Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar
Benim bacaklarımda müthiş bi ağrı var bugünkü sporumuzu nasıl yaparım bilmiyorum sabah işe bile zor gittim yürüyemiyorum
neden agrin var canim?

ne guzel hayal:))

Güzeller daha bir tane dahi yapmadım ben sıfırdayım
hayirdir cekirgem nen var:)

cok sevindim gulum, gozunuzaydin
herkesler alisti sana bir biz yokluguna uzuluyoruz
korsani op yerime canim.
oglan agustosta okula baslicak canim, bende aksilik cikmazsa doguma kadar calisirim.
ama tum gun degilde part time olur heralde kuzum.
Kaptanım sana katılıyorum demet in yeri çok belli oluyor ya takımda

Kızlar geçmiş çook birikmiş okuyamadm baş ağrım var pandama üzüldüm yaa ağrı yaptı neyse gerçi bugün daha iyi ama hastanede yinede
Menümü vereyim azcık dinlencem çok sağlıksız bi menü oldu farkındayım ama annem evde değildi bende geç geldim yemek yapmayı bekleyecek mide yoktu çok acıkmıştım
Sabah
Omlet

Ara
Yeşil çay

Öğlen
2Salatalık

Ara
Yoğurt

Akşam
Pastırmalı yumurta
Yeşillik
Domates
Salatalık
Peynir
2 tatlı kaşığı pekmez tahin (çok tatlı istiyor canım yaa)

Ara
Mistik

2 litre su
10000 adım
Squat daha yapmadım yaparsan yazarım kızlar

Nazarlara geldim sanırım kaptanım parmağımı bile kıpırdatasım yok bugün ya
bugunluk de boyle olsun canim, nazar ettiler guzelime:)

Kaptanım sana katılıyorum demet in yeri çok belli oluyor ya takımda
evet canim bir tanemiz o bizim

canim daha iyice demek, ne zaman cikacak hastaneden?
dinlen sende guzelim...

neden agrin var canim?

ne guzel hayal:))

hayirdir cekirgem nen var:)

Fly jacks hareketleri canim,
Ben hep yürüyüş ve eliptik yapardım dediğin gibi fly hareketleri vücudumu şaşırttı ve alt bacaklarımda kaslarım agiriyor yürürken zorluk çekiyorum bugünlük spordan muaf olabilir miyim perşembe tatil gününde de ben spor yapiim uygun olur mu Kaptanim ne dersin

Tatlı krizleri için yoğurt ve tarçın karışımını tavsiye ederim şekeri dengeleyici ve tatli isteğini azaltıyor :)

Tatlı krizleri için yoğurt ve tarçın karışımını tavsiye ederim şekeri dengeleyici ve tatli isteğini azaltıyor :)
Ya onun bana hiç faydası olmuyor tarçın kullanınca Can'ım daha da istiyor tarçınlı tatlılar aklıma geliyor mesela sabah doktora gidiyorum kızlar tatlı krizlerim yine başladı karnım davul gibi şiş
Halsizim şeker dengem yine bozuldu belli hipoglisemi yine devrede sanırım

olur canim neden olmasin, persembe hafif bir egzersiz yaparsin:)

canim gittin mi doktora??

Yok canım karnım çok acıyoo
herkes nakavt oldu bugun:)

Canim hastanede olmasi daha iyi bosver iyilesr cociklar bole bole buyuyor

Süt zeytin falan da mi işe yaramıyor tuzlu zeytin de iyi gelir ama , süt mesela benim iştahımı kapatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…