Canlarim herkese merhabalar,
Listemizi paylastim, ortalamamiz simdilik iyi guzeller ama daha listesini paylasmayan 4 takim var.
Insallah bu hafta derecemiz gelir:)
Gece oglan epey kotuledi, 4 kez uyandi
Gozleri kirmizi, surekli capakli, capaklar kirpiklere yapisiyor, galia goz enfeksiyonu oldu..
Uyansin kahvalti ettirip, dogru doktora
Sizker nasilsiniz guzeller?
Gecmis birikmis okuyup geliyorum:)
Yok canım bir kupa içiyorum ama o da fazla mı geliyodur nedir görsen karnımın içinde bir yaratık var gibi
Ayy katılırım tabiiii. Ne yapıcaz?? : )
Ben menümü yazarsam buraya sığmaz yeminle
Kahvaltı çok az katmer Kk süzme peynir 7-8 tane zeytin
Çay
Ara nescafe
Öğlen 2 tane elma
Akşam hafif olsun dedim
3 dilim baklava 4 yk kısır
Bol bol kıvırcık Marol
Bir bardak ayran. Pek bir hafif diil mi
Egzersiz adım attım du bakayım
10898 adım
3 litre su bellide daha fazla
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
4.TAKIM HAFTALIK EGZERSİZ YARIŞMASI KATILIMCILARI Dahlia_
[tr] [td][/td]
[tr] [td]edsofi [/td]
[tr] [td]Derya_idil [/td]
[tr] [td]Harpy [/td]
[tr] [td]@Ollalla [/td]
[tr] [td]@mugehatun [/td]
[tr] [td]@bnnu [/td]
[tr] [td]@gogo2405 [/td]
[tr] [td]@sevimlicadi0 [/td]
[tr] [td]@tiffany20 [/td]
[tr] [td]@haeshin [/td]
[tr] [td]Asyaca [/td]
[tr] [td]@Mavibocuk[/td] [tr][td]@seyhan77 [/td]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Canm k.bakmada spor hocanin protein tuketmekten hucreler yanmis ole seymi olurTamamdır kaptanım. 1 saati geçmemeye özen göstercem
Tamamdır kaptanım ama ben fazla yapmam işteyim 7 de evde oluyorum anca 7 den 11 kadar ne yaprsam
Canım ben fitness antrenörü ile konuştum salata çok sağılıklı değil diyor. Ben proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. Yeşil çay çok işe yarıyorda ben içemiyorum dün ödem atsın diye içtim bütün gece karnım ağrıdı
Canim hosgeldinnHerkese iyi akşamlarherşey yolundadır inşallah son 50 msjda artık pes ettim çünkü gözlerim şaşı oldu melinda amacına ulaşmış resmen..
Bugün kaçamak yapmak için çok derin bir arzu içindeydim normalde göz ucuyla bakmayacağım şeylere dalmak istedim peki daldım mı?Evet daldım. Sonra bi baktım ki herkes az çok bi kaçamak yapmış.. Aferin size beni yanlış bırakmadınız.
Sanırım yarış sonuçlanınca herkeste bir rehavet oldu..
Çok geçmiş olsun Can'ım doktor ne dedi? Yazmışsındır ama ben göremedim..
Can'ım ilk içtiğim Zaman'larda bana da öyle oluyordu Zaman'la alıştı sistem. İstersen toz çay al başka çayla karıştırır dozunu azaltırsın.
Afiyet olsun checiğim baklavalar güzelmiydi bari
Yarın evde olmayacağızne ara yaparım bu hareketi hiç bilmiyorum
Ben ona bu hafta papaz buyusu yaptircam siz rahat olun.Tabii kiii bizi beklerrrr, yarış nerede biz oradaGerçi 1.lik hayall Che hanım pek müsade etmiyor daa
Canım bakamıyorsan sözlü anlatım yapalım mııı ???
Iste insanlik ornegi, iste iyilik timsali...
Ya bide @seyhan77 unutmayalim onada yap canm yaBen ona bu hafta papaz buyusu yaptircam siz rahat olun.
Yavrus video attik daha ne olsunKimse ilgilenmiyor mu fly jacks-le ?? neden hiç resim yok acaba
Ben ona bu hafta papaz buyusu yaptircam siz rahat olun.
Yaaa sorma yaaa fedakarrrr melek yaIste insanlik ornegi, iste iyilik timsali...
Kanatsiz kelebegimmm
Iste insanlik ornegi, iste iyilik timsali...
Kanatsiz kelebegimmm
güzeldi şöbiyet tiHerkese iyi akşamlarherşey yolundadır inşallah son 50 msjda artık pes ettim çünkü gözlerim şaşı oldu melinda amacına ulaşmış resmen..
Bugün kaçamak yapmak için çok derin bir arzu içindeydim normalde göz ucuyla bakmayacağım şeylere dalmak istedim peki daldım mı?Evet daldım. Sonra bi baktım ki herkes az çok bi kaçamak yapmış.. Aferin size beni yanlış bırakmadınız.
Sanırım yarış sonuçlanınca herkeste bir rehavet oldu..
Çok geçmiş olsun Can'ım doktor ne dedi? Yazmışsındır ama ben göremedim..
Can'ım ilk içtiğim Zaman'larda bana da öyle oluyordu Zaman'la alıştı sistem. İstersen toz çay al başka çayla karıştırır dozunu azaltırsın.
Afiyet olsun checiğim baklavalar güzelmiydi bari
Yarın evde olmayacağızne ara yaparım bu hareketi hiç bilmiyorum
Yok canım internette aradım bulamadım, o yüzden dedim :))Yavrus video attik daha ne olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?