Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzuş her zaman beklerim Batman'a da Nevşehir'e de :)) ayy hemşerimmm benim :)) bence düğünümde olamalısınız 4. Takım çıtırları olarak :)))

Can'ım hoşgeldin ben che Derya
Takımın en zayıfı en suskunu en kaplumbağası çok yavaşımdır arkadaşlar bilir çok konuşmam ben @melinda23 beni pek sever sağolsun :)
Ama yetişmek zor topik aktif :)

Bisküvi lokum supangle beraber çok sanki , ama emzirdim diyet nasıl olur pek bilmiyorum Allah bağışlasın bebişi :))
Programda çok fazla yiyecek yok ama sağlıklı program için daha çok salata Yeşilçay menüde olmalı mı acaba
Güzel bir menü olmuş turta da nazar boncuğu olsun

Kiz merve görmüssün 64 ü hayirli olsun

3 dilim baklava mı :))
Fikrimi sormamışsın ama, söylemeden edemeyeceğim
onların içinde çok fazla yapay şeker var. güzelce mis gibi kahvaltını yapsan

Kesinlikle katılıyorum hiç sağlıklı değil ki onlar
canım benden bahsederken Asyaca diye etiketlersen bildirim düşer bana görürüm seni gözden kaçmazsın canım :)
Canım kk o kadar değişmiş ki aktif olmayalı çok olmuş uyum sağlamaya çalışıyorum :))

Tamamdır kaptanım. 1 saati geçmemeye özen göstercem
Tamamdır kaptanım ama ben fazla yapmam işteyim 7 de evde oluyorum anca 7 den 11 kadar ne yaprsam
Canım ben fitness antrenörü ile konuştum salata çok sağılıklı değil diyor. Ben proteine ağırlık vermeye çalışıyorum. Yeşil çay çok işe yarıyorda ben içemiyorum dün ödem atsın diye içtim bütün gece karnım ağrıdı

Mavibocuk Çok güzel bir program olmuş sağlıklı gözüküyor :)
Canım ben seni yazmayı unutmuşum:)) hoşgeldin ben merve 23 yaşındayım:)) 19 kilo verdim :)) daha 6-7 kilo daha vercem inşallah nişanlıyım matematik öğretmeniym öyle :)) kaptan yardımcısıyım ayrıca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…