Aynen kaptanimne guzel iste 1 evde 2 diyet yapan insan destek olursunuz birbirinize:)
biliyorum kuzum ama hep edsofiyi kullana kullana Edaya alisamadim bir tanem:)
odule bak odule:))
haeshin Busem gormesin:)
evet canim ister 23te, istersen bitirdigin anda etiketleyebilirsin.
Bu egzersiz hem kalori yaktirir hem kas kitleni arttirir.
kas miktarin arttikca da daha kolay kilo verirsin canim:)
hayirli olsun Allah mesut etsin canim, iyi eglenceler:)
Kaptanim lesliede ben terlemiorum disarda guneste yuruyunce kan ter icinde kaliorum malum tesetturde var ya ondan tam sucuk gibi oluorumo zaman leslie candir Eda'm:)
bizde seni ozledik kuzum:)
Canlarım kuzenimin düğünü var yarın bugün memlekete geldim.Bugün giremedim pek fazla...
Teşekkür ederim kuzum:) Bugünkü egzersizde olmadı.Sorumsuz gibi oldumne guzel iste 1 evde 2 diyet yapan insan destek olursunuz birbirinize:)
biliyorum kuzum ama hep edsofiyi kullana kullana Edaya alisamadim bir tanem:)
odule bak odule:))
haeshin Busem gormesin:)
evet canim ister 23te, istersen bitirdigin anda etiketleyebilirsin.
Bu egzersiz hem kalori yaktirir hem kas kitleni arttirir.
kas miktarin arttikca da daha kolay kilo verirsin canim:)
hayirli olsun Allah mesut etsin canim, iyi eglenceler:)
Waaaooww esnicennn hemide biravobiz haldur huldur yapioz
Anammm kurban olsun yardimcinn sanaa yarin ben onu leslieyle mahfederimmhee eee simdide damlatirsin damlatsana hemen kuzum..
ye canim odulun olsun, hastasin zaten feda olsun sana tum gun yemedin birsey.
ben odul diye not aliyorum.
yap guzelim yuruyus cok guzel kilo verdiriyor...
hadi gozunaydin kolayladin mi sunumu canim?
canim 11 takimdan 10.olduk bu hafta malesef
sende uygulasana kizzzz:)
Kaptanim lesliede ben terlemiorum disarda guneste yuruyunce kan ter icinde kaliorum malum tesetturde var ya ondan tam sucuk gibi oluorum
Ne kadar yaparsan yap 23-ten önce yazma buraya, rekabet söz konusuu
Kuzum benim:)o zaman leslie candir Eda'm:)
bizde seni ozledik kuzum:)
Ne oldu yeni yarismi var ?evet canim 200 bir bacak, 200diger bacak yaptiysanAsyaca 400 diye etiketleyeceksin kuzum:)
evet canim bu gunluk yarismamiz,kendi aramizda yarisiyoruz ben size sayi vermiyorum:)
aksam saat 23e kadar kac tane yaparsanizAsyaca kaptanimizi etiketleyerek paylasiyorsunuz.
10 sag bacak, 10 sol bacak yaptiysan;Asyaca 20 adet seklinde etiketliyorsun guzelim:)
Amin inşallah kuzum:)♥♥Allah mutluluklarını daim etsinnn ❤ ❤
gunes altinda da olur kuzum hem d vitaminide alirsin .1 tasla 2 tavuk:)Kaptanim lesliede ben terlemiorum disarda guneste yuruyunce kan ter icinde kaliorum malum tesetturde var ya ondan tam sucuk gibi oluorum
canim bu tamamen senin kondisyonunla, spor gecmisinle ilgili.selam, hadi 2 gündür spor yapmaya başlayan ham vücutlü birine, bana : ) , lunge hareketleri için toplam adet verir misiniz ? sizce ne kadar adete dayanılabilir ?
canim yarin bol bol oyna spor niyetine:)T
Teşekkür ederim kuzum:) Bugünkü egzersizde olmadı.Sorumsuz gibi oldumAslında yarın izin alsam olur mu sadece bir gün.Yarın pek giremem belki.Sizi de yalnız bırakmak istemiyorum...
valla o cinliği düşünmedim değil :):):)
Ne oldu yeni yarismi var ?
Ben gecmise bakayim hemen fransiz kalmayayim
tamam canim hiv gozunun yasina bakma mahvet yarin:)Anammm kurban olsun yardimcinn sanaa yarin ben onu leslieyle mahfederimm
bende okurken bayilcak gibi oldum:))Bak şimdi önce tunik, üstüne kap üstüne de ferace giy sonra yürü, o kadar şeyi üstünde taşıman zaten başlı başına spor
Gerçekten nasıl yürüyorsunn ben şort atletle evde zor spor yapıyorum onlar bile ağır geliyor bazen, ben ferace giyiyorum en fazla 15 dakika yürürüm, bayılırım sonra
evet canim yeni yarismalarimiz baslasin:)Ne oldu yeni yarismi var ?
Ben gecmise bakayim hemen fransiz kalmayayim
Cinlik değil de kural o diye düşünn :))) ama gerçekten öyle hep o saatte yazmaya çalşırız :))
takimimizda O Ollalla ve @CheGuevera adinda 2 sampiyonumuz var canim.ama çk heyecanlı ya gerçekten :)) sayılar nasıl olacak acep benim kendimden umudum yok da siz üstadları merak ediyorum yaniiii
Biri tavukmu dedigunes altinda da olur kuzum hem d vitaminide alirsin .1 tasla 2 tavuk:)
canim bu tamamen senin kondisyonunla, spor gecmisinle ilgili.
birde yarismaci ruhunla:))
canim yarin bol bol oyna spor niyetine:)
takima gelemezsen de muaf yazarim seni , ertesi gun yazarsin menu ve egzersiz miktarini.
haber verdigin icin sagol kuzum:)
Biri tavukmu dedigunes altinda da olur kuzum hem d vitaminide alirsin .1 tasla 2 tavuk:)
canim bu tamamen senin kondisyonunla, spor gecmisinle ilgili.
birde yarismaci ruhunla:))
canim yarin bol bol oyna spor niyetine:)
takima gelemezsen de muaf yazarim seni , ertesi gun yazarsin menu ve egzersiz miktarini.
haber verdigin icin sagol kuzum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?