Ben istiyorum aksam yapabilirim kizlar uyuyuncaArkadaşlar bu hafta @Yawrukush kaptanım bize spor antrenörlüğü yapacak saolsun.
5 gün boyunca spor hocamızın önerdiği egzersizleri yapacağız ve böylelikle profesyonel yardımla bilinçli spor yapmış olacağız. Yarın Akşam başlayalım diyorum ben katılan arkadaşlarım lütfen beni etiketleyin toparlanıp başlayalım hemen.
Ben dun 25 km bisiklet ve cezalarimi da yaptim ozgem eline saglik ayrica]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
PERSEMBE GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy - 150 DK DINLENME CheGuevera ODUL ODUL 50JJ DINLENME melinda23 - 100 JJ 100 IA 100IA 100JJ - kitabi - - - - abesle_istigal ODUL - - sevimlicadi0 75 IA DINLENME mugehatun - - - - DINLENME edsofi ODUL MUAF MUAF ddanes - - - - AKovser ODUL DINLENME zey zey - - - - - Asyaca 100 JJ DINLENME tiffany20 Ollalla 100 JJ DINLENME gogo2405 150 IA ODUL 150 JJ 50 M 100IA Mavibocuk ODUL [ TD]
[TD]haeshin ODUL 150 JJ 100 DK 50M 100JJ 100IA 50M 50JJ
TR][/TR]
[/TD] [TD]
[/td][/td][/td][/td]
Tahmin ettim kuzum, 1 haftada 3 kilo almak biraz zor olurdu
Olur bence French press al bi tane yoksa heryerde satiliyo artik onda demlenir ince ya suzgeci tane kalmazCan'ımın içi peki bu çayları poşetlerinden çıkarıp demlesek çünkü mistik çayı markette gördüm bende alayım diyordum bugün demleyip sonra süzüp içsek Nasıl olur sence
Kız 79 yazmışınGecen hafta: 75.8
Bu hafta: 79.1
Fark + 0.3
Sormaa yavKız 79 yazmışın
Oy kıyamam sana gönlümün sıfır bedeni
Paralar gebertirim kendimii. Ne demek 3 kiloTahmin ettim kuzum, 1 haftada 3 kilo almak biraz zor olurdu
Ayy ne kadan daa hos iltifatlarr ne kadannOy kıyamam sana gönlümün sıfır bedeni
Sen 300gr mi fazla buyuttun ondan xanm :)Sormaa yav
Yeniden yazdim simdi.
Cok az uyudum algilarim kapali :)
IvitSen 300gr mi fazla buyuttun ondan xanm :)
Cok tatlisin kaptanimParalar gebertirim kendimii. Ne demek 3 kilo
Papatyam herkes aciklasin, listeler hazirlansin sonra genel liste yayinlansin aksami bulur sekerparemEee sonuclar ne zamn aciklanir kaptanim ve kaptanlarimAsyaca
Ayy inşallah :)) 22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım:))Olursun canım:) Fıstık gibi gelin olcaksın. Düğün ne zaman canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?