canım ben kendimde sağlıkçıyım birde.. kayma olmayınca yılda 1 de kontrole götürünce yeterli zannettik.. benim götürdüğüm uzmanlar mı anlamadı ne olduysa 5 yaşında astigmat + hipermetrop olduğunu öğrendik.. 4,25 e 3,45 birde numaralar..benim kızımda çok mutlu olmuştu hala severek takıyor gözlükleri hiç itiraz etmedi daha..ayy sorma canımm, ablamın kızının ki ni farkettik ama meğer çok geç farketmişiz, çocuk 4 yaşına gelince anca anladık ablam da çok ilgili bir anne gerçekten yıllar sonra sahip oldu bebeğine üstüne tir tir tiriyor. kuzumun gözün de hem kayma hem görme bozukluğu varmış bir gözü %10 görüyormuş uzağı hiç göremiyormuş gözlüğü takınca bir görsenn nasıl mutlu oldu nasıl sevindi. baktığı oynadığı herşeyi yeniden keşfetti ve hala çok üzülüyoruz nasıl farketmedik diye.
ilk doğduğunda annesi götürmüştü 4-5 aylıkken genel kontrol bişi yok deyince daha da götürmedi anlamadıkta
Sagol fatimemAllah şifa versin canın
Çok sağol bitanemmm
Ablam yaa, tebrik ederim geç de olsaRabbim sağlıklı, huzurlu ömür versin
oyy kuzum çocuk iyi görüyor sorunları çözüldü niye çıkarmak istesinn. mevlam şifa versinn çok geçmiş olsun canımcanım ben kendimde sağlıkçıyım birde.. kayma olmayınca yılda 1 de kontrole götürünce yeterli zannettik.. benim götürdüğüm uzmanlar mı anlamadı ne olduysa 5 yaşında astigmat + hipermetrop olduğunu öğrendik.. 4,25 e 3,45 birde numaralar..benim kızımda çok mutlu olmuştu hala severek takıyor gözlükleri hiç itiraz etmedi daha..
Aynen bende öyle yapmaya çalışcam canım buarada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelere:)Tatlim bolca bakliyat tuket karbonhidrat ihtiyacini burdan gider. Sendeki sorun bende de var asla azla yetinemem mutsuz olurum. Iki koca tabak pilav yerine bi koca kase kuru fasulye piyazi yiyorum oh rahat misss.
Çok sağolasın teşekkür ederim.
hematolojiye gittik kan testi istedi 20 gün sonra çıkacak. Yarın da radyolojide randevumuz var. Bakalım ne çıkacak.
Hematoloji doktoru asidan olabilir yada bir travma sonucu olabiliyor dedi.
Önceki gün arkadaşın oğlu benim oglanin üstüne düşmüştü. Bilemedimki ondan mi oldu.
sizi cok takip edemiyorum. Kusura bakma canım
Pazar Günü Egzersiz Sonuçları
Eki Görüntüle 1811772
Bugünün Birincisi 2000 ile @Ollalla Tebriklerrr
Bugünün İkincisi 1750 ile @CheGuevera Tebrikler
Bugünün Üçüncüsü 1322 ilehaeshin tebriklerr
kızlar menümü vereyim çıkacağım benim minik pandam hastanede yatıyor canım sıkkın aslında ama gülmeye çalışıyorumteyzeleri dua edin bronşit başlangıcı varmış
sabah
nescafe
ara
5 çilek
2 ceviz
öğlen
omlet
domates
salatalık
yeşillik
peynir
yeşilçay
ara
türkkahvesi
ara
2 tatlı kaşığı tahin pekmez
akşam
mistik çay
1 küçük muz
2,5 litre su
100 tane bugünkü hareket
6000 adım
inşallah geçer kuzum yaaa bebeklerde çok kalıcı olmuyormuş 2 günlük bi tedaviye aldılar kuzumdan kan aldılar dayanamadım ben teyze beni kurtar diye nasıl bakıyordu bi sarılışı vardı bana ahh içim paramparça
Anam menüm
Kahvaltı 2 yumurta dünya kadar yeşillik domates salatalık Kk peynir
Çay
Öğlen nescafe yarım simit
Ara Türk kahvesi
İki kupa yeşil çay
Akşam yok
Türk kahvesi. 4000 adım
750 yamuk hareketten
Yaw bizim su sguat degilmi ya kizlar
baslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
kiz neapmissin boyle benim 3 gunluk menum bu
@melinda23 sen hala geçmişi mi okuyon canım ?
anammm bacaklarımm, karnımm kopacakk hala titriyor kollarım bacaklarım.. hoca bugün çok sinirliydi aybaşımı geldi naptı acısını bizden çıkardıı
kızz göbeğim iyice aşağı düştü doğum yakınn sanırım gidiyoo
yazlık bişeyim yok doğru düzgün,alışveriş lazım ama çıkamadım zaten ilaç fena kafa yapıyor
Amin canımmmm, çabucak geçsin inşaAllahallah kavustrsn gececek bu gunlerde kovserımm
ayy allah korsun kız tövbe de
allah allah gecms olsun belalım üşüttünmü
oy oyy nese toparlarsna rada oluo öle hay allah nese vucudu sasrrttn arada olcak
allah sizi bildiği gibi yapsın kızlar.. nenayla uğraşırken beni de perişan ettinizboynum tutulacak pc başında.. gerisini yarın okurum artık 50 sayfa var daha ben kaçıyorum.. hepinizi öptüm..çenenizi tutun accık
illa hepsini alıntılayıp yazcan diye birşey yok ki, zaten zamanı geçmiş sohbetler, alıntı yapmakla vakit kaybediyorsun bence, geldin mi yazzz, arada da geçmişi okursunn.. :)ahaa valla şimdi bitti okumam
gecmıs olsn hayrdr ınsalalh haberdar et bizi
tebrıkler edıorm ılk 3ü masallah sizi adriana lmalarm benim
aa merviş noldu pandacıga valal butun cocuklar mafoldu hava degısımnden offf ama bronsıt ıcın korkmaın bırazck dıkkat gerektırıo okadr allah saglık versn ınsalalh
ay yerım ben onun masum gözlerını mıs kokuluo oluo meleklermz yaaa
valla sorma yaaa bn grubu okıcam dıe butun gun yazsma yapamıorm butun gunumu alıo yoksa konusun dert dıl ama forumda daha cok vakıt gecrmek ıstıorm onu yapamıorm sayfa okurken al gun bıttı eve gıdıcem yarına yıne en az 50 sayfa okıcam
ohh masallah
he bızım squat bız kesfettk aahaahahah
kaptanım bize cok emek verıosn hakkını helal et lütfen senın hakkını kendı adıma sölim ödeyemem teşekkür ederiz yardmlarn ıcın öptüm say gıdıktan
gelsin videolarrr moruk
hee bn 3 günlük menüyü 1 günde yıorm napcan fit olmak böle bsy siz tombişler düşünün
hee ya smdı bitti
ay noldu enısteye ahahaah poparayı yediniz desene2 de sopa ataydı
Nasilsiniz guzeller, gununuz nasil geciyor?
5 cayi afiyet olsunnEki Görüntüle 1812253
Fotografin sol yaninda kul tablasi varmis simdi farkettim, gormezden gelin canlar
cansinBasim ustune birazdan yaparim kuşum
Canim yazdiklarim hepimiz icin gecerli, sende biraz karbonhidrat tuketebilirsin guzelim.Amin canimmmm
Ama cok yoruldummm nefesim gittiiii
Gecmis olsun tatlim
Ayy cok guldum buna
Kaptanim yazdiklarini okuyunca kafamda bir suru ? Oldu
Bende sifir karbonhidrat tuketiyorum
Cok spora yukleniyorummm
Belki az gibi ama kilom cok asiri zorlaniyorum
Hatta esim ve annem cok kiziyorrr bu kadar abartma diyeee
Meyve bile neredeyse haftada 2gun yiyorum
Bende mi yanlis yapiyorummm????
Canim bende 3 seans gittim
Daha 5 seansim var
1ayi gecti hic cikmadi
Cok tavsiye ediyorum muthis birseymis
Cok sevindim canim yaaaaa
Harikasin
Sen kac kilo verdin
utandiriyorsunuz canim
canim iste o kadayif ve borekten dolayi acikmissin tekrardan ama cok yememissin Allahtan:)selam güzel ve fittt anneler aynı zamanda anne adayları veee aynı zamanda anne adayı olma adayları
c.tesi menüm
sabah k
1 domates
1 hıyar
3 zyetin
azcık peynr
ceviz badem
çay
3 ızgara köfte
salata
ayran
1 kasık içli pilav
ara
çilek 1 kase
aksam
valla sanırım hatrlamıorm ne yedim acabaneyse saglıklı bsy yedgm kesin
spor yok
su 2 lt
pazar
kızlar 7-8 saat temzlık yapınca biraz şaşma oldu birazda kaçamak oldu affola cezam neyse cekmeye razıyım
sabah
güzel bir kahvaltyla güne başladm
domates
salatalık
roka dereotu maydonoz cevız peynır zeytn cay has yum vb.
öglen yok
aksam 5 gibi ton balıklı salata
3y.k makaroneee yani makarna
asıl canalıcı saat 7.30 gibi
kadayflı fıstıklı tatlı serce parmagndan ıkı tane yanyana koyun genıslık oelydı
2 parmak kalınlgnda da bosnak böreği
gece 11 de acıktım buna ragmen
2 domates
bide baya bi poeynır
geberteblrsnz beni
spor yok
su 2-3 bardak
nese ben gecmıse dönim
yarin ki egzersiz cok kolay BusemYaktin bizi ozge
bende diyorum neden gece hic uyuyamadim hep uyandim, meger kulaklarimi cinlatiyormussunKizlar bu nasil bi hareket yaa bacak kaslarjm yeniden dogdu heralde 20 tane zor yaptim anaaammm ozgeemmmm yaktin beni :) daha cok bacak kaslarim yaniyor :) ziplarken seni cok guzel aniyorum kulaklarin cinliyodur. Yawrukush
simdi daha iyiyiz canim, cok sagolhe canım he konusun konusun bıtmem ben ole bi hatunuskoyum cano
dimiştir o yalan mı sölicek kocaman kadın
he tmm kusumsaol dikakt edicem
aynen kız
ayy özgem allah allah noluo kız size akın paşam yaaa kıyamam
ay cok ciciler gogom pek marifetlisin
aman kocan kendı hızmetnı yapsn hangi devirdeiz bizde koca bana hizmet edıo ahahah saka saka herkes kendı ısını goruo
saglıklı haberler ınsallah canımcım
ohh annişle mutfak keyfi azcıkta dedikodu süper oluo
menü güzel gibide şu haşhaşlı ekmek yaglı dilmi gogom
masalalh ne guzel bır tablo hazırlıosn ben bazen duz yazmaaya usenıorm
hepinizi gönülden tebriksss yani guzeller
iyiyiz bir tanem 7 haftalik olmus yegenimiz masallahnasılsınız kızlar keyifler nasıl.hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
harikasin canimCocuk uyudu .Ben gidiyorum lesliemi yapmaya yesil cagimida icim cok yayildim kaldim
iyiyiz canim, biraz hastayiz sen nasilsin?günaydın kızlar haftasonu hiç giremedim.. annem geldi pazar günü birde pc başına geçemedim haliyle.. nasılsınız bakalım keyifler nasıl?
evet ablacim benzer tarzda deterjanlar demek ki..Alexandrite
Burda Amway marka var fırın temizleyici fırçayla sürüyosun bekleyip bezle siliyosun maske falan takmak lazım tabiki
Hamilelikte yasak kuzum
Hoşgeldin betülüm ayrılma buralardan bi daha
canim burada malesef zirt, pirt izin alinmiyor.kaptanım egzersz süper aksam birazck yapıcam ama malum işteyim yerlrer yatamam bıde calısanlar ıcın bole wc de kacamak yapablcgmz egzerszler isterm squat tarzı please
haitiye mi gidion hayrdr ınsalalh
yok cnm bosa gdermı spor spordur ne yapsan kara afern kaptan yardmcımz
ayy sana cok guvenıorm kaptanım bızı manken yapıcan sanrm
iddialısn anladkta nie asabisin ahahaha kuzum ya
yaaa bıde gecen onunla bır olmustn ıyı oldu sana heheeheh
aynen edelim mezun edelm linç edelim farkmaz
enişte nie uyarı aldı yaaa ne iş yapıoki kurallar katı sanırım amerikada
napsn adam keyften gtmemezlk yapmadı ya
ya dogru dıosun avukat vs prosedür uzun ama işte ugrasmayncada ınsanın basına bınbır ıs cıkıo
ahaha glu glu
cok guldm ya
sanada mutlu, saglikli haftalar canimselammmmmm 14.takimdan moon bennn iyi haftalar kizlarr bol -ler
hergun girdiginde isyerinden o gunun menusunu yazsan sorun cozulur canim:)canım benim menüler yok diye mi bişey yazmıyor? akşam giremeyince ertesi gün yazıyorum geç kalıyor.. akşamları da uyuyup kalıyorum fırsat olmuyor..bi yol bulmam lazım bu işe..
canim ailem aslen erzincan kemaliyeli, ama babam dogma buyume istanbulda yasamis, annemde ankarada:)eniştenn çözüm süper kökten bitirio işi napsın adamn canına tak etmiş demekki
ahahahah aynen
hayrlı ugurlu olsn zaman cok cabuk gecıo ınan bana hatta evlenmmssn 1 yıl bıle olmus olcak okdr hızlı sevdgn adamla aynı evde olmak cok buyuk keyf ama bır okadr zor sımdıden mutlulukalr dılerm
aa aslen ankaralı dılmsn nerelsn ızmır falan mı?
ohh şifa nietine
ayrıntıyı acıklaman ıyı oldu aksam yapoıcam
aaahahaha bn sok ben manset
demetimm huzurla oturun inşallah canım arkdsm
gunaydn asyam naslsn? hamılelık nasıl gıdıo senn bebıste bnmn kız gbı yay olcak
valla bnmkıler kendı mobılyacıma ozel yapım koltukalrm ama
masa takımım gala moblya
haydi be kim tutar senı canımmm
ben smdı yemege kacıorm
tamam kuzum iftar vakti geldi mi?O nasıl söz kaptanımmm, çorbalı ve salatalı olsun benim masamm lütfenn
Hay Allah cok mu zorladin canim boynunu buz uygula..Ozgem dunku alengirli mekikte 1000 den sonra falan ben boyundan zorlamisim heralde tutugum su ansen nasil oldun bogazim kotu diyodun. Akinin gozler daha iyidir umarim.
neyse gitti kilolar o acidan bak kuzum:)anammm bacaklarımm, karnımm kopacakk hala titriyor kollarım bacaklarım.. hoca bugün çok sinirliydi aybaşımı geldi naptı acısını bizden çıkardıı
evet canim antibiyotik kullaniyoruz..çok geçmiş olsun canım.. kulak enfeksiyonu da ilaçsız geçmez..3 güne de rahatlar inşallah..
gecmis olsun canim yegenine...ayy sorma canımm, ablamın kızının ki ni farkettik ama meğer çok geç farketmişiz, çocuk 4 yaşına gelince anca anladık ablam da çok ilgili bir anne gerçekten yıllar sonra sahip oldu bebeğine üstüne tir tir tiriyor. kuzumun gözün de hem kayma hem görme bozukluğu varmış bir gözü %10 görüyormuş uzağı hiç göremiyormuş gözlüğü takınca bir görsenn nasıl mutlu oldu nasıl sevindi. baktığı oynadığı herşeyi yeniden keşfetti ve hala çok üzülüyoruz nasıl farketmedik diye.
ilk doğduğunda annesi götürmüştü 4-5 aylıkken genel kontrol bişi yok deyince daha da götürmedi anlamadıkta
canim is yerinden papara yeme, dikkat et guzelim:)kızlar okuorm alıntılıorm ama bugun nasl yogunm anlatamam yarım yamalak okuorm cogunu nolur kusura bakmaın kafam karıstı sureklı bankayla gorusuorm bı sıkıntı avr cözmeye calısıorm dalgnlıkta var o sebeple
allah sizi bildiği gibi yapsın kızlar.. nenayla uğraşırken beni de perişan ettinizboynum tutulacak pc başında.. gerisini yarın okurum artık 50 sayfa var daha ben kaçıyorum.. hepinizi öptüm..çenenizi tutun accık
askolsun Nenam ya utandirmayin beniiiiahaa valla şimdi bitti okumam
gecmıs olsn hayrdr ınsalalh haberdar et bizi
tebrıkler edıorm ılk 3ü masallah sizi adriana lmalarm benim
aa merviş noldu pandacıga valal butun cocuklar mafoldu hava degısımnden offf ama bronsıt ıcın korkmaın bırazck dıkkat gerektırıo okadr allah saglık versn ınsalalh
ay yerım ben onun masum gözlerını mıs kokuluo oluo meleklermz yaaa
valla sorma yaaa bn grubu okıcam dıe butun gun yazsma yapamıorm butun gunumu alıo yoksa konusun dert dıl ama forumda daha cok vakıt gecrmek ıstıorm onu yapamıorm sayfa okurken al gun bıttı eve gıdıcem yarına yıne en az 50 sayfa okıcam
ohh masallah
he bızım squat bız kesfettk aahaahahah
kaptanım bize cok emek verıosn hakkını helal et lütfen senın hakkını kendı adıma sölim ödeyemem teşekkür ederiz yardmlarn ıcın öptüm say gıdıktan
gelsin videolarrr moruk
hee bn 3 günlük menüyü 1 günde yıorm napcan fit olmak böle bsy siz tombişler düşünün
hee ya smdı bitti
ay noldu enısteye ahahaah poparayı yediniz desene2 de sopa ataydı
Buradayim bir tanem , buyurBana Özgeyi bulunnnn 2 çift lafım varrrrYawrukush
Yaktın, bitirdin biziiÇekirgeler zıplamayı bıraktı biz zıplamaya başlayalıı Kaburgalarım isyandaa
biz daha iyiyiz canim, sagolNasıl olalım işte zıplaya, zıplaya
Sen nasılsın canım ? Akın nasıl ?
cansin
Canim yazdiklarim hepimiz icin gecerli, sende biraz karbonhidrat tuketebilirsin guzelim.
hergun 1 tane meyve yiyebilirsin.
sporuda gunde 30-45 dk yeterli dedigim gibi canim:)
utandiriyorsunuz canim
canim iste o kadayif ve borekten dolayi acikmissin tekrardan ama cok yememissin Allahtan:)
yarin ki egzersiz cok kolay Busem, zorlama kendini, boynum tutuldu diyorsun canim..
bende diyorum neden gece hic uyuyamadim hep uyandim, meger kulaklarimi cinlatiyormussun
simdi daha iyiyiz canim, cok sagol
iyiyiz bir tanem 7 haftalik olmus yegenimiz masallah
sen nasilsin canim?
harikasin canim
iyiyiz canim, biraz hastayiz sen nasilsin?
evet ablacim benzer tarzda deterjanlar demek ki..
canim burada malesef zirt, pirt izin alinmiyor.
esimde bu tasinma ve tamirat durumlarindan surekli eve gelmek zorunda kaldi.
dahasi gecen hafta yetistirmesi gereken isi bitiremedi.
o yuzden uyari aldi
sanada mutlu, saglikli haftalar canim
hergun girdiginde isyerinden o gunun menusunu yazsan sorun cozulur canim:)
canim ailem aslen erzincan kemaliyeli, ama babam dogma buyume istanbulda yasamis, annemde ankarada:)
tamam kuzum iftar vakti geldi mi?
Hay Allah cok mu zorladin canim boynunu buz uygula..
biz daha iyiyiz akinda toparlaniyor:)
neyse gitti kilolar o acidan bak kuzum:)
evet canim antibiyotik kullaniyoruz..
tesekkur ederiz:)
gecmis olsun canim yegenine...
canim is yerinden papara yeme, dikkat et guzelim:)
askolsun Nenam ya utandirmayin beniiii
Buradayim bir tanem , buyur
biz daha iyiyiz canim, sagol
Yarin ki egzersiz hiiic zorlamayacak
tam istedigin gibi corban salatan hazir gulum, biraz erken olmus, kusuruma bakma:)Ayyy yemeğim gelmişşşş
Çok sağol bitanemmmm
Kizlar biz oglanla kahvalti hazirligina geciyoruz.
Bugun ilk kez kendisi cekmecesinden ic camasiri getirdi giydirdim, bez rahatsiz ediyor diyor.
Ay hadi insallah bu sefer bezi birakabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?