iste benim edsofim
teyzemi kobay olarak mi kullaniyorsun kiz sennn
cok sevindim kilo vermesine, masallah
Canim bence listeye alalim annenideİşte ilaç yok damlatacakk
tamam yaa full hafta leslie yapıcam + günlük egzersizlerimiz yapabilirsem başka şeyler de eklerim.. inşaAllah güzel olucak :)
Ben zaten karbonhidratımı alıyorum, ekmek, arada sırada makarna pilav falan yiyorum da o hiç yemiyordu, o yüzden ekmek yemeğe başladığı zaman kilo vermeye de başladı :) annem de uzaktan uzağa takımda haberi yokburdan öğrendiklerimi kadının üzerinde deniyorum ama süper oldu 90-dan 84-e düşmüşş çok mutluyummm
Kaptanim eda eda benim adimiste benim edsofim
teyzemi kobay olarak mi kullaniyorsun kiz sennn
cok sevindim kilo vermesine, masallah
Canim bence listeye alalim annenide
Edacımmmm yarınki hedef en az 500 lunge ona göre bitanesiiiKaptanim eda eda benim adim
evet canim 200 bir bacak, 200diger bacak yaptiysan @Asyaca 400 diye etiketleyeceksin kuzum:)
evet canim bu gunluk yarismamiz,kendi aramizda yarisiyoruz ben size sayi vermiyorum:)
aksam saat 23e kadar kac tane yaparsaniz @Asyaca kaptanimizi etiketleyerek paylasiyorsunuz.
10 sag bacak, 10 sol bacak yaptiysan; @Asyaca 20 adet seklinde etiketliyorsun guzelim:)
500 mu sen gene costun gece geceEdacımmmm yarınki hedef en az 500 lunge ona göre bitanesiii
Waaaooww esnicennn hemide biravo23 de etiketlicez yani. yada işte benden bu kadar dediğimiz bir zamanda :)) iyi bakalım benim vucüdum spora yeni başladığı için malum 2. günüm çok hamladım. iyice esneyip sabah başlicam elimden geleni yapıcam. bakalım kaç sayılar gelicek. çok kalori yakıyor mu bu hareket ?
ne guzel iste 1 evde 2 diyet yapan insan destek olursunuz birbirinize:)ee biraz öyle oluyorrNapim ama kilosu çok fazla, eskiden pek rahatsız etmese de yaş ilerledikce daha kötü oluyor.. 90 kilo hafife alınmamalı.. 60 kilo olacaksın diyorum inanmıyor o kadar zayıflaya bileceğine, ben de gaz veriyorum işte :)) şu an onun annesi benim sankii yeme diye elinin üstüne vurmadığım kaldı bir, onu da yaparım yakında
biliyorum kuzum ama hep edsofiyi kullana kullana Edaya alisamadim bir tanem:)Kaptanim eda eda benim adim
odule bak odule:))Muhtesem menum
Sabah 4 sahanda ymrta peynir sokella azcuk 2 tbe
Oglen 2 boyoz
Ara ceviz
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 tbe
Ara karammmm ımmmm muhtesemmm :)
Su 1.5
Spor leslie 2 mil
1 saat yuruyus bol ter attim :)
evet canim ister 23te, istersen bitirdigin anda etiketleyebilirsin.23 de etiketlicez yani. yada işte benden bu kadar dediğimiz bir zamanda :)) iyi bakalım benim vucüdum spora yeni başladığı için malum 2. günüm çok hamladım. iyice esneyip sabah başlicam elimden geleni yapıcam. bakalım kaç sayılar gelicek. çok kalori yakıyor mu bu hareket ?
hayirli olsun Allah mesut etsin canim, iyi eglenceler:)Canlarım kuzenimin düğünü var yarın bugün memlekete geldim.Bugün giremedim pek fazla...
Muhtesem menum
Sabah 4 sahanda ymrta peynir sokella azcuk 2 tbe
Oglen 2 boyoz
Ara ceviz
Aksam 2 kase mercimek corbasi 1 tbe
Ara karammmm ımmmm muhtesemmm :)
Su 1.5
Spor leslie 2 mil
1 saat yuruyus bol ter attim :)
500 mu sen gene costun gece gece
Menü gayet güzel kuzum.Kahvalti - 3 top ekler
ogle 1 adet haslanmis tavuk budu 1 kase salata + 1 kase yogurt
aksam corba+ salata+ yogurt
ilaveten 2.5 litre su
2 bardak yesil cay
6 kayisi kurusu
10000 adim
Siz biz yok sekerim burda :) sen gucun ne kadar yeterse okdar yapican canm : ) hadi bakalim gorelim senide 1cilik beklioruz :)
23 de etiketlicez yani. yada işte benden bu kadar dediğimiz bir zamanda :)) iyi bakalım benim vucüdum spora yeni başladığı için malum 2. günüm çok hamladım. iyice esneyip sabah başlicam elimden geleni yapıcam. bakalım kaç sayılar gelicek. çok kalori yakıyor mu bu hareket ?
o zaman leslie candir Eda'm:)Kizlar ben yuruyuste ter attigimda inanilmaz hizla kilom dusuyor bugunde farkettim
bizde seni ozledik kuzum:)Şimdi geçmişe bakayım özledim sizi canlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?