Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eski yesilyurt hastanesi mi ben smdikini biliorum yesilyurttaki oda cok uyu bi hastane doktorlari ilgileri . allah yardimciniz olsun sen naldokendeydin galiba yanlista hatrlio olabilirm canm
Yok canim ben izmir hatay da dogdum buyudum simdi aydindayim meslek geregi. O hastane cok yakinimizda sen Bornova de mi

canim tatli istegini kuru meyvelerle bastirabilirsin.
ya da 1 tane meyve yersin canim.
tarcinli sut de ise yariyor.
1tk recelden de birsey olmaz
gel gumbur gumbur guzelim:)
spor salonunun yillik uyeligi daha hesapliydi sanki degil mi?
ama Turkiye'ye gideceksiniz bilemedim canim, sana nasil en uygunu olacaksa..

Herkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)
hadi bakalim bekliyoruz heyecanla:)

Teog sinavi geziler derken geçiyor gunler iste canim. Izmire geldik simdi. Destek su an isimiz demet iste geldik bakalim. 20 gune hollanda yolcusuyum bakalim nasil ayrilcam kizlardan.
Insallah ameliyat guzel gecer, her sey yolunda gider Busem, bizede haber ver.
Aaaa geldi mi Hollanda'ya gitme zamani ne cabuk, yolun acik olsun canim...

Canım yeni okudum o bende de olmuştu ama ben doğrudan acile gittim bişiy yoktu sende git istersen
sen gittin mi canim acile, sisligin nasil?

Kuzular nasılsınız yaa sabahtan beri sanki bu hafta 2 kilo vermiş gibi keyfim yerindeydi. bütün gün ıslak mendille halay cektim resmen.. Sporum da harikaydı, yavaş yavaş alışıyorum. o enerjiyle evidederleyip topladım, hatta bu akşam çok yakın bir arkadaşım geliyor ona da keyiflendim. derken az önce kızım parmaklarını Çekmece'ye sıkıştırdı ve 1 snde bütün Neşe'm kaçtı şuan tek istediğim yatağa yatıp kalkmamak

Yawrukush kaptanım ben bu hafta biraz sağlıksız beslensem olur mu az yemek istiyorum böyle yedikçe kendimi kötü hissediyorum 90 kilo altına inince normal menülere dönsem hı

Olmaz! Ben de izin vermiyorum. Tamamen psikolojik o hissettiğin şey.. Ve kilo vermenin aslında ne kadar kolay olduğunu gördükçe geçiyor.. Yanlış inanç; yemeğini azaltınca kilo vereceğini sanman. Ama insan vücudu çok zeki sanki bizimkinden ayrı kendi beyni var ve sen ona yeterli enerjiyi sağlamazsan varolan depolarını korumak için tedbir alıyor. Dahası vücutta en hızlı enerjiye çevrilen şey kaslarımız, yani sen aç kalınca yağ yaktığını sanıyorsun ya aslında tam tersi yağ yakımına engel oluyorsun çünkü eksik enerji ihtiyacını kastan karşılayan vücudun kaslar azaldığı için yağ yakması zorlaşıyor. Yani sen zayıflamak için vücudunu kandırman gerekiyor ve Bu da okadar kolay değil

Menüm

Sabah
Yulaf süt kuru kayısı
1/2 yumurta

Öğlen
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Ton balığı
Domates

Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Elma

Akşam
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Et
Yoğurt

Spor body int
Su
1 yeşil çay
Sanırım içimde lahana ağacı çıktı

Menu yazip gecmise bakalim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin biber yesillik
Yarim dilim tbe tahin pekmez
Ara
1kuru kayisi
Aksam
Haslama et
1sk sebzeli bulgur pilavi
Yogurt yesillik
Birde odul yedimm tatliii
Yatmadan yogurtlu biberli limonluu karisim
Suan cayim demleniyooo kismetseee sunum hazirlicammm kizlar uyanmazsa
Su 2lt gectii
Spor yazmistim

ayyy listeye girmisim :)
Bence sorun sizde deyil bizde :)))))

t
esekkur ederim hayirlisi insaAllah arti gelmez bu hafta sporda yaparim elimden geldigince...

Allah korusun, yardımcınız olsun.. Can kaybı yoktur inşaAllah

Canim maydanoz da cok fazla c vitamini var varsa tuket. Ihlamur varsa sende ic evdekilerle birlikte. Hastalarin sık sık yastik kiliflarini nevresimlerini degistir. Cok gecmis olsunn
var maydanozum sabahta yemiştim =) yarın çıkacaz inşallah alacam ıhlamır falan çok sağol cnaım

tuh canim cok uzuldum, nasil yavrunun parmaklari?

menu ve spor guzel canim:)

odulun afiyet olsun canim:)

ay bunları bilmiyordum annem hep der bana yemezsen zayıflayamazsın diye demek bundanmış =) tamam sizin dediğiniz gibi yapacam =)

g
gecmis olsun ...
Allah yardimciniz olsun.

inşallah olur kaptanım elimden geleni yapacam
bıraktığımda hep aynı yere dönüyorum o yüzden bi kısır döngü içindeymişim gibi hissediyorum bazen umarım bu sefer kökten çözerim =)

canim sagliksiz beslenme, sagliksiz beslenerek verdigin kilolari cok hizli alirsin.
bak kilo vermeye basladin, menulerinde bu hafta duzene girer guzelim.
az yiyeyerek ilk basta 1-2 hafta kilo kaybedersin ama sonra kilo veremezsin canim.
tamam kaptanım ikna oldum ben artık sizin dediğiniz gibi yapıcam =)

ben bilmem ama hosuma gitdi menu :)

TEBRİKLER güzel menü lahana diyetlerde çok öneriliyor ama bende çok gaz yapıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…