Neyyy fantamiii inamiorummmmdünki menüm
sabah
tost çay
öglen yemek yemedm zaten ıstahım yoktu ama dedm az da olsa yıeyım acıkmım neyse kaseye kuru fasulye koydm salata aldm falan kasıgı daldrdım tam agzma goturcem pis bsy gördüm zaten iştah yoktu hepten gitti
aksam 5 te
3 dilim karpuz
1 kk peynır
aksam yemegı 2 y.k hindi sote
2 y.k bezelye
1 y.k arpa sehrıye pilavı
1 çay bardagı fanta
bide salata oglen yemeynce aksam abarttm
su 2 lt civarı
spor yaptm egzersz yarm saat faaln
Başka foruma günaydın yazmışım ayyyy Nasıl düzenledim bir nokta koydum kaçtım anam
Günaydın bu arada
W
Wayyy tatil erken gelmis :)[/QUOTE
Bana her gün tatil bebişim evde olunca
Kim tatil var diyor ben peşlerine takılıyorum ondan biraz
Amin İnşallahevet canim isinde uzman bir profa gosterin, kuzum benim, guzel kuzum, insallah kolaylikla iyilesir..
amin Mervem, insallah..
canim uzme kendini, insallah gozlukle, bantla iyilesir kuzunun gozleri..
sagol canim sorma, bende cok uzgunum, surekli gelinimiz, cocuklar gozumun onunde.
Allah sifa versin, yavrularina bagislasin...
Tahtımı kaptırmaya niyetim yok :)500 mekik ne kizzzz
Canım senin internetin geldi galiba yine çıkmıyorsun burdan :) sabatan beri 300 mesaj okudum rahat 100 tanesi senindiAyyy bi uyumusum anlatamam :)
Pek bir bilgim yok bu konuda ama etrafimda ki anneler bebislerine giydiriyorlar canim :)
HM kıyafetleri çok alıyorum ama ayakkabı akmadım ben ayakkabı alıcaksan sadece ayakkabı üretimi yapan markaları tercih etmeni öneririm. işleri giyim dışında aksesuarlar olan firmalar zaten kendi üretimi yapmıyor uzak doğudan alıp marka altında satış yapıyorlar. o yüzden kalitesine kimse garanti veremez diye düşünüyorum.
@melinda23 gülüm happy_moon'un bana verdigi yetkiye dayanarak h&m'den ayakkabi almamani tavsiye ediyorum :))
sağol canım benim çok haklısın amin inşallah yaşamayız , küçük kırgınlıklar büyüyor ya ne gerek var hiç yoktan yıpranmaya
çok geçmiş olsun , menün çok az ama
walla bilemedim ama uzak durulması gereken bi profil çizdiler artık kafamda , desteğin için sağol canım
Ben severek içiyorum ama hem de şekersiz, çeşit çeşit yeşil çaylarım bitki çaylarım var du ffoto atiim
oh oh yumurtanın sarısı ......
o fanta kola gibi içeceklerde o kadar çok şeker var ve o kadar zararlı ki
Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
Kızlar kızlar hepisciğinize selam.
Dün çok yoğun bir gündü akşam giremedim yazamadım menümü şimdi yazayım olur mu kaptanım? @Asyaca
Dünki menüm:
Sabah:
2 yumurta,zeytin,peynir, 3 hurma
araöğün:
1 avuç çerez
öğlen:
1 kase diyet gevrek
ara öğün:
1 elma
Akşam:
1 kase çorba, bir kepçe kuru fasulye
ara öğün:
4 çilek
Spor yon, su 1 lt.
Yarın tatile çıkıyorum kaptanım bana izin yazar mısınız? Ben diyetime dikkat edip sporumu yapıcam (bol bol yüzücem inş :) ) ama buraya giremezsem diye şeyediyorum. @Yawrukush
Ben LC den almayi dusunuorum benimde almam gerekiyor ama dedigin gibi bende spor kiyafet giyinmesin yanayim ole sıkı fıkı kot bide gomlek tarzlari gordummu icim sıkıliyor ya . bece cocugu cok rahatsiz ediyor . sandalet konusundada ohtiyac oldugunu dusunuorum bende bilmiom ne alcagimi . aldiginda foto at tatlim @melinda23
Luktam bende 3-4 defa giymekten bir sey olmayacagini düsünüyorumbi kaç grubuma daha sordm whatsapp gruplarma sadece tatil için al 3-4 defa gymekten bsy olmaz dıolar
peki canım
hm den bsy almadım toka ve corap almıstm kalitesi hakkında bilgim yok sadece nette gezınırken sandalet hosuma gıttı acaba alınabılıtesi varmı diye merak ettim normalde ortopedık ayakkabılar gydırıorm markasz almamaya ozen gosterıorum da tatile gidicez 4 günlüğüne spor ayakkabıların ıcınde ayakları pişmesin die sandalet almak ıstedım ortopedıkelrde sandalet yok etrafı kapalı ayakkabı var sıkılmasn dıe acaba 3-4 gunlugune de olsa ortopedık olmayan bsy gydrsem olmazmı
bi kaç grubuma daha sordm whatsapp gruplarma sadece tatil için al 3-4 defa gymekten bsy olmaz dıolar
tamam
şık mış odanımı değiştirmek istiyorsun
selam hg
erken tatil süper nereye gidiosunz akdeniz mi?
valla alamıcam gbi bulamıorm ortopedik sandalet polarısın sıtesınde gezndm cici ayakkabılar var ama sandalet dıl taktım sandalete yürümeyenbebek olsa alcam onume gelenı nasılsa basmıo süs dursun ayagnda dıe ama yurudugu ıcın ayak saglıgınıda dusunmek zorundaım bakalm
Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Odasina geri goturuosan elbet bi gun gelmekten vazgececek tatlim
A-aaa sen burda mıydın kız? :)) Ben senin diyet gruplarında oldugunu neden bilmiyordum ki acaba
Bu arada 5. takımdan sevgiler hanımlar
Canim dolabi surgulu alma hep tuz giriyor icine gorunum degilde kullanisi onemli tatlim ve bu inanilmaz yer yaplar okdar buyuk olcakmi yatak odasi buyuk yatak odasinda guzel durur ancak
Tabi manken gibi olcak fatimemm evlencek :)
aa ne güzel valla bak keyfine bnde haziranda gidiorum heyecan bastı benide heheheh@melinda23 yok canım bodruma gidiyorum, amcamızın yazlığı var,oraya. ^.^
Luktam bende 3-4 defa giymekten bir sey olmayacagini düsünüyorum
Kaptanlarım benim bugün yine okulda beden eğitimi dersim vardı 1 buçuk saat orda telefon olmadığı için adımları sayamadım adımsayar sipariş ettim oda bugün ben eve geldiğimde gelmiş 2000 adım yazsam olur mu fazlası var ama azı yok yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?