bazi siteler var orda hesaplaya bilirsin :):):) benimde hoşuma gitti acaba kalori dengesi güzel mi acaba bu menü kaç kalori :):):)
Teşekkür ederim canım hiç kaçamaksız gidiyorum ama işte hamilelik emzirme derken mutlaka kas kaybı oluyor.. Onlar yerine gelsin ki kilo vermem hızlansın değil misenin sporlarına bayılıyorum bu arada bu yoğunlukta maşallah vakit ayırıp yapabiliyorsun..
Acile git canimmmmkızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
Gecmis olsunnAyyy kizlarr korkunc bir gunn kiyamet kopuyor sandim. Kasirga ve hortum geldi Tokat'a Otelin birisinin catisi ucmus, hortum da koca koca tupler hava da ucmus esim soyledi. Bizim catidan bir suru parcalar koptu, komsularin brandalar koptu, benim balkon gomme olmasina ragmen komple toz toprak dolmus duvar dipleri hep doludan yiginti olusmus. En ust katta oturuyoruz biz o sesler den odum koptu cocuklarla yataga sindik resmen. Yardim ekipleri, belediye ekipleri, is makineleri kol geziyor sokaklarda. Esas zarar ziyan sabaha cikar insallah kimsenin canina birsey olmamistir. Ama ambulans sesleri kesilmedi bi turlu. Esim meyve sebze ihraci yapiyor ciftcilerle gorustu mahvolmus bahceler, tarlalar
Ben gecen hafta bu listeye gircem dedimmi demedimmi@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 2.3 kilo hafifleyen @betusi ye ait
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip eden @mugehatun vebnnu yer aliyor
3.'lük 1.1 kilo kaybedenabesle_istigal e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Menu yazip gecmise bakalim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin biber yesillik
Yarim dilim tbe tahin pekmez
Ara
1kuru kayisi
Aksam
Haslama et
1sk sebzeli bulgur pilavi
Yogurt yesillik
Birde odul yedimm tatliii
Yatmadan yogurtlu biberli limonluu karisim
Suan cayim demleniyooo kismetseee sunum hazirlicammm kizlar uyanmazsa
Su 2lt gectii
Spor yazmistim
cozeceksin bu sefer mezun olacaksin takimdan incecik bir halde:)inşallah olur kaptanım elimden geleni yapacam
bıraktığımda hep aynı yere dönüyorum o yüzden bi kısır döngü içindeymişim gibi hissediyorum bazen umarım bu sefer kökten çözerim =)
canim gayet guzel bir menu, kalori hesabi icinde appler var kullanabilirsin:):):) benimde hoşuma gitti acaba kalori dengesi güzel mi acaba bu menü kaç kalori :):):)
canim dinlen guzelce, ilaclarinida kullan.kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
azimli hatunun hali baska:)Zorlaniyorum canim hemde cokkkk
Bugun temizlik yapip ustune spor yaptimmm bitigim
Acile git canimmmm
Gecmis olsunn
Ben gecen hafta bu listeye gircem dedimmi demedimmi
Girdimmi girdimmmm
Selamlar guzeller nasilsiniz?
Bu hafta ortalamamiz yine epey dusuk, suan listelerini paylasmayan 2 takim kaldi ama bu haliyle sonuncuyuz.
Nota (ceza ) almayacagiz fakat bu ortalamanin bize hic yakismadigini biliyorum.
Gecen hafta ikincilik almistik ki takimimiz, ben takima uye oldugumdan beri cogunlukla, hep derece alan bir takimdi.
Takimi @D3S1R3 kaptanimizdan devraldigimdan beri ortalamamiz hep dusuk seyrediyor.
Her hafta, acaba nerede yanlis yapiyorum diye, vicdan muhasebesi yapmaktan kendimi alikoyamiyorum.
Hem sizlere, hem kaptan yardimcilarimiza, hemde @D3S1R3 kaptanimiza karsi kendimi sorumlu hissediyorum.
Eger takimin isleyisiyle ilgili, ya da benden kaynaklandigini dusundugunuz sorunlar varsa, cekinmeden dile getirmenizi rica ediyorum.
Takimin iyiligine olacak her seyi,kendi adima kabul edecegimden hic supheniz olmasin.
Bu takima uye olurken ki amaclarinizi, ve listenin sorumlulugunu unutmamaniz gerektigini de hatirlatmak istiyorum.
Arti ile gelen uyelerimiz, (saglik sorunu, veya regliden kaynakli arti haric)bu sonucun,tum takimin ortalamasini etkiledigini unutmayiniz lutfen.
Sizlerden gelecek fikir, oneri, elestiri ve her turlu geri bildirimi bekliyorum.
Takim listelerini buradan takip edebilirsiniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1728
***4. TAKIM 461. Etap ***
Mavibocuk (64.9/64.5/0.4/%0.62)
haeshin (62.4/62.6/+0.2/%-0.32)
Asyaca (76.1/76.4/+0.3/%-0.39)
edsofi (73.2///%) kilosu sabit
melinda23 (67.6///%) kilosu sabit
ddanes (61.2/61/0.2/%0.33)
CheGuevera (66.7/66.2/0.[5/%0.75)
gogo2405 (65.8/66.3/+0.5/%-0.76)
sevimlicadi0 (69/68/1/%1.45)
abesle_istigal (96.6/95.5/1.1/%1.14)
harpy (84.6/84.5/0.1/%0.12)
tiffany20 (56.4/56.2/0.2/%0.36)
Ollalla (55.4/54.5/0.9/%1.63) yeni uye, baslangic tarihi:1 Nisan, baslangic kilosu:56.9, hedef:45
4. Takim Ortalaması: %0,379
***BALLI LOKMALAR***
zey zey (59.8/60/+0/%0.34)
betusi (75.8/73.5/2.3/%3.03)
kitabi (91.3/90.7/0.6/%0.66)
AKovser (55.6/56.4/+0.8/%-1.44)
mugehatun (77.5/76.2/1.3/%1.68)
bnnu (61/59.7/1.3/%2.13) yeni uye, baslangic tarihi:8 Nisan, baslangic kilosu:61, hedef:57
LunaDaisies (92/91.2/0.8/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:11 Nisan, baslangic kilosu: 92, hedef:59
mart09 (76/75.6/0.4/%0.53) yeni uye, baslangic tarihi: 13 Nisan, baslangic kilosu: 76, hedef:68
keping (65.5///%) yeni uye, baslangic tarihi:13 Nisan, baslangic kilosu:65.5, hedef:55
happy_moon (57.2/56.7/0.5/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:14 Nisan, baslangic kilosu:57.2, hedef:49
Ortalama: %
ben 48 kilodan bu hale geldim kaptanım hafiflik ne demek onu bile unuttum resmen 48 olamasamda en az 60 altını istiyorum sayenizde olacak inşallah=)cozeceksin bu sefer mezun olacaksin takimdan incecik bir halde:)
canim gayet guzel bir menu, kalori hesabi icinde appler var kullanabilirsin:)
canim dinlen guzelce, ilaclarinida kullan.
7.haftada kalp atisi duyulamayabilir guzelim, daha kucucuk bebis.
hayirli haberler gelsin insallah senden canim..
akintin devam ediyor mu?
Tebrikler canim.Zorlaniyorum canim hemde cokkkk
Bugun temizlik yapip ustune spor yaptimmm bitigim
Acile git canimmmm
Gecmis olsunn
Ben gecen hafta bu listeye gircem dedimmi demedimmi
Girdimmi girdimmmm
Saolasing
gecmis olsun ...
Allah yardimciniz olsun.
Kaptanim çok teşekkür ederimcanim bu hafta spora yuklenirsin gider kilolar.
Adasim Ozge'nin ameliyati insallah cok iyi gecer.
Guzel haberlerinizi aliriz insallah..
regliden dolayi normal canim, sabit olmasi bile guzel..
Haklisin Busem, dun epey yorgundum tahammulsuz ania denk geldi.
Yoksa boyle boyle alisacak..
cok guzel canim tebrikler:)
tebrikler guzelim, masallaaaah:)
bu ne guzel eksi boyle, tebrikler citir anne:)
tebrikler canim, listen hayirli olsun:)
tebrikler canim:)
ozaman cezayi yok say canim, ben fazla yedigini dusunmustum:)
tebrikler guzelim ne guzel gitmis boyle:)
evet canim ama az yemissin gormezden gelebilirsin cezayi:)
ip atlamak iicinde ip almana gerek yok, oldugun yerde atlayabilirsin:)
canim afedersin arada hata yapiyorum boyle, carsambaya ceza yok guzelim.
sadece dun icin var, patates, recel ve helvadan dolayi.
tekrar kusura bkama guzelim..
bugun hic enerjim yok kuzum, ortalamamiz enerjimi epey dusurdu ama soz sanada ozet yapacagim ilk firsatimda:)
tebrikler guzelim, mantilara ragmen bu kilo haaaa:)
masallah:)
hic suphem yok canim:)
ne guzel Demetim yaa senin balik labin mi olacak, insallah birgun goruruz:)
tebrikler canim:)
simdi nasilsin canim?
kac gun iceceksin ilaclari?
tamam canim merak etme:)
Hay Allah cok gecmis olsun canim.
Allahtan radyoloji sonuclari iyi cikmis, insallah rotavirusude biran evvel atlatir.
Allah sifa versin...
kaptanim simdi nasilsin, eniste geldi mi ,yiyebildin mi bir seyler?
supersin, tebrikler canim:)
canim oruca alisma haftasidi bu hafta, haftaya gider kilolar:)
canim sporunu arttir biraz, yuruyus harici birseyler eklesen.(ziplama vs)
cok sevindim Zeynebim:)
canim sahurda tok tutacak seyler ye.(yumurta, et urunu gibi)
sahurda sebze tuketirsen bagirsaklarinda calisir, bol su da icersin guzelim.
iftarda da corbani, salatani, ana yemegini, yogurdunu yiyebilirsin.
Yatana kadar bol su ,yesilcay icersin.
suan beslendigin gibi yani canim, sadece 2 ogune dusecek:)
Ellerine saglik Ebrum, tebrikler canlar:)
Keske yakininda birileri olsa canim, sende ac kalmasaydin.
esin gelincede bol bol dinlen Deryacim.
Allah sifa versin keske yakin olsaydik...
sporun cok cok guzel canim:)
okul nasil gidiyor, kuzular nasil?
cok gecmis olsun canim hepinize, daha iyice misiniz?
tebrik ederim cok guzel bir baslangic olmus :)
hayirdir neyin var canim?
sporunu yap guzelim, kendini daha iyi hissedersin..
Çok geçmiş olsunKızlar gelecem dedim gelemedim öksürük başladı bende biraz rahatsızım menümü yazayım çıkıyorum
Sabah
Peynir
Yeşillik
Öğlen
Fırında karnıbahar
Puding
Akşam
Omlet
Yeşillik
Domates
2.5 litre su
10000 adım
1 saat airobik iç bacaklarım ağrıyor :)
Kızlar iyi geceler kusura bakmayın giremiyorum ama yiğenimde bizde onada bakıyorm
kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor
Yawrukush kaptanim bende bu hafta leslieye yeniden baslayayim diyorum. Leslie yaparken duzenli kilo veriyordum ben demekki bana yuruyus iyi geliyor. Bir de bu hafta aksam yemeklerimi erken yiycem, 2 haftadir esim gec geliyor bende onunla yiyordum. Bu hafta beklemeyeyim diyorum. Bu hafta hedeflerim cok yuksek motivasyon bekliyorum siz kaptancanlarim ve can arkadaslarimdan
Baklava beybiiiKanka çok güzell menü. tatlı olarak sütlü tatlı mı yedin baklava mı
Opuyorum seni kaptanimmmmazimli hatunun hali baska:)
Canim ben sana cok inaniyorummmm gercekten sen cok motivesinnnYawrukush kaptanim bende bu hafta leslieye yeniden baslayayim diyorum. Leslie yaparken duzenli kilo veriyordum ben demekki bana yuruyus iyi geliyor. Bir de bu hafta aksam yemeklerimi erken yiycem, 2 haftadir esim gec geliyor bende onunla yiyordum. Bu hafta beklemeyeyim diyorum. Bu hafta hedeflerim cok yuksek motivasyon bekliyorum siz kaptancanlarim ve can arkadaslarimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?