Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayırlı cumalar canlar
Oku oku gözlerim şaşı olduu Allah muhabbetinizi artırsınnnn
yine yumurta yememissin
disine ne oldu???

Amann yumurta benden uzakkk
20-lik dişlerim ve diş eti sorunum var canım.. Korkarak doktora gidicem bugünn.. dua edinn, 4 tane diş çıkarttıramam benn, inşaAllah başka bir çaresi vardır

Yok canım ihmal etmiyorum, kanama dün başladı bugün doktora gidicem..

Geçen hafta 68.5
Bu hafta 66,7
Fark 1,8

Günaydın kızlar
Geçen hafta 92.9
Bu hafta 91.3
Fark 1.6

@Asyaca
Herkese günaydın...
Geçen hafta:56.9
Bu hafta:55.4
Fark:1.5
Gelecek hafta için hedef kilo:54.5

4.takım gümbür gümbür geliyor helal be

Gunaydin
Gh 62.7
Bh 62.4
F 300 gr
Yoldayim kizlar gun icinde görüşürüz Eki Görüntüle 1810387

Gecen hafta 97.3
Bu hafta 96.6
Fark -700
%0.719

Canlar
Geçen hafta: 57.0
Bu hafta:56.4
Fark:0.6

Geçen hafta:65.4
Bu hafta:64.9:)
Fark:0.5
Yüzde:0.765
Ucundan göründü 64 ayy inşallah artık hep daha altındaki rakamları görürüm:)))

Gecen hafta 74.3
Bu hafta 73.2
Fark 1.1 :)

Eweettt dun regl olmustum cok korktum ama etkilemedi sukur belkide daha cok vercektim bilmiyorm

günaydın kızlar bildirimi yapayım
geçen hafta:62
bu hafta:61.2
fark:0.8
yüzde:1.29

Tebrikler canlarrrr, valla süpersinizzzz

Senide sahneye davet edelim artk sekerim :)

Kizlar bn okuldan cikinca tarti alcam 3 de kilo bildirimimi yapcam
Peki canim... yalniz tarti degisiminde de kilo farkli olabiliyor, tartin birden 1,5 kilo fazla yada az gösterirse korkma :)
Sen fitnessde tartilinca da bildirim yap istersen...
Sabahlari uykusuzluk, ödem de baya farkettiriyor belkide tartin bozuk degildir?

Canım, eğer anladığım ilaçtan bahsediyorsan keşke kullanmak zorunda kalmasan.. yaklaşık 5 ay kullandım, prospektüsünde yazan milyonda bir kişide bu yan etki görülebilir yazdığı neredeyse herşeyi yaşadım, psikolojim alt-üst oldu.. Öyle olunca kilo veremiyorsun maalesef, sebepsiz sinir, stres ve s. yaşadığın için.. Vücuda verdiği zararlar ayrı dert ama psikolojik olarak neler yaşadım bir Allah biliyor, ilacı bıraktıktan aylar sonra kendime gelebildim, şimdi o zaman delirmediğime şükrediyorum.. 11 ay çok uzun bir süreç, başka bir yolu yok mu? Hem sorunun ne bilmiyorum, aşırı sivilce sorunu mu yaşıyorsun ?

Ayyyy ben bile korktum he. Bence dogal yöntemleri deneyip en son safada kullanmak lazim . en kotu ihtimal plarak bakmak lazim yawww

Tahmin ettiğim gibi sabitt..
Sorunsuz, stressiz bir hafta olur inşaAllah, 54 göreyim artıkk
Aaaa tuhhh nese en azindan sabit artin yok. Canm buda guzel uzulme ama haftaya guzel bi rakam bekliorum bu hafta seni tutuyorum ben :) bak gecen hafta tiffany20 i tuttum bak nasil verdi kg :) ben tuttummu tutarim yani

Anca gelebildim.
Eki Görüntüle 1810336
Bu hafta bundan yapalımmı, @Yawrukush kaptan izin verirse
Şınav zor be yaa
canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..
Gözlerine soğuk çayla pansuman yap canım iyi gelir demlenmiş soğuk çay Pamukla sil gözüne damlatiyi geliyo.
Kilo verirsin onla canım sorun olmaz ama tahlillerini ihmal etme

amanınn selam bayanlar
işten güçten ne okudugumu ne alıntladgmı valla bılmıorm ınsallah onemlı konular atlamamsmdr hem iş hem topik zor oldu

oyy kıyamam oglusa ya bnm kızda butun gece uyandı derdi ne anlamadm ateşi falan da yoktu ozgem sende dua oku rahatlar bebecik

kuzu bnmde dişlerim fena p.tesiye randevu aldm bakalm ne dicek

Canlarımm nasılsınız:)

iyiz sekerım sen naslsn filinta gelin adayı

Oglan uyandi, beraber kahvalti hazirladik 1 saatte:)
Allahim omletimi de kuzum yapti, immmm bir leziz olmus ki gelin beraber yiyelim kizlar:)

aaa masallah omlet mı yapablıo cok sanslısın annesi öp kuzuyu nena tetası için lutfen

canım aglama lutfen uzulme bebekte varis mi olur ilk defa duyuorm tedavisi neymis

@Yawrukush kaptanım yarın hedefime ulaşırsam bana ne alacan :)

zıkkım alıcak

ohhh süper nefis ilerliosn he sölim

ahaha bazen anneler bunaltıyor yaa bnmkide beni cıldırtıo snra kızıorm neyse menün güzelmiş cnm

manyakoglu manyak hemde

canim soyle boyle, burnu akiyor, atesi var biraz, gozlerinde 2 gundur capak oluyor..
insallah gecer 1-2 gune cok sagol sordugun icin..

bebeler bu mevsim değişikliklernde malesef cok etkilenıolar yaaa

Ayyy hakkaten yanlis yazmisimmmm
Gecen hafta: 75.8
Bu hafta 76.1
Fark+0.3
@Yawrukush
E-brulim

canım bazen oluo ama cok bı artıda dilsin üzülme lütfen

Paralar gebertirim kendimii. Ne demek 3 kilo
ahahah çok alemsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…