- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
[/USER][/QUOTE]canım nerelerdesin uğramıyorsun hiç
cani
Evet şu sıralar pek girmiyorum canım, whatsaptan haberleri alıyorum ya ondan heralde :))Ama bugün ki egzersize katılıyorum :))
[QUOTE="Yawrukush, post: 46135931, member: 412614"][SIZE=5][COLOR=#006666][B]:KK73:CARSAMBA GUNU EGZERSIZLERIMIZ:KK73:[/B]
[/COLOR]
[COLOR=#ff8000][B][I]Yarin ki egzersizimiz ust bacaklar, kalca ve ust bacaklarimizin ic kisimlari icin.Her 2 bacaginizi da esit miktarda yapmaya ozen gosterin.Her bir daire 1 adet sayiliyor.[/I][/B][/COLOR]
[B][I][COLOR=#ff8000]Yarin gece 23e kadar yaptiginiz [/COLOR][COLOR=#006666]BACAK EGZERSIZIMIZ[/COLOR][COLOR=#ff8000] ve [/COLOR][COLOR=#006666]ADIM[/COLOR][COLOR=#ff8000] sayinizi beni etiketleyerek yaziyorsunuz canlar [USER=412614]@Yawrukush [/COLOR][/I][/B]
Kolay gelsin,bol ter atmalar...[/SIZE]
@edsofi
Biraz geç oldu ama geldim canım ,Şu yatma işi olmayaymış iyiymiş :)) Neyse artık yapacağız, kaptanımız ayarlamış sağolsun :)
Mavibocuk kuzum geçmiş olsun neyin var
Ben alıntıladım ama yine karışmış buGünaydın kızlar, bol enerjili gün geçirirsiniz umarım,1 ay sonra kardeşimin düğünü var egzersize ağırlık vermeyi düşünüyorum sizinle:)) Yalnızken tadı olmuyor
bevet bugün çok şükür bitti gitti darısı diğerlerininde başına :)ahahahha tam anlamiyla olan konusma boyle sahiden , supersin Edam:)
canim bilemedim bahsettigin kahveyi...
bildigimiz kahveyse bir sorun yok kuzum:)
Allah kabul etsin canim:)
bende diyetteyken arada yiyordum, gercek cikolatayi aratmiyor:)
bugun muydu kuzum sinavin ben carsamba saniyordum, gozunaydin bir tanem:)
bugun egzersizden pert olmussun guzellik:)
hakketen ne cok sevenin var kuzum:))
her sey yolunda Zeynebim aam cok bosladin bizi, diyet ne alemde, buradan uzak kalinca artmasin kilon..
cok guzel kuzum:)
toparlanamadin mi Mervem, insallah duzelirsin canim..
cok cok cok guzel, tebrikler canim:)
harikasin kuzum derece gelmis bugun :)
Sampiyonnn :)
cok guzel ablacim:)
azalir canim, oructan dolayi oldukca normal..
canim oruc tutarken ogun olarak az yiyorsun, vucuda giren kalori azaliyor.
sivi tuketimin azaliyor, harekette azaliyor genelde ama senin egzersizlerin iyi.
metabolizma bir miktar yavasliyor canim, bu yuzden sabit kiloda olmak ya da hatta ilk zamanlar arti cikmak mumkun.
egzersiz yapmaya calismali ki sen yapiyorsun.
sahur ve iftarda bol su icmeli, sivi tuketmeli.
ve yine sahur ve iftarda her turlu besin kaynalarindan tuketilmeli..
egzersizin guzel ablam :)
telefonu dusmus canim, insallah doner biran evvel aramiza..
Kaptanım perşembedemi egsersiz var normal tartı öncesi birşey yapmıyodukkolay da canim, persembe egzersizimiz de ziplama ve adim :)
Geçmiş olsun canımdikkat ettiğim halde dahada kötü oluyorum hergeçen gün yainşallah kuzum
Allah kabul etsin gülüm ♥Ben sahurumu yptim bilem :) bide su icerim biraz yatarim
2yaprak kivircik yedim uyumusum canimmAçsan Yemen lazım canım şimdi ye yatana kadar acıkmazsın zaten..
Gecmis olsun tatlimmmBen yatıyorum kızlar yoksa öksürmekten burun silmekten ölcemiyi geceler
...Takim ici ilk 3...ADIM YARISMASI
1. sira 17.400 adim ilehappy_moon ya ait
2. sirada 17.000 adim ile onu takip eden
@Ollalla yer aliyor
3.'lük 13.000 adim ile
@sevimlicadi0 e gidiyor
Basarilarinizin devamini dileriz
...Takim ici ilk 3...EGZERSIZ YARISMASI
1. sira 1200 adet ile @AKovser ya ait
2. sirada 1000 adet ile onu takip eden
@sevimlicadi0 vehappy_moon yer aliyor
3.'lük 650 adet ile
@edsofi ye gidiyor
Tatlimm terslesmeeee lutfennnKizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de Yawrukush
Havalar nasil esram? Burasi günesli olunca ben cok enerjik hissediyorum ama kapali olursa sanki havada ki bulutlar bütün enerjimi emiyormus gibi hissediyorum :)İyiyim canım ama sürekli yorgun bahar yorgunluğumudur nedir anlamadım ki, sen nasılsın yeğenimiz nasıl :)
Ay ne tatli heyecanlarrHavalar nasil esram? Burasi günesli olunca ben cok enerjik hissediyorum ama kapali olursa sanki havada ki bulutlar bütün enerjimi emiyormus gibi hissediyorum :)
Sükür iyiyim bende, tam bulantilarim gecti diyorum yine nüksediyor - hep bu yaramazin yüzünden ♥ verene sükür...
Bugün randevum var görecegiz minigi insallah :)
Genellikle güneşli ama benim ruhum sonbaharı yaşıyor gibi ,geçici bi durum reglinde etkisi olabilir tabi:)) Aman minik iyi olsunda az daha sabır, sizin orda sistem nasıl renkli ultrasyonlamı bakıyorlarHavalar nasil esram? Burasi günesli olunca ben cok enerjik hissediyorum ama kapali olursa sanki havada ki bulutlar bütün enerjimi emiyormus gibi hissediyorum :)
Sükür iyiyim bende, tam bulantilarim gecti diyorum yine nüksediyor - hep bu yaramazin yüzünden ♥ verene sükür...
Bugün randevum var görecegiz minigi insallah :)
2 taneydi canım senin değil mi , daha yaşın genç az büyüsünler sonra neden olmasın :)Ay ne tatli heyecanlarr
Randevu gunu hep boyle oluyorrr
Girmeden tatli birsey at agzina uyansin annesiii
Kac haftaliksin canimmmm
Ay ben heyecanlandimmm
Boyle bebek gordukce ddogurasim geliyooo
Sonra esim annem cok kiziyorrr
Sürgülü daha kullanisli gülüm, yatak odan kücükse bile sorun yasamiyorsun, dolabin kabagini acmani engelleyen bir sey olmuyor.Gerçekten miiiiii ???? ben de sürgülü istiyorum amaaaa
Kullanışlı mı hiç değilse sürgülü dolapp??
Gecmis olsun ÖzgemCanlarim hepinize merhabalar, nasilsiniz?
Gune mide bulantisiyla uyandim:)
Ki ilk hamileleigimde 1 gun dahi bulantim olmamisti.
Annem, ananem sulalemizdeki hatunlar hic bulanti nedir bilmemisler..
Hemen yataktan kalktigim gibi zeytin ekmek yedimde biraz rahatladim, ama hala az az var bulanti..
Acaba oglumda hic olmadigina gore bebis belkim kiz olabiluuu degil mi:)
Neyse cok eglenceli, bol uykusuz bir gece gecirdik:)
Alintilarimi yazip geleyim:)
Allah zihin acikligi versin canimYawrukush kaptanım ben 1 aylığına izin istesem sınav geçene kadar kabul eder misiniz
Allah razi olsun ablacim, ilk size haber edecegim gösterirse tabi :)))
Kadinin her sözü olay
Allah kabul etsin gülüm, cok yorma kendini.evet canim gun icersinde ne kadar yapabildiysem aslinda orucluyken daha rahat yapabiliyorum iftardan sonra az yapiyorum halsiz oluyorum.
...Takim ici ilk 3...ADIM YARISMASI
1. sira 17.400 adim ilehappy_moon ya ait
2. sirada 17.000 adim ile onu takip eden
@Ollalla yer aliyor
3.'lük 13.000 adim ile
@sevimlicadi0 e gidiyor
Hepinizi tebrik ederim kizlar ♥...Takim ici ilk 3...EGZERSIZ YARISMASI
1. sira 1200 adet ile @AKovser ya ait
2. sirada 1000 adet ile onu takip eden
@sevimlicadi0 vehappy_moon yer aliyor
3.'lük 650 adet ile
@edsofi ye gidiyor
Ah canim ya keske tartismaya kadar gitmeseydi olayKizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de Yawrukush
Tebrikler kuzum :)
Sagolasin gülüm ♥ 19 haftalik olduk Allaha sükür... Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahAy ne tatli heyecanlarr
Randevu gunu hep boyle oluyorrr
Girmeden tatli birsey at agzina uyansin annesiii
Kac haftaliksin canimmmm
Ay ben heyecanlandimmm
Boyle bebek gordukce ddogurasim geliyooo
Sonra esim annem cok kiziyorrr
Toparlan bakayim bitanem, ben seni böyle görmeye alisik degilim. Hani beni enerji dolu Esram? Hadi mazeretin regl olsun ama o bitince seni civil civil görmek istiyorum :)Genellikle güneşli ama benim ruhum sonbaharı yaşıyor gibi ,geçici bi durum reglinde etkisi olabilir tabi:)) Aman minik iyi olsunda az daha sabır, sizin orda sistem nasıl renkli ultrasyonlamı bakıyorlar
Hayirli isler ablacimGünaydınlar bugün 8-4 çalışıyorum yarın öğleden sonra nöbete gelicem cuma nöbetten çıkmış olucam.
Kolayca iyilesir insallah askerligini dugununu mutluluklarini da gorursun insallah canimOhhhoglani haftaya sunney muayeneye goturucem ustumde buyuk bi yuk. onumuzdeki ayda sunnet randevusu verir ooohhhh oglusum irkek olucak sukur sunnet beni cok geriyordu yaptiralimda bitirelim :))
Gonca kolay gelsin iyi calismalarGünaydınlar bugün 8-4 çalışıyorum yarın öğleden sonra nöbete gelicem cuma nöbetten çıkmış olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?