Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar eşim şehir dışındaydı 3 saatlik yoldan geldi hastane için ben gelme demiştim ama iyiki gelmiş acilde benim dr vardı şanstan düşük riskim varmış yat dinlen verdiğim ilaçları kullan dedi alttan bakmak istemiyorum kese sıcak düşük olur dedi.kalp atışını şu an duyamadı sana söylediğim tarihte gel polikliniğe dedi.hiç hevesim kalmadı ya az da olsa kalp atışını duyabilmesi lazımdı 7. haftadayım.bu gebelikte sıkıntılı sanırım diğeri gibi.artık düşünmekten yoruldum ne kadar sakınsakta olacak olan oluyor

Zorlaniyorum canim hemde cokkkk
Bugun temizlik yapip ustune spor yaptimmm bitigim
Acile git canimmmm

Gecmis olsunn
Ben gecen hafta bu listeye gircem dedimmi demedimmi
Girdimmi girdimmmm

Kanka çok güzell menü. tatlı olarak sütlü tatlı mı yedin baklava mı

inşallah olur kaptanım elimden geleni yapacam
bıraktığımda hep aynı yere dönüyorum o yüzden bi kısır döngü içindeymişim gibi hissediyorum bazen umarım bu sefer kökten çözerim =)
cozeceksin bu sefer mezun olacaksin takimdan incecik bir halde:)

:):) benimde hoşuma gitti acaba kalori dengesi güzel mi acaba bu menü kaç kalori :):):)
canim gayet guzel bir menu, kalori hesabi icinde appler var kullanabilirsin:)

canim dinlen guzelce, ilaclarinida kullan.
7.haftada kalp atisi duyulamayabilir guzelim, daha kucucuk bebis.
hayirli haberler gelsin insallah senden canim..
akintin devam ediyor mu?

Canım kendine haksızlık etme, gayet ilgili, hatta elinden geldiğinden daha fazla yardımcı olan kaptansın..
Her hafta çok fazla kilo verilmez, hastalık ve regl de olunca az vermek ya da artı olmak normal kii bunun da sorumlusu sen değilsin..

ben 48 kilodan bu hale geldim kaptanım hafiflik ne demek onu bile unuttum resmen 48 olamasamda en az 60 altını istiyorum sayenizde olacak inşallah=)

Kaptanim çok teşekkür ederim

Yawrukush sen gerçekten çok iyi bi kapansın yönlendirmelerinle bilgilerine ve ilgine ne kadar teşekkür etsek az , aktif bi topik ve herkese itinayla cevap veriyorsun ne yedik ne içtik ney eksik ney fazla hiçbirşeyi kaçırmadan ilgileniyorsun, ben daha önce de diyet yaptım haftada 400 500 gr verirdim ama senin ilginle gerekse de bu topiğe olan sorumluluģumla hem spora hem yediklerime daha da dikkat ettim senin gibi kaptanımız olduğu için çok şanslıyız vesselam

Kızlar gelecem dedim gelemedim öksürük başladı bende biraz rahatsızım menümü yazayım çıkıyorum
Sabah
Peynir
Yeşillik

Öğlen
Fırında karnıbahar
Puding

Akşam
Omlet
Yeşillik
Domates

2.5 litre su
10000 adım
1 saat airobik iç bacaklarım ağrıyor :)
Kızlar iyi geceler kusura bakmayın giremiyorum ama yiğenimde bizde onada bakıyorm

Yawrukush kaptanim bende bu hafta leslieye yeniden baslayayim diyorum. Leslie yaparken duzenli kilo veriyordum ben demekki bana yuruyus iyi geliyor. Bir de bu hafta aksam yemeklerimi erken yiycem, 2 haftadir esim gec geliyor bende onunla yiyordum. Bu hafta beklemeyeyim diyorum. Bu hafta hedeflerim cok yuksek motivasyon bekliyorum siz kaptancanlarim ve can arkadaslarimdan

Çok geçmiş olsun iyi gceler

Canımm umudunu kaybetme, dualarını eksik etme, kötü düşünmemeye çalış.. Rabbim bebeğinizi size bağışlasın..

Daha iyi misin canım ??

Kanka çok güzell menü. tatlı olarak sütlü tatlı mı yedin baklava mı
Baklava beybiii
Chessecake yicektim baklava istedim ama bitiremedim
Cok agir geldi biraktimmm
2dilim yedim
azimli hatunun hali baska:)
Opuyorum seni kaptanimmmm

Canim ben sana cok inaniyorummmm gercekten sen cok motivesinnn
Biraz yorgundun sadeceee
Kafani topla bedenini dinlendirrr
Herseyyy iyi olacakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…