Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok geçmiş olsun canım.. kulak enfeksiyonu da ilaçsız geçmez..3 güne de rahatlar inşallah..

aman erkenden götür canım, ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyi.. inşallah birşey çıkmaz elbette ama, benim kızda kayma olmayınca çok geç farkettik,erken olsa belki numarası daha düşük olurdu..

aman erkenden götür canım, ne kadar erken teşhis olursa o kadar iyi.. inşallah birşey çıkmaz elbette ama, benim kızda kayma olmayınca çok geç farkettik,erken olsa belki numarası daha düşük olurdu..
ayy sorma canımm, ablamın kızının ki ni farkettik ama meğer çok geç farketmişiz, çocuk 4 yaşına gelince anca anladık ablam da çok ilgili bir anne gerçekten yıllar sonra sahip oldu bebeğine üstüne tir tir tiriyor. kuzumun gözün de hem kayma hem görme bozukluğu varmış bir gözü %10 görüyormuş uzağı hiç göremiyormuş gözlüğü takınca bir görsenn nasıl mutlu oldu nasıl sevindi. baktığı oynadığı herşeyi yeniden keşfetti ve hala çok üzülüyoruz nasıl farketmedik diye.
ilk doğduğunda annesi götürmüştü 4-5 aylıkken genel kontrol bişi yok deyince daha da götürmedi anlamadıkta

öyleymiş yay oluyormuş forumda bir arkadaş da söylemişti

yazlık bişeyim yok doğru düzgün,alışveriş lazım ama çıkamadım zaten ilaç fena kafa yapıyor

İyi pazarlar :)
İlginize teşekkür ederim, çok şükür hastalık gibi bir sorunum yok, bu askerlik beni bitirecek bunu iyice anladım artık :/
Neysee bir şekilde atlatıcaz artık :))
allah kavustrsn gececek bu gunlerde kovserımm

ayy allah korsun kız tövbe de
Kızlar acayip bir mide bulantım var iki gündür akşamları böyle oluyorum anlam veremedim hiç bişey yiyemedim yine akşama bir 100 daha yapalirsem sonucu yazarım
allah allah gecms olsun belalım üşüttünmü

Kızlar ben bu gün yedim gitti
Sabah kahvaltıyı abarttıp köpürttüm. Cezamı bekliyorum

Sabah:
2 pogaça, bir dilim ekmek, peynir zeytin çay

Akşam
1 kase çorba, 1 elma

Spor yok, su yarım litre.

oy oyy nese toparlarsna rada oluo öle hay allah nese vucudu sasrrttn arada olcak

Tatlim bolca bakliyat tuket karbonhidrat ihtiyacini burdan gider. Sendeki sorun bende de var asla azla yetinemem mutsuz olurum. Iki koca tabak pilav yerine bi koca kase kuru fasulye piyazi yiyorum oh rahat misss.

İzmir candir can izmiri cok seviyorum bende pahali biseyi aradiginda ayni seyi uyguna bulabilion onu bunu bosver ben istanbula karadenize gittim su izmirin kokusunu hic biyerde duymadim ya
Ben de ozluyorum ama cocuklar olunca butun frijitligine ve insan iliskilerinin zayifligina ragmen aydina mum oldum. Aydin cok guvenli bi sehir. Ama izmir baska dogru.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…