Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??

Ben sürgülü öneriyorum kapak açık kalsa da görüntü kirliliği yok odada yer kaplamıyor açılıp kapanan kapakların menteşeleri bozuluyor tak tuk aç kapa :)

Arkadaşlar, diyet yaparken "ödül" olarak kullandığınız haklar neler ?
Mesela bir hamburger Mc yada burger ? yoksa bir dilim tatkı yada bir dilim kurabiye vs. Önceden gittiğim bir diyetisyen ödül gününde patlayana kadar bir öğünde yemek yiyebilirsin demişti. Mesela miden alıyorsa 3 tabak pilav ye gibi. Sizlerde durum nedir ?

Ay kızlar şimdi alışveriş merkezinden geldim. Arkadaşlarla gitmiştim 3 erkek çocuğu resmen kafamda davullar çalıyor. Alacaklarımı da alamadım işin kötüsü neyse birdahakine yanlız gideyim bari kızımla :)

Can'ım bir de o kadının lafı yüzünden hastanede mi yattın? Canım boşversene 7 Cihan kötü desin siz birbirinizi bildikten sonra gerisi boş.. Keşte lafı çakıp rahatlasaydın..

ya normalde çok severim bitki çaylarını
bunu şedemedim

Can'ım sevdiklerinden kat içine Yasemin, tarçın vs..

Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898

Güzelmiş gerçekten hele lambaya bayıldım.

Canım senin internetin geldi galiba yine çıkmıyorsun burdan :) sabatan beri 300 mesaj okudum rahat 100 tanesi senindi

Sen demesen ben dicektim edsofi

Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??

Katılmıyorum sürgülü daha iyi bence.
kapaklardan yer kalmıyor odada..

Burada azıcık minicik bişey veriyorlar Can'ım. Ben de günde bir öğün istediğimi yiyorum bir de tatlı yiyorum ne yalan sölim :)

Canlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)

eheeh burada azicik minnacik veriyorlar haaa:)
bak sen hergun ne yiyorsun sekerim?

Ayyyyyyyy çıldırıciğim.. Akşama yemeği için yapabileceğim olağan üstü pratik çok ortalığı dağıtmayan hatta mümkünse toplayan bi fikri var mı yaa kılımı kıpırdatacak halim kalmadı

Ay kızların hamileliği daha zor geçermiş.. Benim öyle olmuştu gerçekten :) hayırlısı olsun sağlıklı sihatli olsun inşallah ha bi de kız olsun kız çocuğu gibi yok...

Hiiiiiii yakalandık.. Ödülden bahsediyorduk biz kaptanım azcık yiyin abartmadan diyo bazı arkadaşlar ondan dididiydim..

Yanlış yazmışım günde bir öğün değil bir gün bir öğün istediğimi yiyorum ve bir de tatlı yiyorum kimsenin canımçkmesin bebeklerin bi yerinde leke olmasın diye de paylaşmıyorum

ilk gun icin menu ve egzersiz guzel canim
ama sigara boregine kucuk bir ceza gelir

Ahh canımın
Birisi kahvaltı hazırlama o bile yeter
Hatta bir kahve yapsa şimdi kalksammmm
Kızı tekrar uyuttüm
Büyüğü gönderdim
Spor yapıyim dedim
Basım döndu
Yattım öyle boş bos
dinlen canim zaten uykusuz kalmissin...

oyy kiyamam yavruma ya..
benim oglanda gece cise kalkti, sonrauykusu kacti en az 2 saat ayaktaydik.
1 saati birlikte yattik ama uyumuyor, uyumuyor..
sonra ben odama gectim, oda defalarca geldi anne yanima gel, anne yanima gel diye, 1 saatlik direnisimin sonunda uyudu
onun yatagina ikimiz sigamiyoruz, birde done done uyuyor ama simdi aklim onda uyansada opup koklasam:)

hic baskalarini takma kafana canim...

Hakan Aysev 10 ayda 60 kilo

Kilo insani ne kadar degistiriyor, adamin icinden bir adam cikmis resmen... Yeni haliyle de gayet hos olmus :)
adam evrim gecirmis

günaydınn canımmebru varya sanki şu an yeni hamilelik haberi almış gibiyim ya
masallah canim,daim olsun

Olabilir kaptanimda suan internetim az esimden girebilirsem kacak indiririm jillian mi yazicam youtubeye
evet canim, ya dajillan harici bir programda paylasabilirim ben senin icin..
ama internetinin durumuna gore hareket edelim

Ayyy ben cayi sekersiz icemiorum cayi biraktim cok oldu :)
cay birakilir mi yahu, ben sekersize alistirdim kendimi ama birakmadim

canim her zaman her yerde boyle insanlarla karsilasmak mumkun.
nisanlinla, esinle bu insanlar icin arani bozma.
ona guzellikle hoslanmadigin seyleri soyle bu insanlarla ilgili ama tartisma hic..
baskalari yuzunden neden sagligindan oluyorsun, ben senin yerinde olsam hic takmam kafama.
mesafe koyarim gorusmelerimize,gecmis olsun tekrardan kuzum...

bende kuzumla uyumayi cok seviyorum, mis gibi kokluyorum gece boyu, opuyorum
ama esim kati biraz bu konuda, kendi yataginda, kendisi uyusun birak cocugu der hep...

cin iskencesi mubarek

Kaptanima sorayimm bisiler bana secenek sunsun akil versin
canim maydanozu icemiyorsan zorlama, yesil cay tuketebiliyorsan gunde 1 fincan onu ic.Icine limonda katabilirsin

canim sporunu iftardan sonra yapabilirsin.
gun icinde de aktif olursun nasilsa.
ama hic egzersiz yapmazsan kilo verimin durabilir.
iftardan 1-2 saat sonra 15-20 dklik spor yeterli.
iftardan itibaren bol su ve sivi tuketirsin.
iftarda duzenli beslenmene devam edersin.
boyle yaparsann kilo almazsin canim.
sahurdada proteinli, tok tutacak gidalar ve bol sivi alirsin.
Allah kabul etsin simdiden

Ohhh oglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
hadi bakalim hayirlisi

sagol kuzum amin.
katil yarismalara guzelim

ah fanta, zalim fanta
yaktin Nenayi

gecmis olsun minigine canim..
Sanada Allah kolaylik versin

ayy canim benim kiskaniyor sizi belliki , kiyamam

Allah kabul etsin simdiden canim

Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
bende cok begendim, arkadaslarinda dedigi gibi genis yatak odasina cok yakisir

canim firsatin olursa ugramaya calis.
ozellikle cuma gunu kilo bildirimini mutlaka yap olir mu guzelim??

yaz guzelim

canim cuma tarti sonrasi 1 ya da 2 ogun (ozellikle cuma ve cumartesi gunu bu odul ogunlerinin bitmesi gerekiyor.)caninin istedigi bir seyleri yiyebilirsin.
Mesela makarna mi istiyorsun ye 1 tabak, dondurma mi yiyebilirsin, tatli mi ye 1 porsiyon , ya da iste canin ne cekiyorsa.

bir corba (yogurt, tarhana, mercimek vs), yanina firinda tavuk, ya da hizlica kofte, hoop birde salata tamam iste

Yanlış yazmışım günde bir öğün değil bir gün bir öğün istediğimi yiyorum ve bir de tatlı yiyorum kimsenin canımçkmesin bebeklerin bi yerinde leke olmasın diye de paylaşmıyorum
1 hatta 2 ogun yiyebilirsin canim sorun yok ama o gizli tatlilari yaz da cezalar gelsin
misal 1 porsiyon sutlu tatli yazabilirsin kuzum

Ben sürgülü öneriyorum kapak açık kalsa da görüntü kirliliği yok odada yer kaplamıyor açılıp kapanan kapakların menteşeleri bozuluyor tak tuk aç kapa :)

Bak bunu öğrendiğim iyi olduu :)) ben de sevmiyorum açılıp kapanan kapıları, şimdi kullanıyorum da bıktım sanırımm

Günaydınnnn :)))
Neden uykusuz canımm ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…