Hayir olsun özgem... Bugün kadinlar kulübü sakin nedenseSelamlar kizlar,
Oyle hareketli bir gece yasadik ki oglan surekli uyandi durdu, sonrada sabahin 6sinda dikti bizi ayaga:)
Gecede boluk porcuk uykumda surekli garip ruyalar gordum, hayir olsun..
Aman ne de korkmustum sabah 50 sayfa yazi okurum diye ama konusmamissiniz pek:)
Nasilsiniz guzeller?
afiyet olsun :)Asyaca Canım ben maydanoz suyunu içtim.Beklediğimden güzeldi tadı:)))
evet bende sasirdim kuzum, nasilsin?Hayir olsun özgem... Bugün kadinlar kulübü sakin nedenseaslinda konusmayi pek severiz ama
Gel beraber olsun kuzumm:)afiyet olsun :)
maydanoz simdilik tehlikli bana kuzum, dogumdan sonra o kilolari verirken..Gel beraber olsun kuzumm:)
Ay kusuruma bakma kuzum bir an dalgınlık işte:) Yok bugün 1 durak önden inmedim:) Yürümeye mecalim kalmadı...Okulda da baya koşuşturdum:) Onu da adım yarışmasında yaparım artık...maydanoz simdilik tehlikli bana kuzum, dogumdan sonra o kilolari verirken..
MAydanozun dibine vururum:)
Bugun 1 durak once inip yurumedin degil mi:)
Sükür Özgem hala isteyim, bu aralar erken kalkamadigim icin ise erken baslayamiyorumevet bende sasirdim kuzum, nasilsin?
4. takim seninle gurur duyuyorBugün koca sınıfa ders anlattım:) Hoca anlatış tarzıma çok beğendi.Geleceğin öğretmeni böyle olmalı dedi.Hocanın böyle düşünmesi daha da güven sahibi olmamı sağladı:) Bu takımda da güven sahibi oldum.Veremem dediğim kiloları yavaşça ve sağlıklı bir şekilde veriyorum.Hepsi sizin bana güven vermeniz sayesinde... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizleri çoook seviyorum.Bu konuşmayı neden yaptın derseniz bugün çok mutlu oldum.Teşekkürümü sunmak istedim sadece...
Aleykum selam canımm...Selamlar kizlar,
Oyle hareketli bir gece yasadik ki oglan surekli uyandi durdu, sonrada sabahin 6sinda dikti bizi ayaga:)
Gecede boluk porcuk uykumda surekli garip ruyalar gordum, hayir olsun..
Aman ne de korkmustum sabah 50 sayfa yazi okurum diye ama konusmamissiniz pek:)
Nasilsiniz guzeller?
ayy canim benim, cook sevindim:)Bugün koca sınıfa ders anlattım:) Hoca anlatış tarzıma çok beğendi.Geleceğin öğretmeni böyle olmalı dedi.Hocanın böyle düşünmesi daha da güven sahibi olmamı sağladı:) Bu takımda da güven sahibi oldum.Veremem dediğim kiloları yavaşça ve sağlıklı bir şekilde veriyorum.Hepsi sizin bana güven vermeniz sayesinde... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizleri çoook seviyorum.Bu konuşmayı neden yaptın derseniz bugün çok mutlu oldum.Teşekkürümü sunmak istedim sadece...
iyi yapmissin canim, bugun zorlama kuzum, yarin tarti gunu, seninde ilk liste gunun:)Ay kusuruma bakma kuzum bir an dalgınlık işte:) Yok bugün 1 durak önden inmedim:) Yürümeye mecalim kalmadı...Okulda da baya koşuşturdum:) Onu da adım yarışmasında yaparım artık...
Bugün koca sınıfa ders anlattım:) Hoca anlatış tarzıma çok beğendi.Geleceğin öğretmeni böyle olmalı dedi.Hocanın böyle düşünmesi daha da güven sahibi olmamı sağladı:) Bu takımda da güven sahibi oldum.Veremem dediğim kiloları yavaşça ve sağlıklı bir şekilde veriyorum.Hepsi sizin bana güven vermeniz sayesinde... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizleri çoook seviyorum.Bu konuşmayı neden yaptın derseniz bugün çok mutlu oldum.Teşekkürümü sunmak istedim sadece...
bende boluk porcuk uykulu bir gece gecirdim Ebrum..Sükür Özgem hala isteyim, bu aralar erken kalkamadigim icin ise erken baslayamiyorum
Sen nasilsin?
4. takim seninle gurur duyuyor
Bizde seni seviyorum tatlim
Napiyorsun Fatimecim, askerinden haber var mi?Güzel şeyler okumak moralimi yükseltti valla öncelikle ben bir sana teşekkür edeyimm
Çok sevindim senin adına, çok iyi öğretmen olucak senden inşaAllah
Ben de seviyom be senii
Hay Allah, gecmis olsun canim.Aleykum selam canımm...
Akının canı anne babayı uyutmamak istemiş ne var ki bundaatabi bir de minik kardeşinii
Ben iyiyim demeyi çok isterdim ama değilimmHasta gibi uyandım, hasta oluyorum derken olmadım ama halsizlik devam ediyor, tembellik yapacaktım yapamadım, yerine temizlik yaptımm pek birşey yeyip içemedim diş etimde kanama var 20-lik dişlerim bitirdi beni, tedavi olucam ama öncesinde bir kaç gün gargara yapmam lazım, bayılmak istiyorum şu ann
Ah canim benim uykuya biraz fazla ihtiyacin var su aralar ama anne olmak böyle bir sey, Allah sana o gücü veriyor ♥bende boluk porcuk uykulu bir gece gecirdim Ebrum..
Ama superim :)
Surekli uyumak istiyorum ama oglandan izin yok..
Aksamlari da bir bakiyorsun ben hop uyumusum:)
Ise ne zaman gidersen ona gore mi cikiyorsun kzuum?
Burada da oyle sistem, calistigin saat baz aliniyor.
Aslinda cok guzel bir uygulama..
Napiyorsun Fatimecim, askerinden haber var mi?
Hay Allah, gecmis olsun canim.
Bence seni stres cok cabuk etkiliyor.
Sen bir firsatin oldugunda ful bir kontrole gitsen hastaneye.
Dinlen guzelim, temizlikle ne ugrasiyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?