Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

CARSAMBA GUNU EGZERSIZLERIMIZ

Yarin ki egzersizimiz ust bacaklar, kalca ve ust bacaklarimizin ic kisimlari icin.Her 2 bacaginizi da esit miktarda yapmaya ozen gosterin.Her bir daire 1 adet sayiliyor.
Yarin gece 23e kadar yaptiginiz BACAK EGZERSIZIMIZ ve ADIM sayinizi beni etiketleyerek yaziyorsunuz canlar Yawrukush

Kolay gelsin,bol ter atmalar...

edsofi

Çok sevdim ben bugünkü egzersizii kaptanımm, günlük tembellik yapmayıp bundan yapsam ne güzel olurduu :)
Yarının egzersizi ne acabaaa ? :)) merakla bekliyorummm
paylastim guzelim yarin ki egzersizi :)

canim keske arani bozmasaydin esinle..
umarim izne cikmana gerek kalmaz..

sagol Sibelim amin:)

Güzelmişşşş
Ama kolay demicemm sonra başıma iş açıyorummm

Canim ben oruc tutucam dogal olarakta yemiceksin butun gun bisi o nasil olsa peki :,?
Canim sahurda yiyosun ya
Canim cok saolasin
Kızlar ben bu yatak odasına bayıldım internetten aldınız mı hiç ozbaymobilya.com bilen var mı aşık oldum
Eki Görüntüle 1816896 Eki Görüntüle 1816897 Eki Görüntüle 1816898
Canimm ozbay dan koltuk takimi almistik, rezil rezil hic bulasma. Ayrica fazladan 2tahta parcasi icin o kadar para verme. Gonlune gore al o cibinlik tahtasini da aldigin takima uygun yaptirirsin.
Eline saglik kaptanim
Iyiyim canim cok sukurr. Saolasin

Ugrasma kizin cani sıkkın kocasiyla didismisler. :))
edsofi sekerim yumurtayi azaltcam de wifi baglat eve :)
Yok yumurta parasiyla wifi alinmaz xanim :) yumurta cok ucuzladi bu aralar :) canim wifi olsa nolcakki disari cikinca bakamicam tele :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…