Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

4.TAKIM HAFTALIK EGZERSİZ YARIŞMASI KATILIMCILARI
Dahlia_

[tr] [td][/td]

[tr] [td] edsofi [/td]

[tr] [td]@CheGuevera [/td]

[tr] [td] Harpy [/td]

[tr] [td] O Ollalla [/td]

[tr] [td] mugehatun [/td]

[tr] [td] bnnu [/td]

[tr] [td] gogo2405 [/td]

[tr] [td]@sevimlicadi0 [/td]

[tr] [td] tiffany20 [/td]

[tr] [td] haeshin [/td]

[tr] [td] Asyaca [/td]

[tr] [td] Mavibocuk [/td]
[tr][td]@seyhan77 [/td]

[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Ciddi misin ilk defa duyuyorum salatanın sağlıksız olduğunu
Hoşbuldum Merhaba Maşallah 19 kilo tebrik ederim 67 kilo 19 kilonun yanında devede kulak :)) Ben de 25 yaşındayım inşaat mühendisiyim dört kilo vermek istiyorum öyle :))

Canım beyaz ekmeği yemesen daha iyi olurdu :) bide üçü bir arada kilo aldırıyor tatlım içebilirsen sade iç
Günde 3 dilim ekmek sınırı var demişti bir diyetisyen Ben iki dilim falan yedim olmaz mı Nescafe konusunda haklısın ki ben hep şekersiz içerim Ama ofiste çoğunlukla üçü bir arada alındığı için mecbur şekerli içiyorum
Canim menun cok dengesiz . bulgurla beraber ekmek yemissinki cok gereksiz tatlim . bulgurda az yemen lazim cok az oda arada . gibi gibi canmmmmm
bulgur pilavını Yarım porsiyon yedim ama üç 5 kaşık falandı bulgur pilavı pirinç pilavına göre daha sağlıklı değil miydi

Anammm kaptanım ilk beni yazmışşş, aksatırsam, kilo veremezsem rezillikk Daha ne yapacağız onu bile bilmiyorumm, neyse hemen bakayımmmmm

senin spor hocasının protein tozundan aklı karışmış sanırım. Böyle saçma sapan şey söyleyebildiğine göre. inanma tatlım sadece proteine de ağırlık verme çok sağlıksız böbreklerinde Allah korusun sorun yaşarsın. Ben dukan yaptım bir dönem mahfettim kendimi oda protein ağırlıklı bir diyet ve verdiğim gibide geri aldım. ömür boyu sebzesiz yaşayamayacağına göre, ömür boyu yaşam biçimin haline getirebileceğin bir yaşam tarzı oluşturmalısın. Bugün bir hekime dahi gittiğimiz de tatmin olmadığımız da başka bir hekime gidiyoruz. Herkes herşeyin en doğrusunu biliyor diye bir kaide yok ki çok ta saçma ve sağlıksız bir sanrı oluşturmuş hocanız kendince.

Ayy ben cevizde yemiştim bir ara yazmayı unutmuşummm:)
Teşekkürler canım ooh maşallah senin fazla bi kilon yok hemen gider inşallah hmm anladım tatlım ama diyette iken genelde tam buğday ekmeği yada tam tahıllı ekmekler yeniliyor ya onun için dedim nescafeye çözüm bulalım tatlış bence bende çok severim kahve de başta üçü birarada içerdim şimdi şekersiz sütsüz içiyorum ve üçü birarada tatlı geliyor :) gerçi sen zorunlu içiyormuşsunda :)

Dahlia_ canım senide egzersiz tablomuza ekliyorum ?

Eklemişsin ellerin dert görmesinnn, her listeye ekle benii acımaa, artık sabit kilo istemiyorum

sagol guzelim...

sagol Deryam, ates, burun akintisi, halsizlik ne ararsan var

HAdi gozunaydin kuzum, cok sevindim:)

Çok sağol canımm.. Ben nasıl sevindimm anlatamammmm
Akın nasıll ??

Gecmis olsun canim. Kimse duymasin bende korkuyorum

Sağol canımm.. Korkmak da söz müü doktor cellat gibi görünüyor gözümee

Sağol kaptanımmm
Süpermişş, bayıldım ben bunaa

Yaris bizi bekler sekerim tabi daha harekete bakamadim buyuk konusmiiimmm

Tam buğday ekmeği olsa daha iyi olur tabiki , ben de şekersiz içerdim beni de ofis 3 ü 1 arabaya alıştırdı :)) bakiim çözüm bulmaya çalışicam:)

Tam buğday ekmeği olsa daha iyi olur tabiki , ben de şekersiz içerdim beni de ofis 3 ü 1 arabaya alıştırdı :)) bakiim çözüm bulmaya çalışicam:)
Canim bu beslenme aliskanligini degistirirsen ve yasamina gecirirsen hem cok kolay kilon gider ki fazla fazlaligin yok hemde kilonu sabitler daha kilo almassin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…