bir kere baksan yeter zaten hareket tek 1 tane onu tekrar etcez şekerimKaptanim yaaaaww videolu olmasin nolur internnetim az onlari izlersem buraya gircek internet bulamamAsyaca
Kuzuş her zaman beklerim Batman'a da Nevşehir'e de :)) ayy hemşerimmm benim :)) bence düğünümde olamalısınız 4. Takım çıtırları olarak :)))Ben Tokattayım canım..
Ama Ankara da doğdum büyüdüm ailem orda, burası eşimin memleketi.
bu arada da annem babam aslen niğdeli babam evlenince ankaraya getirmiş annemi hemşeri sayılırız yani nevşehirden....
Batman daa ahhh Batmannn görmek istediğim bir şehir. orada çok yakın arkadaşım var oradaki özel hastanenin eğitim hemşiresi. var işte bi kaç tanıdıklar :)
Artık bi de sen
Ablişimm nasılsın:))Derece gelmisCok emek harcadiniz, hakettiniz. Tebrikler guzeller. Darisi birinciligimize insallah
6 lı çay bardağı ve borcam ı kapar gelirim şekerim ev görmeyeKuzuş her zaman beklerim Batman'a da Nevşehir'e de :)) ayy hemşerimmm benim :)) bence düğünümde olamalısınız 4. Takım çıtırları olarak :)))
yarışıyoruz canımYarınki hareket kolaymış nöbettede yapabilirim yine yarışıyomuyuz yoksa serbestmi
Ama yetişmek zor topik aktif :)Can'ım hoşgeldin ben che Derya
Takımın en zayıfı en suskunu en kaplumbağası çok yavaşımdır arkadaşlar bilir çok konuşmam ben @melinda23 beni pek sever sağolsun :)
Merhaba
Bugunki menum
Sabah
1 has yumurta
1 parca koy peyniri
1 isirik susamli kurupasta
1 tuzlu biskuvi
3 kakaolu biskuvi
Ogle
3 kasik pilav
3 kasik kuru fasulye
1 kase yogurt
Ikindi
1 lokum
1 incir
Nescafe
1 supangle
Aksam
4 kasik fasulye
3 kasik pilav
2 kasik makarna
Salata
nescafe
En son saat 6 da yedim
2 lt su ictim
Spor sabah ac karnina jillian
6000 adim
Attim
Emzirdigim icin cok kisamiyorum
Bugun ilk gunum oldugu icin tatlidan sonra karar verdim rejime yarin kesicem
Programda çok fazla yiyecek yok ama sağlıklı program için daha çok salata Yeşilçay menüde olmalı mı acabaBugün ki menüm:
Sabah: 3-4 kıruyemiş, 2 ev yapımı müsli
Öğlen: 5-6 kuruyemiş, 4 yumurtadan peynirli, sucuklu omlet
Akşam: 1 yk tahinli pekmez refik gelecek tatlı krizleri başladı yine
Spor: 1 saat fitness toplamda 12 000 adım buarada ben adım sayar için her yere sordum her yerde bileklikler var telefona bağlanan onlarda 80€ dan başlıyor
Güzel bir menü olmuş turta da nazar boncuğu olsunKahvaltı - 3 yumurtali peynirli omlet + 2 dilim kepekli ekmek
Öğle - Yeşil mercimek çorbası
Ara - 1 Kase yoğurt
Akşam - 3 Lahana sarması
İlaveten
4 adet kayısı kurusu
2 Litre su
2 bardak yeşil çay (1 bardakda demledim birazdan içicem)
Bide 1 dilim turta yedim ceza gelirmi acaba ???
ammann hiç takmıyorumm zatenÖyle diyen insanları takma kafana kuzum.
6 lı çay bardağı ve borcam ı kapar gelirim şekerim ev görmeye
Arkadaşlar yarın ki egzersizimiz bu...
@melinda23 @CheGueveraedsofi @AKovser bnnu @sevimlicadi0 @Ollalla Mavibocuk @mugehatun gogo2405 @haeshin @tiffany20
Kiz merve görmüssün 64 ü hayirli olsunFıstıklı çikolatalarım, tatlı bonibomlarımm, badem ezmelerim sizleri çok seviyorum ve herkesi tek tek öperek tebrik ediyorum canlarımmm çok sevindim 2. Olmamızaaa inşallah haftaya 1. Oluruzayy sporları dahada artırayım bari ben bu hafta yarın ders çıkışı yürüyüşe gideyim bari
3 dilim baklava mı :))Ben menümü yazarsam buraya sığmaz yeminle
Kahvaltı çok az katmer Kk süzme peynir 7-8 tane zeytin
Çay
Ara nescafe
Öğlen 2 tane elma
Akşam hafif olsun dedim
3 dilim baklava 4 yk kısır
Bol bol kıvırcık Marol
Bir bardak ayran. Pek bir hafif diil mi
Egzersiz adım attım du bakayım
10898 adım
3 litre su bellide daha fazla
Fikrimi sormamışsın ama, söylemeden edemeyeceğim
onların içinde çok fazla yapay şeker var. güzelce mis gibi kahvaltını yapsan
Canım kk o kadar değişmiş ki aktif olmayalı çok olmuş uyum sağlamaya çalışıyorum :))canım benden bahsederkenAsyaca diye etiketlersen bildirim düşer bana görürüm seni gözden kaçmazsın canım :)
Sağol ablişimm:))Kiz merve görmüssün 64 ü hayirli olsun
Tamamdır kaptanım. 1 saati geçmemeye özen göstercemgelsin degil mi ablacim
ablacim hazir corbadan odul olmaz, sen guzel bir odul ogunu yap motive ol yeni hafta icin
dondurman afiyet olsun kuzum
canim hosgeldin aramiza, ilk sayfada katilim formumuz var.
takim kurallarini okuduktan sonra o formumuzu doldurur musun guzelim, taniyalim seni:)
sporun cok guzel, menulerinde birkac gune duzene girer.
tavsiyem biskuvi, kuru pasta gibi karbonhidratlardan uzak durman.
bunlarin yerine tam bugday ya da kepekli ekmek yiyebilirsin.
sutlu tatlilari emzirdigin icin cok abartmadan ye guzelim:)
buarada ben Ozge. 27 yasindayim evliyim, 1 oglum var, 2.bebis yolda, ev hanimiyim:)
evet sporum muntazamdi kuzum:)
canim 1 saatten fazla spor yapma madem olur mu?
canim adimsayarda pahaliymis epey..
evet canim sIk sIk ugra takima:)
bugun odul onlar canim ceza yok bugun:)
canim o gevrekler diyete uygun yiyebilirsin istersen.
ama onun yerine bu sabahki gibi guzel kahvalti yapman her zaman daha saglikli olur:)
oy oy oy afiyet olsun kuzummmm:)
rica ederiz efenim sizlere layiik degil:)
Tamamdır kaptanım ama ben fazla yapmam işteyim 7 de evde oluyorum anca 7 den 11 kadar ne yaprsamArkadaşlar yarın ki egzersizimiz bu...
@melinda23 @CheGueveraedsofi @AKovser bnnu @sevimlicadi0 @Ollalla Mavibocuk @mugehatun gogo2405 @haeshin @tiffany20
Canım ben fitness antrenörü ile konuştum salata çok sağılıklı değil diyor. Ben proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. Yeşil çay çok işe yarıyorda ben içemiyorum dün ödem atsın diye içtim bütün gece karnım ağrıdıAma yetişmek zor topik aktif :)
Bisküvi lokum supangle beraber çok sanki , ama emzirdim diyet nasıl olur pek bilmiyorum Allah bağışlasın bebişi :))
Programda çok fazla yiyecek yok ama sağlıklı program için daha çok salata Yeşilçay menüde olmalı mı acaba
Güzel bir menü olmuş turta da nazar boncuğu olsun
Canım ben seni yazmayı unutmuşum:)) hoşgeldin ben merve 23 yaşındayım:)) 19 kilo verdim :)) daha 6-7 kilo daha vercem inşallah nişanlıyım matematik öğretmeniym öyle :)) kaptan yardımcısıyım ayrıca:))Mavibocuk Çok güzel bir program olmuş sağlıklı gözüküyor :)
Canım beyaz ekmeği yemesen daha iyi olurdu :) bide üçü bir arada kilo aldırıyor tatlım içebilirsen sade iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?