Keşke dünden deseydim kuzum ya şu an telden girebiliyorum.Telden çok zor oluyo.Yarın muaf olsun ama ben ertesi günü menümü yazarım.Bugün kızlar arasında baya bir ter attım diyebilirim.Ama yediğime çok dikkat ediyorum burda.Kaçamak filan yapıcamı düşünmüyorum.gunes altinda da olur kuzum hem d vitaminide alirsin .1 tasla 2 tavuk:)
canim bu tamamen senin kondisyonunla, spor gecmisinle ilgili.
birde yarismaci ruhunla:))
canim yarin bol bol oyna spor niyetine:)
takima gelemezsen de muaf yazarim seni , ertesi gun yazarsin menu ve egzersiz miktarini.
haber verdigin icin sagol kuzum:)
Kiz sadce kiyafet degil oglanin pesinde kosturuom bebek arabasini itekle benim oglan tam tosba zatenBak şimdi önce tunik, üstüne kap üstüne de ferace giy sonra yürü, o kadar şeyi üstünde taşıman zaten başlı başına spor
Gerçekten nasıl yürüyorsunn ben şort atletle evde zor spor yapıyorum onlar bile ağır geliyor bazen, ben ferace giyiyorum en fazla 15 dakika yürürüm, bayılırım sonra
ben dedim sekerim
tamam canim yarin eglenmene bak, menulerinede dikkat et, opuyorum cok guzelim, iyi gecelerKeşke dünden deseydim kuzum ya şu an telden girebiliyorum.Telden çok zor oluyo.Yarın muaf olsun ama ben ertesi günü menümü yazarım.Bugün kızlar arasında baya bir ter attım diyebilirim.Ama yediğime çok dikkat ediyorum burda.Kaçamak filan yapıcamı düşünmüyorum.
Sekerim bizde doum yaptim sanki bakla gobegimiz belimiz varDiyetteyken sadece cumadan cumaya mı tartılıyorsunuz ? arada bir bakmakta fayda olur mu kilo durumuna ?
spor yaparken korse giymeyi önerir misiniz ? benim karnım göbeğim baya var . doğum sonrası için almıştım. spor esnasında giymek fayda sağlar mı ?
İyi geceler kuzumm:)ben dedim sekerim
tamam canim yarin eglenmene bak, menulerinede dikkat et, opuyorum cok guzelim, iyi geceler
Kiz sadce kiyafet degil oglanin pesinde kosturuom bebek arabasini itekle benim oglan tam tosba zaten
Gece gece siscek bi tarafim o olcakben dedim sekerim
tamam canim yarin eglenmene bak, menulerinede dikkat et, opuyorum cok guzelim, iyi geceler
Nie kizzz vallahi maddi durumum iyi olsa hemen 2ciyide yaparimYa zaten pek çocuklarla aram iyi değil, burda okuduklarımdan sonra çocuk isteyip istemediğime emin değilim
Sekerim bizde doum yaptim sanki bakla gobegimiz belimiz varayni dert bi cogumuzda mevcut
Kaptanim adimla beraber yapalim o zamantamam canim hiv gozunun yasina bakma mahvet yarin:)
bende okurken bayilcak gibi oldum:))
evet canim yeni yarismalarimiz baslasin:)
Selammm tatlim :)Hayırlı geceler canlarım:) Hepinize ayrı ayrı selam♥♥ Sizleri seviyorum.
canim ben hergun tartiliyordum, nezaman istersen tartilabilirsin.Diyetteyken sadece cumadan cumaya mı tartılıyorsunuz ? arada bir bakmakta fayda olur mu kilo durumuna ?
spor yaparken korse giymeyi önerir misiniz ? benim karnım göbeğim baya var . doğum sonrası için almıştım. spor esnasında giymek fayda sağlar mı ?
Adimi katmayin bu ise yaaaaa musafirim gelecek yarinKaptanim adimla beraber yapalim o zaman
Senin toparlanman lazim sekerim dugun ne zamnHadi siz doğum yaptınız, bana ne demelii benden önce gidiyor heryere
canim ben hergun tartiliyordum, nezaman istersen tartilabilirsin.
hem ne durumda oldugunu gorursun.
krse ile spor yapmak korse takilan bolgelerden ekstra yag yakilmasini, ya da kilo verilmesini saglamaz.
sadece korse taktigin yer terler canim, su kaybi olur, suyu ictigin zamanda eski haline doner.
yani malesef vucut yaglarin gidecegi yeri kendi seciyor, korsenin bir etkisi yok.
Gece gece siscek bi tarafim o olcak
Nie kizzz vallahi maddi durumum iyi olsa hemen 2ciyide yaparim
Senin toparlanman lazim sekerim dugun ne zamn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?