Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayir olsun özgem... Bugün kadinlar kulübü sakin nedense aslinda konusmayi pek severiz ama

Bugün koca sınıfa ders anlattım:) Hoca anlatış tarzıma çok beğendi.Geleceğin öğretmeni böyle olmalı dedi.Hocanın böyle düşünmesi daha da güven sahibi olmamı sağladı:) Bu takımda da güven sahibi oldum.Veremem dediğim kiloları yavaşça ve sağlıklı bir şekilde veriyorum.Hepsi sizin bana güven vermeniz sayesinde... Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.İyi ki varsınız.Sizleri çoook seviyorum.Bu konuşmayı neden yaptın derseniz bugün çok mutlu oldum.Teşekkürümü sunmak istedim sadece...

maydanoz simdilik tehlikli bana kuzum, dogumdan sonra o kilolari verirken..
MAydanozun dibine vururum:)
Bugun 1 durak once inip yurumedin degil mi:)
Ay kusuruma bakma kuzum bir an dalgınlık işte:) Yok bugün 1 durak önden inmedim:) Yürümeye mecalim kalmadı...Okulda da baya koşuşturdum:) Onu da adım yarışmasında yaparım artık...

evet bende sasirdim kuzum, nasilsin?
Sükür Özgem hala isteyim, bu aralar erken kalkamadigim icin ise erken baslayamiyorum
Sen nasilsin?
4. takim seninle gurur duyuyor
Bizde seni seviyorum tatlim

Aleykum selam canımm...
Akının canı anne babayı uyutmamak istemiş ne var ki bundaa tabi bir de minik kardeşinii
Ben iyiyim demeyi çok isterdim ama değilimm Hasta gibi uyandım, hasta oluyorum derken olmadım ama halsizlik devam ediyor, tembellik yapacaktım yapamadım, yerine temizlik yaptımm pek birşey yeyip içemedim diş etimde kanama var 20-lik dişlerim bitirdi beni, tedavi olucam ama öncesinde bir kaç gün gargara yapmam lazım, bayılmak istiyorum şu ann

ayy canim benim, cook sevindim:)
Hocadan da boyle bir destek ne guzel..
Basarilarin daim olsun guzelim, hepsi senin azminin sonucu

Ay kusuruma bakma kuzum bir an dalgınlık işte:) Yok bugün 1 durak önden inmedim:) Yürümeye mecalim kalmadı...Okulda da baya koşuşturdum:) Onu da adım yarışmasında yaparım artık...
iyi yapmissin canim, bugun zorlama kuzum, yarin tarti gunu, seninde ilk liste gunun:)

Güzel şeyler okumak moralimi yükseltti valla öncelikle ben bir sana teşekkür edeyimm
Çok sevindim senin adına, çok iyi öğretmen olucak senden inşaAllah
Ben de seviyom be senii

Sükür Özgem hala isteyim, bu aralar erken kalkamadigim icin ise erken baslayamiyorum
Sen nasilsin?

4. takim seninle gurur duyuyor
Bizde seni seviyorum tatlim
bende boluk porcuk uykulu bir gece gecirdim Ebrum..
Ama superim :)
Surekli uyumak istiyorum ama oglandan izin yok..
Aksamlari da bir bakiyorsun ben hop uyumusum:)
Ise ne zaman gidersen ona gore mi cikiyorsun kzuum?
Burada da oyle sistem, calistigin saat baz aliniyor.
Aslinda cok guzel bir uygulama..

Hay Allah, gecmis olsun canim.
Bence seni stres cok cabuk etkiliyor.
Sen bir firsatin oldugunda ful bir kontrole gitsen hastaneye.
Dinlen guzelim, temizlikle ne ugrasiyorsun..

Ah canim benim uykuya biraz fazla ihtiyacin var su aralar ama anne olmak böyle bir sey, Allah sana o gücü veriyor ♥
Allah yardimcin olsun güzel anne :*
Evet canim ne zaman baslarsam ona göre cikiyorum, 06:30-21:30 arasi 8 saatimi doldurmaya calisiyorum iste.
Uygulama harika, o konuda kendimi cok sansli görüyorum. Sorun surda benimle ayni ofiste olan kizlar 6 bucukta burda oluyor, eee bende gec gelince aksamlari tek basina kaliyorum :) Neyse ki bugünü atlattim - mesai bitti canlarim :)
Aksam büyük ihtimalle dualarin yogunluguyla giremem, görüsürüz ♥ seviyorum sizi

Napiyorsun Fatimecim, askerinden haber var mi?

Şu an sanırım iyi olan tek şey Askerim İyiymiş çok şükür, ailesi yanına gidecekti pazar günü, gelmeyin demiş ona biraz canım sıkıldı, bekliyordum gidip görecekler nasıl diye, konuşmak ayrı görmek ayrı tabi.. ama vardır elbet bir bildiği deyip susuyorum

Hay Allah, gecmis olsun canim.
Bence seni stres cok cabuk etkiliyor.
Sen bir firsatin oldugunda ful bir kontrole gitsen hastaneye.
Dinlen guzelim, temizlikle ne ugrasiyorsun..

Çok sağol canımm..
Aynen canım, aslında stres olmasa gayet normal biriyimen ufak birşeyde stres yapsam heryerimde bir sorun oluyor Temizliği öylesine adı olsun diye yaptım zaten, hemen de bitti
Bünyem çok zayıf, her an hastalanmaya meyilli, bu benim iyi halimm, 6-7 sene öncesine kadar her ay ateş, griple uğraşırdım ben, hem de 1-2 hafta sürerdi.. tedavi olduktan sonra toparlandım, şimdi de sinir, stres olmasa, üzülmesem gayet iyiyim.. insan üzülünce ateşi mi çıkar ? benim çıkıyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…