Aynen canm ama denemeli genedeKükürtlü sabunu bende yengemden duymustum, onun da sivilce sorununa etkili olmus ama bana hic bir faydasi olmadi. Ciltten cilde farkli oluyor.
yine yumurta yememissin
disine ne oldu???
Sabah uyanmamız şart mıben bazı sabahlar uyanmak istemiyorum
İvit cınım pazar spor yapmadım diye anca bugün yapabildim
Geçmiş olsun Van'ım diş Eti iltihabına benziyor mutlaka doktora git diş kaybına kadar varacak sonuçları var ihmal etme..
Geçen hafta 68.5
Bu hafta 66,7
Fark 1,8
Günaydın kızlar
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.3
Fark 1.6
@Asyaca
Herkese günaydın...
Geçen hafta:56.9
Bu hafta:55.4
Fark:1.5
Gelecek hafta için hedef kilo:54.5
4.takım gümbür gümbür geliyor helal be
Gecen hafta 97.3
Bu hafta 96.6
Fark -700
%0.719
Canlar
Geçen hafta: 57.0
Bu hafta:56.4
Fark:0.6
Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.9:)
Fark:0.5
Yüzde:0.765
Ucundan göründü 64 ayy inşallah artık hep daha altındaki rakamları görürüm:)))
Kızlar Günaydın
Bildirim yapıp hemen kaçıcam gün içinde geçmişe bakmak için gelicem
Geçen hafta 59,9
Bu hafta : 59,8
Birde sabah su içtikten sonra tartıldım wc de suyu atamama durumum halen devam ediyor.
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 79,4
Bu hafta:77,5
Kızlar ben geçtiğimiz pazartesi tartıldım, o da diyetisyende. Şimdi evde kendi tartımla bu sonuç çıktı.
Doğru bir sonuç değil muhtelemen ama yine de kilo durumum böyle.
Öyle yada böyle eksi görmek çok güzel :)
Gecen hafta 74.3
Bu hafta 73.2
Fark 1.1 :)
Eweettt dun regl olmustum cok korktum ama etkilemedi sukur belkide daha cok vercektim bilmiyorm
günaydın kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta:62
bu hafta:61.2
fark:0.8
yüzde:1.29
Senide sahneye davet edelim artk sekerim :)Hayırlı cumalar canlar
Oku oku gözlerim şaşı olduuAllah muhabbetinizi artırsınnnn
Amann yumurta benden uzakkk
20-lik dişlerim ve diş eti sorunum var canım.. Korkarak doktora gidicem bugünn.. dua edinn, 4 tane diş çıkarttıramam benn, inşaAllah başka bir çaresi vardır
Yok canım ihmal etmiyorum, kanama dün başladı bugün doktora gidicem..
Tebrikler canlarrrr, valla süpersinizzzz
Katiliyorum canim denemeden neyin iyi gelecegini bilemeyiz, deneyecegimiz sey kimyasal olmadigi sürece hic bir sakincasi olacagini düsünmüyorum.Aynen canm ama denemeli genede
Peki canim... yalniz tarti degisiminde de kilo farkli olabiliyor, tartin birden 1,5 kilo fazla yada az gösterirse korkma :)Kizlar bn okuldan cikinca tarti alcam 3 de kilo bildirimimi yapcam
Kizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm
Ayyyy ben bile korktum he. Bence dogal yöntemleri deneyip en son safada kullanmak lazim . en kotu ihtimal plarak bakmak lazim yawwwCanım, eğer anladığım ilaçtan bahsediyorsan keşke kullanmak zorunda kalmasan.. yaklaşık 5 ay kullandım, prospektüsünde yazan milyonda bir kişide bu yan etki görülebilir yazdığı neredeyse herşeyi yaşadım, psikolojim alt-üst oldu.. Öyle olunca kilo veremiyorsun maalesef, sebepsiz sinir, stres ve s. yaşadığın için.. Vücuda verdiği zararlar ayrı dert ama psikolojik olarak neler yaşadım bir Allah biliyor, ilacı bıraktıktan aylar sonra kendime gelebildim, şimdi o zaman delirmediğime şükrediyorum.. 11 ay çok uzun bir süreç, başka bir yolu yok mu? Hem sorunun ne bilmiyorum, aşırı sivilce sorunu mu yaşıyorsun ?
Aaa listen guzeldi spordada demelendin okadar yuvarlandinHiç umutlu değilim tartıdan, bu hafta çok stres yaşadım maalesef, 100 gr bile eksi görsem ne mutlu olurum.. gidip bir bakayımm
Aaaa tuhhh nese en azindan sabit artin yok. Canm buda guzel uzulme ama haftaya guzel bi rakam bekliorum bu hafta seni tutuyorum ben :) bak gecen haftaTahmin ettiğim gibi sabitt..
Sorunsuz, stressiz bir hafta olur inşaAllah, 54 göreyim artıkk
Şınav zor be yaa
Gözlerine soğuk çayla pansuman yap canım iyi gelir demlenmiş soğuk çay Pamukla sil gözüne damlatiyi geliyo.canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
Kilo verirsin onla canım sorun olmaz ama tahlillerini ihmal etmeKizlar ben sali gunu o dudaklari parcalayan kas agrisi yapan milyon tane yan etkisi bulunan sivilce ilacina basladim
Tedavim 11ay surecekmis
Baska turlu duzelmeyecek dedi dr
Daha oncede 2ay kullanip birakmistim cok zorlamisti
Onun kilo vermemde etkisi olacakmi bilmiyorum
Yinede bilgi vermek istedimmmm
Hele alışverişte giydiğin kıyafetler yakıştıkça çok mutlu oluyor insanAy yerim seni:) Ağzından bal damlıyo bal... Şu an hayalini kurdum da zayıf halimin daha da azimli olmak geldi.
Zaten hoca 1-1.5 aya etki eder dedi kuzum :) ben başlayalı yaklaşık 3 hafta oldu:)Mervem 64 u gorduk sukur aerobik yaradi galiba bocugum
Tebrikler ablacım:)Kilo bildirimi
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 65.8
Fark 0.4
Yüzde 0.60
Refik fazla etkileyemedi sanırım.
Selamlar kizlar,
Oyle hareketli bir gece yasadik ki oglan surekli uyandi durdu, sonrada sabahin 6sinda dikti bizi ayaga:)
Gecede boluk porcuk uykumda surekli garip ruyalar gordum, hayir olsun..
Aman ne de korkmustum sabah 50 sayfa yazi okurum diye ama konusmamissiniz pek:)
Nasilsiniz guzeller?
Aleykum selam canımm...
Akının canı anne babayı uyutmamak istemiş ne var ki bundaatabi bir de minik kardeşinii
Ben iyiyim demeyi çok isterdim ama değilimmHasta gibi uyandım, hasta oluyorum derken olmadım ama halsizlik devam ediyor, tembellik yapacaktım yapamadım, yerine temizlik yaptımm pek birşey yeyip içemedim diş etimde kanama var 20-lik dişlerim bitirdi beni, tedavi olucam ama öncesinde bir kaç gün gargara yapmam lazım, bayılmak istiyorum şu ann
Canlarımm nasılsınız:)
Oglan uyandi, beraber kahvalti hazirladik 1 saatte:)
Allahim omletimi de kuzum yapti, immmm bir leziz olmus ki gelin beraber yiyelim kizlar:)
Kızlar 1 yaşındaki oğlumun bacağında morluk farkettim doktora götürdük varis oluşmuş dedi. Hemotolojiye gideceğiz.
Ne olur oğluma dua edin bu güzel günde.
Ben çok kötüyüm sabahtan beri aglamaktan mahvoldum.
@Yawrukush kaptanım yarın hedefime ulaşırsam bana ne alacan :)
Kizlar menum
Sabah
Maydanoz suyu
2 yumurta kasarli omlet
14 zeytin
Yarim cay bardagi zeytinyagi
Buyuk bir dilim tulum peyniri
Cay cay cay
Kahve kahve kahve
Ikramlara elimi surmedim
Aksam
Haslanmis koy tavugu
Cig fistik
Spor
20.000 adim
Bir saat kosu - yuruyus karisimi 20000 adimin icinde bunlar
Bisiklet binebilirim kac gundur binemedim.
Kizlar kardeşimin esine kanser teshisi kondu bugün. Iki hafta icinde ameliyata girecek. Biliyorum kalbiniz temiz. Dua edin bize. Cok uzgunum cok. Umarim atlacagiz.
Selam kızlar herkese hayırlı Kandil'ler diliyorum.. Annem gitti az önce ne yalan söyleyim rahatladım. Her gün tansiyonu fırladı evinde böyle olmuyor.. Artık kafası mı kaldırmıyor evini mi özledi ne yaptı bilmiyorum her gün hasta.. Sigara dışında herşey herkes dokunuyor kadınabişey söylersem hemen aman tansiyonum fırladı ayağına yatıyor.. Gitsin evinde Mutlu sağlıklı be uzak olsun lütfen.. Annesini özleyenler kızacak bana ama benim annem böyle işte..
Neyse menümü yazayım ben;
Sabah:
Yarım greyfurt
Peynir zeytin 2 dlm ekmek yumurta
Ara
2-3 kuru kayısı
Öğlen
Çorba
1 sk Bezelye yemeği
1 sk börülce
Yoğurt yedim galiba
Ara 3-5 kaju badem
Kefir
Akşam
Çorba
1 sk bezelye yemeği
2 yk pilav
Börülce acayip gaz yaptı öğlen karnım hala konuşuyor.. Ondan akşam çok yiyemedim. Acıkırsam ayran içerim.
Spor 150 dk cezamı yapacağım az sonra @Yawrukush
Yeşilçay 2 olacak az sonra @Asyaca
Su çok içemedim akşam telafi edeceğim
Psikolojik manyakk ruh hastasi
Gizimm hemenn basindan tuzla ekmek cevir ver
Anamm Allahin sevdigi kuluymussun papatyamm
Ay soledikten sonra bi midem bulandi ki ondan :))
Canim hicbirsey yoktur merak etme carpmistir bi yere yada varistir gercekten. Hemotolojiyede bi bakainlar die yollamislarsir evham yapma dualarimdasin
canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
ahahah çok alemsnParalar gebertirim kendimii. Ne demek 3 kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?