Dahlia_ kiz kac tane yaptin:)
anammm bacaklarımm, karnımm kopacakk hala titriyor kollarım bacaklarım.. hoca bugün çok sinirliydi aybaşımı geldi naptı acısını bizden çıkardıı
Ben menümü yazarsam buraya sığmaz yeminle
Kahvaltı çok az katmer Kk süzme peynir 7-8 tane zeytin
Çay
Ara nescafe
Öğlen 2 tane elma
Akşam hafif olsun dedim
3 dilim baklava 4 yk kısır
Bol bol kıvırcık Marol
Bir bardak ayran. Pek bir hafif diil mi
Egzersiz adım attım du bakayım
10898 adım
3 litre su bellide daha fazla
çok geçmiş olsun canım.. kulak enfeksiyonu da ilaçsız geçmez..3 güne de rahatlar inşallah..Canlar yeni gelebildik eve.
Oglan hem goz, hem kulak enfeksiyonu olmus.
Antibiyotik kullanacak 10 gun
Allah beterinden esirgesin ama kuzum epey halsiz, hasta teyzeleri..
Birde ustune evimizden hergun bir sorun cikiyor
Simdide kuvet ve duslar tikandi, tamirciler geldi, bulamadilar birsey..
Pazartesi on bahceyi ful kazip tikaniklik arayacaklarmis kameralarla.
Allahim evin hergun bir sorunu cikiyor, esimde bende artik hasta olacagiz stresten
Neyse basinizi sisirdim hakkinizi helal edin kizlar..
Buarada sonuc listeleri burada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ama-yarismasi-sonuc-listeleri.153328/page-121
@CheGuevera canim bireyselde 2.olmussum tebriklerrr kizil sacli fitim benim
kızz göbeğim iyice aşağı düştü doğum yakınn sanırım gidiyooDenemeyi saymazsak yapmadımm
Yavaş yapılmıyorr baktım ses çok çıkıyor yapmadım, evdekileri gönderdim şimdi gidiyorum yapmaya, şans dile bana
ay istesem böyle çift alıntı yapamam ha..çok geçmiş olsun canım.. kulak enfeksiyonu da ilaçsız geçmez..3 güne de rahatlar inşallah..
aman erkenden götür canım, ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyi.. inşallah birşey çıkmaz elbette ama, benim kızda kayma olmayınca çok geç farkettik,erken olsa belki numarası daha düşük olurdu..Ben de dün kızın resmini çektim, sonra resime bi baktım ki kızın gözü kaymış...
Sonra diğer resimlerine baktım bazılarında gördüm yine, oğlumda çok küçükken vardı düzelir demişlerdi düzeldide. iyi bi hekim araştırdık şükür bulduk da perşembeye randevu alabildik. İkisini de götürücem korkuyorum şimdi bi problem çıkar diye
ayy sorma canımm, ablamın kızının ki ni farkettik ama meğer çok geç farketmişiz, çocuk 4 yaşına gelince anca anladık ablam da çok ilgili bir anne gerçekten yıllar sonra sahip oldu bebeğine üstüne tir tir tiriyor. kuzumun gözün de hem kayma hem görme bozukluğu varmış bir gözü %10 görüyormuş uzağı hiç göremiyormuş gözlüğü takınca bir görsenn nasıl mutlu oldu nasıl sevindi. baktığı oynadığı herşeyi yeniden keşfetti ve hala çok üzülüyoruz nasıl farketmedik diye.aman erkenden götür canım, ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyi.. inşallah birşey çıkmaz elbette ama, benim kızda kayma olmayınca çok geç farkettik,erken olsa belki numarası daha düşük olurdu..
canım o diyet gevrek dediklerin nesfit tarzı birşeyse dikkat et.. 1 kase yediğinde 350 kalori oluyordu zaten sütle beraber..
öyleymiş yay oluyormuş forumda bir arkadaş da söylemiştieniştenn çözüm süper kökten bitirio işi napsın adamn canına tak etmiş demekki
ahahahah aynen
hayrlı ugurlu olsn zaman cok cabuk gecıo ınan bana hatta evlenmmssn 1 yıl bıle olmus olcak okdr hızlı sevdgn adamla aynı evde olmak cok buyuk keyf ama bır okadr zor sımdıden mutlulukalr dılerm
aa aslen ankaralı dılmsn nerelsn ızmır falan mı?
ohh şifa nietine
ayrıntıyı acıklaman ıyı oldu aksam yapoıcam
aaahahaha bn sok ben manset
demetimm huzurla oturun inşallah canım arkdsm
gunaydn asyam naslsn? hamılelık nasıl gıdıo senn bebıste bnmn kız gbı yay olcak
valla bnmkıler kendı mobılyacıma ozel yapım koltukalrm ama
masa takımım gala moblya
haydi be kim tutar senı canımmm
ben smdı yemege kacıorm
yazlık bişeyim yok doğru düzgün,alışveriş lazım ama çıkamadım zaten ilaç fena kafa yapıyorHalin yoksa boşver canımm, yorma kendinii :)) önemli değilse tabiii :)
Ne var bee gece uyumayınca geç kalkıyorumm
Napıyon zıp-zıpkaç tane zıpladınn
Şaka bir yana bayağı zormuş, deneme amaçlı yapayım dedim ben alışana kadar akşam olur herhaldee
allah kavustrsn gececek bu gunlerde kovserımmİyi pazarlar :)
İlginize teşekkür ederim, çok şükür hastalık gibi bir sorunum yok, bu askerlik beni bitirecek bunu iyice anladım artık :/
Neysee bir şekilde atlatıcaz artık :))
Kizlar esim ve oglanla biraz alisveris yapmaya, biraz da hava almaya cikacagiz disari
Evden cikarkende kanalizasyon icin tuvaletlere bir kimyasal dokecegiz, 5 saat kullanilmayacakmis
Takima gelemezsem bilin ki tuvaletimi tutmaktan catlamisimdir
Artik hastane ziyareti olsun, cikilata olsun,lokum olsun, cicek olsun her seyi kabul ederim, haberiniz ola
Ay sakasi bir yana Nasa'nin kameralarindan bir takip etseler,vay halimize
Beni ozleyin anaciiimmm muahhh
allah allah gecms olsun belalım üşüttünmüKızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
Kızlar ben bu gün yedim gitti
Sabah kahvaltıyı abarttıp köpürttüm. Cezamı bekliyorum
Sabah:
2 pogaça, bir dilim ekmek, peynir zeytin çay
Akşam
1 kase çorba, 1 elma
Spor yok, su yarım litre.
Gecmis olsunGrip oldum kuzum:) Ama bugün biraz daha iyiyim
Tatlim bolca bakliyat tuket karbonhidrat ihtiyacini burdan gider. Sendeki sorun bende de var asla azla yetinemem mutsuz olurum. Iki koca tabak pilav yerine bi koca kase kuru fasulye piyazi yiyorum oh rahat misss.Kaptanım ben kendimi tanıyorum bir başlarsam birdaha bırakamam pilavı yine yiyorum arada bir ama makarnaya başlarsam birdaha durduramam kendimi :) başka karbonhidratlı yiyecekler tüketsem?
Spor konusundada ben bi günlük, koşu bandı bisiklet tarzı bir alet bide normal bisikleti yapıyorum bazen biskileti bırakıp kol bacak veya karın çalışıyorum. Mesela dün hiç kol, bacak yapmadım bugün onları yapmayı düşünüyorum yani öyle ufak tefek değişiklikleri yapıyorum ben daha fazlasını yap anladım başta.
Nasıl laik değilsin ya gerçekten bir insan hem çocuğun varken hemde 2. yoldayken ev ilgili bukadar problem varken neden diğer insanlar için kendini bukadar yıpratır. Günde en azından 1-2 saatini ayırıyorsundur kaptanım kim bunu yapar hergün 1-2 saatini belkide fazlasını buraya ayırmayı. Biz yine diyet yaptığımız için burdayız ama sen bir karşılıkta almıyorsun. Tabiki bu bütün kaptalarımız için geçerli. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim kendi adıma.
Ben de ozluyorum ama cocuklar olunca butun frijitligine ve insan iliskilerinin zayifligina ragmen aydina mum oldum. Aydin cok guvenli bi sehir. Ama izmir baska dogru.İzmircandir can izmiri cok seviyorum bende pahali biseyi aradiginda ayni seyi uyguna bulabilion onu bunu bosver ben istanbula karadenize gittim su izmirin kokusunu hic biyerde duymadim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?