Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Neyyy fantamiii inamiorummmm

Ben LC den almayi dusunuorum benimde almam gerekiyor ama dedigin gibi bende spor kiyafet giyinmesin yanayim ole sıkı fıkı kot bide gomlek tarzlari gordummu icim sıkıliyor ya . bece cocugu cok rahatsiz ediyor . sandalet konusundada ohtiyac oldugunu dusunuorum bende bilmiom ne alcagimi . aldiginda foto at tatlim @melinda23

Amin İnşallah
500 mekik ne kizzzz
Tahtımı kaptırmaya niyetim yok :)

Pek bir bilgim yok bu konuda ama etrafimda ki anneler bebislerine giydiriyorlar canim :)

peki canım

hm den bsy almadım toka ve corap almıstm kalitesi hakkında bilgim yok sadece nette gezınırken sandalet hosuma gıttı acaba alınabılıtesi varmı diye merak ettim normalde ortopedık ayakkabılar gydırıorm markasz almamaya ozen gosterıorum da tatile gidicez 4 günlüğüne spor ayakkabıların ıcınde ayakları pişmesin die sandalet almak ıstedım ortopedıkelrde sandalet yok etrafı kapalı ayakkabı var sıkılmasn dıe acaba 3-4 gunlugune de olsa ortopedık olmayan bsy gydrsem olmazmı

@melinda23 gülüm happy_moon'un bana verdigi yetkiye dayanarak h&m'den ayakkabi almamani tavsiye ediyorum :))

bi kaç grubuma daha sordm whatsapp gruplarma sadece tatil için al 3-4 defa gymekten bsy olmaz dıolar

tamam

Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898

şık mış odanımı değiştirmek istiyorsun

selam hg

erken tatil süper nereye gidiosunz akdeniz mi?

valla alamıcam gbi bulamıorm ortopedik sandalet polarısın sıtesınde gezndm cici ayakkabılar var ama sandalet dıl taktım sandalete yürümeyenbebek olsa alcam onume gelenı nasılsa basmıo süs dursun ayagnda dıe ama yurudugu ıcın ayak saglıgınıda dusunmek zorundaım bakalm

3-4 gün için bişey olmaz diyelim o zman :)

Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898

Ben de beğendimmm ama sırf toz için koyu renk tercih etmekten kaçarım diye düşünüyorumm Şu an bile yatağımın yanında yaklaşık bu renkte kitaplık var yemin ederim bıktım tozundannn her gün silinmek istiyor maalesef.. hem de uzaktan öyle belli oluyor kii toz, yakından bakmaya gerek kalmıyor Benim gibi toza alerjin varsa daha açık ton tercih et derim canım :)

Canim dolabi surgulu alma hep tuz giriyor icine gorunum degilde kullanisi onemli tatlim ve bu inanilmaz yer yaplar okdar buyuk olcakmi yatak odasi buyuk yatak odasinda guzel durur ancak

Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??

@melinda23 yok canım bodruma gidiyorum, amcamızın yazlığı var,oraya. ^.^
aa ne güzel valla bak keyfine bnde haziranda gidiorum heyecan bastı benide heheheh

Luktam bende 3-4 defa giymekten bir sey olmayacagini düsünüyorum

yani 3-4 defa derken bi tatilde bide bazen biyere gderken gydırırım suan hep ortopedık gyıo bitane adıdas alcam bide sandalet ıste 3 tane sureklı ortopedık ve sporla takılcak arada şıkıdım elbiselerle sandaletide gydırırım yanı yaz boyunca ıllakı gycegı bsy olcak

olur olur yaz sen cano

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…