Ama arti 300 gr diosun cnm bi yanlislik var bncedeYok canim dogru yazdim
Tebrikler xanm insallah bole devam et bugun istedigin bi seyi 1 ogun tercih edebilirsin :)Sevineyim dimii sağol arkadaşım desteğin ve moral için.
Ay valla uzun zamandır böyle güzel diyet yapmamıştım kaçamaksız doğru dürüst sporlu yeşilçaylı yaptım
Ödem filan gitti herhalde iyi hissettim kendimi ama :)
Böyle böyle gitcek işte dimi :)
Hayırlı olsun canım tartında hep istediğin kiloyu göstersn :)
Bu haftaki sonuçlar mükemmel:)Gunaydinnn.
Ne guzel kilolar verilmis, bu hafta emeklerimizin karsiligini aliyoruz cok sukur. Ben bildirim yapmaya utaniyorumm resmen, hepinizden cok ozur dilerim. Hepinizin emegine arti cikarak golge dusurmus olacagim ama gecen hafta vucudum da cok wc gitmekten dolayi su kaybi olustu sanirim, bu hafta da normale donunce artida gozukuyorum.
Masallah size gülümGünaydın canım:) Bu hafta bomba gibiyiz inşallah sonuç güzel olur:)
Teşekkür ederiz canım:) Hedefim yaza kadar fit olabilmek:) İnşallahMasallah size gülümcitir olma yolunda harika ilerliyorsunuz
Bu sekilde devam edersen öyle de olacaksinTeşekkür ederiz canım:) Hedefim yaza kadar fit olabilmek:) İnşallah
çok şükür canım ama aldığımı verdim daha..
Evet evet yanlisssKızlar harikasınız hepinizi tek tek tebrik ediyorum muhteşem sonuçlar almışsınız özellikle 50li 60lı kilolarda bu kadar yağ yakmak harika bişey hepinizi öpüyorum umarım emeğimizin karşılığını alırız
Yanlış yazdığını umuyorum buneee
Sagol goncacim insallah7 hurma çok olmuş canım 3 yeterdi.
Çok geçmiş olsun canım inşallah şifa bulur tez zamanda.
Ayy sonradan algiladimm yanlis olmus evetacaba yalnismi yazdiniz???
Sagol mervisim insallahKuzum çok üzüldüm Rabbim şifalar versin inşallah
Sagol deryacim
Ozgem bahar alerjisi olabilir benim kizlarda da oldu toz cok aydinda orasi nasilcanim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
günaydın canım. o ilaç 6 ay kullanılmıyormuydu? kilo açısından bir etkisi olmuyor aynı ilaçtan bahsediyorsak, bol su içmek zorunda kaldığın için verirsin bile..Kizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?