Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush kaptanım ben bu hafta biraz sağlıksız beslensem olur mu az yemek istiyorum böyle yedikçe kendimi kötü hissediyorum 90 kilo altına inince normal menülere dönsem hı
canim sagliksiz beslenme, sagliksiz beslenerek verdigin kilolari cok hizli alirsin.
bak kilo vermeye basladin, menulerinde bu hafta duzene girer guzelim.
az yiyeyerek ilk basta 1-2 hafta kilo kaybedersin ama sonra kilo veremezsin canim.

Emziren annenin 2.günü :) Bir eleştiriniz varsa yazar mısınız lütfen ?
SABAH
5 siyah +3 yeşil zeytin
2 hallanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği

1.ARA
1 bardak şekersiz incir kompostosu(süt yapıyor)
1 tane şekersiz türk kahvesi

ÖĞLE
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği

2.ARA
1 sade türk kahvesi

AKŞAM
Az kurufasülye
3 yk bulgur pilavı
3 minik zeytinyağlı sarma
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

3.ARA
1 Bardak şekersiz incir kompostosu içeceğim

2.5 litre su
SPOR
2.000 adım +
2 kere 1 mile in homewalk ( toplam 30 dakika )

yok ben kpssye hazırlanıyorum canım =)
inşallah yoksa işsiz kalacam yine : (
issiz kalmazsin canim benim, dedigim gibi program yap guzelce kendine, hergun uy programina.
duzenli calisirsan yerlesirsin kuzum:)

doğru söylüyosun ama ilaç kullanıyorum odaklanma problemi yaratıyor bende kendime kızıyorum ilaca mahkumum diye:/
ilaca mahkumum dusuncesi dogru degil canim.
suan sagligindan oturu ihtiyacin var demek ki ilaca, iyilesmene yardimci olacak sonrasinda da birakacaksin:)

cok gecmiso lsun canim,Allah esirgesin, kimseye bir sey olmamistir insallah

canim harika menu, harika egzersiz.
cok iyi gidiyorsun, masallah:)

ablacim menun cok guzel, egzersiz yapabildin mi?

Sabah: gene geç kaldım ve okuldaki müsliye muhtaç kaldım
Öğlen: muzlu ve yumurtadan krepler,3-4 çilek, 1 tk kaşığı kadar reçel
Akşam: kızarmış tavuk be dayanamayıp 1 tk nutella
Bu menü deki cezalar yani nutella ve reçel bu haftaki ödülüm olsun başka ödül yok bu hafta
Spor: 1 saat fitness bide fitnese yürüyerek gidip geldim 1 buçuk saat yürüyüş

sen kaptalığını laikiyle yapıyorsun tek tek her birimizle ilgileniyorsun akıl veriyorsun spor öneriyorusun ve gerçekten çok bilgisin bütün suç bizde senin vicdanın rahat olsun. Bu hafta malesef bir çok arkadaşımız hasta oldu ama haftaya toparlancaz.
Özellikle bu hafta senin için özel daha çok özen göstercem ve 66 yı görecem Allahın izniyle. Bu takımı 1. Yapmanın vakti geldi

Yok estafurullah ne kusuru. Zaten dünü baya bi hakkettim ben bide bu haftanın cezaları tamam bugün cezasında alayım onuda yaparım hemen

1 tk recel ve 1 tk nutelladan bir sey olmaz canim, cezalik degil bunlar.
odul ogunu yapmak istersen yiyebilirsin 1 ogun haftasonu:)

35 dakika yurudum. Fiks bizim sitede 5 tur atiyorum oda 35 dakika suruyor.
Suyumda 2 litre
tamam ablacim cok guzel:)
kuzularin nasillar?

sen carsamba gununu bir atlat da canim, okulunu hallet once..
insallah haftaya takimimiz derece alir yine..

Yok estafurullah ne kusuru. Zaten dünü baya bi hakkettim ben bide bu haftanın cezaları tamam bugün cezasında alayım onuda yaparım hemen
2 tatli kasigi recel ve nutelladan ceza olmaz kuzum.
bugunun cezasi yok guzellik, sporunu da yapmissin, afiyet olsun:)

@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.

...Takim ici ilk 3...

1. sira 2.3 kilo hafifleyen B betusi ye ait

2. sirada 1.3 kiloyla onu takip eden mugehatun ve bnnu yer aliyor

3.'lük 1.1 kilo kaybeden abesle_istigal e gidiyor

Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo

Basarilarinizin devamini dileriz

Refik çok zorluyor beni tatlı konusunda dayanamıyorum yapmamaya çalışcam ama bakalım
Zaten bu hafta bi geçsim gümbür gümbür geliyorum :) sınavlrım devam etcek ama hepsini az çok biliyorum zaten zor değiller ve daha çok özen göstercem.
Ama 2 haftaya fitnessimde bitiyor 1 ay daha mı alsam yada yıllık sözleşme mi yapsam karar veremedim. Bu gidişle zaten yaza kadar 55 olamam en azından geldiğimde devam ederim

Herkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)

Teog sinavi geziler derken geçiyor gunler iste canim. Izmire geldik simdi. Destek su an isimiz demet iste geldik bakalim. 20 gune hollanda yolcusuyum bakalim nasil ayrilcam kizlardan.

Canım yeni okudum o bende de olmuştu ama ben doğrudan acile gittim bişiy yoktu sende git istersen

Insallah canim

2.günüm
SABAH
5 siyah +3 yeşil zeytin
2 hallanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
1.ARA
1 bardak şekersiz incir kompostosu(süt yapıyor)
1 tane şekersiz türk kahvesi

ÖĞLE

Tüm arkadaşları
Tebrik ediyorum kankam abesle_istigal seni de çok çok tebrik ediyorum hepinize helallll darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…