- 13 Nisan 2016
- 1.533
- 8.190
- 73
- 39
Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??
Evet yaa oldum cok sukur :))Hoşgeldinnnnnn
Hiç söylemedim sanırımm o yüzden bilmiyorsundurr
Sen de mezun olmuşsunnn, tebrikler canımmm :)
umarım ilerki yıllarda bi sıkıntısı çıkmaz çünkü sağlıklı değil böyle işlemler yıllar sonra yan etkileri çıkıyor
yok canım bir daha hayatta görüşmem zaten ender de dedi bilseydim getirmezdim seni dedi , ben hastaneye yatınca en yakın arkadaşıyla tartışacaktı az kalsın zor tuttum, işte öyle gereksiz insanlar ya
ya normalde çok severim bitki çaylarını
bunu şedemedim
Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
Canım senin internetin geldi galiba yine çıkmıyorsun burdan :) sabatan beri 300 mesaj okudum rahat 100 tanesi senindi
Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??
Arkadaşlar, diyet yaparken "ödül" olarak kullandığınız haklar neler ?
Mesela bir hamburger Mc yada burger ? yoksa bir dilim tatkı yada bir dilim kurabiye vs. Önceden gittiğim bir diyetisyen ödül gününde patlayana kadar bir öğünde yemek yiyebilirsin demişti. Mesela miden alıyorsa 3 tabak pilav ye gibi. Sizlerde durum nedir ?
eheeh burada azicik minnacik veriyorlar haaa:)Ay kızlar şimdi alışveriş merkezinden geldim. Arkadaşlarla gitmiştim 3 erkek çocuğu resmen kafamda davullar çalıyor. Alacaklarımı da alamadım işin kötüsüneyse birdahakine yanlız gideyim bari kızımla :)
Can'ım bir de o kadının lafı yüzünden hastanede mi yattın?Canım boşversene 7 Cihan kötü desin siz birbirinizi bildikten sonra gerisi boş.. Keşte lafı çakıp rahatlasaydın..
Can'ım sevdiklerinden kat içine Yasemin, tarçın vs..
Güzelmiş gerçekten hele lambaya bayıldım.
Sen demesen ben dicektimedsofi
Katılmıyorum sürgülü daha iyi bence.
kapaklardan yer kalmıyor odada..
Burada azıcık minicik bişey veriyorlar Can'ım. Ben de günde bir öğün istediğimi yiyorum bir de tatlı yiyorum ne yalan sölim :)
Canlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)
eheeh burada azicik minnacik veriyorlar haaa:)
bak sen hergun ne yiyorsun sekerim?
Yanlış yazmışım günde bir öğün değil bir gün bir öğün istediğimi yiyorum ve bir de tatlı yiyorum kimsenin canımçkmesin bebeklerin bi yerinde leke olmasın diye de paylaşmıyorumeheeh burada azicik minnacik veriyorlar haaa:)
bak sen hergun ne yiyorsun sekerim?
ilk gun icin menu ve egzersiz guzel canimGünaydınnnnnn
18/04/2016 Menüm
Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir.
1-2 Zeytin
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,yeşillik
ara ögün
Bir avuç beyaz leblebi
1Kupa nescafe
öglen
1tane kaynamış yumurta
Domates,Salatalık,Biber,Yeşillik
Ekmek yok. Evde unutmuşum. Malum çalışıyorum
Çubuk krakerle yedim hatta
Ara ögün
Bir avuç leblebi
Akşam
3-4 Kaşık haşlanmış yumurta piyazı
1tatlı kaşıgı süzme yogurt
1tatlı kaşıgı lor
1tane sigara böregi
1,5 dilim çavdar ekmeği
Aktivite: Yarım saat yürüyüş
Gün içinde 3-4 Litre su içtim.
Bitki çayı içemiyordum gün içinde.Çünkü bitmişti.
Dün igrostan forma kiraz saplı aldım. İççem bol bol
dinlen canim zaten uykusuz kalmissin...Ahh canımın
Birisi kahvaltı hazırlama o bile yeter
Hatta bir kahve yapsa şimdi kalksammmm
Kızı tekrar uyuttüm
Büyüğü gönderdim
Spor yapıyim dedim
Basım döndu
Yattım öyle boş bos
oyy kiyamam yavruma ya..Ben o cimcimeyi yerimm benim Oğlum da gelip aramıza yatma dediğim için gece odasından yastık ve yorganını yatak odamıza getirmiş halıya yatmış örtmüş üstünü bi uyandım gece diğerini emzirmeye şok oldum
hic baskalarini takma kafana canim...Teşekkür ederim tatlım , hiç işte dengesiz insanların dengesiz lafları canımı sıktı , insanlar konuşurken sırf daha nasıl can sıkarım diye düşünerek mi kelimelerini seçiyorlar anlamadım ki
yok canım sağol çok şükür bügün daha iyim toparlandım
günaydın kızçeler
adam evrim gecirmisHakan Aysev 10 ayda 60 kilo
Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)
masallah canim,daim olsungünaydınn canımmebru varya sanki şu an yeni hamilelik haberi almış gibiyim ya
evet canim, ya dajillan harici bir programda paylasabilirim ben senin icin..Olabilir kaptanimda suan internetim az esimden girebilirsem kacak indiririm jillian mi yazicam youtubeye
cay birakilir mi yahu, ben sekersize alistirdim kendimi ama birakmadimAyyy ben cayi sekersiz icemiorum cayi biraktim cok oldu :)
canim her zaman her yerde boyle insanlarla karsilasmak mumkun.Canım nişanlımın yakın arkadaşı var evli o da , bir kaç kere aradı ender (nişanlım ) da bi bakiim sıkıntısı mı var bir yerlerde 1 2 saat falan oturalım mı dedi olur peki dedim , onlar çocuklarıyla beraber bi pastanedelermiş biz de yanlarına gittik sohbet vs derken kadın bana diyor ki fena tuttuğunu koparan birisin biz endere kmi gösterdiysek yok dedi görüşmek istemedi evlilikten korkuyordu falan öyle bir anlattı ki sanki ben enderi zorladım , şok oldum endere döndüm sen böyle mi anlattın dedim , (gerçek hiç de böyle değil biz çok ara verdik ender bana her seferinde telafi edicem artık güven bana dedi de yeniden başladık ....)
kadın bu sefer yok dedi benim eşim söyledi dedi , ben yine bozuldum (enderle arkadaşı aynı işyerinden) ben iş yerinde böyle mi düşünülüyor diye iyice üzüldüm .....
Kadının amacını sonradan anladım , ben yokken bu kadın en yakın arkadaşıyla enderi bir araya getirmeye çalışmış ender de istememiş , vay efendim sen benim arkadaşımı almadın banuyla nişanlandın diye kıskanmış olacak ki o gün baya bi üstüme geldi
bende kuzumla uyumayi cok seviyorum, mis gibi kokluyorum gece boyu, opuyorumKiyamam askimaaaa
Dogru olan cocuk yanina gelmek istiyorsa evet gelmeliii
Genel yaziyorum bu bilgiyi beybimmmm
Cocuk mutlaka yatagina alismali
Uyudukca odasina goturulmelii
Ama ne zaman isterse gelmeli ki kardesten sonra buna cok ihtiyac duyuyorlar
Ve bir sır kizlar
Bebislerinizi boynunuza sokup uyutun
Koynuna sokmak denir ya
Annenin oradaki kokusunu omru boyunca unutmaz ve ozguveni yuksek cocuklar yetistiriroz ki cagimizda bu cok onemli
Uyuyunca goturun yataklarina yada anlatin neden odasinda yatmasi gerektigini
Ama anne seninle uyumak istiyorum diyorsa tabiki diyerek coskuyla alin koynunuza
Bu kuzularla uyumak gibisi var mi hayattaaa
Rabbim hayirlisiyla isteyen herkese evlat nasip etsin
cin iskencesi mubarekBurnunu tut 1 nefeste iç canım.. Sonra da burnunu bırakma bir süre, elinin altında ne varsa 1 parça ondan ye :) limon, elma gibi şeyler diyorum ağızdan maydanozun tadını alıyor :))
Şimdi yazarken farkettim de maydanoz içmek için ne eziyet çekiyormuşum
canim maydanozu icemiyorsan zorlama, yesil cay tuketebiliyorsan gunde 1 fincan onu ic.Icine limonda katabilirsinKaptanima sorayimm bisiler bana secenek sunsun akil versin
canim sporunu iftardan sonra yapabilirsin.SayinYawrukush kaptanim ; ben oruc tutmak istiyorum uzun vakit. Su tuketilmediginden, ter atarsam susuyabilecegimden , bu sebepten öturu spor yapamaicagimdam dolayi kilo vermeme nasil etki eder ? Ee bide gun icinde yemedigin icin metebolizmada durucak ? Bu bana nasil etki eder ?kg olarak geri donermi ? Ama gunluk egzersizi yaparim mutlaka ? Spor yuruyus yapamam ? Bunu bir yorumlar misin ? Rica ve arz olunur : )
hadi bakalim hayirlisiOhhhoglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
sagol kuzum amin.alıntıladıklarım gitmişş bi yemek yiim gelim dedim
aklımdakileri yazım madem
Yawrukush kaptanım allah acil şifalar versn napacan insanlık hali hastalıklar bizler için allah evlatlarna bağışlasn malesef üzücü duacısıyım
@tiffany,@haeshin ,@Mavibocuk bide birinin daha menüsü begenmestm kimdi @abesle_istigal mi acaba menülerine yorum yapıcaktm
hem mekikte hem yürüyüşte dereceye giren kuşlarımı tebrik edicektm
baska ne alıntılamstm hatrlamaya calısıorm
@asya_01 bebişimzn kalp atışı duyulmus rabbim hayrlı dogumlar versn
@Asyaca bebiş hastayms sanırım ayyy nasl alıntılarm kaybolmus ne okudgmu unttm yemınle cok gecmsler olsn kuzucugummm operm evlatlarnı
başka kımlere yazcaktm
Yawrukush ben hem kol egzersznde hemde göbekte yarısa al beni tabi calstgm için derecede olamıcam ama maksat yarısmada olup gunumu pas gecmemek kendımle yarısırım ole dusun,
daha bissürü alıntılamstm ama kusura bakmaın yaaa silinmiş
edsofi hadi oglusunun muayenesı guzel gecsn sunentnı olsn hıc bsycık olmuomus arkdsmn bebegı oldu 9 aylıkken ertesı gun dısarı gezmeye cıktılar
ah fanta, zalim fantadünki menüm
sabah
tost çay
öglen yemek yemedm zaten ıstahım yoktu ama dedm az da olsa yıeyım acıkmım neyse kaseye kuru fasulye koydm salata aldm falan kasıgı daldrdım tam agzma goturcem pis bsy gördüm zaten iştah yoktu hepten gitti
aksam 5 te
3 dilim karpuz
1 kk peynır
aksam yemegı 2 y.k hindi sote
2 y.k bezelye
1 y.k arpa sehrıye pilavı
1 çay bardagı fanta
bide salata oglen yemeynce aksam abarttm
su 2 lt civarı
spor yaptm egzersz yarm saat faaln
gecmis olsun minigine canim..Sporumu sabah erkenden yaptim kizlarrr
Az biraz temizlikte yaptimmm
Minigim cok atesleniyor onunla ugrastikkk
Birazdan aksam yemegimi yiyip okula kutuphaneye
Haftaya 2 sunumum var
Biri az cok sekillendiii
Digerinide sekillendircez arkadasimlaaa
Yarin kizimin gosterisi var pek birsey yapamam
Ben yokken cok yazmayinnn
Zaten sabaha kadar bebis oyaladimmm
Aksamm kuttt diyee uyumayi istiyorum
Sonucta gosterideki en guzel anne ben olmaliyim
Fakir kollu kisa bir kirmizi elbise giyme planim var opak coraplaaaa
ayy canim benim kiskaniyor sizi belliki , kiyamamevet canım ya minik oğlumdoğunca yanıma aldım tabi. o da geliyor kıskanıyor belli etmiyor ama bana çok düşkün oldu. gece bi uyanıyorum sinsi sinsi aramıza giriyor. hemen alıp odasına götürüyorum 5.5 yaşında. inşallah geçer
Allah kabul etsin simdiden canimHadi şimdiden hayırlı olsun büyük oğlumu 4 yaşında yaptırdım 15 günde düzeldi iltihaplandı kanadı o da bende çok çektik. ikinci bebeğim doğunda dedim 40 ı çıkmadan "yeni doğan sünneti" yapıyorlar hemen yaptırıcam. 37 günlükken yaptırdım 2 günde düzeldi 1 kere ağlamadı bezledim hemen düzeldi ve kurtuldum önümüzdeki ay kuranını okutucam ikisinin birden inşallah.
bende cok begendim, arkadaslarinda dedigi gibi genis yatak odasina cok yakisirKızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
canim firsatin olursa ugramaya calis.Kızlar kızlar hepisciğinize selam.
Dün çok yoğun bir gündü akşam giremedim yazamadım menümü şimdi yazayım olur mu kaptanım? @Asyaca
Dünki menüm:
Sabah:
2 yumurta,zeytin,peynir, 3 hurma
araöğün:
1 avuç çerez
öğlen:
1 kase diyet gevrek
ara öğün:
1 elma
Akşam:
1 kase çorba, bir kepçe kuru fasulye
ara öğün:
4 çilek
Spor yon, su 1 lt.
Yarın tatile çıkıyorum kaptanım bana izin yazar mısınız? Ben diyetime dikkat edip sporumu yapıcam (bol bol yüzücem inş :) ) ama buraya giremezsem diye şeyediyorum.Yawrukush
yaz guzelimKaptanlarım benim bugün yine okulda beden eğitimi dersim vardı 1 buçuk saat orda telefon olmadığı için adımları sayamadım adımsayar sipariş ettim oda bugün ben eve geldiğimde gelmiş 2000 adım yazsam olur mu fazlası var ama azı yok yine
canim cuma tarti sonrasi 1 ya da 2 ogun (ozellikle cuma ve cumartesi gunu bu odul ogunlerinin bitmesi gerekiyor.)caninin istedigi bir seyleri yiyebilirsin.Arkadaşlar, diyet yaparken "ödül" olarak kullandığınız haklar neler ?
Mesela bir hamburger Mc yada burger ? yoksa bir dilim tatkı yada bir dilim kurabiye vs. Önceden gittiğim bir diyetisyen ödül gününde patlayana kadar bir öğünde yemek yiyebilirsin demişti. Mesela miden alıyorsa 3 tabak pilav ye gibi. Sizlerde durum nedir ?
bir corba (yogurt, tarhana, mercimek vs), yanina firinda tavuk, ya da hizlica kofte, hoop birde salata tamam isteAyyyyyyyy çıldırıciğim.. Akşama yemeği için yapabileceğim olağan üstü pratik çok ortalığı dağıtmayan hatta mümkünse toplayan bi fikri var mı yaa kılımı kıpırdatacak halim kalmadı
Ay kızların hamileliği daha zor geçermiş.. Benim öyle olmuştu gerçekten :) hayırlısı olsun sağlıklı sihatli olsun inşallahha bi de kız olsun kız çocuğu gibi yok...
Hiiiiiii yakalandık.. Ödülden bahsediyorduk biz kaptanım azcık yiyin abartmadan diyo bazı arkadaşlar ondan dididiydim..
1 hatta 2 ogun yiyebilirsin canim sorun yok ama o gizli tatlilari yaz da cezalar gelsinYanlış yazmışım günde bir öğün değil bir gün bir öğün istediğimi yiyorum ve bir de tatlı yiyorum kimsenin canımçkmesin bebeklerin bi yerinde leke olmasın diye de paylaşmıyorum
Ayyy kiz dayanamiorum napim :)Canım senin internetin geldi galiba yine çıkmıyorsun burdan :) sabatan beri 300 mesaj okudum rahat 100 tanesi senindi
Evet yaa oldum cok sukur :))
E ama sen listede yoksun, öyle bagımsız mı takılıyorsun buralarda? :)
Ben sürgülü öneriyorum kapak açık kalsa da görüntü kirliliği yok odada yer kaplamıyor açılıp kapanan kapakların menteşeleri bozuluyor tak tuk aç kapa :)
Anladıım :) Yaramazlık yaptın yani, umarım en kısa sürede inersin istedigin kiloya canımİzin almıştım, sonra da kilo aldımm, listeye girmem için izne ayrıldığım kiloya inmem gerek malumm, canım o yüzden yokum
Anladıım :) Yaramazlık yaptın yani, umarım en kısa sürede inersin istedigin kiloya canım
Canlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)
oglan gece cise bir kalkti Fatimem sonra 2 saat uyumadi :)Günaydınnnn :)))
Neden uykusuz canımm ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?