıo dedi bn suan calısan bı bayanm calısma problemım yokkafanızı karıstıran kısım neresi dedm işte bnm yılda 1-2 sehır dısı seyehatlerm oluo gelrmsnz dedı gelemem dedm ıste gun ıcı sehır ıcı seyehatlerm oluo onda sıkıntm yok dedm ıste aksamları ıs yemeklerı oluo onda da sıkıntı yok dedm peki dedi biaha sehir dısını sordu gelemem dedm işte bn asistnmn rahat olmasnı isterm işte anlatlyada iş görüşmesne gttysek bn denize grerm asistnmnda grmesnıısterm habıre denızden ornek verıo konusması ınanılmaz absurt aksamın 20,30 olmus sacma sapan muhabbetler konuyudegstrmeye calısıorm baska bsy soruorm konu yıne denıze gelıo tobe yaaa nese esım merak ettı aradı acamadm o sıra kapı caldı eşinzdr bakın istersenz dedi eşim die zıpladm kapıyı actm baska bi adam korktm tlf elimdeydi kapıda durrdum eşimi çagrdm gel sennle tansmak ıstıo dedm eşim geldi o gelen adam cıktı snra eşime özetledi işi ama bana ornekler verdgı gıbı anlatmıo eşimde daha yanma gelırken olmaz dıe kas goz yaptm işolmaz anlamnda eşimde şifreyi aldı adam eşime normal anlatıo işte şöyle işmz var bole işimz var denız muhabbeti yok eşimde döndü dediki ben musade veremicem anladgm akdaryla aradgnz kişi eşim dil dedi cok teşekkür ederz dedi iyi aksamlastık cıktık cok uzun oldu ama olsun okuyun ben kac ssaat sizi okudum
evet canim ilkiyle diger hamilelikler farkli oluyor:)Ah canim benim uykuya biraz fazla ihtiyacin var su aralar ama anne olmak böyle bir sey, Allah sana o gücü veriyor ♥
Allah yardimcin olsun güzel anne :*
Evet canim ne zaman baslarsam ona göre cikiyorum, 06:30-21:30 arasi 8 saatimi doldurmaya calisiyorum iste.
Uygulama harika, o konuda kendimi cok sansli görüyorum. Sorun surda benimle ayni ofiste olan kizlar 6 bucukta burda oluyor, eee bende gec gelince aksamlari tek basina kaliyorum :) Neyse ki bugünü atlattim - mesai bitti canlarim :)
Aksam büyük ihtimalle dualarin yogunluguyla giremem, görüsürüz ♥ seviyorum sizi
hadi gozunaydin, yarin gorusmek uzere kuzum:)
canim stres her turlu hastaliga sebep.Şu an sanırım iyi olan tek şey Askerimİyiymiş çok şükür, ailesi yanına gidecekti pazar günü, gelmeyin demiş ona biraz canım sıkıldı, bekliyordum gidip görecekler nasıl diye, konuşmak ayrı görmek ayrı tabi.. ama vardır elbet bir bildiği deyip susuyorum
Çok sağol canımm..
Aynen canım, aslında stres olmasa gayet normal biriyimen ufak birşeyde stres yapsam heryerimde bir sorun oluyor Temizliği öylesine adı olsun diye yaptım zaten, hemen de bitti
Bünyem çok zayıf, her an hastalanmaya meyilli, bu benim iyi halimm, 6-7 sene öncesine kadar her ay ateş, griple uğraşırdım ben, hem de 1-2 hafta sürerdi.. tedavi olduktan sonra toparlandım, şimdi de sinir, stres olmasa, üzülmesem gayet iyiyim.. insan üzülünce ateşi mi çıkar ? benim çıkıyor işte
Sagligin icin uzakk durmaya calis stresten, stresli ortamlardan..
tabi her zaman mumkun olmuyor ama ne kadar uzak durursan kar canim.
askerinin de hep iyi haberini alirsin insllah..
superiz kuzummmm:)Canlarımm nasılsınız:)
oglanla guresiyoruz..
yok kuzum arti cikmayacak yok:)Bugünü saat 5 de kapatim günün geri kalanina yesil cay ile devam etcem
Sabah:1-2 avuc cerez, 1 adet ev yapimi müsli
Öglen: döner, salata
Ara: 1 portakal
Aksam mercimek corbasi
Artik 3-4 bardak cay icmeye caliscam yoksa yarina 68-69 cikcam
ayy ablacim bir gun bende gelip katilicam size, cok ozeniyorum:)Kızımla çarşıdayız dışarıda yiycez bugün ızgara köfte ve ayran var menümde yürüyüşte yaptım. Ama karnım kocaman önden gidiyor resmen.
yarin buyuk gun:)Aynen :) Çok heyecanlıyım kuzum ya...