Canim ole agzimasokmam demem. Serbetli tatliyi severim ayda bir . ama ole cok hayranliyim yok ama bu regl bayiltcak beni tatli diye ozellikle cikolata . sekeri tamamiyle biraktim bayadir
Gelinligimi aldım canim :) , konyada y.Lisans yapıyorum sınav zamanı gelince 1 haftalığına işten de izin aldım gittim nisanlim çıkmışken ankaraya da gidelim dedi , tmm dedim kayinvalidemlere gittik, nişanlımla , kv beraber ankarayi hep dolaştık yeni gelin kıyafetleri falan aldık ben tabi kıpkırmızı kayinvalidem çamaşırlara geceliklere bakıyor ben hı olur hı güzelmiş hı tmm diye geçiştiriyorum ama baktıkça bakıyor :)) çamaşır aa faslı bittikten sonra gelinlikçi vardı kv gel bakalım dedi nişanlımla beraber gittik hiç hesapta yokken kendimi bir anda bembeyaz gelinliklerin arasında buldum , tarif edilemez bir duyguymuş o an nişanlımın elini nasıl sıktım hatırlamıyorum :))canim gelinlik, kinalik bakmalara basladin mi:)
Anlatsana azicik eski anilarimizi hatirlayalim
Canim gece olaki aciktin yogurt koyu ayran gibi acik pul biber maydanoz dere otu maydonoz beyaz beynir az da nane salatalik. Bunlardan azar azar koy super oluo :)Dahlia_
Daha dur yeni yedin ole gene 2lere kadar durursan gene hortlarsan acikabilirsin :)Karıştırınca pek yiyemem ama sadece yoğurt yerim, acıkıcak gibi de değilim hani :)))
Menude hic yemek goremedim :)Iyi aksamlar
Sabah 1 yumurta 1kasik bal
5 zeytin peynir marul 1 dilim ekmek
Öğle 1 kase yoğurt
4 kaşık
Ara 4 hurma yoğurt
13 tane çilek
Aksam 2 dilim ekmek peynir
Bal kaymak
15 tane cubuk kraker
İnanirim ben de ilk giydigim gelinligi aldim ama begendigim icin degil en ucuzu olmasindan dolayiBelki birçok kişiye garip gelebilir ama ilk girdiğim mağaza ve ben 1 ini çok beğendim ve sadece 1 tane gelinlik denedim , giyinip çıktıktan sonra kısa süreliğine mağazada bir sessizlik oldu :))
Eşime baktım sadece bana bakıyor ve tek kelime edemiyordu :))
:)) naptın , yine de begenmeseydin almazdın herhalde :))İnanirim ben de ilk giydigim gelinligi aldim ama begendigim icin degil en ucuzu olmasindan dolayi
Daha dur yeni yedin ole gene 2lere kadar durursan gene hortlarsan acikabilirsin :)
Ya evet hiç iyi değilim yemek yapamıyorum.Menude hic yemek goremedim :)
Belki birçok kişiye garip gelebilir ama ilk girdiğim mağaza ve ben 1 ini çok beğendim ve sadece 1 tane gelinlik denedim , giyinip çıktıktan sonra kısa süreliğine mağazada bir sessizlik oldu :))
Eşime baktım sadece bana bakıyor ve tek kelime edemiyordu :))
Güzel anlardı :) öyle :)
Teşekkür ederim umarım olmaz rahatlatiyorsun biziafiyet olsun canim, bir tane biskuviden bir sey olmaz:)
acikirsan ilerleyen saatlerde, salata, yogurt falan yersin canim:)
Evet , gelinligi hep erkek tarafı alır diye biliyorum ben sizde öyle değil miSizde de mi erkek tarafı alır gelinliği ?? :))
Evet , gelinligi hep erkek tarafı alır diye biliyorum ben sizde öyle değil mi
Sizi paralamak mı siz benim yaşam koçlarımsınız kıyarmıyım ben size siz olmasaydınız ben çoktan bırakmıştım diyeti egzersizi bu tatlı rekabet sizi seviyorum ben @melinda23 ü bile seviyorum böreğim o benim
baslarina gelince anlayacaklar Busem:)
menunu ben begendim canim, ceza falan yok:)
guzelim bu yazdiklarimi hem beden egitimi ogretmeni gozuyle, hem 15 yil profesyonel spor yapmis sporcu gozuyle, hem universite yillarinda insanlara spor yaptirmis antrenor gozuyle, hemde son yillarini surekli saglikli yasam, diyet ve egzersizle ilgili okuyup arastiran insan gozuyle yaziyorum ne olur kulak ver!
1.si ekmegi tamamen hayatimdan cikarttim diyorsun ya CIKARTMA bir tanem.Hergun 3 dilim ekmegini ye.(her ogunde 1er dilim mesela)
2.asitli icecekler icindeki sekerden dolayi en buyuk dusman birakmakla cok dogru bir hareket yapmissin.
3.su makarnayi, pilavi BIRAKMA guzelim, gunde 3-4 kasik yiyebilirsin.
4.su sporu bu kadar ABARTMA canimin ici, beni dinlemeyeceksin ama haftanin 6 gunu 30-45dk yaptigin egzersiz en ideali..
5.si kendini cok yorgun hissediyorsun ya, sebebi cok kati bir diyet ve spor programinin olmasindan kaynaklaniyor ve haklisin.insan vucudunun kaldiramayacagi kadar agir yaptiklarin.
Ama kilo veremiyorum,aliyorum diyorsun ya cok normal cunku, karbonhidrati hayatindan cikartmissin ama vucudunun onlarada ihtiyaci var..Gunluk 1200-1300 kalori alman lazim, genelde almiyorsun bu kadar menulerini hergun okuyorum.
Az kalori alinca vucut kitlik var sanip yediklerinin olaganustu sartlar icin depoluyor, kilo vermeni engelliyor.
Cok spor yapinca da guzelim hem vucudundaki kas miktari artiyor bu da sana kilo aldiriyor, hemde vucudunu bu kadar cok sporla strese sokuyorsun.Arti birde egzersize mola vermiyorsun 1 gun dahi dinlenemedigin icin dahada stres yasiyor kaslar.
Peki onerim ne:
Karbonhidrat tuket gerektigi kadar.(3-4 kasik makarna pilav, birkac dilim ekmek, sebzeler, 1 porsiyon meyve)
Haftada en az 1 en cok 2 kez odul ogunu ye.(vucudunu sasirt)
Sporu 30-45 dkdan fazla yapma.
Haftada 1 gun sporsuz dinlen.
Sporu rutin haline getirme, sIk sIk spor pogramini degistir..(1 hafta kardiyo calis, 1 hafta yuruyus yap, 1 hafta kas calis vs)
Eger butun bu onerilerime ragmen kilo veremezsen kesinlikle bir saglik problemin vardir (Allah korusun)Saglik problemin yoksa ben kaptanligi birakirim:))
evet canim cok faydali humusada bayilirim:)
canim hamilelik ihtimali yoksa, doktora gorun...
ne guzel tavsiyeler bunlar:)
gecmis olsun neyin var canim??
ah ablam orasi muamma bakalim kac gun surecek..
bizde Nasa'nin tuvaleti ve duslarina talim ediyoruz:)
insallah gececek hepimizin sIkIntilari kuzum..
Dipnot:yukarida yazmayi unutmusum gulum, stres baslica bir kilo verememe kaynagi, daha once takimda yazmistim, ilk firsatimda yine yazacagim, stres nasil etkiliyor kilo vermeyi...
evet canim leslie epey farkettiriyor:)
sana kiyamiyorum ablacim ama madem ceza istemissin kirmayayim seni:)
canim bugun cok sagliksiz beslenmissin.
Oglen yok, neredeyse aksamda ogun yok:)
cok guzel canim:)
canim orucu elbette ibadet icin tutuyorsun ama oruc diyetini engellemez.
cok cok yogunsun farkindayim ama bunu firsata donusturebilirsin canim, ne kadar hareket o kadar kilo kaybi:)
pes mi edeceksin guzelim, bu kadar emek vermisken??
saglikli beslenip, az birazda spora vakit ayirip, digerlerinin de ustesinden geliceksin, benim hic suphem yok...
bunu ileride cocugun oldugunda sana hatirlatmak istiyorum canim:)
hey masallah:)
insallah radyoloji sonuclarida, hematoloji sonuclarida guzel cikar.
bizi habersiz birakma canim...
Sampiyonlarim, savasci ruhlu citirlarim benim..
sizi doguran annelerin ellerinden operim:)
Mervem cok gecmis olsun,Allahim sifa versin.
Hayirli haberlerle gel guzelim
ah kuzum benim, emin ellerde kuzucuk, insallah iyilesecek teyzesi, sen guclu ol, ablana destek ol Mervem...
canim oruclu oldugun icin spora muaf yazacagim, yapabilirsen yaparsin gulum.
Allah kabul etsin:)
canim oruc tutarken sahurda hem proteinli (et, tavuk,balik, yumurta vs)hemde sebze, yogurt agirlikli yersen orucunu rahat tutarsin, halsiz olmazsin guzelim.
Sahurda da iftarda da bol su icmeye calis.
Findik, badem,ceviz, hurma varsa ye gulum.
Allah kabul etsin canim.
Kesinlikle oruc tutmak kilo almana sebep olmaz.
Kilo almaya sebep olan sey iftarda ve sahurda borekler, pilavlar, patatesler, tatlilar vs yemektir.
hem bu yiyecekler basit karbonhidrat oldugundan, cabucak aciktirirlar.
canim bu nasil menu??
2 gundur endise ediyorum senin icin...
Bak boyle az yemekle kilo alacaksin haberin olsun, vucudun kitlik var saniyor suan..
Bir doktora gorun cekirgem...
Amin canimmmm
Ama cok yoruldummm nefesim gittiiii
Gecmis olsun tatlim
Ayy cok guldum buna
Kaptanim yazdiklarini okuyunca kafamda bir suru ? Oldu
Bende sifir karbonhidrat tuketiyorum
Cok spora yukleniyorummm
Belki az gibi ama kilom cok asiri zorlaniyorum
Hatta esim ve annem cok kiziyorrr bu kadar abartma diyeee
Meyve bile neredeyse haftada 2gun yiyorum
Bende mi yanlis yapiyorummm????
Canim bende 3 seans gittim
Daha 5 seansim var
1ayi gecti hic cikmadi
Cok tavsiye ediyorum muthis birseymis
Cok sevindim canim yaaaaa
Harikasin
Sen kac kilo verdin
kaptanım egzersz süper aksam birazck yapıcam ama malum işteyim yerlrer yatamam bıde calısanlar ıcın bole wc de kacamak yapablcgmz egzerszler isterm squat tarzı please
haitiye mi gidion hayrdr ınsalalh
yok cnm bosa gdermı spor spordur ne yapsan kara afern kaptan yardmcımz
ayy sana cok guvenıorm kaptanım bızı manken yapıcan sanrm
iddialısn anladkta nie asabisin ahahaha kuzum ya
yaaa bıde gecen onunla bır olmustn ıyı oldu sana heheeheh
aynen edelim mezun edelm linç edelim farkmaz
enişte nie uyarı aldı yaaa ne iş yapıoki kurallar katı sanırım amerikada
napsn adam keyften gtmemezlk yapmadı ya
ya dogru dıosun avukat vs prosedür uzun ama işte ugrasmayncada ınsanın basına bınbır ıs cıkıo
ahaha glu glu
cok guldm ya
Canım ben eşimin yemeklerin fiyatini ödenmesinden bile geriliyorum düşün artık, gelinlik alırken fiyatını öderken zaten sen orda olmuyorsun ya üzerini değişiyorsun ya eşinle sohbet vs ben anlamadım bile ne zan hallettiler :))Öyle canım bizde de :)) sevmiyorum işin bu tarafını nedensee :))
Sadece 1 elbise almaya gittik ben gerildim de gerildimmm :)) onlardan yana bir sıkıntım yok, aksine neyi beğensem alacaklar, fiyatına bile bakmadan.. ama ben çok stres oldumm, para mevzusunu hiç sevmem, gerim gerim gerildim yemin ederimmGelinlik nasıl alınacak Allah bilir
banuu beni hatırladın mııCanım ben eşimin yemeklerin fiyatini ödenmesinden bile geriliyorum düşün artık, gelinlik alırken fiyatını öderken zaten sen orda olmuyorsun ya üzerini değişiyorsun ya eşinle sohbet vs ben anlamadım bile ne zan hallettiler :))
Yanlis yazmisim duzelttim canm:)) naptın , yine de begenmeseydin almazdın herhalde :))
Edit : en ucuzu olmaMAsından dolayı yazmışsın sandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?