Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)

Sagol ozgem atlatir ya atlatacak daha cok yeni insallah erken teshis olacak ben de atlatacagina inaniyorum.
gencecik insan canim, bir de erken teshis iyilesir Allahin izniyle..

tesekkurler az yerim bundan sonra
canim kurutulmus meyveler agirliklarinca sekere esittir.
Mesela 7 hurma 30gram ise 30gram seker yedim gibi dusunebilirsin:)

Saol kaptanim da beni yarin kovarmisin ki takimdan
Ben hala oldukca arti cikiyorum
kovmayiz gulum askolsun, bir bir aileyiz unuttun mu:)

canim yine hicbir sey yememissin...

Insallah ozgem

Evet canim icim icimi yiyor burada. Gidesim var da o zaman da sanki olaganustu korkunc birsey olmus kosa kosa gitmisim gibi algilarlar gibi geliyor kendisi cok sakin gayet mantikli anlatti durumu. Annem kotu iste.
evet canim bir ameliyatini olsun, ozaman ziyarete gidersin..
icini ferah tut canim..

Ya hic sakincali bisey yemedim sporlarimi da ihmal etmedim uff sabaha mucize olur umarim

Yiyemedim canım, sık sık kanama olunca iğrendim hep, zor yedim zaten

bilmiyordum soyledin iyi oldu tesekkurler dikkat etcem bundan sonra.

canlarim oglanin cani disaridan bir sey yemek istedi saat oglen 2 burada, hemen gotureyim kuzumu, eve donunce uyumamis olursaniz yakalarim sizleri:)
Uyursaniz da hepinize Allah rahatlik versin, hastalara sifalar versin..
Hepinizi coook seviyorum, bugun hepiniz icin tek tek dua edecegim, optummm :)

canim elinden gelenin fazlasini yaptin biliyorum, kacamagin da yok..
icini ferah tut, gecen hafta cok gitti ya bu hafta boyle olmasi normal canim:)
Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim

O Ollalla sabah uyanip tuvalete gittikten sonra ciplak olarak tartilip 12:00 kadar bildiriyoruz.

Sabah uyanmamız şart mı ben bazı sabahlar uyanmak istemiyorum

İvit cınım pazar spor yapmadım diye anca bugün yapabildim

Yiyemedim canım, sık sık kanama olunca iğrendim hep, zor yedim zaten

Geçmiş olsun Van'ım diş Eti iltihabına benziyor mutlaka doktora git diş kaybına kadar varacak sonuçları var ihmal etme..

Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
Can'ım düne kadar ben de artı çıkıyordum bu sabah eksi çıktım.. İnşallah yatın ikimiz de eksi çıkarız.. Mümkünse tuvalette bir süre takıl biraz su iç tekrar git.. Sistemi çalışmaya zorlamamız lazım yarın sabah..

ya inşallah umarım öyle olurr

11:50 de uyan şekerim sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…