paylastim guzelim yarin ki egzersizi :)Çok sevdim ben bugünkü egzersizii kaptanımm, günlük tembellik yapmayıp bundan yapsam ne güzel olurduu :)
Yarının egzersizi ne acabaaa ? :)) merakla bekliyorummm
canim keske arani bozmasaydin esinle..Kizlar esimle kavga ettim ya habire bana sana bu hafta internet yok internet yok yapmicam dio en sonunda benim tepem atti ya yapmassan yapma dedim cok ta tiiin n dedm her ay ayni muhabbeti yapiosun dedim sana muhtacim falanmi zannediosun şu pijamamla bile sana kafa tutarim dedim.
Sanki dedim sokaktaki adama yapiosun asablarimi bozuo ya . olurda kaptanim persembeden sonra giremem beni izine ayirirmisin atilmak istemiorum diskalifiye olmiimmmsmdiden solim de Yawrukush
sagol Sibelim amin:)Oğlan 17 aylik teyzesi. Krese veriyorum 2 saatliğine . Oyun evi gibi kullanıyor zaten . Arada yemek yiyor orda. Valla yetisemiyorum. Yetiş bacım diye Seda Sayan i çağıracam artık :)))))
Cagirirsin da gelmem mi Özgem. Kuzum Allah sana daha da güç versin hamilesin bir de.
Ben de sizleri özledim deryam sen nasılsın? ??
Hayirlisi olsun. İnşallah ağrısız geçer.
Allah gönlüne göre versin kuzum.
Geçmiş olsun mavisim.
CARSAMBA GUNU EGZERSIZLERIMIZ
Yarin ki egzersizimiz ust bacaklar, kalca ve ust bacaklarimizin ic kisimlari icin.Her 2 bacaginizi da esit miktarda yapmaya ozen gosterin.Her bir daire 1 adet sayiliyor.
Yarin gece 23e kadar yaptiginiz BACAK EGZERSIZIMIZ ve ADIM sayinizi beni etiketleyerek yaziyorsunuz canlarYawrukush
Kolay gelsin,bol ter atmalar...
kolay da canim, persembe egzersizimiz de ziplama ve adim :)Güzelmişşşş
Ama kolay demicemm sonra başıma iş açıyorummm
Ahhh kaptanim yaktin beni ben bacagimi kaldiramiomki bunda tuhhh nese cabalicam artikin :)paylastim guzelim yarin ki egzersizi :)
canim keske arani bozmasaydin esinle..
umarim izne cikmana gerek kalmaz..
sagol Sibelim amin:)
kolay da canim, persembe egzersizimiz de ziplama ve adim :)
Canim sahurda yiyosun yaCanim ben oruc tutucam dogal olarakta yemiceksin butun gun bisi o nasil olsa peki :,?
Canim cok saolasinalıntıladıklarım gitmişş bi yemek yiim gelim dedim
aklımdakileri yazım madem
Yawrukush kaptanım allah acil şifalar versn napacan insanlık hali hastalıklar bizler için allah evlatlarna bağışlasn malesef üzücü duacısıyım
@tiffany,@haeshin ,@Mavibocuk bide birinin daha menüsü begenmestm kimdi @abesle_istigal mi acaba menülerine yorum yapıcaktm
hem mekikte hem yürüyüşte dereceye giren kuşlarımı tebrik edicektm
baska ne alıntılamstm hatrlamaya calısıorm
@asya_01 bebişimzn kalp atışı duyulmus rabbim hayrlı dogumlar versn
Asyaca bebiş hastayms sanırım ayyy nasl alıntılarm kaybolmus ne okudgmu unttm yemınle cok gecmsler olsn kuzucugummm operm evlatlarnı
başka kımlere yazcaktm
Yawrukush ben hem kol egzersznde hemde göbekte yarısa al beni tabi calstgm için derecede olamıcam ama maksat yarısmada olup gunumu pas gecmemek kendımle yarısırım ole dusun,
daha bissürü alıntılamstm ama kusura bakmaın yaaa silinmiş
edsofi hadi oglusunun muayenesı guzel gecsn sunentnı olsn hıc bsycık olmuomus arkdsmn bebegı oldu 9 aylıkken ertesı gun dısarı gezmeye cıktılar
Canimm ozbay dan koltuk takimi almistik, rezil rezil hic bulasma. Ayrica fazladan 2tahta parcasi icin o kadar para verme. Gonlune gore al o cibinlik tahtasini da aldigin takima uygun yaptirirsin.Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
Eline saglik kaptanim...Takim ici ilk 3...EGZERSIZ YARISMASI
1. sira 1200 adet ileDahlia_ ya ait
2. sirada 1000 adet ile onu takip eden
@sevimlicadi0 ve @happy_moon yer aliyor
3.'lük 650 adet ile
edsofi ye gidiyor
Basarilarinizin devamini dileriz
Iyiyim canim cok sukurr. SaolasinOğlan 17 aylik teyzesi. Krese veriyorum 2 saatliğine . Oyun evi gibi kullanıyor zaten . Arada yemek yiyor orda. Valla yetisemiyorum. Yetiş bacım diye Seda Sayan i çağıracam artık :)))))
Cagirirsin da gelmem mi Özgem. Kuzum Allah sana daha da güç versin hamilesin bir de.
Ben de sizleri özledim deryam sen nasılsın? ??
Hayirlisi olsun. İnşallah ağrısız geçer.
Allah gönlüne göre versin kuzum.
Geçmiş olsun mavisim.
Yok kiz sen bugunkunu 1200 yaptin bunuda 1500 yaparsinGüzelmişşşş
Ama kolay demicemm sonra başıma iş açıyorummm
Persembeyi aman bos gecmeyelimPerşembe de mi varrrr ???
Tabi yarından sonra bacak kalırsa zıplarızz
Yok kiz sen bugunkunu 1200 yaptin bunuda 1500 yaparsinarkandayim ben seni destekliorum
Persembeyi aman bos gecmeyelimaglar arkamizdan
Ugrasma kizin cani sıkkın kocasiyla didismisler. :))
Saolasin canimm. Cumaya kadar biraz daha versem keskeOhh ne güzelllll :) Tebrikler canımmmHep sağlıklı ol daa eksiler gelirrr
Yok yumurta parasiyla wifi alinmaz xanim :) yumurta cok ucuzladi bu aralar :) canim wifi olsa nolcakki disari cikinca bakamicam tele :)Ugrasma kizin cani sıkkın kocasiyla didismisler. :))
edsofi sekerim yumurtayi azaltcam de wifi baglat eve :)
Ugrasma kizin cani sıkkın kocasiyla didismisler. :))
edsofi sekerim yumurtayi azaltcam de wifi baglat eve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?