Allah sifa versin tüm hastalarimizaCanim ole olmuyor malsef hava sicakladimi girecek dukkan ariosun boguluosun gibi oluyor ben sicakta klimanin altindan cikmioodum ya zor allah kolaylik vetsin can kacnci cocuk?
Biz kadinlar cözülmeyiz ki sekerimCozdumde o beni cozemedi sikinti o tatlim
Canim bana özelden numarani gönder...Günaydın kızlar :) sabah koşusunun ilk ayağı tamamlandı az sonra kızımı yatırıp 2. Ayağa geçeceğim :) bu arada ben de watsup grubuna katılmak istiyorum ne yapmam lazımdı? Sormuştum ama unuttum..
Canim aldinmi kaliteli al . ama brn surguluden cok sikayetciyim okdar toz giriyoki icine anlatamam biktim temzlemekten dedigin gibi bende hergun silmem vallahi bi toz pesine kosamam haftada 1 yeter sekerim . bide toz gorunsun istemuosan siyah ve beyazdan kac sayet benim siyah beyaz amannn allajim hic sorma. Kahve tonlati tozu siyah beyaz kadarr gostermez gri tonlaricanım ben küçük odaları sevmiyorm inşallah büyük olur ferah ferah, tabi ev yok henüz , hangi şehire yerleşeceğimiz de belli değil ki :)) , toz kısmı önemli tabi her gün silemeyebilirim , kendimi biliyorum her gün silmem
o tüller beni benden aldı zaten ama çok şık , odam belli değil canım henüz ev de yok :)) kayınvalidem siz eşya bakın demişti ondan öyle fikir edinmek adına bakıyorum :)
açık renk istiyordum aslında ama bunu görüne bayıldım :) ama her gün de silemem ki haklısın bunu da not almalıyım
ahahah öyle oluyor ya yalnız gitmek lazım ya da nöyle tam kafa dengi birisi olacak ki alışveriş keyifli olsun
enderin hatrına canım birşey demedim , ama anlamış olacaklar ki dün arkadaşı enderi aramış açmamış o kadın mesaj atmış ender bey küstünüz mü bize diye vs hiç cevap yazmadım deditatsız şeyler yaşamayı sevmiyorum bir dalı paylaşamıyoruz şu koca dünyada
tabiki , görüşme isteğim hiç kalmadı zaten canım
ciddi mi üzüldüm bak şimdi
çok beğenmiştim ama demek iyi değil mobilyaları, kalitesinde mi sorun var canım nesi kötü
Yine de dediğin gibi yatak başındakilerden ayrıca yaptırabilirim , yani umarım yaptırabileceğim bir yer bulurum
Gecmis olsu bocugum neyin var. Bu yogunlukla belliydi sonunda hasta dusecegin dinlen rapor al da merve. Gecmez dinlenmedenKızlar çok hastayım hiç gelemedim birsürüde geçmiş birikmiş:) okuyamayacam menümü verip çıkacam
Ballı zencefilılık suda
Sabah
Omlet
Öğlen
Elma
Muz
Ara
Süt
Ara
Soda
Akşam
Yoğurtlu Kereviz
2 kaşık tahin pekmez
1.5 litre su
13000 adım
Hakka vatana hayrlisi bi ewlat olsun insallah canim ilk heyacan cok guzel :)Allah sifa versin tüm hastalarimiza
Ilk olacak Allah nasip ederse ♥
Biz kadinlar cözülmeyiz ki sekerimMübarek kördügüm olarak yaratilmisiz
Canim bana özelden numarani gönder...
Sordugunda Asyaca kaptanim sana aslinda whatsapp grubunun sohbet amacli degil de acil durumlar icin oldugunu söylemisti :)
Amin Allah razi olsun edam ♥Hakka vatana hayrlisi bi ewlat olsun insallah canim ilk heyacan cok guzel :)
Yavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
Yaaa sibeeeelllYawrukush kuzum kızlar benden fena Papara yedi grupta:)))
Inan hepimiz ayni duygularla kahroluyoruz okulda ama cocuk annesini ozluyor isteCiddi misin inanamıyorum yaBen gündüzleri okulda olan oğlumu özlüyorum. Tam gün okulu akşam gelince nasıl sarılıyor bana bebeği eşime verip onunla oynuyorum konuşuyorum dertleşiyoruz resmen. Allahım diyorum ya hak edene evlat nasip et. Anne baba olmak zor kolay değil. Rabbim o çocuğun bahtını açık etsin. Valla bilsem gider ben ilgilenir sarılır öperdim sevgiye aç o çocuk. (
Aglattin beni sabah sabah heeeYavrum benim kiyamam ona ana kuzusu daha o da. anasinifinda bir ogrenci var annesi babasi ayrilmis baba ve amcalar anneyi hic gostermek istemiyor cocuga anne de cok istekli degil almaya ama oyle bi kuzumuz varcocuk dun okula aglayarak gelmis b3n giderken gördüm amcasi almaya gelmis hala agliyordu. Annesini ozlemis. Ondan aksama kadar aglamis. Hic susmamis. Kizlar yuregim parcalandi. O kadar uzuldum o kadar anlatamam. Amca bagiriyor bir yandan sus diye. Anne zaten kırk yilda bir aliyor cocugunu ve ilgilenmiyor genelde. Ya nasil olur nasil dayanilir. Ben anlayamıyorum. Bir anne cocugunu yasal hakki olan surede bile neden almaz. Ki ogretmenimiz surekli anneyi getirtmeye calisiyor okula gel gor cocugunu diye hakki var cunku yasal olarak da. Bilmiyorum ya iki eli kanda olsa gelir o yavruyu aglatmaz insan. Biz onceleri kadinin belki baska bi cekincesi vardir diyorduk ama yokmus sadece ilgisizlikmis
Cicegim ozgenin verdigi egzersiz yarismalarina sen de katilsana hem ekstra spor olur sanaGünaydın kızlar, bol enerjili gün geçirirsiniz umarım,1 ay sonra kardeşimin düğünü var egzersize ağırlık vermeyi düşünüyorum sizinle:)) Yalnızken tadı olmuyor
Aaayyy eda yaaa ailede olmasi da cok kotu yavrum benim kiyamam ona yaaa. Of evlat edinme sertifikasi olsun arkadas ya herkes de cocuk yapmasin parayi imkani gectim. Sevgi veremiceksen dogurma ya. O cocuk sadece sevgi istiyor senden. Of.Aglattin beni sabah sabah heeebizdede var bitane meraketme xanm . gorumcem cocugu babasina verdi . kaynanamlarla kaliyor gezio tozuo 2 ser 2 ser sevgili yapio. Kiyafetler ayakkabilar takma saclar amann allahim al al al bitiremedi. Cocugu gormez aramaz babasi zorla arar oglunu gor bi seni gorsun unutmasin diye . her annede annelik duygusu yok canim . ha cope atmis ha aramamis benm icin arasinda hic bi fark yok acikcasi ben ewladim olmadan nefes bile alamam degil gezicem tozucam . arada esim saka yapio yok bosansak ben oglumu vermem falan dio valla dedimki bu canimdan ruhum cikmadan sana vermem dedim ha bunu bilesin . ayyy dio sakasi bile cok kotu.
Alerjinin belirli kalici kesin tedavisi yok canim. Ebrus ilk 5 ay kilo almaman lazim ama biliyo musun :) sekerli hic birsey yeme meyveden baska hem bebis de saglikki buyurKarnimin icinde bir seyler yapmaya calisiyor ablacimbirden büyüdü bidik ve annesine +5 kilo hediye etti neyse ki havalar isiniyor, yürüyüslere baslayacagim yoksa yuvarlayacaksiniz beni
Kiyamam ben onlara, gecmis olsun ablacim. Bu alerjiden cok kisi yakiniyor maalesefigne tedavisi var diye duydum ama?
Sen bana bunu demistin ablacim, o sözlerin kulagimda hala ama ben bulantidan ötürü her gün simit tarzi seyler yedim o da bana 5 kilo olarak geri döndüAlerjinin belirli kalici kesin tedavisi yok canim. Ebrus ilk 5 ay kilo almaman lazim ama biliyo musun :) sekerli hic birsey yeme meyveden baska hem bebis de saglikki buyur
Cok pahali ben de hep barcin sporun outletinden aldim internetten. 30 40 tl ye buluyordum. Bu sene baktim.orda da pahali. Ikiz bi de ben hayatta sezon urunu alamam. Lcw ye ben de bakayim. Bi de yarin bime gelecek gecen sene almistim parkta oynarken giydiler hep spor ama ustu kumas olanlardandi. Yarin 9 da bimin kapisina kimi diksem diye dusunuyorum:))) sandalette dedigim gibi barcinin outletine bi de sen bak bakalim. Izmirde konaktaki dukkanin ust kati.da outletBende LC dusunuyorum guzel degilmidir bizde ilk alacaz hep baskalarinkini giydi artik kalmadi aldkmi guzel alalim diyoruz nike mi iyi adidas cok ucuk oluo dpum yapmadan once ben bi ayakkabi sordum belki 7 aylik bebege gore 2 sene once 50tl dedi
Simdiden sonra dikkat edersin ebrusum cunku son aylar kilo alman gerekecek bu uc ay cok dikkatli beslen hem seker sorunun da olmazSen bana bunu demistin ablacim, o sözlerin kulagimda hala ama ben bulantidan ötürü her gün simit tarzi seyler yedim o da bana 5 kilo olarak geri döndü
Bulantilarim azaldi ablacim insallah bundan sonra daha dikkatli olacagimSimdiden sonra dikkat edersin ebrusum cunku son aylar kilo alman gerekecek bu uc ay cok dikkatli beslen hem seker sorunun da olmaz
Afiyet olsun canimGunaydinnn...
Ben kahvaltiya geciyorum, sonra spora ordan cikinca da hunharca yuruyus yapacagim bugun. Arkadaslar bugun egzersizlere ve lutfen yuruyus veya leslie ye agirlik verelim. Yarini daha hafif geciricez bugun asilalim canlarimm.
Ay nohutumu ilk defa goreceksin:)) annesi kipir kipirdir o bidik simdi yer acmaya calisiyordur. Kizlar genelde iyi canim da iste analarindan miras alerjileri var biraz galiba duzenli ilac alacagiz. Dr randevusu ayarlamaya calisiyorum yarin acilcakmis prof larin randevulari.
Cozdumde o beni cozemedi sikinti o tatlim
Allah sifa versin tüm hastalarimiza
Ilk olacak Allah nasip ederse ♥
Biz kadinlar cözülmeyiz ki sekerimMübarek kördügüm olarak yaratilmisiz
Canim bana özelden numarani gönder...
Sordugunda Asyaca kaptanim sana aslinda whatsapp grubunun sohbet amacli degil de acil durumlar icin oldugunu söylemisti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?