- 5 Eylül 2008
- 3.036
- 7.122
- 158
Ben de ancak 8 gibi başlıyorum spora :)) tabana kuvvet mi desem dizleri kuvvet mi desem :))Güzeller daha bir tane dahi yapmadım ben sıfırdayım
Popoya kuvvet bebem squat yapacazBen de ancak 8 gibi başlıyorum spora :)) tabana kuvvet mi desem dizleri kuvvet mi desem :))
neden agrin var canim?İyi akşamlar kızlar
Benim bacaklarımda müthiş bi ağrı var bugünkü sporumuzu nasıl yaparım bilmiyorum sabah işe bile zor gittim yürüyemiyorum
ne guzel hayal:))@abesle_istigal hayırlı olsun, ben de bi yürüyüş bandı istiyorum ama evlilik yolunda biraz zorbendeki eliptigi kullanıyorum eşimin de yürüyüş bandı var evlenince artık onu kullanırım, evlilik hayaline bak :))
hayirdir cekirgem nen var:)Güzeller daha bir tane dahi yapmadım ben sıfırdayım
Nazarlara geldim sanırım kaptanım parmağımı bile kıpırdatasım yok bugün yaneden agrin var canim?
ne guzel hayal:))
hayirdir cekirgem nen var:)
Kaptanım sana katılıyorum demet in yeri çok belli oluyor ya takımdacok sevindim gulum, gozunuzaydin
herkesler alisti sana bir biz yokluguna uzuluyoruz
korsani op yerime canim.
oglan agustosta okula baslicak canim, bende aksilik cikmazsa doguma kadar calisirim.
ama tum gun degilde part time olur heralde kuzum.
bugunluk de boyle olsun canim, nazar ettiler guzelime:)Nazarlara geldim sanırım kaptanım parmağımı bile kıpırdatasım yok bugün ya
evet canim bir tanemiz o bizimKaptanım sana katılıyorum demet in yeri çok belli oluyor ya takımda
canim daha iyice demek, ne zaman cikacak hastaneden?Kızlar geçmiş çook birikmiş okuyamadmbaş ağrım var pandama üzüldüm yaa ağrı yaptı neyse gerçi bugün daha iyi ama hastanede yinede
Menümü vereyim azcık dinlencem çok sağlıksız bi menü oldu farkındayım ama annem evde değildi bende geç geldim yemek yapmayı bekleyecek mide yoktu çok acıkmıştım
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Pastırmalı yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
Peynir
2 tatlı kaşığı pekmez tahin (çok tatlı istiyor canım yaa)
Ara
Mistik
2 litre su
10000 adım
Squat daha yapmadım yaparsan yazarım kızlar
neden agrin var canim?
ne guzel hayal:))
hayirdir cekirgem nen var:)
Kızlar geçmiş çook birikmiş okuyamadmbaş ağrım var pandama üzüldüm yaa ağrı yaptı neyse gerçi bugün daha iyi ama hastanede yinede
Menümü vereyim azcık dinlencem çok sağlıksız bi menü oldu farkındayım ama annem evde değildi bende geç geldim yemek yapmayı bekleyecek mide yoktu çok acıkmıştım
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Pastırmalı yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
Peynir
Ara
Mistik
2 litre su
10000 adım
Ya onun bana hiç faydası olmuyor tarçın kullanınca Can'ım daha da istiyor tarçınlı tatlılar aklıma geliyor mesela sabah doktora gidiyorum kızlar tatlı krizlerim yine başladı karnım davul gibi şişTatlı krizleri için yoğurt ve tarçın karışımını tavsiye ederim şekeri dengeleyici ve tatli isteğini azaltıyor :)
Yok canım karnım çok acıyoobende kahvalti ediyorum ablacim ama canim nasil kahve istiyor
kahvaltimi bitireyim bende yapacagim kahvemi
bugun squatta iddiali misin ablam??
Oyyyhhh boyunda uzunmus inceciksindir sen smdi :) mssallhh :)canim boyum 1.72 takima 62 kiloyla baslayip, 53 ile mezun oldum.
annem geldi mezuniyetten sonra 55lere hop zipldim, dun sabahta 55.6 idim.:)
olur canim neden olmasin, persembe hafif bir egzersiz yaparsin:)Fly jacks hareketleri canim,
Ben hep yürüyüş ve eliptik yapardım dediğin gibi fly hareketleri vücudumu şaşırttı ve alt bacaklarımda kaslarım agiriyor yürürken zorluk çekiyorum bugünlük spordan muaf olabilir miyim perşembe tatil gününde de ben spor yapiim uygun olur mu Kaptanim ne dersin
canim gittin mi doktora??Ya onun bana hiç faydası olmuyor tarçın kullanınca Can'ım daha da istiyor tarçınlı tatlılar aklıma geliyor mesela sabah doktora gidiyorum kızlar tatlı krizlerim yine başladı karnım davul gibi şiş
Halsizim şeker dengem yine bozuldu belli hipoglisemi yine devrede sanırım
herkes nakavt oldu bugun:)Yok canım karnım çok acıyoo
ince oldugum son aylar:)Oyyyhhh boyunda uzunmus inceciksindir sen smdi :) mssallhh :)Yawrukush
Canim hastanede olmasi daha iyi bosver iyilesr cociklar bole bole buyuyorKızlar geçmiş çook birikmiş okuyamadmbaş ağrım var pandama üzüldüm yaa ağrı yaptı neyse gerçi bugün daha iyi ama hastanede yinede
Sabah
Omlet
Ara
Yeşil çay
Öğlen
2Salatalık
Ara
Yoğurt
Akşam
Pastırmalı yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
Peynir
Ara
Mistik
2 litre su
10000 adım
Sabah inşallah kaptanımolur canim neden olmasin, persembe hafif bir egzersiz yaparsin:)
canim gittin mi doktora??
herkes nakavt oldu bugun:)
Yok sen bu form la gidersen 8 10 kilo alirsin anca canmince oldugum son aylar:)
sonra yine donerim takima:)
Ya onun bana hiç faydası olmuyor tarçın kullanınca Can'ım daha da istiyor tarçınlı tatlılar aklıma geliyor mesela sabah doktora gidiyorum kızlar tatlı krizlerim yine başladı karnım davul gibi şiş
Halsizim şeker dengem yine bozuldu belli hipoglisemi yine devrede sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?