Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım ben kendimde sağlıkçıyım birde.. kayma olmayınca yılda 1 de kontrole götürünce yeterli zannettik.. benim götürdüğüm uzmanlar mı anlamadı ne olduysa 5 yaşında astigmat + hipermetrop olduğunu öğrendik.. 4,25 e 3,45 birde numaralar..benim kızımda çok mutlu olmuştu hala severek takıyor gözlükleri hiç itiraz etmedi daha..

oyy kuzum çocuk iyi görüyor sorunları çözüldü niye çıkarmak istesinn. mevlam şifa versinn çok geçmiş olsun canım

Tatlim bolca bakliyat tuket karbonhidrat ihtiyacini burdan gider. Sendeki sorun bende de var asla azla yetinemem mutsuz olurum. Iki koca tabak pilav yerine bi koca kase kuru fasulye piyazi yiyorum oh rahat misss.
Aynen bende öyle yapmaya çalışcam canım buarada geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelere:)

ahaa valla şimdi bitti okumam

gecmıs olsn hayrdr ınsalalh haberdar et bizi

tebrıkler edıorm ılk 3ü masallah sizi adriana lmalarm benim

aa merviş noldu pandacıga valal butun cocuklar mafoldu hava degısımnden offf ama bronsıt ıcın korkmaın bırazck dıkkat gerektırıo okadr allah saglık versn ınsalalh

ay yerım ben onun masum gözlerını mıs kokuluo oluo meleklermz yaaa

@melinda23
Nenayı yine sayfalar bekliyor :) Kolay gelsin canımm

valla sorma yaaa bn grubu okıcam dıe butun gun yazsma yapamıorm butun gunumu alıo yoksa konusun dert dıl ama forumda daha cok vakıt gecrmek ıstıorm onu yapamıorm sayfa okurken al gun bıttı eve gıdıcem yarına yıne en az 50 sayfa okıcam

Anam menüm
Kahvaltı 2 yumurta dünya kadar yeşillik domates salatalık Kk peynir
Çay
Öğlen nescafe yarım simit
Ara Türk kahvesi
İki kupa yeşil çay
Akşam yok
Türk kahvesi. 4000 adım
750 yamuk hareketten

ohh masallah

Yaw bizim su sguat degilmi ya kizlar

he bızım squat bız kesfettk aahaahahah

kaptanım bize cok emek verıosn hakkını helal et lütfen senın hakkını kendı adıma sölim ödeyemem teşekkür ederiz yardmlarn ıcın öptüm say gıdıktan

Ahanda videosunu buldum:) @edsofi , Asyaca

gelsin videolarrr moruk

kiz neapmissin boyle benim 3 gunluk menum bu

hee bn 3 günlük menüyü 1 günde yıorm napcan fit olmak böle bsy siz tombişler düşünün

@melinda23 sen hala geçmişi mi okuyon canım ?

hee ya smdı bitti

anammm bacaklarımm, karnımm kopacakk hala titriyor kollarım bacaklarım.. hoca bugün çok sinirliydi aybaşımı geldi naptı acısını bizden çıkardıı

ay noldu enısteye ahahaah poparayı yediniz desene 2 de sopa ataydı

kızz göbeğim iyice aşağı düştü doğum yakınn sanırım gidiyoo

Allah iyiliğini versin, güldürdün benii

yazlık bişeyim yok doğru düzgün,alışveriş lazım ama çıkamadım zaten ilaç fena kafa yapıyor

Boş ver canım, sağlığından önemli değil ya, iyi hissedince çıkarsın :)

allah kavustrsn gececek bu gunlerde kovserımm

ayy allah korsun kız tövbe de

allah allah gecms olsun belalım üşüttünmü

oy oyy nese toparlarsna rada oluo öle hay allah nese vucudu sasrrttn arada olcak
Amin canımmmm, çabucak geçsin inşaAllah

İmkansız birşey istiyorsun ama canımm nasıl tutalım patlarız yeminlee

illa hepsini alıntılayıp yazcan diye birşey yok ki, zaten zamanı geçmiş sohbetler, alıntı yapmakla vakit kaybediyorsun bence, geldin mi yazzz, arada da geçmişi okursunn.. :)

Basim ustune birazdan yaparim kuşum
cansin

Canim yazdiklarim hepimiz icin gecerli, sende biraz karbonhidrat tuketebilirsin guzelim.
hergun 1 tane meyve yiyebilirsin.
sporuda gunde 30-45 dk yeterli dedigim gibi canim:)

Senin gibi bir kaptanımız olduğu için çok şanslıyız

@Mavibocuk çok geçmiş olsun
utandiriyorsunuz canim

canim iste o kadayif ve borekten dolayi acikmissin tekrardan ama cok yememissin Allahtan:)

Yaktin bizi ozge
yarin ki egzersiz cok kolay Busem, zorlama kendini, boynum tutuldu diyorsun canim..

Kizlar bu nasil bi hareket yaa bacak kaslarjm yeniden dogdu heralde 20 tane zor yaptim anaaammm ozgeemmmm yaktin beni :) daha cok bacak kaslarim yaniyor :) ziplarken seni cok guzel aniyorum kulaklarin cinliyodur . Yawrukush
bende diyorum neden gece hic uyuyamadim hep uyandim, meger kulaklarimi cinlatiyormussun

simdi daha iyiyiz canim, cok sagol

nasılsınız kızlar keyifler nasıl.hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallah
iyiyiz bir tanem 7 haftalik olmus yegenimiz masallah
sen nasilsin canim?

Cocuk uyudu .Ben gidiyorum lesliemi yapmaya yesil cagimida icim cok yayildim kaldim
harikasin canim

günaydın kızlar haftasonu hiç giremedim.. annem geldi pazar günü birde pc başına geçemedim haliyle.. nasılsınız bakalım keyifler nasıl?
iyiyiz canim, biraz hastayiz sen nasilsin?

Alexandrite

Burda Amway marka var fırın temizleyici fırçayla sürüyosun bekleyip bezle siliyosun maske falan takmak lazım tabiki

Hamilelikte yasak kuzum

Hoşgeldin betülüm ayrılma buralardan bi daha
evet ablacim benzer tarzda deterjanlar demek ki..

canim burada malesef zirt, pirt izin alinmiyor.
esimde bu tasinma ve tamirat durumlarindan surekli eve gelmek zorunda kaldi.
dahasi gecen hafta yetistirmesi gereken isi bitiremedi.
o yuzden uyari aldi

selammmmmm 14.takimdan moon bennn iyi haftalar kizlarr bol -ler
sanada mutlu, saglikli haftalar canim

canım benim menüler yok diye mi bişey yazmıyor? akşam giremeyince ertesi gün yazıyorum geç kalıyor.. akşamları da uyuyup kalıyorum fırsat olmuyor..bi yol bulmam lazım bu işe..
hergun girdiginde isyerinden o gunun menusunu yazsan sorun cozulur canim:)

canim ailem aslen erzincan kemaliyeli, ama babam dogma buyume istanbulda yasamis, annemde ankarada:)

O nasıl söz kaptanımmm, çorbalı ve salatalı olsun benim masamm lütfenn
tamam kuzum iftar vakti geldi mi?

Ozgem dunku alengirli mekikte 1000 den sonra falan ben boyundan zorlamisim heralde tutugum su an sen nasil oldun bogazim kotu diyodun. Akinin gozler daha iyidir umarim.
Hay Allah cok mu zorladin canim boynunu buz uygula..
biz daha iyiyiz akinda toparlaniyor:)

anammm bacaklarımm, karnımm kopacakk hala titriyor kollarım bacaklarım.. hoca bugün çok sinirliydi aybaşımı geldi naptı acısını bizden çıkardıı
neyse gitti kilolar o acidan bak kuzum:)

çok geçmiş olsun canım.. kulak enfeksiyonu da ilaçsız geçmez..3 güne de rahatlar inşallah..
evet canim antibiyotik kullaniyoruz..
tesekkur ederiz:)

gecmis olsun canim yegenine...

canim is yerinden papara yeme, dikkat et guzelim:)

askolsun Nenam ya utandirmayin beniiii

Bana Özgeyi bulunnnn 2 çift lafım varrrr Yawrukush
Yaktın, bitirdin bizii Çekirgeler zıplamayı bıraktı biz zıplamaya başlayalıı Kaburgalarım isyandaa
Buradayim bir tanem , buyur

Gel gell ısırcam senii nanaktannn
Yok daha 1.5 saat kadar var dahaa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…