Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gülüm normalde drlar 2 hafta sonra çağırır benim dr 3 hafta sonra çağardı ama 5 gün geçti bile 17 gün kaldı kısmetse duyabilirim inşallah.bugün sağlık ocağında hemşireylede öyle konuştum ayak üstü ne seviyolar vallahi sağolsunlar o da rahatlatmaya çalıştı beni her gebelikte bu risk vardır korkma falan dedi ama ben yine sabırla bekliyorum

Canım çok doğal bir şaka bunda kötüye alıncak birşey yok ki ne güzel işte patronun sert biri değil
Kıyamam ya. İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Ne zaman gitceksiniz sonuçları bizede bildir merakta bırakma. İyi haberlerinizi bekliyorum Allahın izniyle

Ben onun o küçük karaciğerini severim kız oy oy

Kizlar menum
Sabah
Maydanoz suyu
2 yumurta kasarli omlet
14 zeytin
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Buyuk bir dilim tulum peyniri

Cay cay cay
Kahve kahve kahve
Ikramlara elimi surmedim

Aksam
Haslanmis koy tavugu
Cig fistik

Spor
20.000 adim
Bir saat kosu - yuruyus karisimi 20000 adimin icinde bunlar
Bisiklet binebilirim kac gundur binemedim.
Kizlar kardeşimin esine kanser teshisi kondu bugün. Iki hafta icinde ameliyata girecek. Biliyorum kalbiniz temiz. Dua edin bize. Cok uzgunum cok. Umarim atlacagiz.

Selam kızlar herkese hayırlı Kandil'ler diliyorum.. Annem gitti az önce ne yalan söyleyim rahatladım. Her gün tansiyonu fırladı evinde böyle olmuyor.. Artık kafası mı kaldırmıyor evini mi özledi ne yaptı bilmiyorum her gün hasta.. Sigara dışında herşey herkes dokunuyor kadına bişey söylersem hemen aman tansiyonum fırladı ayağına yatıyor.. Gitsin evinde Mutlu sağlıklı be uzak olsun lütfen.. Annesini özleyenler kızacak bana ama benim annem böyle işte..

Neyse menümü yazayım ben;

Sabah:
Yarım greyfurt
Peynir zeytin 2 dlm ekmek yumurta

Ara
2-3 kuru kayısı

Öğlen
Çorba
1 sk Bezelye yemeği
1 sk börülce
Yoğurt yedim galiba

Ara 3-5 kaju badem
Kefir

Akşam
Çorba
1 sk bezelye yemeği
2 yk pilav

Börülce acayip gaz yaptı öğlen karnım hala konuşuyor.. Ondan akşam çok yiyemedim. Acıkırsam ayran içerim.

Spor 150 dk cezamı yapacağım az sonra Yawrukush
Yeşilçay 2 olacak az sonra Asyaca

Su çok içemedim akşam telafi edeceğim

Ne kanseri canim? Insallah guzel gecer, tamamen kurtulur canim. Rabbim sifasini versin su mubarek gunde insallah.

Tatlim uzgunum dislerinin yarisi icerde gomulu yarisi disarda aldir ducek

Canm herkes yerinde guzel bosver

Canm cok gecmis olsun ederiz insallah bu mubarek gece .
Bu arada spor yapmak yoktu bugun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…