Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aynen kaptanim haeshin boyozlari gormesin kiskanirr

T
Teşekkür ederim kuzum:) Bugünkü egzersizde olmadı.Sorumsuz gibi oldum Aslında yarın izin alsam olur mu sadece bir gün.Yarın pek giremem belki.Sizi de yalnız bırakmak istemiyorum...

Anammm kurban olsun yardimcinn sanaa yarin ben onu leslieyle mahfederimm

Kaptanim lesliede ben terlemiorum disarda guneste yuruyunce kan ter icinde kaliorum malum tesetturde var ya ondan tam sucuk gibi oluorum

Bak şimdi önce tunik, üstüne kap üstüne de ferace giy sonra yürü, o kadar şeyi üstünde taşıman zaten başlı başına spor
Gerçekten nasıl yürüyorsunn ben şort atletle evde zor spor yapıyorum onlar bile ağır geliyor bazen, ben ferace giyiyorum en fazla 15 dakika yürürüm, bayılırım sonra

Ne oldu yeni yarismi var ?
Ben gecmise bakayim hemen fransiz kalmayayim

Kaptanim lesliede ben terlemiorum disarda guneste yuruyunce kan ter icinde kaliorum malum tesetturde var ya ondan tam sucuk gibi oluorum
gunes altinda da olur kuzum hem d vitaminide alirsin .1 tasla 2 tavuk:)

selam, hadi 2 gündür spor yapmaya başlayan ham vücutlü birine, bana : ) , lunge hareketleri için toplam adet verir misiniz ? sizce ne kadar adete dayanılabilir ?
canim bu tamamen senin kondisyonunla, spor gecmisinle ilgili.
birde yarismaci ruhunla:))

T

Teşekkür ederim kuzum:) Bugünkü egzersizde olmadı.Sorumsuz gibi oldum Aslında yarın izin alsam olur mu sadece bir gün.Yarın pek giremem belki.Sizi de yalnız bırakmak istemiyorum...
canim yarin bol bol oyna spor niyetine:)
takima gelemezsen de muaf yazarim seni , ertesi gun yazarsin menu ve egzersiz miktarini.
haber verdigin icin sagol kuzum:)

Anammm kurban olsun yardimcinn sanaa yarin ben onu leslieyle mahfederimm
tamam canim hiv gozunun yasina bakma mahvet yarin:)

bende okurken bayilcak gibi oldum:))

Ne oldu yeni yarismi var ?
Ben gecmise bakayim hemen fransiz kalmayayim
evet canim yeni yarismalarimiz baslasin:)

haeshin tatlim a101 den aldim pismemis boyoz e
Biri tavukmu dedi
Biri tavukmu dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…