Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim ole agzimasokmam demem. Serbetli tatliyi severim ayda bir . ama ole cok hayranliyim yok ama bu regl bayiltcak beni tatli diye ozellikle cikolata . sekeri tamamiyle biraktim bayadir

Gündüz değil de akşam yemekten sonra neredeyse hergün tatlı birşey isterim, 1 parça cikolata olsa da yeter ama olsunn

canim gelinlik, kinalik bakmalara basladin mi:)
Anlatsana azicik eski anilarimizi hatirlayalim
Gelinligimi aldım canim :) , konyada y.Lisans yapıyorum sınav zamanı gelince 1 haftalığına işten de izin aldım gittim nisanlim çıkmışken ankaraya da gidelim dedi , tmm dedim kayinvalidemlere gittik, nişanlımla , kv beraber ankarayi hep dolaştık yeni gelin kıyafetleri falan aldık ben tabi kıpkırmızı kayinvalidem çamaşırlara geceliklere bakıyor ben hı olur hı güzelmiş hı tmm diye geçiştiriyorum ama baktıkça bakıyor :)) çamaşır aa faslı bittikten sonra gelinlikçi vardı kv gel bakalım dedi nişanlımla beraber gittik hiç hesapta yokken kendimi bir anda bembeyaz gelinliklerin arasında buldum , tarif edilemez bir duyguymuş o an nişanlımın elini nasıl sıktım hatırlamıyorum :))

Belki birçok kişiye garip gelebilir ama ilk girdiğim mağaza ve ben 1 ini çok beğendim ve sadece 1 tane gelinlik denedim , giyinip çıktıktan sonra kısa süreliğine mağazada bir sessizlik oldu :))
Eşime baktım sadece bana bakıyor ve tek kelime edemiyordu :))
Güzel anlardı :) öyle :)

İnanirim ben de ilk giydigim gelinligi aldim ama begendigim icin degil en ucuzu olmasindan dolayi

Sizde de mi erkek tarafı alır gelinliği ?? :))

Evet , gelinligi hep erkek tarafı alır diye biliyorum ben sizde öyle değil mi

Öyle canım bizde de :)) sevmiyorum işin bu tarafını nedensee :))
Sadece 1 elbise almaya gittik ben gerildim de gerildimmm :)) onlardan yana bir sıkıntım yok, aksine neyi beğensem alacaklar, fiyatına bile bakmadan.. ama ben çok stres oldumm, para mevzusunu hiç sevmem, gerim gerim gerildim yemin ederimmGelinlik nasıl alınacak Allah bilir

Selam kozlar, bugün hiç giremedim yaa hatta bugünün hareketini bile bilmiyorum bu saat oldu. Geçmiş tabiki yapamadım maşallahınız var gene..

Bugün rutinin biraz dışına çıktım tüm işler tepetaklak oldu tabiki ondan gelemedim.

Umarım herkes iyidir.

Beni alıntılayanlara cevap vereyim.

Canım paralamak derken kötü anlamda demedim :) bu arada rahatsızlığın Nasıl oldu gittin mi doktora? Umarım bugün daha iyisindir.

Ceza olmadığına sevindim :) tavsiyeler konusunda da seninkini okuyunca ne kadar yetersiz kaldığını farkettim bu yüzden sen kaptandın ben 80 kilo çok güzel yazmışsın. Bir kez daha doğru takımda hissettim kendimi :)

İyidir canım 2 hafta sonra kolaylaşacak :)

Hareketin videosunu izleseydin neden haitiye gideceğimi anlardın. Bu hareketten kaçmak için tabiki.

Canım ben eşimin yemeklerin fiyatini ödenmesinden bile geriliyorum düşün artık, gelinlik alırken fiyatını öderken zaten sen orda olmuyorsun ya üzerini değişiyorsun ya eşinle sohbet vs ben anlamadım bile ne zan hallettiler :))

banuu beni hatırladın mıı :)

:)) naptın , yine de begenmeseydin almazdın herhalde :))

Edit : en ucuzu olmaMAsından dolayı yazmışsın sandım :)
Yanlis yazmisim duzelttim canm 100 tlsini de ben verdim hatta durumlari yoktu napim ben bencil olamiyorum canm yok oldugunu bile bile keyfime bakamam . alt tarafi bi gece giyicegim bisi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…