Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gunaydinnn.
Ne guzel kilolar verilmis, bu hafta emeklerimizin karsiligini aliyoruz cok sukur. Ben bildirim yapmaya utaniyorumm resmen, hepinizden cok ozur dilerim. Hepinizin emegine arti cikarak golge dusurmus olacagim ama gecen hafta vucudum da cok wc gitmekten dolayi su kaybi olustu sanirim, bu hafta da normale donunce artida gozukuyorum.

Kilo Bildirimi

Geçen hafta: 79,4
Bu hafta:77,5

Kızlar ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım, o da diyetisyende. Şimdi evde kendi tartımla bu sonuç çıktı.
Doğru bir sonuç değil muhtelemen ama yine de kilo durumum böyle.
Öyle yada böyle eksi görmek çok güzel :)

Canim maydonoz sapi demleeee
Dun 2bardak ictim 20 kere su attim

Tebrik ederimmm

Dogru beslendiysen suyunu ictysen dogrudur canm nie yanlis olsun sevin bence :) tbrkler

Kizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm

İyi etkiler kız işte sonuçta artı da değilsin ki tebrik ederim

Geçen hafta hasta olmasam o kadar çok vermem normalde işte çoğunluğu su kaybıydı kesin.. Neyse bırak beni, hedefine bu kadar yakınken bu kadar çok kilo vermek de ayrı bir başarı sonuna kadar hak ettin canım tadını çıkart..

Canm sivilce ilaci nie kullanion benmde ole bi problemim vardi kukurt sabununu 15 gun kullandm gecti kuruttu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…