Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese iyi akşamlar herşey yolundadır inşallah son 50 msjda artık pes ettim çünkü gözlerim şaşı oldu melinda amacına ulaşmış resmen..
Bugün kaçamak yapmak için çok derin bir arzu içindeydim normalde göz ucuyla bakmayacağım şeylere dalmak istedim peki daldım mı? Evet daldım. Sonra bi baktım ki herkes az çok bi kaçamak yapmış.. Aferin size beni yanlış bırakmadınız.
Sanırım yarış sonuçlanınca herkeste bir rehavet oldu..

Çok geçmiş olsun Can'ım doktor ne dedi? Yazmışsındır ama ben göremedim..

Yok canım bir kupa içiyorum ama o da fazla mı geliyodur nedir görsen karnımın içinde bir yaratık var gibi
Ayy katılırım tabiiii. Ne yapıcaz?? : )

Can'ım ilk içtiğim Zaman'larda bana da öyle oluyordu Zaman'la alıştı sistem. İstersen toz çay al başka çayla karıştırır dozunu azaltırsın.

Afiyet olsun checiğim baklavalar güzelmiydi bari

Yarın evde olmayacağız ne ara yaparım bu hareketi hiç bilmiyorum

Canm k.bakmada spor hocanin protein tuketmekten hucreler yanmis ole seymi olur sebze insanin hafif tutar sindirimi kolaylastirir ve vucuttaki yararli bakterileri cogaltr ve bunun gibi bi cok yarari var . herseyden vucut almali protein yenmemeli yanlis demioruz proteinde yencek karbongidrat ta sebze hersey dengeli olucak .

Canim hosgeldinn
Sembolik olarak attir 15-20 tane

Menüm
Yumurta peynir 2 dlm ekmek tereyağı 5 zeytin

Ara 2 kuru kayısı
Kefir

Öğlen
Corn flakesli tavuk x 2
2 sk börülce
Jelapeno

Ara
Cornflakes li tavuk (oğlumdan artan parça)
Kefir
5-6 parça cips
1 ısırık süt dilimi

Akşam
1 tabak ciğer

Sanırım geçen hafta ödül yapmadığım için oldu

Spor body project int.
Su
Yeşilçay

Yawrukush kaptanım sormak istediğim birşey var. Spordan önce enerji amaçlı bişeyler yemek istiyorum ama ne yesem bilemedim. Hurma ya da kuru kayısı mı yesem, badem fıstık gibi bişey mi yesem yoksa, süt ürünü mü? Ne dersiniz? Bi yerde spordan önce protein alın yazıyordu ben de kefir içtim ama halsizlik yaptı. Spordan önce ve sonra ne yemeliyiz ne kadar süre geçmeli bilgilendirir misiniz?

güzeldi şöbiyet ti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…