Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aaaa tuhhh nese en azindan sabit artin yok. Canm buda guzel uzulme ama haftaya guzel bi rakam bekliorum bu hafta seni tutuyorum ben :) bak gecen hafta tiffany20 i tuttum bak nasil verdi kg :) ben tuttummu tutarim yani
Aynen canım senin verdiğin gazla erittim yağları:)Çok teşekkür edrim bitanem...En güzel başarı moralle ve destekle yapılan başarıdır.Sizleri çok seviyorum

Yawrukush
Kaptancigim bugun bir dondurma yiyebilirmiyim
Dun okulda herkes yedi cok israr ettiler ama persembe diye asla yemedim
Ne dersin ödülüm olsun mu???
Canim odul ogunu olarak yiyrbilirainiz demisti zaten sen aksami bekleme ye . bu arada saka maka bayagi kilo verdin ya massslalalahahhahamamaasaalllalaahahah subhanallah :)

Derya arada arti gorebilirsin canim uzme kendini direniyor bi ara iste muzur kilolar
bu hafta çok sıkı çalışmam lazım hayatımm açığımı kapatmam lazım. Gerçi normalde 500 700 arası veriyordum geçen hafta 1.7 verdim 2 haftalık birden gitti demek =)

Canim denemedrn bilemezsin benm cok vardi hemde cildim cok yagli oldugu halde bu sabunla gecti
Soylemek istedigim iyi bir dr kan testi yapip sivilcenin sebebini anlamadan bu ilaci vermez zaten ben de ilac taraftari oldugum icin soylemedim. Sadece distan mudahaleyle sivilce olayinin gecmesi cok zor. Sen cok sansliymissin ki sabunla iyilesmis. Sivilcelerin yuzde 90 sebebi icten beslenme hormonal psikolojik vs. Yani tabi ki ilacsiz iyilesme cok daha iyi olur cunku rezalet bir ilac ne yazik ki cok yan etkisi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…