gülüm normalde drlar 2 hafta sonra çağırır benim dr 3 hafta sonra çağardı ama 5 gün geçti bile 17 gün kaldı kısmetse duyabilirim inşallah.bugün sağlık ocağında hemşireylede öyle konuştum ayak üstü ne seviyolar vallahi sağolsunlar o da rahatlatmaya çalıştı beni her gebelikte bu risk vardır korkma falan dedi ama ben yine sabırla bekliyorumcanim hayirli olsun, gule gule kullan, bol ter atmalar:)
Bugun nasil durumlar canim, gidebildin mi tuvalete?
zamanla her sey rayina oturur guzelim, sen iyi ol da..
tesekkur ederiz, bizde sizlerin kandilinizi kutluyoruz:)
sagol canim ecmain..
geldi bahar aylari, gevser gonul yaylari :))
canim haftada 1 kez yiceksin zaten sorun olmaz.
evet cezalar ise yaradi:)
bir kacamak yapsan 500squat gelecek haberin olsun:)
tesekkur ederiz bizde sizlerin kandilinizi kutluyoruz:)
sagol guzelim seninde...
Sagol Ebrum , bizide unutma dualarinda canim:)
ayyy cok heyecanli hele de ilk olunca:)
ben hamile oldugumun bile farkinda degilim.
ev sorunlari bitmiyor..
esimde dun diyor ki aa hamileydin ozge sen degil mi :)
oda unutmus:)
sagol kuzum sanada hayirli kandiller:)
canim sen emanetin uzerine titreyen biri oldugun icin bu kadar onem veriyorsun yoksa sen takmasan hic sorun olmaz.
Ama adi uzerinde emanet en iyisini yapiyorsun Busem..
canim 2 kez denedik ama Akin altini islatinca kahkahayla guluyor, sicak sicak hosuna gidiyor:)
Allahim alem bu cocuk yaa..
Tuvalete de gelmek istemiyor, eve kaciyorda kaciyor:)
Tam bir ay sonra 3u bitecek, ailelerden de cok baski var kac yasina geldi hala tuvaletini yapmiyor diyE
Simdide 2. bebis gelmeden halledebilsem diyorum, bakalim hayirlisi...
oyy sizede gecmis olsun Busem
evet canim oyle derler, bende cok erken hissetmistin ahanda Akin dogdu:)
canim bitterlerin %85ligi de var oda guzel, hem daha az sekerli:)
canimmmm iyiyiz kuzum, sagolasin seninde kandilin mubarek olsun.
Hastalik hala gecmedi mi bir tanem?
cok guzel canim, bitteri gun asiri ye olur mu:)
canim o egzersizleri haftalik her kas grubuna yonelik paylasiyorum,
1 hafta yapiyoruz her gun ama dilersen 1 gun dinlenme yapip egzersizi yapmayabilirsin:)
canim zorlamiyorsa yuruyebilirsin..
hadi gozunaydin canim, daha da iyi olur durumlar umarim:)
cok sukur canim her sey yolunda olsun da, kalp atisini ne zaman dinlemeye gidecektiniz?
eyvah eyvah cok iyi yapmissin Busem:)
ayy hafifledin tabi Nenam yarin yuzumuz insallah gulecek:)
biran kendimi hatirladim, cuma isten ayrilmistim, carsamba dogum yapmistim..
oyy 20 tane 6-7 yas ogrencim vardi ne gunlerdi
canim seninde kandilin mubarek olsun,nasilsin cicegim:)
tesekkur ederiz bizde sizlerin kandilini kutluyoruz:)
sagol guzelim, hayirli kandiller:)
sagol guzelim, seninde mubarek olsun:)
Hay Allahim her yerde boyle sinir bozucu insanlar var kuzum..
Insallah gonlune gore bir is cikar karsina da hayirlisiysa kurtulursun bu sirketten.
cok dikkat et Nenam boyle profesyonel olmayan sirketlerle gorusme bile, Allahtan esin varmis yaninda...
evet canim ilkiyle diger hamilelikler farkli oluyor:)
hadi gozunaydin, yarin gorusmek uzere kuzum:)
canim stres her turlu hastaliga sebep.
Sagligin icin uzakk durmaya calis stresten, stresli ortamlardan..
tabi her zaman mumkun olmuyor ama ne kadar uzak durursan kar canim.
askerinin de hep iyi haberini alirsin insllah..
superiz kuzummmm:)
oglanla guresiyoruz..
yok kuzum arti cikmayacak yok:)
ayy ablacim bir gun bende gelip katilicam size, cok ozeniyorum:)
yarin buyuk gun:)
Canım çok doğal bir şaka bunda kötüye alıncak birşey yok ki ne güzel işte patronun sert biri değildemin başımdan gecen bi oalyı anlatım sinirden agladm benm 7 patronum varya hani bunlardan biri manyak gerci hepsi manyakta bu ilaç kulalnıo ruh hastası piskopoz bnmde devrelerimi yakıcak ibnetor neyse ben mutfaga gidiorum o da tuvaletten mi cıkmıs ne ayyyy deli gibi küfür sıralayasm var neyse ellerini yıkams yanmdan gecıo ama bana bön bön bakıo salak bnde baktm gulumsedm tam kafa egip selamlıcaktmpatron ya saygı babında bunları adam yerıne koyanda kabahat ıslak ellerını suratıma puskurttu agladm sınırden arkdslar guluo ne var onda dıolar lan ben suratıma su puskurtmesnı gectm 60 yasında adamn yaptgı ayıp kendımı nasl delılern arasnda bulduguma agladm
Kıyamam ya. İnşaallah güzel sonuçlar alırsınız. Dualarım sizinle. Rabbim yardımcınız olsun. Ne zaman gitceksiniz sonuçları bizede bildir merakta bırakma. İyi haberlerinizi bekliyorum Allahın izniyleKızlar 1 yaşındaki oğlumun bacağında morluk farkettim doktora götürdük varis oluşmuş dedi. Hemotolojiye gideceğiz.
Ne olur oğluma dua edin bu güzel günde.
Ben çok kötüyüm sabahtan beri aglamaktan mahvoldum.
Ben onun o küçük karaciğerini severim kız oy oygülüm normalde drlar 2 hafta sonra çağırır benim dr 3 hafta sonra çağardı ama 5 gün geçti bile 17 gün kaldı kısmetse duyabilirim inşallah.bugün sağlık ocağında hemşireylede öyle konuştum ayak üstü ne seviyolar vallahi sağolsunlar o da rahatlatmaya çalıştı beni her gebelikte bu risk vardır korkma falan dedi ama ben yine sabırla bekliyorum
Göbeğim çok tatlı hımmm ordan yiyin nolartatlıysan bir ısırık da ben alayımmmm
ben acim suan yiyebilirim :)Göbeğim çok tatlı hımmm ordan yiyin nolar
Kizlar menum
Sabah
Maydanoz suyu
2 yumurta kasarli omlet
14 zeytin
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Buyuk bir dilim tulum peyniri
Cay cay cay
Kahve kahve kahve
Ikramlara elimi surmedim
Aksam
Haslanmis koy tavugu
Cig fistik
Spor
20.000 adim
Bir saat kosu - yuruyus karisimi 20000 adimin icinde bunlar
Bisiklet binebilirim kac gundur binemedim.
Kizlar kardeşimin esine kanser teshisi kondu bugün. Iki hafta icinde ameliyata girecek. Biliyorum kalbiniz temiz. Dua edin bize. Cok uzgunum cok. Umarim atlacagiz.
Tatlim uzgunum dislerinin yarisi icerde gomulu yarisi disarda aldir ducekCanım 20-lik ama ağrımıyor.. hiç şikayetim olmadı bu zamana kadar.. şimdi benim dişler tam çıkmadı, birinin yarısı birinin de 1/4-i çıktı yaklaşık, yukardakileri görmüyorum tabi :)) Tam çıkmadıkları için dişin üzerini örten et kanamaya başladıhatta dişimin birisinden küçük bir parça diş koptu bugün, ne oldu birden bire anlamadım her iki taraf kanadı yarın doktora gidicem inşaAllah..
Hiç söyleme duygusalın önde gideni benimkiiihiç öyle ağlayan biri de değil aslında ama annesi gitmişti yanına vedalaşırken ağlamış, annesi bile inanamamıştı ağladığına.. o yüzden haklı olabilirsin canım..
Canm herkes yerinde guzel bosverSelam kızlar herkese hayırlı Kandil'ler diliyorum.. Annem gitti az önce ne yalan söyleyim rahatladım. Her gün tansiyonu fırladı evinde böyle olmuyor.. Artık kafası mı kaldırmıyor evini mi özledi ne yaptı bilmiyorum her gün hasta.. Sigara dışında herşey herkes dokunuyor kadınabişey söylersem hemen aman tansiyonum fırladı ayağına yatıyor.. Gitsin evinde Mutlu sağlıklı be uzak olsun lütfen.. Annesini özleyenler kızacak bana ama benim annem böyle işte..
Neyse menümü yazayım ben;
Sabah:
Yarım greyfurt
Peynir zeytin 2 dlm ekmek yumurta
Ara
2-3 kuru kayısı
Öğlen
Çorba
1 sk Bezelye yemeği
1 sk börülce
Yoğurt yedim galiba
Ara 3-5 kaju badem
Kefir
Akşam
Çorba
1 sk bezelye yemeği
2 yk pilav
Börülce acayip gaz yaptı öğlen karnım hala konuşuyor.. Ondan akşam çok yiyemedim. Acıkırsam ayran içerim.
Spor 150 dk cezamı yapacağım az sonraYawrukush
Yeşilçay 2 olacak az sonraAsyaca
Su çok içemedim akşam telafi edeceğim
Yag orani yuksektir onun almayim benGöbeğim çok tatlı hımmm ordan yiyin nolar
Canm cok gecmis olsun ederiz insallah bu mubarek gece .Kizlar menum
Sabah
Maydanoz suyu
2 yumurta kasarli omlet
14 zeytin
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Buyuk bir dilim tulum peyniri
Cay cay cay
Kahve kahve kahve
Ikramlara elimi surmedim
Aksam
Haslanmis koy tavugu
Cig fistik
Spor
20.000 adim
Bir saat kosu - yuruyus karisimi 20000 adimin icinde bunlar
Bisiklet binebilirim kac gundur binemedim.
Kizlar kardeşimin esine kanser teshisi kondu bugün. Iki hafta icinde ameliyata girecek. Biliyorum kalbiniz temiz. Dua edin bize. Cok uzgunum cok. Umarim atlacagiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?