Alexandritecanım hangi cihaz gittiğin ?
alexandrite, diot, ıpl ?
Burda Amway marka var fırın temizleyici fırçayla sürüyosun bekleyip bezle siliyosun maske falan takmak lazım tabikicanim firin icin burada firin temizleyicileri var icine sIkIp 2-3 saat evi terkediyorsun:)
sonra eve geliyorsun , bir bezle silince cikiyor.
Var mi memleketimde de acaba?
Ellerine saglik, yarin bir kek yap, aile efradini sevindir canim:) (sen haric, seni cuma sevindirirsin)
Hamilelikte yasak kuzumGünaydın kızlar, güzel bir hafta olsun hepimiz için...
Evet canım burada da pahalı, ömür boyu ağdalara vereceğin parayı bir kerede lazere veriyorsun. Belki bir kampanyaya denk gelirsin.
Hamilelikte yasak değil mi abla?
Allah kabul etsin gülüm
Merve'm ellerine sağlık
Tebrikler kızlar
Hoşgeldin betülüm ayrılma buralardan bi dahaGeldim kaptanım @Yawrukush geç oldu biraz çok sorry
Kahvaltım
bi kase çorba 5 zeytin 3 ceviz bitki çayı bir domates bir haşlanmış yumurta
Nasılsınız iyimisiniz :)
PAZAR GUNU YARISMA EGZERSIZIMIZ
Pazar gunku egzersizimiz karin ve kalca kaslarimiz icin canlar.
Cok etkili bir egzersiz, yarin bana kizmayin:)
Egzersizimizin ismi bicycle crunch.
Yine sabahtan gece 23.e kadar kac kez yaptiginiziAsyaca kaptanimizi etiketleyerek bildiriyorsunuz.
Dizinizi karina cekip, dirseginizle de dizinize yonelmenizi 1 adet olarak sayiyorsunuz.
Yani her bacak cekisiniz 1 adet olarak sayiliyor.
Kolay gelsin bol ter atmalar :)
Mecbur kaldik canim 2 kocaman agac vardi birisi su borusunu patlatmis bikac gun once tamir edildi
Digeri de kanalizasyon borularini tikamis, kanalizasyonun pis sulari tikanikliktan dolayi, dusakabin ve kuvetlere doluyor
Yani agacin kokleri tum boru vsleri parcaliyordu, mecbur kaldik gulum
Bence yeni hareketimiz bu olsun
Yalnız ben haitiye gidiyorum 24 saat uçakta olacağım ondan size kolay gelsincheciğim yaparsın yine 1000 tane sana zahmet.
https://www.facebook.com/
@Yawrukush kaptanım ben bugün 500 fly jacks yaptım ama biliyorsun kol problemim olduğu için sık aralıklarla dinlendim, bazen 20 bazen 50 bazen 70 de bir. Bu kadar sık aralıklarla dinlenip yaptığım için faydası olmuşmudur yine ? boşa gitmişmidir ?
tabiki yaricak canim, haftanin diger gunleride diger kaslarimizi calistiracagiz.
Bacak, basen, kol, omuz, karin tum kaslar calisacak hic merak etme.
sonra 70 kiloyken 60-65 gostereceksiniz misal..
Yavrum bu hareket favorim iddaliyim asabiyim onumden cekilin heheeyyt:)))
Aayyyy atacam kendimi balkondan asagaaaa bisde favori olmasin yawww
ahahahh şu kızı bi mezun edeydik takımca bi gün sıkıştırıp bişi yapcanız die korkuom
canim sporunla ilgili bilgi yoktu menunde, yapip yapmadigini bilemedigimden soru isareti koydum:)
gel guzelim, gel bir tanem, gel canimin ici:)
kolay gelsin Zeynebim, keyifli vakit gecirmeler:)
sagol canim benim, senin kuzun nasil oldu, varisle ilgili bir gelisme var mi ?Aklim sizde canim..
ameliyat cok iyi gececek insallah, zaten gencecik hemen atlatacak, onun icin en onemli sey destek ve moral..
sizde hep desteksiniz, beraberce saglikli gunler goreceksiniz Busem..
ah Busem ahh kac gundur mahvolduk, evi aldigimiza pisman olduk.
Esim isten uyari aldi, adam surekli tamircilerin basinda, isten virt zirt cikiyor
Akinla ben hastayiz
Yani banyolari hic kullanmiyoruz, Nasa'nin spor salonuna aile uyeligimiz var, soylemesi ayip orada dus yapmaya basladik
Haftaici hangi gun gelebilirse tamirciler gelecekmis, net birsey de soylemiyorlar, ne kadar zamanda duzelecek onuda bilmiyoruz...
ne guzle ablacim o arkadas sana isyerinde spor arkadasi olsun:)
tesekkur ederim canim.
kahvaltini guzelce yap, unlu ve sekerli seylerden uzak durman yeterli.
2 dilim ekmegini de yiyebilirsin.
Ah o nisanlilik kahvaltilari ne ozledim o heyecanli gunleri, tadini cikarin:)
Nenam avukat tutucaz,mahkemelerle ugrasicaz dusunmedik degil.
Birde dun emlakcimiz ev sahibine ulasti, benim hic haberim yok boyle sorunlardan demis..
Sinirden kuduruyorum..
Canim bu tarz davalar cok uzun sure devam ediyor.
Esimin bununla ilgilenecek vakti yok.
Ben cocuklu ve hamile halimle mahkemelere nasil gideyim, bilmiyoruz ne olacak...
kuzum iste banyodan oglan kapti, ondan da bana bulasti.
Gececek insallah, idare ediyorum..
canim sporunu yazmamistin ya ondan soru isareti koydum, bundan sonra spor yapmasanda yaz yapmadin diye, olur mu guzelim:)
ahaha glu gluEvet öyle oldu şanslıyım mekik ve şınav sevmiyorum galiba.
Üzüm sirkesiyle gargara yap canım yanlız nasıl anlatıyım ağzına 1 yudum al sonra kuş gibi ağzını yukarı aç hani gulugulu ses çıkar ya öyle yap 2/ 3 saat arayla hatta 1 yudum yutabilirsinde canın yanar biraz ama çok iyi gelir.
canım benim menüler yok diye mi bişey yazmıyor? akşam giremeyince ertesi gün yazıyorum geç kalıyor.. akşamları da uyuyup kalıyorum fırsat olmuyor..bi yol bulmam lazım bu işe..]TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar- oduller, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami ise, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi.
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
DIPNOT: Haftalik egzersizlerimiz 19160. sayfadadir.
CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler.
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Harpy ODUL - - - - - - CheGuevera ODUL - - - - - - melinda23 - - - - - - - abesle_istigal ODUL - - - - - - sevimlicadi0 - - - - - - mylittleboys ODUL - - - - - - edsofi ODUL - - - - - - ddanes - - - - - - - AKovser 100IA - - - - - - zey zey - - - - - - - mugehatun 75JJ - - - - - - kitabi - - - - - - - Asyaca ODUL - - - - - - tiffany20 ODUL - - - - - - Ollalla ODUL ?? - - - - - - gogo2405 50M - - - - - - bnnu - - - - - - Mavibocuk - - - - - - haeshin - - - - - - -
TR][/TR]
[/td][/td][/td][/td]
esim dun diyor ki Buse bu evi yakalim, apartmana tasinalim:)
dedim ki tamam apartmana tasinalim da neden evi yakiyoruz.
her yer kanalizasyon ben tiksindim bu evden diyor:)
cozumu sahane, yakar yakar isiniriz:))
ahahahah aynenE hakli adam hem mikrobu kirilir
Nisanlim ankaralı o yüzden iki düğün olacak biri 7 Kasım diğeri 12 Kasım nasıl geçecek bu kadar zaman hiç bilmiyorum
Aaa bende dogma buyume Ankaraliyim, aslen olmasada:)
Kasima ne var canim 7 ay, ohooo sayili gun hemen gecer:)
Eki Görüntüle 1811388
Gece gece yesilcay :))
arkadaşlarım görmeyneler için yeniden paylaşıyorum bugün kü egzersizimiz bu...
bir ayağınızı çekerken diğerini daha aşağı doğru indirmeye çalışırsanız alt karnınız da çalışır.
Unutmayın boyun kaslarımızla değil karın kaslarımızla çalışıyoruz boynunuzu örselemeyin.
nasıl yani tek seferde 500 yaptın öylemii
Ben şokk ben manşettt
Ahhh gençlikkk ahh sen beni bide gençken görcektinnn
Gunaydin guzeller, keyifli pazarlar:) Tasindik&yerlestik sukur. Sizlerde de moraller yerinde, yarislar cekismeli masallah
günaydınn
Kızlar mobilyalarımı nereden almalıyım sizce ahh çok az zaman kaldı :)
Asyaca @Yawrukush @E-brulim haeshin @Saadetim33 @tiffany20 gogo2405 @asya_01 @zey zey @CheGuevera @Ollalla edsofi @melinda23 @Harpy D ddanes @sevimlicadi0 @abesle_istigal @betusi @kitabi Dahlia_ @mugehatun @bnnu @D3S1R3 kızlarrr aklıma gelenleri etiketledim unuttuğum varsa özür dilerim :)
Kızlar günaydın nasılsınız şimdilik300 yaptım Sanırım 1500 yaparım ben
iyiyim bende gülüm şükür.Alışveriş yapasım var ama çarşıya gitmeye halim yok
Canlarim benim icin uyku vakti, yarina gorusmek dilegiyle
Yeni haftamiz hepinize bol bol eksiler, saglik ve mutluluk getirsin
Haftasonu biraz rehavete kapildik, bugunden itibaren toparlanma zamani, gununuz guzel gecsin guzeller
Haydi herkes mis gibi kahvaltiyaDahlia_ gulum sanada iftar masasi paylasacagim, hakkini helal et
Eki Görüntüle 1811879
Ozgem dunku alengirli mekikte 1000 den sonra falan ben boyundan zorlamisim heralde tutugum su anbaslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
Oh abiden tam destek :)Benim beyim sen yaparsın dedi ben çok gaza geldim
Hadi iyi uykular herkese
canım o diyet gevrek dediklerin nesfit tarzı birşeyse dikkat et.. 1 kase yediğinde 350 kalori oluyordu zaten sütle beraber..Kızlarcım hemen menümü yazıp kaçıyorum :)
Akşama misafirim var. Tatlı filan yaptım amaaa elimi sürmüyorum canımda istemiyor hiç . Çünkü eksiler ve siz motive ediyorsunuz beni iyki katılmışım aranıza.
Bugünkü tıkıntılarım:
Sabah:
2 adet yumurta, bir peynir, 3 zeytin, domates, siyah çay
Ara öğün:
3 tane diyet mısır gevreği
öğle:
1 kase diyet gevrek
Ara öğün:
1 kase diyet gevrek
Akşam:
1 kase çorba, üç kaşık et sote, bir minik kase yoğurt.
Sporum yok1 litre su, 1 kupa yeşil çay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?