Bende kaptanım di miSende kaptanim.
Aynn kuzum:) Zayıf olunca giydiğinde yakışıyo...Hele alışverişte giydiğin kıyafetler yakıştıkça çok mutlu oluyor insanazimlen canım
Aynen canım senin verdiğin gazla erittim yağları:)Çok teşekkür edrim bitanem...En güzel başarı moralle ve destekle yapılan başarıdır.Sizleri çok seviyorumAaaa tuhhh nese en azindan sabit artin yok. Canm buda guzel uzulme ama haftaya guzel bi rakam bekliorum bu hafta seni tutuyorum ben :) bak gecen haftatiffany20 i tuttum bak nasil verdi kg :) ben tuttummu tutarim yani
Canim odul ogunu olarak yiyrbilirainiz demisti zaten sen aksami bekleme ye . bu arada saka maka bayagi kilo verdin ya massslalalahahhahamamaasaalllalaahahah subhanallah :)Yawrukush
Kaptancigim bugun bir dondurma yiyebilirmiyim
Dun okulda herkes yedi cok israr ettiler ama persembe diye asla yemedim
Ne dersin ödülüm olsun mu???
Biz seni tatlim ni demek :)Aynen canım senin verdiğin gazla erittim yağları:)Çok teşekkür edrim bitanem...En güzel başarı moralle ve destekle yapılan başarıdır.Sizleri çok seviyorum
nişanlın batmanlımı canım ?Ayy inşallah :)) 22 ağustosta Nevşehir'de 25 ağustosta Batman'da canım:))
geldim bile papatyamAfiyet olsun kuzum:) Kolay gelsin canım benim:) Akşam görüşürüz öpüyorum çok çok...
saol canımyuregimiz agzimiza geldi canim
sokdandir herhalde karisiklik olmus
amma sorun diil uzulme duzelir elbet
Hoşgeldin canım özledim seni yageldim bile papatyam
bu hafta çok sıkı çalışmam lazım hayatımm açığımı kapatmam lazım. Gerçi normalde 500 700 arası veriyordum geçen hafta 1.7 verdim 2 haftalık birden gitti demek =)Derya arada arti gorebilirsin canim uzme kendini direniyor bi ara iste muzur kilolar
bende sizi her yerde aklımdasınızzHoşgeldin canım özledim seni ya
Soylemek istedigim iyi bir dr kan testi yapip sivilcenin sebebini anlamadan bu ilaci vermez zaten ben de ilac taraftari oldugum icin soylemedim. Sadece distan mudahaleyle sivilce olayinin gecmesi cok zor. Sen cok sansliymissin ki sabunla iyilesmis. Sivilcelerin yuzde 90 sebebi icten beslenme hormonal psikolojik vs. Yani tabi ki ilacsiz iyilesme cok daha iyi olur cunku rezalet bir ilac ne yazik ki cok yan etkisi var.Canim denemedrn bilemezsin benm cok vardi hemde cildim cok yagli oldugu halde bu sabunla gecti
yüzsüzce ödül öğünü yapsammı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?