gecmis olsun Allah yardimciniz olsun acil sifalar dualarim sizinle.Tesekkur ederim canim.
Canim benim tek bos gunum persembe o yuzden yapiyorum
Ya o gunden sonra o rakami hic gormedim bi dahaAaaa sekerim sen bize orneksin kaptanimgecen hafta cok vermistin canm duraklama olabilir gerci bizim sonumuzda olabilir :)
canim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)Kızlarcım bugünkü tıkıntılarım:
Sabah:
İki haşlanmış yumurta, bir peynir, üç zeytin, domates salatalık,sıkılmış portakal suyu
öğle:
1 kase diyet gevrek
Akşam:
Bir tabak tavuk sote ve salata
1,5 lt su, 1 kupa yeşil çay
Ben pazartesi başladım bir eksilme olmamıştır ama ben bile heycanlıyım yarın için :)
Bildirimler sabahtan mı olcak kuzumYawrukush ?
gencecik insan canim, bir de erken teshis iyilesir Allahin izniyle..Sagol ozgem atlatir ya atlatacak daha cok yeni insallah erken teshis olacak ben de atlatacagina inaniyorum.
canim kurutulmus meyveler agirliklarinca sekere esittir.tesekkurler az yerim bundan sonra
kovmayiz gulum askolsun, bir bir aileyiz unuttun mu:)Saol kaptanim da beni yarin kovarmisin ki takimdan
Ben hala oldukca arti cikiyorum
canim yine hicbir sey yememissin...Menüm
Öğlen
1 küçük kase çorba
domates
ara
1 fincan yeşilçay
Akşam
2 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
su içemedim bugün, bir kaç bardak dışında, ama çok susadım uyuyana kadar içerim içebildiğim kadar..
menüm de saçma farkındayım, dişlerim yüzünden oldu, pek yiyecek halim de yoktu
Sagol canimgecmis olsun Allah yardimciniz olsun acil sifalar dualarim sizinle.
Insallah ozgemcanim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)
gencecik insan canim, bir de erken teshis iyilesir Allahin izniyle..
canim kurutulmus meyveler agirliklarinca sekere esittir.
Mesela 7 hurma 30gram ise 30gram seker yedim gibi dusunebilirsin:)
kovmayiz gulum askolsun, bir bir aileyiz unuttun mu:)
canim yine hicbir sey yememissin...
evet canim bir ameliyatini olsun, ozaman ziyarete gidersin..Evet canim icim icimi yiyor burada. Gidesim var da o zaman da sanki olaganustu korkunc birsey olmus kosa kosa gitmisim gibi algilarlar gibi geliyor kendisi cok sakin gayet mantikli anlatti durumu. Annem kotu iste.
Ya hic sakincali bisey yemedim sporlarimi da ihmal etmedim uff sabaha mucize olur umarimcanim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)
canim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)
canim elinden gelenin fazlasini yaptin biliyorum, kacamagin da yok..Ya hic sakincali bisey yemedim sporlarimi da ihmal etmedim uff sabaha mucize olur umarim
bilmiyordum soyledin iyi oldu tesekkurler dikkat etcem bundan sonra.canim sabah ac karnina, tuvaletini yaptiktan sonra ve ciplak tartilip bildirimini yap guzelim:)
rica ederim canim:)bilmiyordum soyledin iyi oldu tesekkurler dikkat etcem bundan sonra.
yumurtaya gelllBugunku menum
Sabah sahanda 5 yumurta peynir 2 dilim tbe ayran
Oglen yok cunku uyudum hastayim
Aksam pirasa yemegi yogurt yesil elma yarim
Ara yogurt karisik
Su 2.5 litre
Spor nooo :)
Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyimcanim elinden gelenin fazlasini yaptin biliyorum, kacamagin da yok..
icini ferah tut, gecen hafta cok gitti ya bu hafta boyle olmasi normal canim:)
sozu kaptik ablam, elbet bir gun geliriz:)
canim git doktora ihmal etme...
ay cok tatlisin sen kuzum yerim seni:))
canim az kalmis 17gun hemen gecer sayili gun:)
her sey yolunda sen icini ferah tut asyam..
menuler nasil kuzum, yegenimize iyi bakiyorsun degil mi:)
canim bol bol dua edicem, insallah ameliyati cok cok guzel her sey, tamamen sagligina kavusur...
hurma azicik fazla olmus guzelim, afiyet olsun..
Allah kabul etsin canim...
150 dk cezami?? ben mi yazmisim o cezayi sana kuzum? :)
Annenle de Allah kavustursun canim..
bende heyecan ve meraktan telef olacagim Demetim:)
Haftasonu geldi bile, tasiniyorsunuz hayirlisiyla canim:)
Yiyemedim canım, sık sık kanama olunca iğrendim hep, zor yedim zaten
dert etmeyin stress yapinca ben zayiflayamiyorum belki sizde stress yapmissinizdir saakin olun.Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
Can'ım düne kadar ben de artı çıkıyordum bu sabah eksi çıktım.. İnşallah yatın ikimiz de eksi çıkarız.. Mümkünse tuvalette bir süre takıl biraz su iç tekrar git.. Sistemi çalışmaya zorlamamız lazım yarın sabah..Artı çıkıyorum ama yarin benim yuzumden yuzdemiz etkilencek gecen haftaki rakama gorsem ona dda raziyim
ya inşallah umarım öyle olurrCan'ım düne kadar ben de artı çıkıyordum bu sabah eksi çıktım.. İnşallah yatın ikimiz de eksi çıkarız.. Mümkünse tuvalette bir süre takıl biraz su iç tekrar git.. Sistemi çalışmaya zorlamamız lazım yarın sabah..
11:50 de uyan şekerim sendeSabah uyanmamız şart mıben bazı sabahlar uyanmak istemiyorum
İvit cınım pazar spor yapmadım diye anca bugün yapabildim
Geçmiş olsun Van'ım diş Eti iltihabına benziyor mutlaka doktora git diş kaybına kadar varacak sonuçları var ihmal etme..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?