Yok canim ben izmir hatay da dogdum buyudum simdi aydindayim meslek geregi. O hastane cok yakinimizda sen Bornova de miEski yesilyurt hastanesi mi ben smdikini biliorum yesilyurttaki oda cok uyu bi hastane doktorlari ilgileri . allah yardimciniz olsun sen naldokendeydin galiba yanlista hatrlio olabilirm canm
canim tatli istegini kuru meyvelerle bastirabilirsin.Refik çok zorluyor beni tatlı konusunda dayanamıyorum yapmamaya çalışcam ama bakalım
Zaten bu hafta bi geçsim gümbür gümbür geliyorum :) sınavlrım devam etcek ama hepsini az çok biliyorum zaten zor değiller ve daha çok özen göstercem.
Ama 2 haftaya fitnessimde bitiyor 1 ay daha mı alsam yada yıllık sözleşme mi yapsam karar veremedim. Bu gidişle zaten yaza kadar 55 olamam en azından geldiğimde devam ederim
hadi bakalim bekliyoruz heyecanla:)Herkesi tebrik ediyorum :) İnşaallah bu hafta en kötü ihtimal 2 hafta sonraya o 1. liğe adımı yazdırcam :)
Insallah ameliyat guzel gecer, her sey yolunda gider Busem, bizede haber ver.Teog sinavi geziler derken geçiyor gunler iste canim. Izmire geldik simdi. Destek su an isimiz demet iste geldik bakalim. 20 gune hollanda yolcusuyum bakalim nasil ayrilcam kizlardan.
sen gittin mi canim acile, sisligin nasil?Canım yeni okudum o bende de olmuştu ama ben doğrudan acile gittim bişiy yoktu sende git istersen
Allah kolaylik, sifa versin amazonum.Kizlar menum
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol zeytin Zeytinyagi
Peynir
Ogle
Sade kaahve
Aksam
Karnuyarik bulgur pilavı
Corba
Yogurt
Spor yuruyus 1.5 saat kadar
Gorusuruz kizlar.
Yawrukush kaptanım ben bu hafta biraz sağlıksız beslensem olur mu az yemek istiyorum böyle yedikçe kendimi kötü hissediyorum 90 kilo altına inince normal menülere dönsem hı
ayyy listeye girmisim :)Selamlar guzeller nasilsiniz?
Bu hafta ortalamamiz yine epey dusuk, suan listelerini paylasmayan 2 takim kaldi ama bu haliyle sonuncuyuz.
Nota (ceza ) almayacagiz fakat bu ortalamanin bize hic yakismadigini biliyorum.
Gecen hafta ikincilik almistik ki takimimiz, ben takima uye oldugumdan beri cogunlukla, hep derece alan bir takimdi.
Takimi @D3S1R3 kaptanimizdan devraldigimdan beri ortalamamiz hep dusuk seyrediyor.
Her hafta, acaba nerede yanlis yapiyorum diye, vicdan muhasebesi yapmaktan kendimi alikoyamiyorum.
Hem sizlere, hem kaptan yardimcilarimiza, hemde @D3S1R3 kaptanimiza karsi kendimi sorumlu hissediyorum.
Eger takimin isleyisiyle ilgili, ya da benden kaynaklandigini dusundugunuz sorunlar varsa, cekinmeden dile getirmenizi rica ediyorum.
Takimin iyiligine olacak her seyi,kendi adima kabul edecegimden hic supheniz olmasin.
Bu takima uye olurken ki amaclarinizi, ve listenin sorumlulugunu unutmamaniz gerektigini de hatirlatmak istiyorum.
Arti ile gelen uyelerimiz, (saglik sorunu, veya regliden kaynakli arti haric)bu sonucun,tum takimin ortalamasini etkiledigini unutmayiniz lutfen.
Sizlerden gelecek fikir, oneri, elestiri ve her turlu geri bildirimi bekliyorum.
Takim listelerini buradan takip edebilirsiniz;
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-1728
***4. TAKIM 461. Etap ***
Mavibocuk (64.9/64.5/0.4/%0.62)
haeshin (62.4/62.6/+0.2/%-0.32)
Asyaca (76.1/76.4/+0.3/%-0.39)
edsofi (73.2///%) kilosu sabit
melinda23 (67.6///%) kilosu sabit
ddanes (61.2/61/0.2/%0.33)
CheGuevera (66.7/66.2/0.[5/%0.75)
gogo2405 (65.8/66.3/+0.5/%-0.76)
sevimlicadi0 (69/68/1/%1.45)
abesle_istigal (96.6/95.5/1.1/%1.14)
harpy (84.6/84.5/0.1/%0.12)
tiffany20 (56.4/56.2/0.2/%0.36)
Ollalla (55.4/54.5/0.9/%1.63) yeni uye, baslangic tarihi:1 Nisan, baslangic kilosu:56.9, hedef:45
4. Takim Ortalaması: %0,379
***BALLI LOKMALAR***
zey zey (59.8/60/+0.2/%0.34)
betusi (75.8/73.5/2.3/%3.03)
kitabi (91.3/90.7/0.6/%0.66)
AKovser (55.6/56.4/+0.8/%-1.44)
mugehatun (77.5/76.2/1.3/%1.68)
bnnu (61/59.7/1.3/%2.13) yeni uye, baslangic tarihi:8 Nisan, baslangic kilosu:61, hedef:57
LunaDaisies (92/91.2/0.8/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:11 Nisan, baslangic kilosu: 92, hedef:59
mart09 (76/75.6/0.4/%0.53) yeni uye, baslangic tarihi: 13 Nisan, baslangic kilosu: 76, hedef:68
keping (65.5///%) yeni uye, baslangic tarihi:13 Nisan, baslangic kilosu:65.5, hedef:55
happy_moon (57.2/56.7/0.5/%0.87) yeni uye, baslangic tarihi:14 Nisan, baslangic kilosu:57.2, hedef:49
Ortalama: %
esekkur ederim hayirlisi insaAllah arti gelmez bu hafta sporda yaparim elimden geldigince...canim bu hafta spora yuklenirsin gider kilolar.
Adasim Ozge'nin ameliyati insallah cok iyi gecer.
Guzel haberlerinizi aliriz insallah..
regliden dolayi normal canim, sabit olmasi bile guzel..
Haklisin Busem, dun epey yorgundum tahammulsuz ania denk geldi.
Yoksa boyle boyle alisacak..
cok guzel canim tebrikler:)
tebrikler guzelim, masallaaaah:)
bu ne guzel eksi boyle, tebrikler citir anne:)
tebrikler canim, listen hayirli olsun:)
tebrikler canim:)
ozaman cezayi yok say canim, ben fazla yedigini dusunmustum:)
tebrikler guzelim ne guzel gitmis boyle:)
evet canim ama az yemissin gormezden gelebilirsin cezayi:)
ip atlamak iicinde ip almana gerek yok, oldugun yerde atlayabilirsin:)
canim afedersin arada hata yapiyorum boyle, carsambaya ceza yok guzelim.
sadece dun icin var, patates, recel ve helvadan dolayi.
tekrar kusura bkama guzelim..
bugun hic enerjim yok kuzum, ortalamamiz enerjimi epey dusurdu ama soz sanada ozet yapacagim ilk firsatimda:)
tebrikler guzelim, mantilara ragmen bu kilo haaaa:)
masallah:)
hic suphem yok canim:)
ne guzel Demetim yaa senin balik labin mi olacak, insallah birgun goruruz:)
tebrikler canim:)
simdi nasilsin canim?
kac gun iceceksin ilaclari?
tamam canim merak etme:)
Hay Allah cok gecmis olsun canim.
Allahtan radyoloji sonuclari iyi cikmis, insallah rotavirusude biran evvel atlatir.
Allah sifa versin...
kaptanim simdi nasilsin, eniste geldi mi ,yiyebildin mi bir seyler?
supersin, tebrikler canim:)
canim oruca alisma haftasidi bu hafta, haftaya gider kilolar:)
canim sporunu arttir biraz, yuruyus harici birseyler eklesen.(ziplama vs)
cok sevindim Zeynebim:)
canim sahurda tok tutacak seyler ye.(yumurta, et urunu gibi)
sahurda sebze tuketirsen bagirsaklarinda calisir, bol su da icersin guzelim.
iftarda da corbani, salatani, ana yemegini, yogurdunu yiyebilirsin.
Yatana kadar bol su ,yesilcay icersin.
suan beslendigin gibi yani canim, sadece 2 ogune dusecek:)
Ellerine saglik Ebrum, tebrikler canlar:)
Keske yakininda birileri olsa canim, sende ac kalmasaydin.
esin gelincede bol bol dinlen Deryacim.
Allah sifa versin keske yakin olsaydik...
sporun cok cok guzel canim:)
okul nasil gidiyor, kuzular nasil?
cok gecmis olsun canim hepinize, daha iyice misiniz?
tebrik ederim cok guzel bir baslangic olmus :)
hayirdir neyin var canim?
sporunu yap guzelim, kendini daha iyi hissedersin..
Ayyy kizlarr korkunc bir gunn kiyamet kopuyor sandim. Kasirga ve hortum geldi Tokat'a Otelin birisinin catisi ucmus, hortum da koca koca tupler hava da ucmus esim soyledi. Bizim catidan bir suru parcalar koptu, komsularin brandalar koptu, benim balkon gomme olmasina ragmen komple toz toprak dolmus duvar dipleri hep doludan yiginti olusmus. En ust katta oturuyoruz biz o sesler den odum koptu cocuklarla yataga sindik resmen. Yardim ekipleri, belediye ekipleri, is makineleri kol geziyor sokaklarda. Esas zarar ziyan sabaha cikar insallah kimsenin canina birsey olmamistir. Ama ambulans sesleri kesilmedi bi turlu. Esim meyve sebze ihraci yapiyor ciftcilerle gorustu mahvolmus bahceler, tarlalar
var maydanozum sabahta yemiştim =) yarın çıkacaz inşallah alacam ıhlamır falan çok sağol cnaımCanim maydanoz da cok fazla c vitamini var varsa tuket. Ihlamur varsa sende ic evdekilerle birlikte. Hastalarin sık sık yastik kiliflarini nevresimlerini degistir. Cok gecmis olsunn
tuh canim cok uzuldum, nasil yavrunun parmaklari?Kuzular nasılsınız yaa sabahtan beri sanki bu hafta 2 kilo vermiş gibi keyfim yerindeydi. bütün gün ıslak mendille halay cektim resmen.. Sporum da harikaydı, yavaş yavaş alışıyorum. o enerjiyle evidederleyip topladım, hatta bu akşam çok yakın bir arkadaşım geliyor ona da keyiflendim. derken az önce kızım parmaklarını Çekmece'ye sıkıştırdı ve 1 snde bütün Neşe'm kaçtışuan tek istediğim yatağa yatıp kalkmamak
Olmaz! Ben de izin vermiyorum. Tamamen psikolojik o hissettiğin şey.. Ve kilo vermenin aslında ne kadar kolay olduğunu gördükçe geçiyor.. Yanlış inanç; yemeğini azaltınca kilo vereceğini sanman. Ama insan vücudu çok zeki sanki bizimkinden ayrı kendi beyni var ve sen ona yeterli enerjiyi sağlamazsan varolan depolarını korumak için tedbir alıyor. Dahası vücutta en hızlı enerjiye çevrilen şey kaslarımız, yani sen aç kalınca yağ yaktığını sanıyorsun ya aslında tam tersi yağ yakımına engel oluyorsun çünkü eksik enerji ihtiyacını kastan karşılayan vücudun kaslar azaldığı için yağ yakması zorlaşıyor. Yani sen zayıflamak için vücudunu kandırman gerekiyor ve Bu da okadar kolay değil
menu ve spor guzel canim:)Menüm
Sabah
Yulaf süt kuru kayısı
1/2 yumurta
Öğlen
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Ton balığı
Domates
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Elma
Akşam
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Et
Yoğurt
Spor body int
Su
1 yeşil çay
Sanırım içimde lahana ağacı çıktı
odulun afiyet olsun canim:)Menu yazip gecmise bakalim
Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir zeytin biber yesillik
Yarim dilim tbe tahin pekmez
Ara
1kuru kayisi
Aksam
Haslama et
1sk sebzeli bulgur pilavi
Yogurt yesillik
Birde odul yedimm tatliii
Yatmadan yogurtlu biberli limonluu karisim
Suan cayim demleniyooo kismetseee sunum hazirlicammm kizlar uyanmazsa
Su 2lt gectii
Spor yazmistim
ihlamur, limon, greyfurt, portakal ne bulursan al canim..var maydanozum sabahta yemiştim =) yarın çıkacaz inşallah alacam ıhlamır falan çok sağol cnaım
ay bunları bilmiyordum annem hep der bana yemezsen zayıflayamazsın diye demek bundanmış =) tamam sizin dediğiniz gibi yapacam =)Kuzular nasılsınız yaa sabahtan beri sanki bu hafta 2 kilo vermiş gibi keyfim yerindeydi. bütün gün ıslak mendille halay cektim resmen.. Sporum da harikaydı, yavaş yavaş alışıyorum. o enerjiyle evidederleyip topladım, hatta bu akşam çok yakın bir arkadaşım geliyor ona da keyiflendim. derken az önce kızım parmaklarını Çekmece'ye sıkıştırdı ve 1 snde bütün Neşe'm kaçtışuan tek istediğim yatağa yatıp kalkmamak
Olmaz! Ben de izin vermiyorum. Tamamen psikolojik o hissettiğin şey.. Ve kilo vermenin aslında ne kadar kolay olduğunu gördükçe geçiyor.. Yanlış inanç; yemeğini azaltınca kilo vereceğini sanman. Ama insan vücudu çok zeki sanki bizimkinden ayrı kendi beyni var ve sen ona yeterli enerjiyi sağlamazsan varolan depolarını korumak için tedbir alıyor. Dahası vücutta en hızlı enerjiye çevrilen şey kaslarımız, yani sen aç kalınca yağ yaktığını sanıyorsun ya aslında tam tersi yağ yakımına engel oluyorsun çünkü eksik enerji ihtiyacını kastan karşılayan vücudun kaslar azaldığı için yağ yakması zorlaşıyor. Yani sen zayıflamak için vücudunu kandırman gerekiyor ve Bu da okadar kolay değil
gecmis olsun ...Ayyy kizlarr korkunc bir gunn kiyamet kopuyor sandim. Kasirga ve hortum geldi Tokat'a Otelin birisinin catisi ucmus, hortum da koca koca tupler hava da ucmus esim soyledi. Bizim catidan bir suru parcalar koptu, komsularin brandalar koptu, benim balkon gomme olmasina ragmen komple toz toprak dolmus duvar dipleri hep doludan yiginti olusmus. En ust katta oturuyoruz biz o sesler den odum koptu cocuklarla yataga sindik resmen. Yardim ekipleri, belediye ekipleri, is makineleri kol geziyor sokaklarda. Esas zarar ziyan sabaha cikar insallah kimsenin canina birsey olmamistir. Ama ambulans sesleri kesilmedi bi turlu. Esim meyve sebze ihraci yapiyor ciftcilerle gorustu mahvolmus bahceler, tarlalar
inşallah olur kaptanım elimden geleni yapacamissiz kalmazsin canim benim, dedigim gibi program yap guzelce kendine, hergun uy programina.
duzenli calisirsan yerlesirsin kuzum:)
ilaca mahkumum dusuncesi dogru degil canim.
suan sagligindan oturu ihtiyacin var demek ki ilaca, iyilesmene yardimci olacak sonrasinda da birakacaksin:)
tamam kaptanım ikna oldum ben artık sizin dediğiniz gibi yapıcam =)canim sagliksiz beslenme, sagliksiz beslenerek verdigin kilolari cok hizli alirsin.
bak kilo vermeye basladin, menulerinde bu hafta duzene girer guzelim.
az yiyeyerek ilk basta 1-2 hafta kilo kaybedersin ama sonra kilo veremezsin canim.
ben bilmem ama hosuma gitdi menu :)Emziren annenin 2.günü :) Bir eleştiriniz varsa yazar mısınız lütfen ?
SABAH
5 siyah +3 yeşil zeytin
2 hallanmış yumurta
1dilim kepek ekmeği
1.ARA
1 bardak şekersiz incir kompostosu(süt yapıyor)
1 tane şekersiz türk kahvesi
ÖĞLE
2 tavuk baget
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmeği
2.ARA
1 sade türk kahvesi
AKŞAM
Az kurufasülye
3 yk bulgur pilavı
3 minik zeytinyağlı sarma
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
3.ARA
1 Bardak şekersiz incir kompostosu içeceğim
2.5 litre su
SPOR
2.000 adım +
2 kere 1 mile in homewalk ( toplam 30 dakika )
inşallah canımmmihlamur, limon, greyfurt, portakal ne bulursan al canim..
hsta olmadan atlatirsin insallah.
Menüm
Sabah
Yulaf süt kuru kayısı
1/2 yumurta
Öğlen
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Ton balığı
Domates
Ara
Sütlü kahve
1 kare bitter
Elma
Akşam
1 sk mercimek köftesi
1 sk lahana
Et
Yoğurt
Spor body int
Su
1 yeşil çay
Sanırım içimde lahana ağacı çıktı
ben bilmem ama hosuma gitdi menu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?