Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar h&m ayakkabı aldnzmı cocugunuza yani saglık acısından sakıncalımdr almak ıstesem spor gycek genelde ama tatıl ıcın sandalette ıstıorm o magazann web sıtesınde begendm siz alırmydnz?
Pek bir bilgim yok bu konuda ama etrafimda ki anneler bebislerine giydiriyorlar canim :)

Ohhh oglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))

Hadi şimdiden hayırlı olsun büyük oğlumu 4 yaşında yaptırdım 15 günde düzeldi iltihaplandı kanadı o da bende çok çektik. ikinci bebeğim doğunda dedim 40 ı çıkmadan "yeni doğan sünneti" yapıyorlar hemen yaptırıcam. 37 günlükken yaptırdım 2 günde düzeldi 1 kere ağlamadı bezledim hemen düzeldi ve kurtuldum önümüzdeki ay kuranını okutucam ikisinin birden inşallah.

Pek bir bilgim yok bu konuda ama etrafimda ki anneler bebislerine giydiriyorlar canim :)

HM kıyafetleri çok alıyorum ama ayakkabı akmadım ben ayakkabı alıcaksan sadece ayakkabı üretimi yapan markaları tercih etmeni öneririm. işleri giyim dışında aksesuarlar olan firmalar zaten kendi üretimi yapmıyor uzak doğudan alıp marka altında satış yapıyorlar. o yüzden kalitesine kimse garanti veremez diye düşünüyorum.

@melinda23 gülüm happy_moon'un bana verdigi yetkiye dayanarak h&m'den ayakkabi almamani tavsiye ediyorum :))

sağol canım benim çok haklısın amin inşallah yaşamayız , küçük kırgınlıklar büyüyor ya ne gerek var hiç yoktan yıpranmaya

çok geçmiş olsun , menün çok az ama

Sanirim enderi arkadaslarina yapip onu daha cok kullanmak icin olabilir canm hersey olabilir

walla bilemedim ama uzak durulması gereken bi profil çizdiler artık kafamda , desteğin için sağol canım

Sanmaki herkes bayilarak iciyor yesil cayi . hele ben ayila bayila iciyorum bööö

Ben severek içiyorum ama hem de şekersiz, çeşit çeşit yeşil çaylarım bitki çaylarım var du ffoto atiim

Ohhh oglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))

oh oh yumurtanın sarısı ......

o fanta kola gibi içeceklerde o kadar çok şeker var ve o kadar zararlı ki

Sağol canım.. Hafif yemeğe çalıştım, zaten pek iyi de değildim :)

Kızlar kızlar hepisciğinize selam.
Dün çok yoğun bir gündü akşam giremedim yazamadım menümü şimdi yazayım olur mu kaptanım? Asyaca
Dünki menüm:
Sabah:
2 yumurta,zeytin,peynir, 3 hurma
araöğün:
1 avuç çerez
öğlen:
1 kase diyet gevrek
ara öğün:
1 elma
Akşam:
1 kase çorba, bir kepçe kuru fasulye
ara öğün:
4 çilek

Spor yon , su 1 lt.

Yarın tatile çıkıyorum kaptanım bana izin yazar mısınız? Ben diyetime dikkat edip sporumu yapıcam (bol bol yüzücem inş :) ) ama buraya giremezsem diye şeyediyorum. Yawrukush

W
Wayyy tatil erken gelmis :)

Odasina geri goturuosan elbet bi gun gelmekten vazgececek tatlim

Ya canim sunnetten sonra cok iyu bakim yapilmasi lazim cok dikkat edilmesi lazim ozamn asla mikrop kapip intihap olmaz . butun isini birakip sdce onla ilgilenicem sekerim 3 gun . antibiyotik kremi zaten intihap olammasi icin elinin hijyenligi bezi muhim . bide buyuk olunca hareket ediyor ister istemez o yuzden bezli olarak sunnet istiyorum canm daha 20 aylik benmki bi gosteriyim bakalim doktora ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…