Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Keşke dünden deseydim kuzum ya şu an telden girebiliyorum.Telden çok zor oluyo.Yarın muaf olsun ama ben ertesi günü menümü yazarım.Bugün kızlar arasında baya bir ter attım diyebilirim.Ama yediğime çok dikkat ediyorum burda.Kaçamak filan yapıcamı düşünmüyorum.

Kiz sadce kiyafet degil oglanin pesinde kosturuom bebek arabasini itekle benim oglan tam tosba zaten

@haeshin tatlim a101 den aldim pismemis boyoz e

Biri tavukmu dedi

Biri tavukmu dedi
ben dedim sekerim

tamam canim yarin eglenmene bak, menulerinede dikkat et, opuyorum cok guzelim, iyi geceler

Sekerim bizde doum yaptim sanki bakla gobegimiz belimiz var ayni dert bi cogumuzda mevcut

takimimizda @Ollalla ve @CheGuevera adinda 2 sampiyonumuz var canim.
onlar ucuruyor yarislari:))

tebrik ediyorum arkadaşlarımı,
ter akıtan ve bu iş için zaman ayıran herkesin tüm yağları akıp gitsin !
kızlar bu arada biraz zamana ihtiyacım var ben bi uçayım da görün.... ısınma günlerimdeyim

canim ben hergun tartiliyordum, nezaman istersen tartilabilirsin.
hem ne durumda oldugunu gorursun.
krse ile spor yapmak korse takilan bolgelerden ekstra yag yakilmasini, ya da kilo verilmesini saglamaz.
sadece korse taktigin yer terler canim, su kaybi olur, suyu ictigin zamanda eski haline doner.
yani malesef vucut yaglarin gidecegi yeri kendi seciyor, korsenin bir etkisi yok.

cevabın için çok teşekkür ederim öptümm

Gece gece siscek bi tarafim o olcak

Doğru söyle kilolarıı tavuk yiyerek mi aldınnnn

Nie kizzz vallahi maddi durumum iyi olsa hemen 2ciyide yaparim

Bilmemm, pek çocuk seven biri değilim, 100 çocuk olsa karşımda 1 en fazla 2-sine kanım kaynarçok seçiciyim bu konuda ama isterim tabii mutlaka 1 tane bile olsa olsun yanii, Rabbim kimseye çocuksuz ev vermesin..

diyorlar ya 1 az 2 fazla, bunun ortası yokmu yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…