Tebrikler kuzum:)günaydın kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta:62
bu hafta:61.2
fark:0.8
yüzde:1.29
Bizim listemiz hazir sayilir, diger takimlarin da aksam 8 e kadar vakitleri var :)Eee sonuclar ne zamn aciklanir kaptanim ve kaptanlarimAsyaca
Ay yerim seni:) Ağzından bal damlıyo bal... Şu an hayalini kurdum da zayıf halimin daha da azimli olmak geldi.Bu sekilde devam edersen öyle de olacaksin
Millet dönüp dönüp bakacak
100 gram bile olsa takımın ortalaması etkileniyor onun için o kadar üzülüyorum tatlımSen 300gr mi fazla buyuttun ondan xanm :)
Tebrik ederim canım:)günaydın kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta:62
bu hafta:61.2
fark:0.8
yüzde:1.29
Ay yerim seni:) Ağzından bal damlıyo bal... Şu an hayalini kurdum da zayıf halimin daha da azimli olmak geldi.
Teşekkürler canım:) Kolay gelsin canımzlar hepinizi tebrik ediyorum ayrı ayrı.. işlere bakayım biraz ben öpüldünüz
Afiyet olsun kuzum:) Kolay gelsin canım benim:) Akşam görüşürüz öpüyorum çok çok...Gidim karnimi doyurum, kuzuballarim okula ben spora, spordan sonra cocuklarin okulda cocuklara hikaye okuycam cok heyecanliyim bir suru minigin gozlerine bakmak cok heyecanlandirdi beni :)) aksama gorusuruz ballarim canlarimm
yuregimiz agzimiza geldi canim
Sagol canim esim degil kardeşimin esi rahatsiz.Günaydin güzeller ne güzel kilolar verilmis öyle yasasin birinciyiz galiba
haeshin canim gecmis olsun enisteye acil sifalar dilerim
Cok sukur ozgem ben de cok korkuyordum cunku hafta basi artidaydim.canim muthissin, tebrik ederimm
canim benim, guzel anne, yegenimiz sana, sen Allaha emanetsiniz
tebrikler guzelim, harikasiiiinnn
Busem tebrikler amazonum, eksiyle yuzumuzu guldurdun
canim benim eksiyle geldin ya daha ne olsun, tebrik ederim
cok guzel kuzum
Allah beee tebrikler canimmm
pilini degistirsen kuzum, ya da bir komsuda falan varsa rica etsen, gerci gurbettede oyle komsuluk yok ya...
Gunaydin kuzummm :)
Mervem 64 u gorduk sukur aerobik yaradi galiba bocugumGeçen hafta:65.4
Bu hafta:64.9:)
Fark:0.5
Yüzde:0.765
Ucundan göründü 64 ayy inşallah artık hep daha altındaki rakamları görürüm:)))
Tebrikler canim olsun haftaya kesin sonucu goruruzKilo Bildirimi
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta:77,5
Kızlar ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım, o da diyetisyende. Şimdi evde kendi tartımla bu sonuç çıktı.
Doğru bir sonuç değil muhtelemen ama yine de kilo durumum böyle.
Öyle yada böyle eksi görmek çok güzel :)
Canim asiri asiri su ic sakin agda sir olayina girme bu ilaci kullanirken sakin. Derini cok inceltecek. Normal ictigin suyu 3 katina cikar. Care oluyor ama canini da cikariyor o lanet ilaç.Kizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm
Sivilce olayi bazi bunyelerde anca içten kesiliyor maalesef. Keske sabun falan ise yarasa.Canm sivilce ilaci nie kullanion benmde ole bi problemim vardi kukurt sabununu 15 gun kullandm gecti kuruttu
Derya arada arti gorebilirsin canim uzme kendini direniyor bi ara iste muzur kilolar
Canim denemedrn bilemezsin benm cok vardi hemde cildim cok yagli oldugu halde bu sabunla gectiSivilce olayi bazi bunyelerde anca içten kesiliyor maalesef. Keske sabun falan ise yarasa.
Kükürtlü sabunu bende yengemden duymustum, onun da sivilce sorununa etkili olmus ama bana hic bir faydasi olmadi. Ciltten cilde farkli oluyor.Canim denemedrn bilemezsin benm cok vardi hemde cildim cok yagli oldugu halde bu sabunla gecti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?