Saolasin canim. Yoktur insallah yaGecmis olsun, Allah esirgesin canim. Can kaybi yoktur insallah.
canim sagliksiz beslenme, sagliksiz beslenerek verdigin kilolari cok hizli alirsin.Yawrukush kaptanım ben bu hafta biraz sağlıksız beslensem olur mu az yemek istiyorum böyle yedikçe kendimi kötü hissediyorum 90 kilo altına inince normal menülere dönsem hı
issiz kalmazsin canim benim, dedigim gibi program yap guzelce kendine, hergun uy programina.yok ben kpssye hazırlanıyorum canım =)
inşallah yoksa işsiz kalacam yine : (
ilaca mahkumum dusuncesi dogru degil canim.doğru söylüyosunama ilaç kullanıyorum odaklanma problemi yaratıyor bende kendime kızıyorum ilaca mahkumum diye:/
cok gecmiso lsun canim,Allah esirgesin, kimseye bir sey olmamistir insallahCanim saolasin atesim dusunce gozum acildi biraz, cocuklarda acikmisti yapip yedik bisiler. Esim anca geldi, burda kasirga ve hortum cikti dukkandan cikamadi. Heryer ucmus vaziyette alt katimin brandasi ucmus catimizdan şingillar firladi. Balkonum gomme olmasina ragmen koca koca dolular duvar diplerinde resmen yiginti yapmis. Tupler hortumun icine karismis havalarda geziyo. Acayip bir felaket gecirdi tokat
canim harika menu, harika egzersiz.Emziren annenin 2.günü :) Bir eleştiriniz varsa yazar mısınız lütfen ?
SABAH
5 siyah +3 yeşil zeytin
2 hallanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
1.ARA
1 bardak şekersiz incir kompostosu(süt yapıyor)
1 tane şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
2.ARA
1 sade türk kahvesi
AKŞAM
Az kurufasülye
3 yk bulgur pilavı
3 minik zeytinyağlı sarma
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
3.ARA
1 Bardak şekersiz incir kompostosu içeceğim
2.5 litre su
SPOR
2.000 adım +
2 kere 1 mile in homewalk ( toplam 30 dakika )
ablacim menun cok guzel, egzersiz yapabildin mi?Gunluk bildirim
Sabah : 2 yumurtadan omlet ve azicik peynir
Arada : 2 kuru kayisi
Oglen : 2 kasik taze fasulye-2kasik z.yagli kabak - 2 kasik bulgur pilavi - 0.25 tane lahmacun
Ikindi : dogal olarak hicbisey
Aksam : marul ve cig kofte
Belki gece elma yerim ama henuz yemedim
Selamlar guzeller nasilsiniz?
Bu hafta ortalamamiz yine epey dusuk, suan listelerini paylasmayan 2 takim kaldi ama bu haliyle sonuncuyuz.
Nota (ceza ) almayacagiz fakat bu ortalamanin bize hic yakismadigini biliyorum.
Gecen hafta ikincilik almistik ki takimimiz, ben takima uye oldugumdan beri cogunlukla, hep derece alan bir takimdi.
Takimi @D3S1R3 kaptanimizdan devraldigimdan beri ortalamamiz hep dusuk seyrediyor.
Her hafta, acaba nerede yanlis yapiyorum diye, vicdan muhasebesi yapmaktan kendimi alikoyamiyorum.
Hem sizlere, hem kaptan yardimcilarimiza, hemde @D3S1R3 kaptanimiza karsi kendimi sorumlu hissediyorum.
Eger takimin isleyisiyle ilgili, ya da benden kaynaklandigini dusundugunuz sorunlar varsa, cekinmeden dile getirmenizi rica ediyorum.
Takimin iyiligine olacak her seyi,kendi adima kabul edecegimden hic supheniz olmasin.
Bu takima uye olurken ki amaclarinizi, ve listenin sorumlulugunu unutmamaniz gerektigini de hatirlatmak istiyorum.
Arti ile gelen uyelerimiz, (saglik sorunu, veya regliden kaynakli arti haric)bu sonucun,tum takimin ortalamasini etkiledigini unutmayiniz lutfen.
Sizlerden gelecek fikir, oneri, elestiri ve her turlu geri bildirimi bekliyorum.
Takim listelerini buradan takip edebilirsiniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1728
***4. TAKIM 461. Etap ***
Mavibocuk (64.9/64.5/0.4/%0.62)
haeshin (62.4/62.6/+0.2/%-0.32)
Asyaca (76.1/76.4/+0.3/%-0.39)
edsofi (73.2///%) kilosu sabit
melinda23 (67.6///%) kilosu sabit
ddanes (61.2/61/0.2/%0.33)
CheGuevera (66.7/66.2/0.[5/%0.75)
gogo2405 (65.8/66.3/+0.5/%-0.76)
sevimlicadi0 (69/68/1/%1.45)
abesle_istigal (96.6/95.5/1.1/%1.14)
harpy (84.6/84.5/0.1/%0.12)
tiffany20 (56.4/56.2/0.2/%0.36)
Ollalla (55.4/54.5/0.9/%1.63) yeni uye, baslangic tarihi:1 Nisan, baslangic kilosu:56.9, hedef:45
4. Takim Ortalaması: %0,379
***BALLI LOKMALAR***
zey zey (59.8/60/+0.2/%0.34)
betusi (75.8/73.5/2.3/%3.03)
kitabi (91.3/90.7/0.6/%0.66)
AKovser (55.6/56.4/+0.8/%-1.44)
mugehatun (77.5/76.2/1.3/%1.68)
bnnu (61/59.7/1.3/%2.13) yeni uye, baslangic tarihi:8 Nisan, baslangic kilosu:61, hedef:57
LunaDaisies (92/91.2/0.8/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:11 Nisan, baslangic kilosu: 92, hedef:59
mart09 (76/75.6/0.4/%0.53) yeni uye, baslangic tarihi: 13 Nisan, baslangic kilosu: 76, hedef:68
keping (65.5///%) yeni uye, baslangic tarihi:13 Nisan, baslangic kilosu:65.5, hedef:55
happy_moon (57.2/56.7/0.5/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:14 Nisan, baslangic kilosu:57.2, hedef:49
Ortalama: %
Yok estafurullah ne kusuru. Zaten dünü baya bi hakkettim ben bide bu haftanın cezaları tamam bugün cezasında alayım onuda yaparım hemencanim bu hafta spora yuklenirsin gider kilolar.
Adasim Ozge'nin ameliyati insallah cok iyi gecer.
Guzel haberlerinizi aliriz insallah..
regliden dolayi normal canim, sabit olmasi bile guzel..
Haklisin Busem, dun epey yorgundum tahammulsuz ania denk geldi.
Yoksa boyle boyle alisacak..
cok guzel canim tebrikler:)
tebrikler guzelim, masallaaaah:)
bu ne guzel eksi boyle, tebrikler citir anne:)
tebrikler canim, listen hayirli olsun:)
tebrikler canim:)
ozaman cezayi yok say canim, ben fazla yedigini dusunmustum:)
tebrikler guzelim ne guzel gitmis boyle:)
evet canim ama az yemissin gormezden gelebilirsin cezayi:)
ip atlamak iicinde ip almana gerek yok, oldugun yerde atlayabilirsin:)
canim afedersin arada hata yapiyorum boyle, carsambaya ceza yok guzelim.
sadece dun icin var, patates, recel ve helvadan dolayi.
tekrar kusura bkama guzelim..
bugun hic enerjim yok kuzum, ortalamamiz enerjimi epey dusurdu ama soz sanada ozet yapacagim ilk firsatimda:)
tebrikler guzelim, mantilara ragmen bu kilo haaaa:)
masallah:)
hic suphem yok canim:)
ne guzel Demetim yaa senin balik labin mi olacak, insallah birgun goruruz:)
tebrikler canim:)
simdi nasilsin canim?
kac gun iceceksin ilaclari?
tamam canim merak etme:)
Hay Allah cok gecmis olsun canim.
Allahtan radyoloji sonuclari iyi cikmis, insallah rotavirusude biran evvel atlatir.
Allah sifa versin...
kaptanim simdi nasilsin, eniste geldi mi ,yiyebildin mi bir seyler?
supersin, tebrikler canim:)
canim oruca alisma haftasidi bu hafta, haftaya gider kilolar:)
canim sporunu arttir biraz, yuruyus harici birseyler eklesen.(ziplama vs)
cok sevindim Zeynebim:)
canim sahurda tok tutacak seyler ye.(yumurta, et urunu gibi)
sahurda sebze tuketirsen bagirsaklarinda calisir, bol su da icersin guzelim.
iftarda da corbani, salatani, ana yemegini, yogurdunu yiyebilirsin.
Yatana kadar bol su ,yesilcay icersin.
suan beslendigin gibi yani canim, sadece 2 ogune dusecek:)
Ellerine saglik Ebrum, tebrikler canlar:)
Keske yakininda birileri olsa canim, sende ac kalmasaydin.
esin gelincede bol bol dinlen Deryacim.
Allah sifa versin keske yakin olsaydik...
sporun cok cok guzel canim:)
okul nasil gidiyor, kuzular nasil?
cok gecmis olsun canim hepinize, daha iyice misiniz?
tebrik ederim cok guzel bir baslangic olmus :)
hayirdir neyin var canim?
sporunu yap guzelim, kendini daha iyi hissedersin..
1 tk recel ve 1 tk nutelladan bir sey olmaz canim, cezalik degil bunlar.Sabah: gene geç kaldım ve okuldaki müsliye muhtaç kaldım
Öğlen: muzlu ve yumurtadan krepler,3-4 çilek, 1 tk kaşığı kadar reçel
Akşam: kızarmış tavuk be dayanamayıp 1 tk nutella
Bu menü deki cezalar yani nutella ve reçel bu haftaki ödülüm olsun başka ödül yok bu hafta
Spor: 1 saat fitness bide fitnese yürüyerek gidip geldim 1 buçuk saat yürüyüş
tamam ablacim cok guzel:)35 dakika yurudum. Fiks bizim sitede 5 tur atiyorum oda 35 dakika suruyor.
Suyumda 2 litre
sen carsamba gununu bir atlat da canim, okulunu hallet once..sen kaptalığını laikiyle yapıyorsun tek tek her birimizle ilgileniyorsun akıl veriyorsun spor öneriyorusun ve gerçekten çok bilgisin bütün suç bizde senin vicdanın rahat olsun. Bu hafta malesef bir çok arkadaşımız hasta oldu ama haftaya toparlancaz.
Özellikle bu hafta senin için özel daha çok özen göstercem ve 66 yı görecem Allahın izniyle. Bu takımı 1. Yapmanın vakti geldi
2 tatli kasigi recel ve nutelladan ceza olmaz kuzum.Yok estafurullah ne kusuru. Zaten dünü baya bi hakkettim ben bide bu haftanın cezaları tamam bugün cezasında alayım onuda yaparım hemen
Refik çok zorluyor beni tatlı konusunda dayanamıyorum yapmamaya çalışcam ama bakalım1 tk recel ve 1 tk nutelladan bir sey olmaz canim, cezalik degil bunlar.
odul ogunu yapmak istersen yiyebilirsin 1 ogun haftasonu:)
tamam ablacim cok guzel:)
kuzularin nasillar?
sen carsamba gununu bir atlat da canim, okulunu hallet once..
insallah haftaya takimimiz derece alir yine..
Herkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 2.3 kilo hafifleyen B betusi ye ait
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip edenmugehatun ve bnnu yer aliyor
3.'lük 1.1 kilo kaybedenabesle_istigal e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
Teog sinavi geziler derken geçiyor gunler iste canim. Izmire geldik simdi. Destek su an isimiz demet iste geldik bakalim. 20 gune hollanda yolcusuyum bakalim nasil ayrilcam kizlardan.Bitkisel ve hayvansal uretim bolumu canim. Bugune kadar organik tarima yogunlasmislar. Okulun arazisini parselledik. Her ogretim uyesi hobi bahcesi tadinda istedigini ekecek. Ben balik lab kuracagim. Birkac eksik var, projenin cikmasini bekliyorum:)
Sende ne var ne yok, 2 aya okullar tatil sanirim.
Canım yeni okudum o bende de olmuştu ama ben doğrudan acile gittim bişiy yoktu sende git istersenkızlar bana yardımcı olun ya akıntım arttı lavaboya gittim silinirken böyle koyu renkti hani kahverengiye yakın akıntı vardı sümüksü.dr a randevu aldımda salıya verdiler normal mi ya şu an akıntım var şeffafta olsa noluyor ya
Insallah canimissiz kalmazsin canim benim, dedigim gibi program yap guzelce kendine, hergun uy programina.
duzenli calisirsan yerlesirsin kuzum:)
ilaca mahkumum dusuncesi dogru degil canim.
suan sagligindan oturu ihtiyacin var demek ki ilaca, iyilesmene yardimci olacak sonrasinda da birakacaksin:)
cok gecmiso lsun canim,Allah esirgesin, kimseye bir sey olmamistir insallah
canim harika menu, harika egzersiz.
cok iyi gidiyorsun, masallah:)
@E-brulim kaptanimiz hazirlamis ilk 3 listemizi sagolsun,ellerine saglik canim, tebrikler hepinize guzeller.
...Takim ici ilk 3...
1. sira 2.3 kilo hafifleyen B betusi ye ait
2. sirada 1.3 kiloyla onu takip edenmugehatun ve bnnu yer aliyor
3.'lük 1.1 kilo kaybedenabesle_istigal e gidiyor
Listeye girme hakkini kil payi kaybeden @sevimlicadi0'i da
tebrik ediyoruz - 1.0 kilo
Basarilarinizin devamini dileriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?