Gecmis olsun umarm onmli bisi degildir yaSabah inşallah kaptanım
Durumum iyi değil çünkü
olur canim neden olmasin, persembe hafif bir egzersiz yaparsin:)
canim gittin mi doktora??
herkes nakavt oldu bugun:)
olur canim neden olmasin, persembe hafif bir egzersiz yaparsin:)
canim gittin mi doktora??
herkes nakavt oldu bugun:)
Tatlı sevmeyen birini görünce imreniyorum valla, keşke ben de sevmesemm hiç değilse çikolata sevmesemmm :))Benimde cikolata krizim var bi kac gundur bugunde bitter gofret yedim redikten dolayi galiba normqlde tatliyi sevmem cunku ,
Tuh canim ya yine bulantin mi var?Sabah inşallah kaptanım
Durumum iyi değil çünkü
Sabah inşallah kaptanım
Durumum iyi değil çünkü
Aynenn ben de tatlıyı pek sevmem özel günde 1 Tadelle bitter yetiyor bana da :)) ki bitter de tavsiye edilen çikolatadır diyette deBenimde cikolata krizim var bi kac gundur bugunde bitter gofret yedim redikten dolayi galiba normqlde tatliyi sevmem cunku ,
ogluma hamileyken 12 kilo almistim kuzum:)Yok sen bu form la gidersen 8 10 kilo alirsin anca canm
artik kacamak yok kuzum bugun pazartesi!!Benimde cikolata krizim var bi kac gundur bugunde bitter gofret yedim redikten dolayi galiba normqlde tatliyi sevmem cunku ,
olabilir canim, afiyet olsun, doydun mu :)Bir nakavt da ben olucam sanırım :)))
ben hic tatlici degilim:)Tatlı sevmeyen birini görünce imreniyorum valla, keşke ben de sevmesemm hiç değilse çikolata sevmesemmm :))
canim gelinlik, kinalik bakmalara basladin mi:)Aynenn ben de tatlıyı pek sevmem özel günde 1 Tadelle bitter yetiyor bana da :)) ki bitter de tavsiye edilen çikolatadır diyette de
Canim ole agzimasokmam demem. Serbetli tatliyi severim ayda bir . ama ole cok hayranliyim yok ama bu regl bayiltcak beni tatli diye ozellikle cikolata . sekeri tamamiyle biraktim bayadirTatlı sevmeyen birini görünce imreniyorum valla, keşke ben de sevmesemm hiç değilse çikolata sevmesemmm :))
ogluma hamileyken 12 kilo almistim kuzum:)
artik kacamak yok kuzum bugun pazartesi!!
Yarisini yeseydin keske gofretin..
olabilir canim, afiyet olsun, doydun mu :)
ben hic tatlici degilim:)
kirk yilin basi canim tatli ceker.
ama tuzlu, aci, eksi ne varsa affetmem yerim:))
afiyet olsun canim, bir tane biskuviden bir sey olmaz:)Bugünkü menüm :
Toplam 1229 kalori
(Burçak tan sadece 1 tane yedim onu da zorla yedirdiler :)) tansiyonum düşüktür hep , şeker pek tüketmem şekerim düşecek diye 1 tane verdiler :)) )
Menüye ilave bolca yeşillik salata
Eki Görüntüle 1812332 Eki Görüntüle 1812334 Eki Görüntüle 1812335
acikirsan ilerleyen saatlerde, salata, yogurt falan yersin canim:)Doydum mu midem mi şişti bilmiyorum :)) çorba ve su yetti, pilav vardı azıcık yedim şoktayım hala nasıl yemedim diye :))
İşin kötü ben hepsini yerimm
:)ohh super haber canim
disin tamamen iyilesti mi canim?
Ewet canm ya kapandi acik yeri . sukur intigaptan agridan kurtuldum sislik kizariklik . gecti ama daha aldirmam gereken 3dis var biri ameliyatlikdisin tamamen iyilesti mi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?